Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ashbury

Χ.κ Καλαβρύτων 2017-18

Recommended Posts

Σχεδόν 20:30 και δεν έχει βγει ακόμη η καθιερωμένη ενημέρωση για την επαύριον.

Από νωρίς πάντως,στην ιστοσελίδα του χιονοδρομικού και στο sr τα πάντα όλα είναι κόκκινα....

Ντροπή.

Τα λόγια περί επάρκειας χιονιού με κάνουν να πιστεύω ότι εχθές έκανα σκι σε κάποιο άλλο βουνό στη φαντασία μου.

Το σχόλιο μου στη σελίδα τους (αν και δεν παίζει να ασχοληθούν):

"Είναι πραγματικά λυπηρό να κλείνει το ΧΚΚ. Αντιλαμβάνομαι ότι αποτελεί μία επιχείρηση και ότι έτσι αντιμετωπίζεται. Δεν υπάρχει κόσμος, άρα κλείνουμε. Εγώ απλά να πω ότι τα πολύ ωραία events που διοργανώθηκαν και έφεραν τόσο πολύ κόσμο, θα μπορούσαν να γίνονται και τώρα που ο καιρός είναι αντικειμενικά καλύτερος. Έτσι, και με τη βοήθεια ανταγωνιστικών τιμών θα επωφεληθεί το χιονοδρομικό, ο απλός επισκέπτης θα απολαύσει το τοπίο κ ο αρχάριος χιονοδρόμος θα μάθει να χιονοδρομεί σε πιο φιλικές προς αυτόν συνθήκες. Επίσης αυτό δείχνει κ ένα σεβασμό προς τους πελάτες που σας τιμάμε κάθε χρόνο καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό για την ετήσια κάρτα πολύ πριν την έναρξη της σεζόν. Τέλος να πω, πως η επάρκεια χιονιού από τη Βαθειά Λάκκα και πάνω είναι αρκετή για να βγάλει αρκετές μέρες ακόμα το χιονοδρομικό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Χτες που ήταν η τελευταία μέρα που το επισκέφθηκα η Στύγα τόσο εκτός όσο και εντός, η Άγκυρα εντός κ εκτός καθώς και το Αυγό ήταν σε απίστευτα καλή κατάσταση παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών. Μάλιστα, το μεσημέρι χιόνιζε με καλή θερμοκρασία κ ένταση."

Edited by ashbury
  • Like 10

Προφανώς, από:

- την τεράστια προσέλευση χιονοδρόμων για το διαφημιζόμενο powder ski

-των απλών εκδρομέων-επισκεπτών του Σ/Κ

-την επί σχεδόν 3ημερου ηλιοφάνεια

το αφανίσατε το χιονάκι αχόρταγοι

Λεφτά (δεν) υπάρχουν....

Edited by Krits

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Παύση λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων για την χειμερινή περίοδο 2017-2018.

Ο βασικός κανόνας λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, που είναι η ασφαλής και άνετη εξυπηρέτηση των χιονοδρόμων και των επισκεπτών του, μας αναγκάζει, να σταματήσουμε, τη λειτουργία των εγκαταστάσεων του, για την χιονοδρομική περίοδο, 2017-2018.

Η επάρκεια χιονιού, στη βάση και στο μεσαίο επίπεδο(Βαθειά Λάκκα) του Χιονοδρομικού Κέντρου, έχει φτάσει σε οριακό σημείο και δεν επιτρέπει την ασφαλή λειτουργία των αναβατήρων και πιστών του.

Η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων θέλουν να ευχαριστήσουν όλους εσάς, τους φίλους χιονοδρόμους και επισκέπτες, που το επιλέξατε για τη διασκέδαση και την άθλησή σας!

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία!

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Ashbury μολις ειχα κανει copy την απαντηση σου στο fb για να την ποσταρω εδω. Την προσυπογραφω 100%.

• Like 3

Επικοινωνία με τη διοίκηση του ΧΚΚ για ενημέρωση και αναλόγως να ακολουθήσει επιστολή διαμαρτυρίας, θα υπάρξει από το ΔΣ ;

• Like 2

Τα λόγια περί επάρκειας χιονιού με κάνουν να πιστεύω ότι εχθές έκανα σκι σε κάποιο άλλο βουνό στη φαντασία μου.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν.

Edited by demand
  • Like 14

Επικοινωνία με τη διοίκηση του ΧΚΚ για ενημέρωση και αναλόγως να ακολουθήσει επιστολή διαμαρτυρίας, θα υπάρξει από το ΔΣ ;

Ναι Νίκο το παίρνω πάνω μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by KonKan
  • Like 4

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Δεν ξέρω τι άλλο να πω... κρίμα.... Πάμε για Παρνασσό....

Edited by PKGR

Κρίμα όντως να κλείσει μιας και το Σάββατο το κλίμα ήταν άκρως χειμερινό και με καλό χιόνι ... αλλά από την άλλη εμείς κι εμείς είμασταν. Πράγμα που με βόλεψε όμως μιας και φέτος είναι η πρώτη εξοικείωση των παιδιών μου με το βουνό και το χιόνι (με τα σωστά μαδέρια στα πόδια βεβαίως βεβαίως! :thumbup: ). Από το Βιετνάμ και κάτω έπρεπε να σημαδεύεις καλά που ακριβώς θα πατήσεις γιατί όντως είχε θέμα ... από κει και πάνω ήταν μια χαρά και αν μιλάμε μόνο για πίστες δεν υπήρχε πουθενά θέμα με πέτρες.

IMG_20180324_135529.jpg

IMG_20180324_140222.jpg

IMG_20180324_142213.jpg

IMG_20180324_151855.jpg

IMG_20180324_152427.jpg

Edited by powda
  • Like 11

Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου,

Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης

Άδοξη κατάληξη, λόγω αντιεπαγγελματικής διαχειρισης από πλευρας χιονοδρομικού, μιας κατα τα αλλα επιτυχημενης και ευνοικής για το Χελμό χρονιάς. Σοβαρό πληγμα για την 'αξιοπιστία' του.

Edited by ted
  • Like 5

Όπως οι παραπάνω. Μαλλον το Σάββατο ήμασταν σε άλλο βουνό,μαλλον ήμασταν στον GornaHelmos (αμεταφραστο) και οχι στον Χελμό. Το βουνό που ήμασταν την Παρασκευή και που βλέπουμε ακομα τωρα απο τις κάμερες είναι βουνό με τόσο χιόνι που αν το είχε το Δεκέμβριο δεν θα μίλαγαν για "μη ασφαλείς συνθήκες " αλλα θα πανηγύριζαν!! Το βουνό έχει ακόμα ΠΟΛΥ χιόνι. Το πανω τεραιν έχει υπερεπαρκεια τόσο εντός όσο και εκτός ενώ απο το Βιετναμ και κάτω έχει θέματα αλλά διαχειρίσιμα. Ενδεχομένως να έπρεπε να κλείσει για άλλους λογους, πχ λήγουν οι (4μηνες μάλλον) συμβάσεις του προσωπικού κλπ αλλά μην εκτίθενται με ανοησίες οτι τάχα το βουνό δεν εχει χιόνι, διαψεύδοντας την όρασή μας. Η καινούργια διοίκηση έχει πάρει πολλούς επαίνους κατα καιρούς αλλά στο θεμα αυτό ηττήθηκε για άλλη μια χρονιά. Επί Βαζαιου κάποια πράγματα ηταν χειρότερα απο τώρα αλλά τουλάχιστον "εστιβαν" το βουνό για να μείνει ανοιχτό. Θυμάμαι οτι υπήρχαν μέρες που το βουνό ήταν πράγματι με ελάχιστο χιόνι και έδιναν χιονοδιαδρομους μονο και μονο για να φτασεις απο την βάση της Θετιδας στο πανω Σαλέ ή για να φτάσεις απο το τέλος της Ειρήνης στο κατω σαλε ή στην αρχή του τριθεσιου περνώντας κατω απο το πιατακι της Δάφνης που ηταν τελείως χώμα.

Καλό Πασχα και να ξαναβρεθούμε όλοι με υγεία την νεα σαιζόν.

Edited by idas
  • Like 5

Με λίγα λόγια. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. Για όλους εμάς που είχαμε κάρτα, και για όλους όσους δεν είχαν αλλά ήθελαν να απολαύσουν το τελείωμα της σαιζόν με ανοιξιάτικο, που τελικά έγινε χειμερινό, αλλά αυτός ο "κύριος" θέλει να μας βγάλει τρελούς. Τρελοί θα είμαστε αν του χρόνου ξαναπάρουμε κάρτα και τον στηρίξουμε. Προφανώς η φετινή σαιζόν ήταν επιτυχημένη για τον "κύριο"...στα σαλέ...στον καφέ...στη σοκολάτα... Για εμάς που ξεζουμίζουμε τις πίστες άραγε ? Ποιος νοιάζεται για εμάς...

• Like 4

Μην επιμενετε, δεν εχει χιονι.

Αυτο ειναι ενα fake video.

Απο τη μερα εκεινη εχει βαλει κανα 30αρι ποντους και ακομα εχει να δωσει...

• Like 1

Δεν ξέρω τι άλλο να πω... κρίμα.... Πάμε για Παρνασσό....

Να αγοράσουμε ετήσια για επιβράβευση.

• Like 4

Είχαμε κάποιο νεότερο από την επικοινωνία με τη διοίκηση?

Συνεχιστε εσεις να αγοραζετε ετησιες καρτες στις Εληνικες χιονοδρομικες καφετεριες.......

• Like 4

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Μάνο, άμα βγαίνει οικονομικά γιατί να μην πάρεις ετήσια; Ειδικα για Καλάβρυτα

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Παιδιά η ετήσια προσφέρει πολλά στον κάτοχο όπως και στο χιονοδρομικό.

Απ' τη μεριά του κατόχου να πω ότι με βολεύει αφάνταστα να μην περιμένω σε ουρές για εισητήριο κλπ. Επίσης με βάση τις φορές που ανεβαίνεις πετυχαίνεις τιμή καλύτερη του ημερησίου εισητηρίου. Παρότι κλείνει νωρίς, τη βγάζουμε προφανώς...

Το χιονοδρομικό με την ετήσια μαζεύει ζεστό χρήμα ήδη απ' το καλοκαίρι. Αυτό φυσικά θα έπρεπε να υπολογίζεται όταν λένε ότι δεν κόψαμε Χ ημερήσια εισητήρια άρα το κλείνουμε-Δεν είναι μόνο τα ημερήσια εισητήρια κύριοι υπέυθυνοι του ΧΚΚ.

• Like 6

τίποτα το ιδιαίτερο σαν νέο...θυμάμαι k εγώ άλλες χρονιες το Kaimak να κλείνει στις 7 Απριλίου tiga στο χιόνι...γιατί πάνω δεν υπήρχε κανένας εκτος από εμενα k 10 ακόμα...

όσο k αν το διαφημίζει ένα XK, όσο k αν το λέμε εμείς, κακά τα ψέμματα...το 90% τον ελλήνων από την 25 Μαρτίου και έπειτα ονειρεύεται νησάκια η χαλκιδική...

k στο τέλος μένουμε εμείς να κοιτάμε το χιόνι στις κάμερες k ο ΜΙΚ να φωνάζει γιατί δεν διαφημίζουν το ανοιξιάτικο ski στην ελλάδα...giati πολύ πιθανός ακόμα k αυτοί που πρέπει να το κάνουν, να ονειρεύονται τις παραλιες, τα Mojito η τα τσιπουρα...άσχετα που σε κάποιες "καφετεριeς" eee...sorry, χιονοδρομικά, τα τσιπουρα τα πίνουν όλο τον χρόνο

Edited by Turms
  • Like 1

Snow is on my D.N.A.

Αυτο ειναι.

Ας το παρουμε αποφαση.

Για το ετησιο ο καθενας να δει αν βγαινει ξερωντας οτι μεσα μαρτη το κλεινουν.

Και ολα τα υπολοιπα... τα λειτουργικα....αυτα ειναι.

Απλα μην διαβασω ξανα για υποσχεσεις σπυροπουλου και κυριως μην δω υποστηριξη σε πεταμενα ευρω για καμπινεδες στην στυγα

Τοτε δεν θα μιλησω για βλάκες αλλα για.... δολιους.

Σκι με δικη μας ευθηνη.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...