kostasbmw 989 Report post Posted November 27, 2018 αν δωσουν μερικα χιλιαρικα απο τα εκατομμυρια σε μικροτερα χιονοδρομικα καλυτερα θα τα αξιοποιησουν.. πολλοι προτιμουν τα μικροτερα απο τα κυριλε και συνηθως προβληματικα στη λειτουργια μεγαλα Χ/Κεντρα 2 Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted November 30, 2018 Έπεσαν τα πρώτα χιονια στο χ.κ Καλαβρύτων. Σήμερα το πρωί είχε γύρω στους δεκα πόντους (κάτω σαλέ). Γίνονταν επίσης και εργασίες... ελπίζω σε λίγο καιρό να ξεκινήσει η σεζόν. 15 Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted December 1, 2018 (edited) Από έναν φίλο τώρα: Edited December 1, 2018 by sbird 11 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted December 1, 2018 Επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε σκι, παίξαμε τουλάχιστον λίγο με το αυτοκίνητο... έτσι για να ζεσταθούν και τα χιονολάστιχα.... 5 Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted December 2, 2018 Και εδώ η διαδρομή προς το Χ/Κ με λίγο χιόνι.... 4 Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted December 2, 2018 Επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε σκι, παίξαμε τουλάχιστον λίγο με το αυτοκίνητο... έτσι για να ζεσταθούν και τα χιονολάστιχα.... Αρε Στολης που σου χρειαζεται εσενα 3 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 4, 2018 Εκτός των άλλων θεμάτων που οι εκπρόσωποι του δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημέρωσαν την Δευτέρα τον πρωθυπουργό που επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα, ήταν και εκείνο του χιονοδρομικού κέντρου της πόλης και του εκσυγχρονισμού που επιχειρείται. Ο πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη της προσπάθειας που γίνεται μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και το δήλωσε αυτό με λακωνικό τρόπο. Οταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας τον ενημέρωσε πως έχουν λάβει γνώση, ο υπουργός εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και επίσης ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων ΕΣΠΑ Παναγιώτης Κορκολής, ο πρωθυπουργός δήλωσε χαμογελαστός, απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη, "Ε αφού έχεις πλευρίσει τον Χαρίτση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα". ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΟΝΕ 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 4, 2018 δυσυ Εκτός των άλλων θεμάτων που οι εκπρόσωποι του δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημέρωσαν την Δευτέρα τον πρωθυπουργό που επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα, ήταν και εκείνο του χιονοδρομικού κέντρου της πόλης και του εκσυγχρονισμού που επιχειρείται. Ο πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για την εξέλιξη της προσπάθειας που γίνεται μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και το δήλωσε αυτό με λακωνικό τρόπο. Οταν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας τον ενημέρωσε πως έχουν λάβει γνώση, ο υπουργός εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και επίσης ο γενικός γραμματέας Δημόσιων Επενδύσεων ΕΣΠΑ Παναγιώτης Κορκολής, ο πρωθυπουργός δήλωσε χαμογελαστός, απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη, "Ε αφού έχεις πλευρίσει τον Χαρίτση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα". ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΟΝΕ Μετά και την επίσκεψή του, πολύ φοβούμαι οτι πάει για βρούβες το έργο.. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 7, 2018 Εχει παραλαβει κανεις καποιο διαρκειας; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aussie 102 Report post Posted December 7, 2018 (edited) Μου ήρθε η ετήσια στις 22 Νοεμβρίου με ACS Edited December 7, 2018 by aussie 4 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 7, 2018 Εχει παραλαβει κανεις καποιο διαρκειας; Στο είπα ότι είσαι σεσημασμένος!! Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
PKGR 421 Report post Posted December 7, 2018 (edited) Και σε εμένα ήρθε στις 22/11 με ACS. Είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα με το χιονοδρομικό και μου είχαν πει ότι ξεκίνησαν να τις στέλνουν από τις 21/11. Βέβαια τώρα έχει μπει Δεκέμβριος οπότε εάν δεν έχεις παραλάβει μέχρι και Δευτέρα, καλό θα ήταν να πάρεις ένα τηλέφωνο. Edited December 7, 2018 by PKGR Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 7, 2018 Έστειλα e mail, έγραψα στο fb, πήρα τηλ στο σταθερό και μου ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι,πήρα στο κινητό αλλά δεν ήταν διαθέσιμος.... Υπομονή.... Ελπίζω να μην περιμένουν τις δημόσιες επενδύσεις και για αυτό.... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 8, 2018 Έστειλα e mail, έγραψα στο fb, πήρα τηλ στο σταθερό και μου ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι,πήρα στο κινητό αλλά δεν ήταν διαθέσιμος.... Υπομονή.... Ελπίζω να μην περιμένουν τις δημόσιες επενδύσεις και για αυτό.... Μπα σε εσένα το κάνουν προσωπικά. Δεν τους αδικώ Πάμε για άνοιγμα παιδια, ο καιρός φωνάζει καλά χιόνια στα Καλάβρυτα 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted December 8, 2018 Πάμε για άνοιγμα παιδια, ο καιρός φωνάζει καλά χιόνια στα Καλάβρυτα Τρέλανε μας ΜΙΚ! Πάω να το πω στα πεδιλάκια μου στην αποθήκη να ετοιμάζονται! 1 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 8, 2018 Καλημέρα σας, Τις έχουμε δώσει για αποστολή στην ACS Αιγίου από τις 21-11-2018. Μεγάλη καθυστέρηση. Παραλαμβάνετε σήμερα ή Δευτέρα. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε ξανά μαζί μας. Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας Μιχαλη.... Η κακία θα σου μεινει.... Τελικα το φατσοβιβλιο δυστυχως ή ευτυχως ειναι ο πιο σιγουρος τροπος επικοινωνιας. Ευχαριστω το παραρτημα ελβετιας του εστουχ. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted December 8, 2018 Οι για μεσοβδόμαδη επίσκεψη ενδιαφερόμενοι να ετοιμάζονται..θα πέσει περπάτημα μεν αλλά θα αξίζει δε... 4 Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 8, 2018 8 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 8, 2018 XAXAXA Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 10, 2018 Η μέρα σχεδόν πέρασε και κάρτα γιοκ... Διαλυμένη είναι η ελληνική τουριστική χιονοδρομία σιγά μην έρθει στην ώρα της. Πήγα σήμερα στα lidl να πάρω μια σαλοπετα για την μικρή. Νταξ της πλάκας είναι αλλά τι περνεις με 15 ευρώ; Μεγάλη προσοχή ε; Ποτέ με αυτά τα ρούχα τα μικρά σε δύσκολες συνθήκες. Άλλος είναι ο ...ρόλος τους. Μιλάμε χαμός ...βρήκα μια πεταμένη στο πάτωμα. Αγόραζε ο κόσμος σαν να μην υπάρχει αύριο ... Άκουγα και κουβέντες. Εμείς κλείσαμε Άλπεις, εμείς Καλάβρυτα (χαχαχα).Τελικά όλες οι Άλπεις ψωνίζουν από το λιντλ της Γλυφάδας.... Καλά κάνουν ελπίζω όμως να ξέρουν τα όρια του εξοπλισμού που αγοράζουν. 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted December 10, 2018 (edited) Χαχαχα μόλις την παρέλαβα ..ημερομηνία αποστολής 6/12/2018.... Την αγόρασα σε μια κρίση απελπισίας στις 31 Αυγούστου....έχει τον αριθμό 31... Λες να πουλήσε μόνο 31 διάρκειας; Ούτε στους καλαβρυτινους; Αν πληρώνουν αυτοί...όπως λένε κάποιες κακές γλώσσες.... Edited December 10, 2018 by vro 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 10, 2018 Καλά Σάββατο που σου έλεγαν δεν υπήρχε περίπτωση να παραλάβεις. Καλοτσούλητη! 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted December 10, 2018 Πήγα σήμερα στα lidl να πάρω μια σαλοπετα για την μικρή. Νταξ της πλάκας είναι αλλά τι περνεις με 15 ευρώ; Μεγάλη προσοχή ε; Ποτέ με αυτά τα ρούχα τα μικρά σε δύσκολες συνθήκες. Άλλος είναι ο ...ρόλος τους. Μιλάμε χαμός. Νομίζω ότι η ποιότητά τους πάντως ήταν καλύτερη από άλλες χρονιές. Για λίγες μέρες σκι τον χρόνο, για αρχάριους που δεν ξέρουν αν θα κάνουν πολλες φορές, ακόμα και για ρεζέρβα καμιά μέρα, μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους για την τιμή τους νομίζω. (Φυσικά όχι σε χιονοθύελλες και χιονόνερα) Sent from my SM-G903F using Tapatalk 5 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted December 10, 2018 (edited) Νομίζω ότι η ποιότητά τους πάντως ήταν καλύτερη από άλλες χρονιές. Για λίγες μέρες σκι τον χρόνο, για αρχάριους που δεν ξέρουν αν θα κάνουν πολλες φορές, ακόμα και για ρεζέρβα καμιά μέρα, μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους για την τιμή τους νομίζω. (Φυσικά όχι σε χιονοθύελλες και χιονόνερα) *** sorry για το off-topic *** Ακριβώς, εγώ πάντως σώθηκα με το Lidl για τα μικρά μου, που προς το παρών χρειάζονται αλλαγή κάθε χρόνο.. Edited December 10, 2018 by sbird 6 You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted December 10, 2018 Έστειλα e mail, έγραψα στο fb, πήρα τηλ στο σταθερό και μου ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι,πήρα στο κινητό αλλά δεν ήταν διαθέσιμος.... Υπομονή.... Ελπίζω να μην περιμένουν τις δημόσιες επενδύσεις και για αυτό.... Καλά εσύ δεν έλεγες ότι δεν θα ξαναπάρεις για Χ λόγους; Όχι ότι μου πέφτει βέβαια λόγος... "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites