Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 28, 2018 Τι σχέση έχει η υποστήριξη για καμπίνες στη Στύγα (το “υποστήριξη" δεν πολυκαταλαβαίνω τι σημαίνει για να είμαι ειλικρινής), με το ότι όλοι τα χώνουμε στο ΧΚ που έκλεισε τόσο νωρίς φέτος, παρόλο που έχει χιόνι για να λειτουργήσει άνετα τουλάχιστον μέχρι και το Πάσχα; Εγώ συγκεκριμένα θα ήθελα να δω σύγχρονα λιφτ στην θέση των αρχαιολογιών που έχει τώρα το χιονοδρομικό. Στον Παρνασσό έχουν κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. 5 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted March 28, 2018 Μαζί με νέα λιφτ στα Καλάβρυτα πρέπει στη Στύγα τριγύρω να ανοίξουν (πατηθούν) νέες πίστες, βέβαια, γιατί το "κυκλοφοριακό" είναι ήδη εμφανές... Κατ'εμέ, βέβαια, ένα καλοσχεδιασμένο (για τις γνωστές "παλιοσυνθήκες" του Χελμού) 6θέσιο με καλύπτρα μπροστά, και τη δουλειά του θα κάνει και λιγότερο θα κοστίζει από τις καμπίνες. 5 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 28, 2018 (edited) χωρις καλύπτρα και αποσυμπλεξη. τοσες ... εγραψε ο βαζαίος. ενα σωστο ειπε. για μενα επιδοτηση (αυτη την υποστηριξη) μονο σε οποιον υπογραψει συμφωνια λειτουργιας. αυτο ας γινει και θεση του εστουχ. για να μην λεμε για ... και ο συμπατριωτης απο πανω μην ψαχνει για φαντασματα. http://www.thymiosvazaios.com/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1/ Edited March 28, 2018 by Χρήστος Λάππας Λίγο προσοχή στον τρόπο με τον οποίο γράφουμε <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 28, 2018 Μάνο, άμα βγαίνει οικονομικά γιατί να μην πάρεις ετήσια; Ειδικα για Καλάβρυτα Γιαννη μην το βλεπεις μονο στενα αν σε συμφερει οικονομικα. Η μη αγορα της ειναι και αυτη ενα μεσο πιεσης για να σεβαστουν τον πελατη.... Τα χρηματα της ετησιας ειναι "ζεστα" και μπαινουν στις τσεπες τους πριν καν ανοιξουν....... ας γινει ενα μποικοταζ να δουμε τι θα γινει.......... 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 28, 2018 Γιαννη μην το βλεπεις μονο στενα αν σε συμφερει οικονομικα. Η μη αγορα της ειναι και αυτη ενα μεσο πιεσης για να σεβαστουν τον πελατη.... Τα χρηματα της ετησιας ειναι "ζεστα" και μπαινουν στις τσεπες τους πριν καν ανοιξουν....... ας γινει ενα μποικοταζ να δουμε τι θα γινει.......... Άμα κάνει μποϊκοτάζ ο Βασίλης (Vro) και δεν πάρει ετήσια ή πολυήμερη απέναντι, τα ΧΚ θα κάνουν πάρτι. Καταλαβαίνεις ότι ο Βασίλης θα καταστραφεί οικονομικά!!! Αν θες μποϊκοτάζ να μην πατήσουμε στα ΧΚ. Αλλά και αυτό έχει τα ρίσκα του. Είναι ικανοί να τα κλείσουν τελείως μεταφράζοντας το μποϊκοτάζ ως «δεν υπάρχουν χιονοδρόμοι στην Ελλάδα» ή το αγαπημένο μου «λόγο της οικονομικής κρίσεις οι Έλληνες δεν μπορούν πλέον...». Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 28, 2018 Κατσε βρε χρηστο απο ποτε η λεξη <βλακειες> και η λεξη <ηλιθιους> ειδικα οταν η πρωτη ειναι για τα γραπτα καποιου (αντε δηλαδη να κανουμε και μηνυση σε κριτικους λογοτεχνιας, δασκαλους κλπ)και η δευτερη ειδικα οταν λεω οτι ο εστουχ δεν τα <πηρε> αλλα η εμμονη του με τα αισχη στον παρνασσο εξηγηται μονο με καλοπροαιρετη ηλιθιοτητα, αποτελουν αντικειμενα λογοκρισιας. Αν καθε φορα που ο Δριβας μας προσεβαλε βαναυσα γραφωντας για αγωνας εναντια στην μιζερια,του το εκοβες,δεν θαχε μπορεσει ο ανθρωπος προταση να γραψει. Γι αυτο λεω δυο μετρα και δυο σταθμα. Και επειδη θα παρεξηγηθεις. Σκεψου αυτο, οπως λενε και τα ευαγγελια. Εγω μπαινω στον κοπο να στο πω. Εκατονταδες αλλοι εχουν ριξει μαυρη πετρα. Φιλικα. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 28, 2018 Και επειδη οτι γραφω δινω επιχειρηματα. Το παρακατω ειναι του 2017, οχι του 2007 ουτε του 1997. http://www.thymiosvazaios.com/προορισμοσ-καλαβρυτα/ Περα απο μια ασκηση στο power point ειναι μια σειρα κοινοτυπιες και οταν τα συνδιασεις με την....λειτουργια του χιονοδρομικου, ε τοτε η λεξη βλακειες ειναι ακριβης προσδιορισμος. Να στο κανω λιανα, εδω δεν μπορουν να δουλεψουνε το χιονοδρομικο θελουν να ειναι και 12μηνος προορισμος. Ο ανθρωπος βεβαια δηλωνει συμβουλος χειμερινων δραστηριοτητων και γραφει αρθρα.... prestige.... Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι υπερανω κριτικης. Τωρα για το ηλιθιος.... ε.... εχουν γραψει αλλοι. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 28, 2018 Κατσε βρε χρηστο απο ποτε η λεξη <βλακειες> και η λεξη <ηλιθιους> ειδικα οταν η πρωτη ειναι για τα γραπτα καποιου (αντε δηλαδη να κανουμε και μηνυση σε κριτικους λογοτεχνιας, δασκαλους κλπ)και η δευτερη ειδικα οταν λεω οτι ο εστουχ δεν τα <πηρε> αλλα η εμμονη του με τα αισχη στον παρνασσο εξηγηται μονο με καλοπροαιρετη ηλιθιοτητα, αποτελουν αντικειμενα λογοκρισιας. Αν καθε φορα που ο Δριβας μας προσεβαλε βαναυσα γραφωντας για αγωνας εναντια στην μιζερια,του το εκοβες,δεν θαχε μπορεσει ο ανθρωπος προταση να γραψει. Γι αυτο λεω δυο μετρα και δυο σταθμα. Και επειδη θα παρεξηγηθεις. Σκεψου αυτο, οπως λενε και τα ευαγγελια. Εγω μπαινω στον κοπο να στο πω. Εκατονταδες αλλοι εχουν ριξει μαυρη πετρα. Φιλικα. Vro, μόλις το διάβασα αυτό σου το ποστ (πολύ διαφορετικό σε ύφος και τόνο απ' όσο έχω συνηθίσει τη γραφή σου), μου ήρθε για έναν ανεξήγητο λόγο το ακόλουθο: Στίχοι: Γιάννης Ρίτσος Μουσική: Χρήστος Λεοντής Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Ρίτσος & Νίκος Ξυλούρης ( Ντουέτο ) Και να αδερφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα κι απλά. Καταλαβαινόμαστε τώρα δε χρειάζονται περισσότερα. Κι αύριο λέω θα γίνουμε ακόμα πιο απλοί. Θα βρούμε αυτά τα λόγια που παίρνουνε το ίδιο βάρος σ' όλες τις καρδιές, σ' όλα τα χείλη, έτσι να λέμε πια τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι και να λένε: "Τέτοια ποιήματα σου φτιάχνω εκατό την ώρα". Αυτό θέλουμε κι εμείς. Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ' τον κόσμο. Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο. Που θα μπορούσε να πάει και στο "Μέλος του Φόρουμ ή του Συλλόγου" εδώ που τα λέμε... "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,430 Report post Posted March 28, 2018 Όπως έγραψα και σε άλλο νήμα, οι αγώνες μεγενθύνουν τα συν και πλην κάθε ΧΚ. Για διάφορους λόγους (βάσει αυτών που είδα), προσωπικά έχω ρίξει Χ στα Καλάβρυτα. Αλλά επειδή κι εδώ κάποιοι πριονίζουν την καρέκλα του διευθυντή (στον οποίο αναγνωρίζω αγαθή προαίρεση), κοντός ψαλμός αλληλούια. Αν το Σάββατο το πρωί έχει χώμα στη Βαθιά Λάκα, τότε προφανώς το κέντρο δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Αλλιώς, ... όλα τα ανωτέρω σωστά και δίκαια. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 28, 2018 (edited) Ε οχι και να ασχοληθω με το αν θαχει δουλεια ο σπυροπουλος. Εχω τα δικα μου προβληματα. Παντως μεχρι τωρα εχει χιονι. Αντε να ευθυμισουμε και λιγο http://www.amna.gr/tourism/article/219410/ Edited March 28, 2018 by vro 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted March 28, 2018 (edited) Ως αρχάριος είμαι πολύ απογοητευμένος που ενώ με πολύ προσπάθεια κατάφερα να μαζέψω κάποια χρήματα για να τελειώσω τα 5 πρώτα μου μαθήματα, έμεινα στα τρία χωρίς χιονοδρομικό. Θα ήθελα όμως να κάνω την εξής ερώτηση στους πιο έμπειρους. Πόσα ποια είναι τα ελάχιστα απαιτούμενα έξοδα λειτουργίας του χινοδρομικού και πόσα είναι τα ελάχιστα εισητήρια που θα πρέπει να κόβει προκειμένου να μην μπαίνει μέσα (σε προϋπολογισμό μήνα ή σεζόν βέβαια): Σημειοτέον γνωρίζω δεκάδες επιχειρήσεις που προτειμούν να μπαίνουν μέσα μεσοβδόμαδα για να μην χάνουν πελατεία και να βγάζουν όποιο κέρδος βγάζουν το Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο Χ/Κ; Φέτος έφθασε να έχει κόψει μέχρι και 7000 εισητήρια σε μία ημέρα. Edited March 28, 2018 by PKGR 5 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 28, 2018 Vro, δεν ξέρω γιατί είναι τόσο δύσκολο να γράφουμε με τον στοιχειώδη σεβασμό πρώτα από όλα προς το forum που μας φιλοξενεί. Η αγανάκτηση μας μπορεί να εκφραστεί πάρα πολύ εύκολα -και αποτελεσματικά- χωρίς τέτοιους χαρακτηρισμούς. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 28, 2018 (edited) Επιστολή προς ΧΚΚ ESTOYXkalavryta.pdf Edited March 28, 2018 by KonKan 9 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted March 28, 2018 Μαζί με νέα λιφτ στα Καλάβρυτα πρέπει στη Στύγα τριγύρω να ανοίξουν (πατηθούν) νέες πίστες, βέβαια, γιατί το "κυκλοφοριακό" είναι ήδη εμφανές... Κατ'εμέ, βέβαια, ένα καλοσχεδιασμένο (για τις γνωστές "παλιοσυνθήκες" του Χελμού) 6θέσιο με καλύπτρα μπροστά, και τη δουλειά του θα κάνει και λιγότερο θα κοστίζει από τις καμπίνες. Eνα τετειο λιφτ που περιγραφεις θα εχει 3 τεραστια μειον ... 1: 3-4 επιπλεων μερες κλειστο λογο αερα ( το υπαρχων ειναι το πιο αντιανεμικο που υπαρχει ) 2: Σε ενα τεταρτο δεν θα υπαρχει απεραστο ουτε για δειγμα ( μια καταβαση αντε 2 να κανεις) 3: μποτιλιαρισαμα στις πιστες 4 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted March 29, 2018 Hellbent, καθώς έχει απείρως μεγαλύτερη εμπειρία από μένα στα Καλάβρυτα, ποιά θα ήταν η δικιά σου σύσταση; 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,430 Report post Posted March 29, 2018 Εφόσον το κλείσανε για το καλαοκαίρι, τι ρόλο παίζει το διαστρωτικό στη Βαθιά Λάκα; Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 29, 2018 Άμα κάνει μποϊκοτάζ ο Βασίλης (Vro) και δεν πάρει ετήσια ή πολυήμερη απέναντι, τα ΧΚ θα κάνουν πάρτι. Καταλαβαίνεις ότι ο Βασίλης θα καταστραφεί οικονομικά!!! Αν θες μποϊκοτάζ να μην πατήσουμε στα ΧΚ. Αλλά και αυτό έχει τα ρίσκα του. Είναι ικανοί να τα κλείσουν τελείως μεταφράζοντας το μποϊκοτάζ ως «δεν υπάρχουν χιονοδρόμοι στην Ελλάδα» ή το αγαπημένο μου «λόγο της οικονομικής κρίσεις οι Έλληνες δεν μπορούν πλέον...». Sent from my iPhone using Tapatalk Δηλαδη φοβομαστε να αντιδρασουμε με οποιονδηποτε τροπο μηπως και βρουν λογο να τα κλεισουν τελειως? Οι ενεργειες του συλλογου και οι αντιδρασεις του γινονται με αυτο το σκεπτικο? Μην τους πιεσουμε πολυ κ μετα δεν εχουμε καφετεριες να κανουμε σκι??? Ημαρτον.......... Δεν με απασχολει αυτο καθολου. Καλυτερα 1, ή ακομα και 2 εβδομαδες αλπεις ή Βουλγαρια οπου θα ευχαριστηθεις σκι παρα να δινεις τσαμπα 40αρια κ 50αρια (καρτα, βενζινες κτλ) για να πηγαινεις για καφε. Ναι Κωστα αν δεν μπορουν να λειτουργησουν σωστα, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και με σεβασμο στον πελατη 1000 φορες καλυτερα να κλεισουν ή να τα πουλησουν/χαρισουν σε οποιον ενδιαφερθει μηπως γινει κατι. Τουλαχιστον σε αυτη την περιπτωση δεν θα πληρωνει ο φορολογουμενος τα σπασμενα. 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted March 29, 2018 Το μόνο που χρειάζεται βασικά είνα διάθεση και περισσότερα μεροκάματα. Και πρωινά αλλά και κυρίως βραδινά τις μέρες χιονόπτωσης και παγοποίησης. Να είναι όλα έτοιμα το πρωί με το άνοιγμα. Δεν γίνεται το προσωπικό να ανεβαίνει μαζί ή μετά τους επισκέπτες! Δεν γίνεται ο λιφτιέρης της Άρτεμης να ανεβαίνει στις 10-10.30 στο σπιτάκι. Δεν γίνεται να πατάς τον διάδρομο και να ανοίγεις την Άγκυρα στις 11-12. Δεν γίνεται να ξεκινά η λειτουργία της Στύγας στις 2 το μεσημέρι. Δεν μιλάμε για τις ιδιαιτερότητες με τον αέρα.. εκει δεν μπορούν να κάνον τίποτα και δεν λέμε και τίποτα. Οι έντονες χιονοπτώσεις που φέρνουν υπερμέρες-διαφήμιση και οι παγοποίησεις όμως λύνονται. Με δουλειά. Αυτά και μόνο θα έκανα τεράστια διαφορά! 13 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 29, 2018 Από ότι διαβάζω, υπάρχουν φίλοι που δεν ενδιαφέρονται για το αν θα κλείσουν μεγάλα Ελληνικά χιονοδρομικά (δεν μιλάμε για το Χρυσό Ελάφι, το ΧΚ Καραμανώλη, ή τον Γεροντόβραχο εδώ, αλλά για το ΧΚ Καλαβρύτων) με το σκεπτικό ότι θα μπορούν να πάνε Άλπεις, ή Βουλγαρία και να αφήσουν τα χρήματα τους εκεί που τους σέβονται περισσότερο ως πελάτες. Παρόλο που μπορώ να κατανοήσω την λογική -και την αγανάκτηση τους- διαφωνώ απόλυτα. Το κύριο μας μέλημα οφείλει να είναι η διαφύλαξη της δυνατότητας των Ελλήνων χιονοδρόμων να κάνουν σκι στην γεμάτη βουνά χώρα τους, αντί να αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να ξοδεύουν τα χρήματα τους σε άλλες χώρες. Τα χιονοδρομικά κέντρα είναι πλουτοπαραγωγικές πηγές. Αυτό πρέπει σε κάποια στιγμή να το νιώσουμε. Με τον Ελληνικό τρόπο διαχείρισης των ΧΚ προφανώς το πράγμα δεν τσουλάει. Πολλές χώρες όμως έχουν βρει τον τρόπο να τα διαχειρίζονται πιο σωστά από εμάς. Και για κάποιες από αυτές, τα χιονοδρομικά έχουν γίνει η βαριά βιομηχανία τους. Σε εμάς δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό και δεν χρειάζεται κιόλας, αλλά υπάρχουν όλες οι δυνατότητες ώστε ο χειμερινός, και συγκεκριμένα ο χιονοδρομικός τουρισμός να αποτελέσει βιοποριστικό μέσο για πολλές περιοχές της χώρας και για δεκάδες χιλιάδες Έλληνες. Σημαντική πηγή εσόδων και φόρων. Ανάμεσα στο “...μα δεν μπορούμε να γίνουμε Άλπεις" και στο "άστα να κλείσουν, εγώ θα πηγαίνω Βουλγαρία”, υπάρχει μέση λύση. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο το καλύτερο για όλους. Χιονοδρόμους και μη. 19 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 29, 2018 Και όπως είπε και ο τζημακος στο αντίστοιχο νήμα του ΧΚ πισοδεριου, οι ενέργειες και η κριτική γίνονται στο πλαίσιο της βελτίωσης μας, καλοπροαίρετα. Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να είναι ξεκάθαρο. Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 29, 2018 ..., το ΧΚ Καραμανώλη, Εκλεισε το ΧΚ Καραμανωλη??? Ωιμε!... Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted March 29, 2018 Προσωπικά έχω διαπιστώσει αξιέπαινες προσπάθειες στο ΧΚ Καλαβρύτων, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να το πούμε κι αυτό. Θεωρώ ότι η σχετική επιστολή που γράψαμε θέτει το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση και εκφράζει την αγανάκτησή μας, χωρίς υπερβολές. 3 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,243 Report post Posted March 29, 2018 Εφόσον το κλείσανε για το καλαοκαίρι, τι ρόλο παίζει το διαστρωτικό στη Βαθιά Λάκα;Μαζευει το χιονι απο την βαθεια λακα για να μην μπορουμε να πουμε τιποτα.Απο τοτε που ελαβε την επιστολη εχει χασει τον υπνο του. Ας εχουμε ενα μετρο. Η επιστολη ηταν το απολυτως απαραιτητο για αρχη. Αν μηνουμε μονο σε αυτη δεν θα χρειαστει χαρτι υγειας. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted March 29, 2018 (edited) Πρόεδρε έυγε για την επιστολή. Άργησε λίγο αλλά κάτι έκανε ο Σύλλογος. Προσωπικά έχω διαπιστώσει αξιέπαινες προσπάθειες στο ΧΚ Καλαβρύτων, ιδίως τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να το πούμε κι αυτό. Θεωρώ ότι η σχετική επιστολή που γράψαμε θέτει το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση και εκφράζει την αγανάκτησή μας, χωρίς υπερβολές. Κάνεις δεν αμφιβάλλει ότι καταβάλλουν προσπάθειες και μπράβο τους για τις πχ 10 βελτιώσεις που έχουν δείξει Είναι όμως ξεφτίλα να γνωρίζουμε άλλα 20 τεράστια λάθη που κάνουν ειδικά στην ασφάλεια, την διαφήμιση και την ενημέρωση και να μην τα τονίζουμε συνεχώς σαν σύλλογος Και όπως λέει πρόσφατα ο Βασίλης ετοιμάζουν σχέδια επένδυσης απλά...λάθος Ελπίζω το ξύπνημα του Συλλόγου να συνεχιστεί με παρεμβάσεις για όλα τα χκ και όλα τα εγκλήματα τους Edited March 29, 2018 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Petrinio 1,652 Report post Posted March 29, 2018 Είμαστε ΣΥΜΜΑΧΟΙ των Χιονοδρομικών Κέντρων, όχι αντίπαλοι! Να συμφωνήσουμε κατ' αρχάς σε αυτό. Τα "εύγε" για τη χθεσινή επιστολή ανήκουν κυρίως στον Χρήστο Σαββόπουλο που τη συνέταξε. Εγώ προσέθεσα 2 σημεία τονίζοντας την "έκπληξη και αγανάκτηση" των χιονοδρόμων, αλλά και τις "αξιέπαινες προσπάθειες που κάνει το ΧΚΚ ειδικά τα τελευταία χρόνια". Οφείλω επίσης να καταγράψω ότι το ΧΚΚ κι ο κ. Σπυρόπουλος είναι από τους πιο αξιόπιστους συνομιλητές του ΕΣΤΟΥΧ, ακόμη και σήμερα δε επέδειξε την ευθιξία και μας τηλεφώνησε για το ζήτημα που θέσαμε. 5 Petros Tsantilas A ski won't change your life... unless you ride it Share this post Link to post Share on other sites