Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Pant

Χ/Κ Παρνασσού 2021 - 2022

Recommended Posts

Ποτέ ένα παρακράτος δεν έδιωξε άλλο. 

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

16 hours ago, vkarras said:

Παρατήρησα σανίδα ορφανή να φεύγει από το τέλος του διπλού και να σκάει στο σπιτάκι αφετηρία του Ηρακλή, οι χειριστές κοίταζαν τον ουρανό να δούνε τι έπεσε , δυο παλικάρια πίσω μου στην ουρά για καφέ συζητάγανε εάν έχουν μαζί τους τσιγαριλίκια, αυτοί θα πηγαίναν για σνουμπορντ  στην συνέχεια. Επίσης λεβέντης με σανίδα , αυτό το Σάββατο θέρισε  δύο τρία παιδάκια στην αναμονή του Περικλή. Στο βουνό ανεβαίνω τα τελευταία τριάντα χρόνια τέτοια κακομοιριά , ανασφάλεια ,αδιαφορία για το μαγαζί δεν έχω ξαναδεί, περιμένω σοβαρό ατύχημα λόγω κατανάλωσης οινοπνεύματος και μαστούρας.Ευχαριστώ πολυ.

Mπα πρόπερσι ήταν χειρότερα (2019-2020), πίστεψέ με είναι καλύτερα τώρα.

Χ.κ. Παρνασσού 2019-20 - Page 46 - Προηγούμενες Χρονιές - Snowclub.gr forum

Αφού δεν μπορούν καν να πάρουν κάρτες μην περιμένεις προκοπή. Μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν ή έστω να απειλούν ότι θα πάρουν θα είναι πολύ επικίνδυνο το σκι στο ΧΚΠ με τα μυαλά που κουβαλάνε συμπολίτες μας (και εγώ μέσα).

Μαγική ενημέρωση σήμερα το ΧΚΠ, Βάκχος σε αναστολή χωρίς να έχουν ανέβει καρέκλες και δουλεύει η Αφροδίτη. Δεν βρίσκω πουθενά στο site να εξηγεί ότι δεν μπορεί να ανοίξει ο Βάκχος. Ούτε αυτός που κάνει την ενημέρωση το βρίσκει, οπότε ας μείνει κάνας πελάτης που δεν ξέρει πως λειτουργεί το λιφτ με την ελπίδα ότι θα ανοίξει ο Βάκχος.

Αφροδίτη σήμερα λειτουργεί με πολύ πολύ αέρα. Ας αναρωτηθούμε την επόμενη φορά που θα βγάλει βλάβη και κάτσουμε τρεις ώρες στο πάρκινγκ αν φταίει το ότι δουλεύει με τόσο αέρα...

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

2 hours ago, aab said:

Προβληματίζομαι αν το ανωτέρω κείμενο είναι προϊόν αφέλειας ή κάτι βαρύτερο. Δηλαδή δεν είναι παρακράτος στο ΧΚΠ συγκεκριμένοι (μόνιμοι) υπάλληλοι που δολοπλοκούν διαρκώς στα γραφεία, αρνούνται να εκτελέσουν οδηγίες, κάνουν παρατήρηση  σε άλλους (μη μόνιμους) υπαλλήλους γιατί εφαρμόζουν τις οδηγίες για τη διάστρωση και "χαλάν την πιάτσα".

Φίλε aab,

είναι αφέλεια η απαίτηση για  ευθεία και ξεκάθαρη (άλλο αν είναι ορθή η λάθος) αντιμετώπιση των προβλημάτων από την διοίκηση?

Είναι αφέλεια να απαιτείται μια διοίκηση (ας είναι και πολυπρόσωπη) θεσμικά ξεκάθαρη, με σαφείς στόχους, διάφανο σχέδιο, αιτιολογημένο,   με εξουσία να υλοποιεί το σχέδιο της και ευθύνη στο μέτρο που της αναλογεί?

Αποτελεί τρόπο διοίκησης η διάχυση της ευθύνης ή η χρήση εξωθεσμικών παρατηρητών? (άλλο αν απαιτείται ο αφουγκρασμός της κοινής γνώμης)

Ποιανού ευθύνη είναι η  ύπαρξη των παθογενειών ή του όποιου παρακράτους? των υπαλλήλων ή της διοίκησης?  άλλο αν κι κάποιοι υπάλληλοι (ή αξιωματούχοι ή έμποροι ή επιχειρηματίες) βολεύονται ανάλογα με την περίσταση....

Ποτέ ένα παρακράτος δεν έδιωξε άλλο. 

Σημειωτέον:

O Nίκος  από το Πολύδροσο στον οποίο αναφέρθηκες είναι φίλος, αξιοεκτίμητος, καλός αμπελουργός-επιχειρηματίας, έμπειρος φίλος του ΧΚΠ,  αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνούσα με μια εξωθεσμική διοίκηση ΧΚΠ

Edited by PanosDrivas

On 2/7/2022 at 11:36 AM, ΜΠΟΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ said:

Συγνώμη μα σοβαρά πιστεύεις ότι ένας σύμβουλος επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να έχει βαθιές γνώσεις του αντικειμένου της επιχείρησης?. Δλδ εάν στείλουμε έναν διευθυντή ενός καλοκαιρινού ρεζορτ στην Κέρκυρα να διευθύνει το ΧΚΠ θα είναι απολεσματικος εάν έχει σεβασμό, επικοινωνία και συμπόνια? Με συγχωρείς αλλά αυτά γίνονται με στόχο, επαγγελματισμό , και προγραμματισμός από ανθρώπους που ΞΈΡΟΥΝ το αντικείμενο σε βάθος και προφανώς το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν. Δεν γίνεται να στείλεις εμένα που είμαι ζαχαροπλάστης να κάνω R&D σε ένα μπάρ. Εστίαση είναι και το μπαρ εστίαση είναι και το ζαχαροπλαστείο...

Μπορεί να προσληφθεί κάποιος σύμβουλος με σκοπό να φέρει τουρίστες από το εξωτερικό για το ΧΚΠ. Δεν χρειάζεται καν να ξέρει πως δουλεύει το ΧΚ. Τα κανάλια στον τουρισμό πρέπει να ξέρει. Ποιος είναι καλύτερος γι’ αυτή τη δουλειά, κάποιος που είναι γνωστής του ΧΚ αλλά άσχετος στον τουρισμό ή ο σύμβουλος;

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

3 hours ago, aab said:

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μια συγκλονιστική αστοχία στη λειτουργία του ΧΚΠ. Πόση εμπιστοσύνη να δείξει ο πελάτης στο ΧΚΠ από τότε κι εφεξής; Σε μια ιδιωτική επιχείρηση υπάρχει έστω κι η παραμικρή αμφιβολία ότι ο εργοδότης θα είχε στείλει τους εμπλεκόμενους στο λογιστήριο και μετά στον ΟΑΕΔ; Και ζητείται εμπιστοσύνη;

Καλά τα λές αλλά...
υπάρχει ιδιωτική επιχείρηση που να αλλάζει διοίκηση και προσωπικό (σχεδόν) κάθε χρόνο;
Για τα περί των συμβούλων, άσπρη γάτα μαύρη γάτα, σημασία έχει να πιάνει τα ποντίκια.

Edited by Pant
  • Like 2

Practice makes perfect

Μεγάλη η επιρροή του ΚΚΚ στο φόρουμ ( άσπρη γάτα , μαύρη γάτα ) 

Πάνο μπορεί κατά καιρούς να με έχεις ακούσει να μιλάω και να γράφω για την "μαφία " της σουβάλας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε μαφιόζοι.  Έτσι έχω βγάλει την πρώην ενωμένη ομάδα επιρροής πρώτου τα γεγονότα στην αρχή της σεζόν σας χωρίσουν .

Είναι ότι απλά μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και έχω μάθει να πληρώνω και να αγχώνομαι στα δώρα .

Είτε αφορά το καλώς ενοούμενο λομπινκ πχ για τις πίστες προπονησης και τους αγώνες και το αθλητικο πασο είτε αφορά "παρακρατικες" επιτροπές εντός της εταδ.

Και έχω χαλάσει καρδιές και στο Πισοδέρι και αλλού ανεξαρτήτως φιλίας.

Δεν θα κάτσω να μετρήσω αν ο Τερζάκης ή ο Βλαστός έβαλαν από το παράθυρο παραπάνω συμβούλους .

Το έχουν κάνει άλλοι 

https://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/nees-apokalupseis-gia-tin-etad/11.156373

Προκάλεσε όμως ο συμπαθής aab που έγραψε κάτι ανοησίες για αγώνα στο χκπ όπως και στην υπόλοιπη κοινωνία.

Ξες το τι έχω σύρει στον Χονδρό. Αλλά όχι να διώχνει ο Γαβριηλίδης έναν σχετικά επιτυχημένο διευθηντη ( πανάκριβο μεν , αλλά έτσι δεν λένε όλοι ότι το αποτέλεσμα πρέπει να πληρώνεται) για να βάλει τον κολλητό του σε επιτροπή μην διώχνοντας και τον Σπυρόπουλο.

Μιλάμε για πρόκληση . Να μην μιλάμε για τα λεγόμενα μόνιμα στελέχη του χκπ , τα παλιά , χωρίς να μιλάμε και για τα νέα στελέχη της εταδ ( γιατί δεν τολμάνε να πουνε ότι προσλαμβάνουν μόνιμους στο χιονοδρομικό ) 

Επισεις να πούμε ότι όλοι είναι αορίστου χρόνου , μόνιμοι και ....καινούργιοι. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί. 

Πάντως περί αποτελέσματος εγώ τα παράπονα μου ( και τα μπράβο μου ) για την διαστρωση  τα λέω στον Οικονόμου του νουλικα .  Κάτι ξέρει παραπάνω από τον Αργυρίου. 

Αν θέλω γνώμη για κρασί θα ρωτήσω τον Αργυρίου. 

Δεν νομίζω ότι χωλενει στην διαφημιστική προβολή το χκπ και έχει ανάγκη τον κάθε Αργυρίου . Στο προϊόν που προσφέρει έχει πρόβλημα και θέλει στελέχη νέα , με σπουδές και εμπειρία στα χιονοδρομικά και όχι συνταξιούχους του 20 αιώνα .

Ξερω ότι αυτή την στιγμή διευθηντης είναι ο Τουρκοχωριτης και υπεύθυνος χιονοδρομίας ο Οικονόμου. 

Αν η ίδια η εταδ δεν τους εμπιστεύεται εγώ με τι καρδιά να μπω στα λιφτ και να να πάω για σκι ;

Edited by vro
  • Like 1

Η πεποιήθηση ότι η διαφάνεια είναι κάτι το αδιαμφισβήτητα θετικό, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις, είναι τόσο αθώα!!! Μια άλλη άποψη:

That more knowledge could cause problems, that light might prove another tyranny … were not thoughts the philosophers of the Enlightenment were prepared to entertain. (Haridimos Tsoukas, 1997, p. 839)

Επιπλέον βιβλιογραφία, διαθέσιμη.

Για να καταλάβετε το πρόβλημα (μια διάστασή μόνο), ας πιάσουμε τις εισαγωγικές (Πανελλήνιες, κοκ) στα ΑΕΙ: απόλυτη διαφάνεια, ο μέσος εισακτέος είναι δομικό υλικό. Και για τους μεγαλύτερους, να θυμήσω ότι ο Original έλεγε: "Υπάρχουν πράγματα που λέγονται, αλλά δεν γίνονται. Κι υπάρχουν πράγματα που γίνονται , αλλά δεν λέγονται."

ΕΠίσης, να προσθέσω ότι η 5αδα στελεχών (γέλιο κοινού - εξαιρώ το Χριστόφορο) του ΧΚΠ δεν έχει συμβάσεις αορίστου χρόνου με τη συνήθη έννοια του όρου. Είναι κατάλοιπα ΕΟΤ, διέπονται από ειδικό καθεστώς. Πρακτικά δεν φεύγουν με τίποτα. Οι νεώτεροι έχουν συμβάσεις αορίστου, αποζημιώνονται κι απολύονται.

Edited by aab
  • Haha 1

Αν 4 όλα και όλα άτομα είναι το πρόβλημα, γιατί  δεν μπορεί να απολύσει,  ας τα βάλει σε ένα πολυτελές γραφείο σε αργομισθία .

Θα κοστίσει λιγωτερο από τους συμβούλους που βάζει για να τους υπονομεύσει .

Μόνο τις πιστωτικές να ακυρώσει από τις επιτροπές χωράω και εγώ για αργομισθία, μα και τα παιδιά των παιδιών μου. 

Για τα φιλοσοφικά περί διαφάνειας δεν ξέρω , δεν έχω δοκτορά στην φιλοσοφία . Πρακτικά ξέρω ότι άμα έχει πούδρα δεν το λες πρωτού την φάς μοναχός και άμα σου κάνουν παράπονο πετάς και ένα ας ρωτουσες να μάθεις.

7 hours ago, KonKan said:

Μπορεί να προσληφθεί κάποιος σύμβουλος με σκοπό να φέρει τουρίστες από το εξωτερικό για το ΧΚΠ. Δεν χρειάζεται καν να ξέρει πως δουλεύει το ΧΚ. Τα κανάλια στον τουρισμό πρέπει να ξέρει. Ποιος είναι καλύτερος γι’ αυτή τη δουλειά, κάποιος που είναι γνωστής του ΧΚ αλλά άσχετος στον τουρισμό ή ο σύμβουλος;

Όχι διαφωνώ. Το είπα και πριν.... Εστίαση και το μπαρ , εστίαση και το ζαχαροπλαστείο. Εγώ σαν γνώστης του ζαχαροπλαστείου δεν μπορώ να συμβουλεψω το μπαρ πώς θα φέρει πελατεία. Ίσως μπορώ να προτείνω μερικά γλυκά... Άλλος ο τουρίστας της παραλίας και άλλος του βουνό. Προφανώς και πρέπει να γνωρίζει πως λειτουργεί το χιονοδρομικό. Πώς αλλιώς θα πουλήσει το προϊόν του?

WORK FOR IT!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το φόρουμ του Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας που στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος και της ελευθερίας του λόγου του internet δίνει βήμα για άλλη μια φορά να γράφονται υπέροχες, παγκοσμίου βεληνεκούς, απόψεις, με βιβλιογραφία παρακαλώ. Thank you internet. Thank you next.

Οι αναγνώστες που μπορεί και να μην αποτελούν την αριστεία του τόπου αλλά παρόλα αυτά γνωρίζουν ανάγνωση (θα φαίνεται παράξενο σε κάποιους) ίσως θα ήταν προτιμότερο να ασχοληθούν και με το γιατί πχ το ΧΚΠ εδώ και μέρες (βδομάδες?) δεν ανανεώνει την πρόβλεψη για επικινδυνότητα χιονοστιβάδας στο βουνό, ειδικά όταν πλέον βιώνουμε καταστροφικά γεγονότα (δυστυχήματα) σε σχέση με αυτό το θέμα (Καλάβρυτα).

Η γνώση είναι δύναμη και πολλές φορές σωτήρια, σίγουρα όχι τυραννία και όχι προνόμιο των λίγων. Ευτυχώς είμαστε στο 21ο αιώνα και έχει επικρατήσει πως η γνώση και η επιστήμη είναι προνομίων των πολλών. Get used to it.

Edited by Al_Foutzin
  • Like 1

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Προσοχή αύριο Παρνασσό . Έπεσε με αέρα και αύριο ανεβαίνει η θερμοκρασία .

Η φτερό έμεινε κλειστή εκτος της 7 .

Προσοχή σε Καλλιόπη , καμινάδες της 14, λούκια δια , αρνόβρυσης και Ηρακλή .

Άνοιξε ο Οδυσσέας σήμερα άρα η πλαγιά Οδυσσέα ηρακλη και πιθανά ο τυριας να δώσανε ότι είχανε να δώσουν από πλάκες . 

• Like 4

Πολύ πιο σταθερό το χιόνι από τα αναμενόμενα .

Το ποσό ασχετοι με χιονοδρομικά είναι οι συνταξιούχοι ομοτρσπεζοι της παρακρατικής επιτροπής ελέγχου του χκπ φαίνεται απλά από το ότι κλείνει στις 3. 

Και όσο πάμε για άνοιξη τόσο πιο πολύ θα φαίνεται η ασχετοσυνη τους. 

Σκέψου και να μην ήταν επιτυχημένοι και στον τομέα τους .....

Με συνταξιούχους άσχετους προκοπή δεν γίνεται . Πάρτε επαγγελματικά στελέχη να σας ξεστραβωσουν.

Ανθρώπους επιτυχημένους στον χιονοδρομικό χώρο με περγαμηνές .

Όχι.....ότι βρούμε μπροστά μας και ότι κάτσει .

• Like 2
  • Love 1

Το ότι κλείνει 3 είναι απόφαση Στέφανου Βλαστού ΕΤΑΔ, δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με νέους συμβούλους. Και το ότι δεν ανοίγει 08.00 τα σκ και το κλειστά εναλλάξ με πρόγραμμα που κανένας δε ξέρει ΗρακλοΟδυσσεοΔιοΣαχάρες Τρίτη με Πέμπτη κλπκλπ.

Ακόμα μια υπέροχη μέρα στην επικίνδυνη καφετέρια με αναβατήρες Παρνασσού που τωρα πια σου προσφέρει συγκινήσεις καζίνου.

Διας καταπράσινος άντε λέω ας ανέβω, παρατάω δουλειές παιδιά με το όνειρο της Σαχάρας κλπκλπ. Διας καταπράσινος και στις 10.00 το πρωί. Πάμε Δια και βέπουμε ένα παγωμένο λιφτ με μηδέν προσπάθειες να ξεπαγώσει.

Ρε παιδιά θα τον ξεπαγώσετε? Μα μου δε ξέρω

14 ή Οδυσσέα γιατί δεν ανοίγετε για ρεφάρισμα? Μα μου σου ξου

Καταπληκτικές συνθήκες για σκι. Αν δούλευε το φανταστικό χιονοδρομικό θα ήταν υπερμέρα σπέσιαλ εντός εκτός. Όλα τα καλά μέρη για εκτός ήθελαν ώωωρεεεες τραβέρσα για να βγεις. Με κλειστά Δια, Οδυσσέα, Σαχάρα 14 ήταν απλά μια μέρα που έκανες όμορφο σκι πίστας. Όλη μέρα Κελλάρια και 6. Καλούτσικο σκι αλλά προφανώς το βαριέσαι.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

36 minutes ago, ΜΙΚ said:

Καταπληκτικές συνθήκες για σκι.Αν

https://www.protothema.gr/blogs/xr-i-stefanadis/article/485932/ean/

"....

Βασιλιάς Φίλιππος ο Β’ της Μακεδονίας: Αν κερδίσω τον πόλεμο, θα είστε σκλάβοι για πάντα.

Σπαρτιάτες: Εάν......"

Edited by PanosDrivas
  • Haha 1

Τελικά ποιες μέρες δουλεύει ο Ηρακλής;

Practice makes perfect

10 hours ago, Pant said:

Τελικά ποιες μέρες δουλεύει ο Ηρακλής;

Kαζίνο είπαμε. Αν ρωτάς που να ποντάρεις ρίξτα όλα στο κόκκινο.

Δουλεύει ΠΣΚΔ. Άλλες μέρες ανακοινώνουν στις 16.00

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για να μην αδικω το χιονοδρομικό η αληθεια ειναι ότι όλες τις Πέμπτες έχει ανοίξει ο Ηρακλης και χτες ανοιξε ο Διας 

Θα πονταρα και στο ότι θα ανοιξει ο Ηρακλλης και τις επόμενες Πέμπτες αλλά αν δε το δούμε γραπτά είναι απλα ποντάρισμα.

Οσο καναμε αξιοπρεπεστατο σκι πίστας Κελλλαρια άνοιξε κάποια στιγμή ο Δίας αλλά όσο κάνεις σκι πως να πάρεις πρέφα ότι ένα λιφτ άνοιξε αν δεν κανουν ανακοινωση?  Ανοιχτό έλεγαν ότι ήταν. Πας εκεί και είναι κλειστό και παγωμένο.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δεν ξέρω ποιανού παρακράτους είναι η απόφαση να κλείνει το χιονοδρομικό στις 3 τις καθημερινές .

Πάντως και με τα δύο παρακρατη που το συζήτησα και το ζήτησα η απόφαση δεν αλλάζει. 

Ευχαριστώ τον Θεό που με.προφυλαξε από το να πάρω και να υπερασπιστώ μια τέτοια χιονοδρομικη ανοησία .

Δυστυχώς με ερασιτεχνισμους , τσιγκουνιες και φανφάρες χιονοδρομία δεν γίνεται .....

• Like 3

Γνώριζα ότι ο ημίθεος δουλεύει ΠΣΚΔ και ότι Τρ-Τε-Πε δημιουργούνται ουρές (ήταν εμφανείς και στις εικόνες).
Δεν ήξερα πως το ΧΚΠ έγινε καζίνο. Απ' το αν θα φύγεις όπως πήγες (αρτιμελής, εν ζωή) μέχρι αν θα ευχαριστηθείς σκι.
Κρίμα...

Edited by Pant
  • Like 1

Practice makes perfect

Είναι ευχάριστο να μην εμμενουν στο λάθος (ή έστω να το μειώνουν) δουλεύοντας Ηρακλή κ Δια, ας το επικοινωνήσουν κιόλας γιατι ο προγραμματισμός αρκετών εξαρτάται από τι δουλεύει.

• Like 2

Στη μέση της σαιζόν κατάλαβαν το λάθος; Ακόμα χειρότερα...
Το άλλο λάθος (κλείσιμο στις 3) δεν το συζητάνε. Για τις υπερωρίες προφανώς.

Practice makes perfect

Από τα χτεσινα ανοιξιάτικα χιόνια .
Άμα  μπλέξεις και ξεχαστείς στο τέλος σε πάνε οι φίλοι στο....άλλο χιονοδρομικό που ειχες παρκάρει το αμάξι.....
Ωραίο τελείωμα μέρας να επιστρέφεις με αμάξι στο χιονοδρομικο που ξεκίνησες το πρωί. Και να το καταφέρνεις αυτο σε μια σταλιά χιονοδρομικό όπως ο Παρνασσός θέλει ....ταλέντο και βοήθεια από την διεύθυνση του,  που κλείνει τα λιφτ απαράδεκτα νωρίς .

IMG_20220211_143551.thumb.jpg.1100fb18aa0c7723af08e3dcf19f4396.jpg

Σήμερα Σάββατο παράταση μεχρι της 5. Δηλαδή πήρανε 5 ώρες από τις καθημερινές για να δώσουνε 2 ώρες το Σαββατοκύριακο......

Μωρέ μπράβο , αυτό λέγεται αναβάθμιση του προϊόντος και ο Παρνασσός σκίζει ...

Και εις ανώτερα , πάρτε ακόμα 10 συμβούλους τών 5000 έκαστος .

• Like 2
  • Haha 1

On 2/8/2022 at 9:52 PM, typeDan said:

Γεροντοβραχος 1974

Περίμενα να πεταχτεί Ρουφογαλης με Ντελλα σε κάποιο πλάνο !!

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

5 hours ago, vro said:

Σήμερα Σάββατο παράταση μεχρι της 5. Δηλαδή πήρανε 5 ώρες από τις καθημερινές για να δώσουνε 2 ώρες το Σαββατοκύριακο......

πάρτε ακόμα 10 συμβούλους τών 5000 έκαστος

Aναρωτιέμαι αν έχει καταλάβει κάποιος από τους Συμβούλους ή ο Βλαστός ότι το πρόβλημα του Παρνασσού είναι ο κορεσμός τα σκ και οι ελάχιστοι επισκέπτες/υπολειτουργία καθημερινές. Από το 2009 τα λέει ο ΣΤΧ,.

ΣΤΧ

• ΣΤΧ
  • Μέλος ΕΣΤΟΥΧ
  • 2,161
  • 1,810 posts
  • Φύλο:Male

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ζημιές στους ισολογισμούς

Υπερκορεσμός τα Σαββατοκύριακα, υπολειτουργία τις καθημερινές

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Jockeras
      Jockeras
      (36 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,163
    • Total Posts
      460,933
  • Member Statistics

• Total Members