Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
apoplanitarxis

Walkie Talkie και GPS

Recommended Posts

Είναι ένα από τα "επαγγελματικά" pmr. Ακριβό και μεγάλο, αλλά υποτίθεται ότι ότι πληρώνεις παίρνεις. Mind you, δεν έχω δει και καμία συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με αυτά που κάποια από τα παιδιά εδώ αγόρασαν για €40 το ζευγάρι. :unsure:

Make Parnassos Great Again!

Είναι ένα από τα "επαγγελματικά" pmr. Ακριβό και μεγάλο, αλλά υποτίθεται ότι ότι πληρώνεις παίρνεις. Mind you, δεν έχω δει και καμία συγκλονιστική διαφορά σε σχέση με αυτά που κάποια από τα παιδιά εδώ αγόρασαν για €40 το ζευγάρι. :unsure:

ρωτω διοτι εχω ενα φιλο που ασχολειται με τετοια (φτιαχνει και τα cb πως τα λενε των ταξιτζιδων)και υπαρχει περιπτωση να το παρω σε καλη τιμη(κανα 60αρι)

Και μπορει και να μου το τουρμπισει :unsure:

elan primetime 33.jpg

και να στο τουρμπισει δεν θα δεις και καμια διαφορά γιατι οι άλλοι δεν...

σίγουρα όμως θα είναι πιο "βλαβερό" για σένα και για τους διπλανούς σου...

Από φίλο πολύ έμπειρο ραδιοερασιτέχνη, εξηγώντας του τη χρήση που όλοι μας κάνουμε στο βουνό, μου πρότεινε ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο, το οποίο έχει και πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής.

(Για όσους έχουν μικρά παιδιά, λειτουργεί και σαν "ρουφιάνος" για το βραδυνό ύπνο,λόγω λειτουργίας VOX)!!!

cobra pmr

ski is talking to god!!

Το λινκ μαλλον το εσφαξες... :lol: Για ξανακοιτα το...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Από ότι επισημάνθηκε σε εξειδικευμένο forum του χώρου, ο χάρτης που υπάρχει στο Google Maps τις TELE ATLAS είναι πλέον ο χάρτης τις GI.

Και το αστείο (αναμενόμενο, όμως) είναι ότι το google maps πλέον κάνει τα ίδια λάθη με το destinator. Για να με πάει από το σπίτι μου στο Ελληνικό στα Καλύβια Θορικού, επιμένει να χώνεται μέσα στα στενά (Θερμοπυλών) και μετά σε χωματόδρομο (πάροδος Δάφνης, το Νο. 12 στις οδηγίες, και εκεί που έχω το mouse).

screen-capture241.jpg.xs.jpg

Όπως και να το κάνουμε πάντως, χίλιες φορές καλύτερα τώρα το google maps, έστω και με κάποια λάθη.

Επειδή είμαι "σχετικα άσχετος" ( :P ) με το θέμα pmr θα μπορούσατε να μου πείτε από που θα αγόρασω ενα σχετικα καλό-φθηνο? από MediaMarkt, Lidl κτλ?

Φιλικά

Al_Foutzin

υγ Μαγαζι στο κέντρο που να πουλάει pmr γνωριζετε? Μην τρέχω εις τα βόρεια o φοιτητης ..:P

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Δεν θέλω να κάνω copy-paste το post του Al_Foutzin... αλλά ότι ακριβώς γράφει ισχύει και για εμένα!

Μιας και πλησιάζει η χιονοδρομική περίοδος θα ήθελα και εγώ να έχω ένα pmr απλό-λιτό που να πιάνει το 8/20 :P

Έχω την εντύπωση ότι όλα τα consumer PMR πάνω κάτω τα ίδια είναι, οπότε διαλέγεις με βάση την τιμή και το "design".

Ή μήπως όχι; Για να ακούσουμε γνώμες από κατόχους. :P

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?pr...at=0&page=1

Το χρησιμοποιεί κανείς το συγκεκριμένο? Μάκη?

εδιτ: http://www.emimikos.gr/shop/product.php?pr...=361&page=1 αυτό μηπως ? έχει και βάση φόρτισης που με βολευει.. :P

Αυτό το κοίταξες? Cobra MT-975-2VP ζεύγος PMR (Walkie Talkie)

Περίπου το ίδιο με το πρώτο που ανέφερες αλλά αναφέρει 12km εμβέλεια αντί 5Km που έχει το πρώτο και με βάση φόρτισης που θες.

Είναι όμως χωρίς hands free.

Εγω προτιμω τα Cobra...Φτηνοτερα και συμεφερουν... Χωρια οτι εχουν και το hands free στο σετ... :P Το αλλο δεν ειμαι καν σιγουρος αν εχει Vox. Τα περι εμβελειας τα ακουω βερεσε...ολα των 0,5 watt ειναι... :D

Φιλικα

ΜακηςΜ

Τα περι εμβελειας τα ακουω βερεσε...ολα των 0,5 watt ειναι... :P

Σωστό και αυτό.. Μπα μάλλον για το πρωτο που έβαλα το βλέπω..Θα περάσω και από τα Lidl,MediaMarkt κτλ και θα δουμε..

υγ1: και το Ακτινιον στην Πατησίων φέρνει pmr.. θα το κοιτάξω από Δευτέρα

υγ2: Μάκη υπάρχει ένα μαγαζι στον Άλιμο που φέρνει cοbra (http://www.tele.gr/). Οι τιμές του είναι λιγο πιο ακριβες από του Μιμικου αλλά λογικα με τα μεταφορικα ειναι μια ή αλλη (ή όχι???)

ideashop στην ΛΕΩΦ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25 στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ με 56€

ή

alifragis στην Πλ Ανεξαρτησίας 19 στην Ηλιούπολη με 55€

Ενδέχεται να πάρω και εγώ κάτι οπότε αν είναι να τραβηχτείς μόνο και μόνο για το pmr αν θες πες μου.

Τα ΜΤ 725-2 που εχει το τελε 48 ευρω, ειναι αυτα που χρησιμοποιω εγω. Ειναι αδιαβροχα (αλλα οχι για βυθιση). Στα μειον, θελουν ειδικο μικροφωνο/ακουστικο για hands free το οποιο εχει 2 υποδοχες και πρεπει να το εχει ο μαγαζατωρ...

Συνιστωνται ανεπιφυλακτα (στα 4-5 χρονια που τα εχω, δεν εχουν κανει κιχ, και το καλοκαιρι τα εχω στο σκαφος με ο,τι αυτο συνεπαγεται-αλατι, υγρασια-).

Φιλικα

ΜακηςΜ

Media markt, ζευγαράκι brondi με 2 hands free και 2 φορτιστές, εμβέλεια 7 χλμ, 50€ περσι

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

αυτα ειδα προχθες στο media και μαλλον θα τα χτυπησω

οι φορτιστες Ολγα ειναι ενας για το καθενα και συνδεονται στην πριζα και στο pmr η ειναι βαση που μπαινουν και τα δυο;

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλησπέρα,

Επειδή είδα ότι ψάχνετε για pmr έχω να σας πω το εξής:

1. Αυτά που έχουμε εμείς τα πήραμε από τα Μedia Markt(νομίζω είναι Motorola) και είναι καλά.

Και το 2 και πιο σημαντικό που έχω να σας πω είναι ότι δουλεύω στο Media Markt(Αμαρουσίου).Εαν λοιπόν, είσαστε πολλοί αυτοί που θέλετε να αγοράσετε pmr να σας πω ότι ως υπάλληλος της Media έχω έκπτωση(όχι συγκεκριμένη).Νομίζω ότι έστω και 5 γιούρια να γλιτώσει κάποιος είναι καλό. :(:)

Από Δευτέρα που πάω ξανά για δουλειά, μπορώ να δω εαν γίνεται να κάνουμε μαζική αγορά σαν σύλλογος.

Διαφορετικά, όποιος θέλει ας μου στείλει ενα pm να το ψάξω και ευχαρίστως να βοηθήσω.......

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε για την προσφορά. :blink:

Καλά ρε παιδιά, έχετε όλοι pmr; :blink: Κρίμα βρε πουλόβερ που δεν έχετε κανένα από το κομματάκι με το οποίο φλερτάρω (motorola XTNid) :P

ideashop στην ΛΕΩΦ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25 στο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ με 56€

ή

alifragis στην Πλ Ανεξαρτησίας 19 στην Ηλιούπολη με 55€

Ενδέχεται να πάρω και εγώ κάτι οπότε αν είναι να τραβηχτείς μόνο και μόνο για το pmr αν θες πες μου.

Επειδή στο 2° μαγαζί τελικά δεν κάνει 55€ αλλά 68€ (55€ είναι από internet μόνο και με έξοδα αποστολής 8,5€)... πήγα και τσίμπησα από τα Media Markt τα brondi FX-100 με 50€.

Απ'ότι διάβασα και στο manual (λίγο υπομονή και θα ανοίξει!) έχει αρκετές λειτουργείες.

Τώρα τα έχω για φόρτιση οπότε δεν μπορώ να πώ κάτι παραπάνω. Εντυπώσεις για τα συγκεκριμένα όταν γυρίσω από βουνά! (Ελπίσω ανοίξει το Καϊμακτσαλάν αυτήν την εβδομάδα)

Media markt, ζευγαράκι brondi με 2 hands free και 2 φορτιστές, εμβέλεια 7 χλμ, 50€ περσι

Ούπς... τώρα το είδα :lol:

Ισως τα έχετε δεί από την Ολγα αν είναι τα ίδια!

Έχουν dual watch? Γιατι έλεγα την άλλη βδομαδα να πήγαινα απο mediamarkt να τα "τσιμπήσω".. :P

ναι, αυτα εχω Δημητρη...τσιμπα τα Ορέστη, μια χαρα ειναι

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)