vro 10,272 Report post Posted February 25, 2022 (edited) Είχαμε μια κουβέντα σήμερα στον Δία και μου κάνατε το παράπονο ότι σας κρίνω αυστηρά . Σοβαρολογειτε ; Θα μου χρεώσετε και την κριτική ; Το 20αρικο για το απογευματινό σκι πιο τζιμανι το σκέφτηκε ; Το ίδιο που έκλεισε σήμερα το χιονοδρομικό στις 3; Σοβαρά πιστεύετε ότι έχω ανάγκη τον καθε Παπαγεωργίου να μου λέει τα άπλυτα σας ; Θα ποινικοποιησετε και τις προσωπικές σχέσεις; Γείτονες είμαστε , σιγά μην συζητάμε για εσάς . Έχουμε ποιο σοβαρά προβλήματα να συζητήσουμε. Τυφλός είμαι ; Έχω κάθε πρόθεση να σας συμπαρασταθώ στην δύσκολη δουλειά σας . Αλλά δεν είμαι το σωματείο σας . Πελάτης ειμαι . Εμένα ποιος θα μου συμπαρασταθεί που μου κάνετε την ζωη δύσκολη και τα ακούω και από πάνω; Το έχετε ξεφτυλισει τελείως το χιονοδρομικό με την πολιτική σας . Edited February 25, 2022 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted February 25, 2022 Ο πωλητής ή ο παρεχων την υπηρεσία ορίζει την τιμή και ο αγοραστής επιλέγει αν θέλει να το αγοράσει αν δεν θέλει δεν το αγοράζει Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 25, 2022 1 hour ago, thanasissin said: Ο πωλητής ή ο παρεχων την υπηρεσία ορίζει την τιμή και ο αγοραστής επιλέγει αν θέλει να το αγοράσει αν δεν θέλει δεν το αγοράζει Σωστά. Απλά στη συγκεκρημένη περίπτωση ο πωλητής άλλα λέει ότι πουλάει (λιφτ ανοιχτά, στρώσιμο κλπκλπ) και άλλα βλέπουμε μετά την αγορά μας. Διας, Περικλης, 14 και Οδυσσέας μπορούμε και επισήμως να τα βγάλουμε λιφτ που πιο πολύ χαλάνε παρά δουλεύουν. Κρίμα τόσος κόπος από τόσο προσωπικό να πηγαίνει στράφι, επειδή κανένας δεν κάνει δυο κλικ να ξέρουμε τι αγοράζουμε ή έστω να ΜΗΝ πάμε Φτερόλλακα να ταλαιπωρηθούμε αφού είναι κλειστή. Αν δεν κάνω λάθος είναι η 6η φορά φέτος που έγινε γενικό πατατράκ με κλειστή 6 ή Αφροδίτη, το ξέρανε και αντί να ενημερώσουν, το έκρυψαν. Αυτό είναι σεβασμός στον πελάτη? Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted February 25, 2022 Συμφωνω Μιχάλη. Θα έπρεπε να δουλεύουν πολλά πράγματα καλύτερα. εγω αν ήμουν τόσο δυσαρεστημένος δεν θα ξαναπαταγα Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted February 25, 2022 53 minutes ago, ΜΙΚ said: Σωστά. Απλά στη συγκεκρημένη περίπτωση ο πωλητής άλλα λέει ότι πουλάει (λιφτ ανοιχτά, στρώσιμο κλπκλπ) και άλλα βλέπουμε μετά την αγορά μας. Διας, Περικλης, 14 και Οδυσσέας μπορούμε και επισήμως να τα βγάλουμε λιφτ που πιο πολύ χαλάνε παρά δουλεύουν. κι εσυ φυσικά πας και εκπλήσεσαι!!! λες ....δεν μπορει! αφου άλλα λένε και άλλα κανουν!!! αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει και αντί να μην ξαναπατήσεις σαν δυσαρεστημένος πελάτης...ξαναπας....και ξαναπας....και ξαναπας... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 25, 2022 1 hour ago, thanasissin said: κι εσυ φυσικά πας και εκπλήσεσαι!!! λες ....δεν μπορει! αφου άλλα λένε και άλλα κανουν!!! αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει και αντί να μην ξαναπατήσεις σαν δυσαρεστημένος πελάτης...ξαναπας....και ξαναπας....και ξαναπας... σωστά αλλά αν είσαι δίπλα πονάει δυο φορές να πηγαίνεις στο άλλο (που και αυτό μπορεί να έχει 2 λιφτ) Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted February 25, 2022 Δεν πιστεύω ότι έχουν κάποια διάθεση να ακούσουν , θεωρούν κάθε κριτική κακοπροαίρετη Share this post Link to post Share on other sites
typeDan 776 Report post Posted February 25, 2022 Σημερα τραγικο πατημα.. Απαραδεκτο..Πηγα Φτερολακκα. Δεν θα με πειραζε να μεινω στο 7 και το 10 μεχρι τις 10 που ανοιξε ο Ηνιοχος και ο Ερμης αλλα και ο Διας, ΑΝ το στρωσιμο ηταν ανθρωπινο. Οδυσσεας ανοιξε γυρω στη 1, ο Διας χαλασε 4 φορες για 5 λεπτα και μια για 2 ωρες.. Και φυσικα εκλεισε 14:50..Εστω μια παρατα.. Κατι.. 30€ ειναι αυτα.. Σαχαρα ετοιμη να ανοιξει.. αυριο Σαββατο. Πρεπει να ειναι τα 5 εξτρα ευρω. Τα 20 εξτρα δεν τα καταλαβα.. Για τον Αιολο και την Αφροδιτη αυτα η μεχρι τις 18:00 που βλεπεις θα ειναι ανοιχτα ολα; Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted February 25, 2022 Την άλλη φορά Αθήνα Θεσσαλονίκη από τον παράδρομο Αφού ο πωλητής παρέχει την τιμή και ο αγοραστής την ταλαιπωρία . 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted February 25, 2022 Καθόλου ρε βαςιλη αφού είναι δυστυχία κ όχι ευχαρίστηση. τι πας κ ξαναπάς Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted February 25, 2022 Για πες κάπου αλλού ; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
exta629 10 Report post Posted February 25, 2022 ski pass ...δεν παίζει...απαράδεκτοι...κρίμα... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 26, 2022 (edited) 13 hours ago, thanasissin said: και αντί να μην ξαναπατήσεις σαν δυσαρεστημένος πελάτης...ξαναπας....και ξαναπας....και ξαναπας... Ξεχνάς ότι έχω γράψει στα ίδια post φανταστικές συνθήκες για σκι, φανταστικό βουνό, ( αν ποντάρεις σωστά) κάνεις φανταστικό σκι όπως χτες. Προφανώς και δεν θα ξαναπατάγαμε αν δεν κάναμε φανταστικό σκι σε ένα φανταστικό βουνό. Όμως κάνουμε. Μάλιστα τις 3 τελευταίες που πήγα ήταν υπερμέρες που απλά θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερες. Και αν δεν κάνω λάθος έχει δώσει πάνω από 50 υπερμέρες ήδη το χκ αν έχεις ποντάρει σωστά. Γράφουν κάποιοι, "ποτέ σκ Παρνασσό". Μπορώ να μετρήσω 200 ημέρες σκ με καλό έως υπερστρουμφοφοβερό σκι από το 2002. Το προιόν το πουλάνε βάση των πληροφοριών την ώρα που το αγοράζουμε. Το μόνο ρίσκο του πελάτη πρέπει να είναι ο καιρός. Αγόρασα κάρτα για μέρα με πρόβλεψη τυφώνα? Δικό μου πρόβλημα. Αγόρασα κάρτα και έπιασε ομίχλη? Δικό μου πρόβλημα Αγόρασα κάρτα μέρα που ήταν ήδη παγωμένα όλα και δεν μου το είπαν? 100% Φταίνε. Αγόρασα ετήσια και ήξεραν ότι όλα τα συρόμενα θα έχουν βλάβες, ο Αφροδιτοβάκχος έχει ριζικό πρόβλημα, δεν τους φτάνουν τα μεροκάματα για στρώσιμο και ΤΤ το μισό χιονοδρομικό θα είναι κλειστό? 100% φταίνε Και έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε όλη την πληροφορία για να μας βοηθήσει το ΧΚΠ να ποντάρουμε σωστά στο (πράγματι υπαρκτό φαινόμενο παγκοσμίως σε χιονοδρομικά) κάποιο λιφτ να παγώσει σε κακοκαιρία ή να χαλάσει από σπάνια βλάβη. Προσθέτουμε και το ότι για να παραλάβω το προιόν πρέπει να βρίσκομαι 09.00 σε ένα σημείο 200χλμ (άντε 50-100 για πιο κοντινούς) με έξοδα 10-80 ευρώ ανάλογα με το μεταφορικό μέσο που θα διαλέξω. Έχω άδικο να ζητάω πληροφορία να με βοηθήσει να πάρω απόφαση? Ξέρουμε (ο Βασίλης σίγουρα ξέρει αλλά και πάρα πολλοί άλλοι πελάτες και σίγουρα σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι) πως με ελάχιστα έξοδα το ΧΚΠ μπορεί να γίνει καλύτερο και ο πελάτης μπορεί να απολαύσει πολύ πολύ πολύ καλύτερο σκι. Το πως μάθαμε γιατί χαλάει ο ΑφροδιτοΒάκχος, γιατί δεν παίρνουν κάρτες και γιατί το πάτημα είναι αχταρμάς δεν έχει σημασία. Το πως θα το φτιάξει το ΧΚΠ έχει σημασία. Edited February 26, 2022 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted February 26, 2022 https://instagram.com/stories/alexis_ioannou/2781695698579818983?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link Κορφή γεροντοβραχου προς δολίνη Βάκχου ( ψυγείο;) Δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει αυτές οι γραμμές . <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted February 26, 2022 https://instagram.com/stories/alexis_ioannou/2781695698579818983?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link Κορφή γεροντοβραχου προς δολίνη Βάκχου ( ψυγείο;) Δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει αυτές οι γραμμές .;;; Δεν βλέπω τίποτα Sent from my M2007J17G using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted February 26, 2022 Τρεις το απόγευμα χτες . Ένα βουνό κουραμπιές εκτός . Αλλά το χκπ κλείνει τρεις. Όλα τα υπολοιπα λόγια του αέρα. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 26, 2022 Το τερμάτισαν!!! Έκλεισαν την πόρτα για τις σκάλες από Αφροδίτη για Βακχο!!! Έλεος!!! Κάθε μέρα και μια μαλακια!!!! 1 1 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted February 26, 2022 Δεν το περίμενες ; Αποθήκη των σχολών έχει γίνει. Ως και ερμάρια έχουν βάλει μέσα . Κοίτα τον χρησιμοποιούσαμε τον διάδρομο για να κλέψουμε λίγο την ουρά του Βάκχου. Μετά από τόσο περπάτημα μάλλον το δικαιουμασταν. Επισεις όσοι είχαμε αλλεργια με τις καμπίνες λόγω κοβιντ . Αλλά μάλλον μας τελείωσε ο κοβιντ . Κωνσταντίνε είναι ικανοί για όλα σε αυτό το τσίρκο . Πρόσεχε τα παιδιά και κοίτα να μην χάνεις το κέφι σου. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 26, 2022 Το τερμάτισαν!!! Έκλεισαν την πόρτα για τις σκάλες από Αφροδίτη για Βακχο!!! Έλεος!!! Κάθε μέρα και μια μαλακια!!!! 2 πορτες έχει η ζωή, άνοιξα 1 κ μπήκα.Όταν κλείνει μια πόρτα, μια άλλη ανοίγει.Λάθος πόρτα και λάθος σκάλες κατάλαβαν. Κλείσε κ ξαναπαρε σαν να λέμε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 26, 2022 Άκυρο το νυχτερινό.. Ο καιρός τους γλίτωσε από το ξύλο της αρκούδας.. 1 Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted February 26, 2022 (edited) Λόγω ομίχλης παράταση λειτουργίας μέχρι της 5,30. Κωνσταντίνε λάθος έκανες , ο πάτος έχει πιο ....πάτο.. Από το 5 λεπτό και μετά αλλοιως θα πεθάνετε από πλήξη. Όχι ότι γελάς και πολύ .... Άνοιξε η πόρτα Κωνσταντίνε Edited February 26, 2022 by vro 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted February 26, 2022 για αυριο κυριακη βλεπω πολυ αερα, τι λέτε? How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 26, 2022 (edited) Ότι έχεις πολύ καλή όραση Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν επικίνδυνα καζίνο με χαλασμένους αναβατήρες που άμα πιέζει ο σαλεδάρχης ανοίγουν λιφτ και με 300χλμ αέρα Edited February 26, 2022 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 26, 2022 4 hours ago, vro said: Δεν το περίμενες ; Αποθήκη των σχολών έχει γίνει. Ως και ερμάρια έχουν βάλει μέσα . Κοίτα τον χρησιμοποιούσαμε τον διάδρομο για να κλέψουμε λίγο την ουρά του Βάκχου. Μετά από τόσο περπάτημα μάλλον το δικαιουμασταν. Επισεις όσοι είχαμε αλλεργια με τις καμπίνες λόγω κοβιντ . Αλλά μάλλον μας τελείωσε ο κοβιντ . Κωνσταντίνε είναι ικανοί για όλα σε αυτό το τσίρκο . Πρόσεχε τα παιδιά και κοίτα να μην χάνεις το κέφι σου. Όχι δεν το περίμενα!!! Δεν φτάνει που έβαλαν ανάποδα την έξοδο για να βολεύονται οι έχοντες παπούτσια και να περπατάνε αυτοί με τις μπότες (προφανώς δεν απευθύνεται σε σκιέρ το ΧΚ) τώρα έκλεισαν και την μόνη λύση. Ρωτάω τον λιφτιερι μου λέει εντολή από Αθήνα. Ρωτάω άλλον λέει ότι έκλεβαν και πηδούσαν πάνω από τις κορδελεσ . Πάω πληροφορίες ζητάω τον υπεύθυνο του ΧΚ. Φυσικά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Πάλι ο Γιαννοπουλος τα άκουσε. Προφανώς και είναι ικανοί για όλα (τα καλύτερα και τα χειρότερα). Ξέρεις ότι σπάνια κράζω, και όταν το κάνω το κέφι μου έχει χαθεί είδη. 3 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted February 26, 2022 https://instagram.com/stories/alexis_ioannou/2781695698579818983?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=copy_link Κορφή γεροντοβραχου προς δολίνη Βάκχου ( ψυγείο;) Δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει αυτές οι γραμμές .Πως δεν έχουν γινει... ΨυγειοοοιοΚ εμεις κάποτε βαριέμαι τα παρα Douglas αλλά δεν είχαμε κάμερες [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites