Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
apoplanitarxis

Walkie Talkie και GPS

Recommended Posts

Στο ΣΤΧ εχουμε καμμια 30αρια PMR. Με το CB με ποιον θα μιλας; :lol:

Θα εχει ομως πλακα να κουβαλας και 60 ποντους κεραια στο σακκιδιο :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

alan42.gif

Το χρησιμοποιείς σε αυτή τη μορφή για εξωτερική χρήση κ βάζοντας τον αντάπτορα απο κάτω κ εντος αυτοκινήτου.

Έχω κ εγω κ ο Διονύσης. :lol:

Edited by VaL

Ανήκω παντού και πουθενά

Seriusly Playful

Εσυ κι ο Διονυσης εισαστε κατω στον καμπο και παιζετε με τις λασπες... στο χιονοδρομικο με ποιον θα μιλαει; :lol:

Ελα σου λεω να σε μαθουμε ενα γρηγορο σπορ... :P για ποδαραδεςz7shysterical.gifz7shysterical.gifz7shysterical.gif

Πως λεμε χεραδες;...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Καλα δεν είπα να το πάρεις.

Απλά επιδεί έλεγες για cb.

Κ αν εχει κάποιος έχεις πραγματική εμβέλεια κ το έχεις στο αμάξι για όταν παίζεις κ εσύ :lol::o

Μωρέ εγώ να έρθω αλλα ποιός θα αναλάβει να με μάθει? Κ ποιός κυρίως να με περιλθάψει όταν σπάσω τα πόδια μου??? :P:lol::lol::lol:

Ανήκω παντού και πουθενά

Seriusly Playful

Μωρέ εγώ να έρθω αλλα ποιός θα αναλάβει να με μάθει? Κ ποιός κυρίως να με περιλθάψει όταν σπάσω τα πόδια μου??? :P:lol::lol::o

Ελα, ελα... ;) και... θα σε βολεψουμε... :lol: Ποδια δεν σπανε πια στο σκι, ...δεν ειναι της μοδας... :( Χιαστους σπανε...αμα λαχει... να μην σου λαχει που λενε. Παντως το σκι ειναι ασφαλες σπορ! :lol: Και απ'οτι μου εχουν πει, το μονο που συγκρινεται σε αισθηση ταχυτητας, ειναι η μοτοσυκλετα...μεγαλου κυβισμου!

Φιλικα

ΜακηςΜ

καλησπερα στα μελη.θελω να αγορασω ενα pmr.πηγα στο μιντια μαρκ.ειχε μια μαρκα μπροντι που ομως δεν την ξερω.μηπως καποιος μπορει να μοιραστει τις τυχον γνωσεις του πανω στο θεμα.δηλαδη μαρκες ,χαρακτηρισρικα,τιμες ,και μερη αγορας.ο,τι πληροφορια ευπροσδεκτη.

στο μιντια μαρκ.ειχε μια μαρκα μπροντι

Τα πηρα φετος εγω, τα δοκιμασα

στο βουνο, και προσωπικα τα βρηκα

εξαιρετικα

Μεγαλη εμβελεια και καλη τιμη στην

οποια συμπεριλαμβανεται φορτιστης

και μπαταριες.

Τα πηρα φετος εγω, τα δοκιμασα

στο βουνο, και προσωπικα τα βρηκα

εξαιρετικα

Μεγαλη εμβελεια και καλη τιμη στην

οποια συμπεριλαμβανεται φορτιστης

και μπαταριες.

+1 :lol:

εγώ έχω το FX 400 και στη Γαλλία απέδωσαν εξαιρετικά!!! <_<

δες εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...5609&st=300

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

+1 :lol:

εγώ έχω το FX 400 και στη Γαλλία απέδωσαν εξαιρετικά!!! <_<

δες εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...5609&st=300

πλακα μας κανεις ρε Ορεστη αφου στη γαλλια δεν επιανε η μπακατελα σου

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

... ;) Χιαστους σπανε...αμα λαχει...

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ.

Εχω όλα τα άλλα σακατηλίκια μου, αυτό μου έλειπε .

Ρε χειρόφρενο έχει?? Μπλοκέ???

Είμαι κ σκουντούφλης.

Καλά αμα γίνει καμοία εκδρομική με φούλ πρόγραμμα, όπως τα λέγαμε κ με αναλάβει κάποιος, μπορεί να το αποτολμήσω.

Ανήκω παντού και πουθενά

Seriusly Playful

πλακα μας κανεις ρε Ορεστη αφου στη γαλλια δεν επιανε η μπακατελα σου

Mια χαρά έπιανε :P απλά την πρώτη μέρα μπέρδεψα συχνότητες με το dual watch κτλ και άκουγα περισσότερο τον ιταλό να με βρίζει πάρα τον Mr Hellooooooo!! ;)

Είναι και ανθεκτικότατο, μου έφυγε σε άλμα από το σακίδιο που το είχα πιασμένο, έκανε διπλό άξελ με τριπλό τόλουπ…προσγειώθηκε τέλεια στο χιόνι και μετά δούλευευε μια χαρά..;):P

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Το συνδετικό θέλω να μετρήσουμε. Αλλά δεν ξέρω αν το GPS σου μπορεί να καταγράψει τόσο μεγάλες ταχύτητες. :)

Η μέτρηση έγινε σήμερα.

Ταχύτητα 6 χλμ/ώρα και χρόνος μετάβασης 15 λεπτά.

Μάλλον ήταν στο "γρήγορο" 80

Συμπέρασμα: Οι εναέριοι αναβατήρες του ΧΚΠ κινούνται με ταχύτητα 6-7 χλμ/ώρα εκτός του Ηρακλή που κινειται με διπλασια ταχυτητα, 12-13 χλμ/ωρα

Οι συρομενοι κινουντται κι αυτοι με 12-13 χλμ/ωρα.

Την επομενη φορα θα μετρησουμε τον Nickel :)

Μιας και το thread αναφερετε και σε p.m.r.

για αλλη μια φορα ακουγα συνομιλιες που ειχατε στο Παρνασσο...

ενω εγω ημουν στα Καλαβρυτα 80 !

Πολυ Σαχαρα ησασταν τελικα :)

Γεια σας παιδια. Νομιζω πως θα χρειαστω τη βοηθεια σας, γιατι δεν ξερω αν το παρακατω WALKIE-TALKIE που θελω να αγορασω ειναι ---->PMR ή οχι.

Δηλαδη θελω με λιγα λογια να μου πειτε αν θελει αδεια. Αν θελει τοτε δεν θα το αγορασω. Το WALKIE-TALKIE ειναι το παρακατω-----------------------------------------------------------------------------> http://www.pixmania.gr/gr/gr/2555699/art/d...-wt91x-pro.html

Eιναι ενα DORO Walkie - Talkie wt91x pro

Βεβαια νομιζω οτι ειναι PMR. Επειδη διαβασα το εξης--------> Product Description

Rated IPx7, and with an open field range up to 10km, this fully waterproof -------------->pmr<------------ provides free, long range communication in tough environments and between an unlimited number of users. Includes two separate adapters for charging both on the job and on the road.

Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!

PMR ειναι... αδιαβροχο (σχετικα) ειναι, ακριβουλι λιγακι... αδεια δεν χρειαζεσαι!

Ριξε μια ματια και σε Ελληνικο μαγαζι :P :

http://www.emimikos.gr/shop/home.php?cat=361

Εγω Cobra εχω, 5 χρονια τωρα και ειμαι ευχαριστημενος, το χειμωνα σκι το καλοκαιρι ιστιοπλοϊα και ακομα παιζουν... <_< ... εκτος απο ενα που το'χασα... :lol:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο. Στα χαρακτηριστικα λεει πως εχει 8 καναλια και 38 υποκαναλια. Τι ακριβως μπορεις να κανεις με αυτα τα καναλια;

Δεν εχω ιδεα. Θελω να πω, σε τι χρησιμευουν; Η τελος παντων τι ειναι, τι μπορεις να κανεις με αυτα; Ααααααα............και κατι αλλο που μολις τωρα θυμιθηκα.

Εισαι σιγουρος πως δεν χρειαζεται καποια ειδικη αδεια για αυτα τα WALKIE-TALKIE.

Και τελος πως τα βρισκεις; Ειναι καλα; Αξιζει να τα παρω;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

Μηπως μπορει να μου πει καποιος σε τι χρησιμευουν τα καναλια και τα υποκαναλια σε ενα WALKIE-TALKIE. Για παραδειγμα σε ενα που εχω δει ελεγε οτι εχει 8 καναλια και 38 υποκαναλια. Τι μπορεις να κανεις με αυτα τα καναλια. Σε τι εξυπηρετουν;;;

Θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο. Στα χαρακτηριστικα λεει πως εχει 8 καναλια και 38 υποκαναλια. Τι ακριβως μπορεις να κανεις με αυτα τα καναλια;

Δεν εχω ιδεα. Θελω να πω, σε τι χρησιμευουν; Η τελος παντων τι ειναι, τι μπορεις να κανεις με αυτα; Ααααααα............και κατι αλλο που μολις τωρα θυμιθηκα.

Εισαι σιγουρος πως δεν χρειαζεται καποια ειδικη αδεια για αυτα τα WALKIE-TALKIE.

Και τελος πως τα βρισκεις; Ειναι καλα; Αξιζει να τα παρω;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

Στο thread που βρισκομαστε, εχει ολες τις απαντησεις για τις ερωτησεις που εχεις. Ψαξτο λιγο, ;) μην τα θες ολα ετοιμα... :P

Αδεια δεν χρειαζεσαι στην Ελλαδα και την ΕΕ.. :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μηπως μπορει να μου πει καποιος σε τι χρησιμευουν τα καναλια και τα υποκαναλια σε ενα WALKIE-TALKIE. Για παραδειγμα σε ενα που εχω δει ελεγε οτι εχει 8 καναλια και 38 υποκαναλια. Τι μπορεις να κανεις με αυτα τα καναλια. Σε τι εξυπηρετουν;;;

Yπάρχουν 8 (προκαθορισμένες στα μη χρήζοντα άδεια pmr) συχνότητες εκπομπής (και λήψης). Αυτά είναι τα 8 κανάλια που έχει το pmr.

Τα υποκάναλα είναι ένας μηχανισμός για να μην ακούνε όλοι όσοι είναι συντονισμένοι στο ίδιο κανάλι όλους όσους εκπέμπουν στο κανάλι αυτό. Για παράδειγμα, επιλέγοντας το κανάλι 8 και υποκάναλο 20 το pmr σου ναι μεν λαμβάνει κάθε εκπομπή στο κανάλι 8 αλλά το μεγάφωνό του δεν ενεργοποιείται παρά μόνο όταν αυτός που εκπέμπει έχει ρυθμίσει το pmr του στο 8/20.

Και έτσι ακούς μόνο τους snowclubίτες. ;)

Φιλικά

gtsap

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Ρε παιδιά, το Σάββατο ποιός είχε ξεχάσει ανοιχτό το VOX στο pmr του; Γύρισα 1-2 φορές το δικό μου στη συχνότητά σας και λάμβανε ένα ενοχλητικό συνεχόμενο "χχχχχχχχ"... Στο τέλος το έκλεισα...

The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...

καλα εκανες ετσι εκανα και γω

καλο ειναι να προσεχουμε λιγο για οποιον το ειχε ανοιχτο το ρημαδι το βοξ

DALTONS POW ROBBERY.....

Δυστυχώς κοντεύει να γίνει ρουτίνα. Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο κάποιος θα υπάρχει που το έχει ξεχάσει ανοιχτό με αποτέλεσμα να αχρηστεύεται η συχνότητα του συλλόγου. Κρίμα πραγματικά.

Θερμή παράκληση, τώρα που είστε σπίτι, ελέγξτε την συσκευή σας.

Make Parnassos Great Again!

Ρε παιδιά, το Σάββατο ποιός είχε ξεχάσει ανοιχτό το VOX στο pmr του; Γύρισα 1-2 φορές το δικό μου στη συχνότητά σας και λάμβανε ένα ενοχλητικό συνεχόμενο "χχχχχχχχ"... Στο τέλος το έκλεισα...

Ηταν πραγματικα σπασιμο νευρων αυτος ο ηχος που ακουγονταν!!!!!

Εσυ φιλε royale,αφου γυρισες στο καναλι μας καποια στιγμη,γιατι δεν μας μιλησες να συναντηθουμε απο κοντα και να γνωριστεις με αρκετα μελη μας?

Να τα λεμε στο βουνο ,να τα λεμε και στο φορουμ................. :D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr