Odie 869 Report post Posted January 24, 2008 +1 Γιωργο τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,403 Report post Posted January 24, 2008 Αυτό είναι το topic από το οποίο κάποιος που ενδιαφέρεται να πάει για σκι στα Καλάβρυτα θα ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι λογικό να προσπαθούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε αυτά τα πλαίσια. Το ίδιο έχει συμβεί και με το Χ.Κ.Π. όπου μηνύματα που κρίθηκαν εκτός θέματος μετακινήθηκαν σε άλλες ενότητες και χωρίς να υπάρξει κανένα παράπονο, ή υποψία για προστασία της διοίκησης. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 24, 2008 Αυτό είναι το topic από το οποίο κάποιος που ενδιαφέρεται να πάει για σκι στα Καλάβρυτα θα ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι λογικό να προσπαθούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε αυτά τα πλαίσια. Ελα ρε Χρηστο,παραδεξου οτι παιρνεις φακελο κατω απο το τραπεζι Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 24, 2008 Ελα ρε Χρηστο,παραδεξου οτι παιρνεις φακελο κατω απο το τραπεζι το εμαθες και εσυ τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 24, 2008 ..μεταξυ μας Χρήστο, κι ας μην κρυβομαστε για 4ο χρονο (μιας κ γνωριζομαστε χρονια ) κ άλλο thread να ειχε ανοιξει με τιτλο «ΠΑΡΑΠΟΝΑ για το ΧΚταδε..λαβρύτων» παλι θα ειχαμε δει τετοιες προειδοποιητικες παρεμβασεις!!! Φοβαμαι πως στη συχνη προσπαθεια (με καλη προθεση) να κατευνασουν τα πνευματα καποιοι (μα δεν ξεσηκωθηκε κ κανεις..αποψεις γραφονται..που όπως διαμορφωνουν γνωμη αυτοι που απλα περνανε φωτογραφιες κ τιποτα αλλο, ετσι διαμορφωνουν κ οσοι εχουν ενστασεις για τη λανθασμενη λειτουργια καποιων διεργασιων του κεντρου!!! ..αυτή ειναι η ομορφια του πολιτευματος μας!!!!), τελικα καταληγουν να χαραζουν την πολιτικη στασης του Συλλόγου, που θυμιζω πως ‘ΑΛΛΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! Εκτος αν η γραμμη του Συλλογου, ειναι, πως όποτε γραφεται για το εν λογω κεντρο κατι αρνητικο…αμεσως να χτυπανε καμπανάκια κ red-alerts σε οσους τολμουν να εχουν θεση που μπορει να ενοχλησει τα ματακια αλλων!!!! Ντινγκ-Ντονγκ.. Πρεπει να σταματησει απο εμας τους ιδιους αυτό βρε παιδια..κ αφηστε τις πλακιτσες περι φακελων για τους λαλάκιδες που μας αγνοουν συστηματικα.. Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 24, 2008 Ναι αλλά στο χ.κ Παρνασσού κάποιος ενημερώνει υπέυθυνα. Σε αυτό το thread εδω, ο καθένας μπορεί να γράφει οτι θέλει ακόμα και κάποιος να κάνει τις φάρσες του και ο καθένας να πιστέυει μετά οτι θέλει γιατί δεν ενημερώνεται απο κάποιους υπευθυνους ανθρώπους του χ.κ Το σωστό είναι να προσπαθήσει ξανά το ΔΣ να κάνει μια επαφή με το χ.κ μήπως και ξεκινήσουν να ενημερώνουν επιτέλους σωστά και υπέυθυνα και οχι να μας βάζουν αντρικελα γιατί ολα αυτά εγω τα βλέπω σαν παραμύθια της χαλυμάς και επιτέλους να σταματήσουν να μας περνάνε για χαζούς. Πελάτες είμαστε και χάρη σε εμάς υπάρχουν. Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάνε ποτέ. Ποτέ μα ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουν κάποια πράγματα...................................... Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted January 24, 2008 το Χ.Κ.Κ δεν εχει το κοσμο που εχει αλλες χρονιες γιατι ο Παρνασσος δεν εχει τη διοιηκηση που ειχε αλλες χρονιες.Και κατ επεκταση το Χ.Κ.Π λειτουργει καλυτερα πολυ απο αλλες χρονιες αρα και με τη προυποθεση οτι ο δρομος για Παρνασσο ειναι αεροδρομιο ενω για Καλαβρυτα καρμανιωλα αρχικα και μετα κατσικοδρομος εξηγουνται πολλα. Δεν παω να συγκρινω τα 2 βουνα γιατι τα βρισκω εξισου ομορφα!απλα τις συνθηκες γιατι δεν εχουν τον αναμενομενο κοσμο τα καλαβρυτα. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 24, 2008 Αύριο θα έχει χιονοθύελλες θα είναι όλα κλειστά People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 24, 2008 TEOXALANDRI απο οτι φαίνεται ενα χιονοδρομικό για να είναι έτοιμο επειτα απο μια χιονόπτωση μάλλον θα θέλει καμια εβδομάδα. Βάσει αυτού του συμπεράσματος... και επειδή το ΧΚ έβαλε 10 ποντάκια σήμερα...(παρόλο που λυσομανούσε ο αέρας...) ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΧΚΚ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ..!!! Και προς αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων.... Δεν έχω καμία σχέση εργασιακή/επαγγελματική που να με συνδέει με το ΧΚΚ απλά μ'αρέσει το συγκεκριμένο βουνό το ΧΚ το χωριό και όλη η τάση που επικρατεί εκεί... Εχω πληρώσει την ετήσια κάρτα του ΧΚ όπως όλοι και εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ μόνο... Δεν φοτογραφίζεται κανένα χιονοδρομικο πίσω μου και δεν υπερασπίζομαι κανέναν... Απλά όλη αυτή η διαδικασία της μαλιαρής... τα "εεεεεε...... ρεεεεεε... ξυπνάτεεεεεε...... τα λαμόγιααααα... μας κοροιδεύουν... κλπ" δεν με εκφράζει!!!! Ότι βλέπω γράφω..... και είμαι κάθε ΣΚ απάνω.... Αν κάποιος έχει παράπονα απο το ΧΚ η πόρτα του διευθυντή είναι ανοιχτή για να δεχτεί όποιον θέλει. Πρόσφατο παράδειγμα το έδωσε ο Panpanou που όταν του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα πήγε στο διευθυντή και το είπε... Γιατί δεν πάτε και εσείς..? Από μακρία ... γκαρίζουμε και κράζουμε.... Ο Τσεκούρας είναι πάντα εκεί... Γιατί δεν του τα λέτε του ίδιου προσωπικά...? Θοδωρής Ντάφλος. O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 24, 2008 Βάσει αυτού του συμπεράσματος... και επειδή το ΧΚ έβαλε 10 ποντάκια σήμερα...(παρόλο που λυσομανούσε ο αέρας...) ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΧΚΚ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ..!!! Και προς αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων.... Δεν έχω καμία σχέση εργασιακή/επαγγελματική που να με συνδέει με το ΧΚΚ απλά μ'αρέσει το συγκεκριμένο βουνό το ΧΚ το χωριό και όλη η τάση που επικρατεί εκεί... Εχω πληρώσει την ετήσια κάρτα του ΧΚ όπως όλοι και εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ μόνο... Δεν φοτογραφίζεται κανένα χιονοδρομικο πίσω μου και δεν υπερασπίζομαι κανέναν... Απλά όλη αυτή η διαδικασία της μαλιαρής... τα "εεεεεε...... ρεεεεεε... ξυπνάτεεεεεε...... τα λαμόγιααααα... μας κοροιδεύουν... κλπ" δεν με εκφράζει!!!! Ότι βλέπω γράφω..... και είμαι κάθε ΣΚ απάνω.... Δεν θα έρθουμε γιατί δεν ερχόμαστε το κόψαμε εδώ και χρόνια (ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΣΤΟ METERO CLUB) ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΙΧΑ VIP ΚΑΡΤΑ FREE Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Nikos 0 Report post Posted January 24, 2008 Βάσει αυτού του συμπεράσματος... και επειδή το ΧΚ έβαλε 10 ποντάκια σήμερα...(παρόλο που λυσομανούσε ο αέρας...) ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΧΚΚ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ..!!! Και προς αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων.... Δεν έχω καμία σχέση εργασιακή/επαγγελματική που να με συνδέει με το ΧΚΚ απλά μ'αρέσει το συγκεκριμένο βουνό το ΧΚ το χωριό και όλη η τάση που επικρατεί εκεί... Εχω πληρώσει την ετήσια κάρτα του ΧΚ όπως όλοι και εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ μόνο... Δεν φοτογραφίζεται κανένα χιονοδρομικο πίσω μου και δεν υπερασπίζομαι κανέναν... Απλά όλη αυτή η διαδικασία της μαλιαρής... τα "εεεεεε...... ρεεεεεε... ξυπνάτεεεεεε...... τα λαμόγιααααα... μας κοροιδεύουν... κλπ" δεν με εκφράζει!!!! Ότι βλέπω γράφω..... και είμαι κάθε ΣΚ απάνω.... Αν κάποιος έχει παράπονα απο το ΧΚ η πόρτα του διευθυντή είναι ανοιχτή για να δεχτεί όποιον θέλει. Πρόσφατο παράδειγμα το έδωσε ο Panpanou που όταν του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα πήγε στο διευθυντή και το είπε... Γιατί δεν πάτε και εσείς..? Από μακρία ... γκαρίζουμε και κράζουμε.... Ο Τσεκούρας είναι πάντα εκεί... Γιατί δεν του τα λέτε του ίδιου προσωπικά...? Θοδωρής Ντάφλος Να σου δώσω μια άλλη διάσταση των πραγμάτων σχετικά με το ΧΚΚ. Τώρα σου γράφω απο Πάτρα (απο τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου συγκεκριμένα). Λόγω του ότι έχω πήξει απο το πολυήμερο διάβασμα θέλω αύριο να πάω σε ενα χιονοδρομικό να κάνω 10 κατεβασιές, να χαρώ τη σημερινή πούδρα και να ξεσκάσω. Στατιστικά, ο Χελμός αύριο θα δουλεύει με Αχιλλέα και Δάφνη, άντε και στο τσακίρ κέφι να ανοίξει και η Άγκυρα. Αν είχα μέρες στη διάθεση μου και ήμουν χαλαρός, μάλλον θα ανέβαινα αύριο στον Χελμό όπως το κάνω τα 6 τελευταία χρόνια. Ούτε θα γκρίνιαζα ούτε θα τσακωνόμουν με κανένα. Αύριο όμως θέλω να είμαι σίγουρος ότι τις 2-3 ώρες που θα κάνω snowboard θα το ευχαριστηθώ, ή αν δεν το καταφέρω αυτό τουλάχιστον θα ευθύνονται εξωγενείς παράγοντες (βλέπε καιρός). Για το λόγο αυτό θα πάω Παρνασσό. Το ΧΚΚ με χάνει αύριο σαν πελάτη γιατί μου στερεί τη δυνατότητα να γνωρίζω το καθεστώς της αυριανής του λειτουργίας. Ακόμη και αύριο στις 8 να τους πάρω τηλέφωνο (απο Πάτρα είναι κάτι περισσότερο απο μια ωρίτσα) πάλι δεν θα με ενημερώσουν. Καταλαβαίνεις γιατί γκρινιάζει ο κόσμος με τη λογική του ΧΚΚ? Και τα γράφει αυτά ένας χιονοδρόμος που θεωρεί τον Χελμό πιο όμορφο βουνό απο τον Παρνασσό, και αισθητικά αλλά και με χιονοδρομικά κριτήρια. Φιλικά Νίκος Μετεωρολογικός Σταθμός Νέας Κηφισιάς Nea Kifisia Weather Station Locus-delicti.com Blog Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 24, 2008 Κατ'αρχήν Kωστή (makalu) θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί την αφορμή για να χτυπάνε red alerts την έχει δ ώσει το ίδιο το ΧΚΚ με κάποιες ενέργειες του πριν 2-3 χρόνια , όπως θα ξέρεις καλύτερα.Φαίνεται οτι πολλοί μπερδεύουν την κριτική με την συκοφαντική δυσφήμηση (και μερικοί αστοιχείωτοι συνάδελφοι μου), αλλά αυτό ίσως είναι αρκετό να κάνει το ΔΣ αλλά και τ ους mods οι οποίοι ίσως να μην ξέρουν ως ποια όρια φτάνει η κριτική και μετα αρχίζουν αξιόποινες συμπεριφορές, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και ενδεχομένως ΄΄φοβισμένοι΄΄ σε οτι έχει να κάνει με το εν λόγω κέντρο.Βέβαια, μετα την συνεδρίαση εκεί ε πάνω στον Χελμό, πίστευα οτι το κλίμα ίσως να αλλάξει αλλα απ'οτι φαίνεται δεν.... Τώρα στα καθ'ημάς και σ ε οτι αφορά την τοποθέτηση του ΤΕΟ , θα έλεγα οτι δεν είναι ούτε αρμοδιότητα μας ούτε έχουμε και καμία υποχρέωση να ενημερώνουμε για αυτονόητα πράγματα.Πληρώνουμε (και μάλιστα την δεύτερη ακριβότερη κάρτα στην ελλάδα) και απαιτούμε ενα minimum παρεχομένων υπηρεσιών τόσο όσον αφορά την ευχαρίστηση μας όσο και την ασφάλεια μας.Σε αυτό το thread αλλά και σε παλαιότερα έχουν γίνει πολλές παρατηρ'ησεις και κριτικές τις οποίες καλό θα ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να διαβάζουν για να βγάλουν συμπέρασμα.Το φορουμ μας όπως και 1-2 άλλα είναι η φωνή τ ων χιονοδρόμων.Σε όλα κατα καιρούς ίσως να έχουν γραφτεί απίστευτες παπαρολογίες όσον α φορά την λειτουργία των χ/κ , αλλά όμως έχουν γραφτεί και πολύ σοβαρά πράγματα και έχουν κατατεθεί και συγκεκριμένες ιδέες-προτάσεις.Κατα συνέπεια κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικα΄ για την δουλειά του ως υπεύθυνος χ/κ καλό θα ήταν να τα διαβάζει όλα προσεκτικά με καλοποραίρετη διάθεση και όχι για να βρει αφορμή για απειλες και μηνύσεις.Ενδεχομένως να του δοθούν και ιδέες για βελτιώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.Πρέπει να γίνει κατανοητό οτι δεν ξυπνάμε και κοιμόμαστε όλοι με μόνο σκοπό την κατασυκοφάντηση του συγκερκιμένου κέντρου.Απλώς έχει τ ύχει παλαιότερα να μας έχει ταλαιπωρήσει επι μακρόν (εγω πάω εκεί απο τ ο 1991).Η αλήθεια βέβαια είναι οτι φέτος έχουν βελτιωθεί αρκετά πράγματα, όπως η συμπεριφορά των υπαλλήλων, το πατημα των πιστών (όχι βέβαια πάντα) κ.α.. Υπάρχει όμως μεγάλο περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης και για αυτό τ ο σκοπο καλό θα ήταν να ακούγεται και η αποψη τ ου πελάτη μερικές φορές. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 24, 2008 Kώστα συμφωνώ μαζί σου 100%. Το ζήτημα είναι να γίνεται ουσιαστικός διάλογος αλλά με τις παπαρολογίες που γράφονται κατα διαστήματα καθώς (ξαναλέω) με την διάθεση της "μαλιαρής" (ρεεεε... εεεεε.... ξυπνάααατεεεε... κλπ) δεν πρόκειτε να μπει κανένας διευθυντής στην διαδικασία διαλόγου... Το έκανε ο Δρίβας διακυνδινεύοντας πολλά και του βγήκε... Δεν σημαίνει ότι θα βγει και σε άλλους.. Αφου πηγαίνεις τόσα χρόνια εκεί και αφού βλέπεις ότι γίνεται προσπάθεια γράφωντας κάποια παράπονα στο ύφος που έγραψες εσυ τότε έχεις ελπίδες να ακουστείς... Όσοι ασχολούνται με την χιονοδρομία (περισσότερα χρόνια από μενα) γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη... Δεν μπορούν να λυθούν έτσι τα χέρια ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ΧΚ... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 24, 2008 Nαι, αλλά το θέμα είναι οτι ορισμένα αυτονόητα πράγματα δεν έχουν λυθεί εδω και 20 χρόνια. Π.χ. όπως έχω γράψει παλιότερα όταν σταματαέι η άρτεμη για 20 και πλέον λεπτά , δ εν πρέπει να πάει κάποιος να μαζέψει χιονοδρόμους οι οποίοι δεν μπορούν να κατέβουν απο τα απάτητα;όταν κάνει να φτάσει βοήθεια σε τραυματισμένο χιονοδρόμο 20 λεπτά στην μέση τ ου αχιλλέα, δεν υπάρχει πρόβλημα;όταν ανατινάζουν χιονοστιβάδες 10 η ώρα με γεμάτο κόσμο το χ/κ , δ εν υπάρχει πρόβλημα; ενα εκδοτήριο καρτών μέσα στα καλάβρυτα που να λειτουργεί πριν τις 9, δεν θα μπορούσε να υπάρχει;και υπάρχουν και άλλα πολλά που θα μπορούσε να πει κανείς, αλά δ εν είναι αυτό το θέμα.όπως π.χ. γιατί να πληρώνω καρτα 24 ευρώ, ενω η Βασίλω με τον ίδιο αριθμό αναβατήρων, το έχει 13.Καθώς και για την επικοινωνία.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα ανεξαιρέτως τα χ/κ τ ης ελλάδας δίνουν ακριβή στοιχεία λειτουργίας ενω το ΧΚΚ ''ποσότητα χιονιού επαρκής''. Για λειτουργία αναβτήρων την επόμενη ημέρα, ούτε λόγος (γιατί άραγε.Και τα πράγματα δεν γίνονται απο τ ην μία στην άλλη, έχουν περάσει α ρκετά χρόνια.Και απο οτι έχω δει δεν διαμρτύρεται κανένας επειδή το ΧΚΚ δεν διαθέτει 2-3 αποσυμπλεκόμενα, αλλά για απλά , λογικά και ευκολοεπίλυτα πράγματα.Κατα συνέπεια μην απορείς καθόλου που υπάρχουν παράπονα και θα υπάρξουν πολλά ακόμα. Οσο για τον Δρίβα, επειδή έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μια έντιμη και λογική σ τάση, για αυτό του βγήκε, όχι επειδή ε ίναι ωραίος.προσπάθησε, μόχθησε με ότι είχε σ τη διάθεση του και έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.και κυ΄ρίως γιατί άκουγε και εμας τους ανώνυμους χιονοδρόμους.Πως θα καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, αν δεν τον ακούσεις πρώτα;αντίθετα αν ήταν κάποιος καρεκλοκένταυρος που έβγαινε απο τ ο γραφείο του μόνο για να πιεί καφέ με καμία ξανθιά με BMW τζιπ την οποία μάλιστα για να μην κουραστεί και περπατήσει ,έδινε και εντολή να του τη φέρουν με το αμάξι μέχρι το σαλέ, μάλλον και ο ίδιος δεν θα έκανε τίποτα με τον παρνασσό ούτε θα έχαιρε της εκτιμήσεως όλων των χιονοδρόμων. Και κάτι άλλο (μην τ ο πάρεις προσωπικα ΤΕΟ, δ εν απευθύνεται σε ε σένα).καλό είναι όσοι ασχολούνται με τα χιονοδρομικά τεκταινόμενα και φόρα να μην αρπάζονται με το παραμικρό όταν καποιος/οι θίγουν το αγαπημένο τους χ/κ.Μπορεί να έχουν και δίκιο και -κυρίως- μεγαλύτερη εμπειρία.Oι περισσότεροι εδω μέσα είμαστε χρόνια σ το άθλημα, α΄λλοι πολύ καλοί( βλ. makalu αλλά που θα μου πάει ο άτιμος), άλλοι λιγότερο καλοί, άλλοι (σαν εμένα) ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά όλους μας ενώνει το ίδιο μεράκι και η ίδια ανησυχία.Σκέψου λοιπόν πως νιώθουμε όλοι (και εσυ μαζί) όταν έχουν άποψη εντελώς νεόκοπα άτομα τα οποία ενδεχομένως δεν κάνουν καν σκι και εκ τών πραγμάτων δεν μπορούν να έχουν άποψη, να βγαίνουν να διαμαρτύρονται.Πως νιώθω εγω π.χ. που έχω ξοδέψει μια περιουσία και πολύ χρόνο στο σπορ (όπως και πολλοί άλλοι και ενδεχομένως και εσύ) εις βάρος και της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής και είναι λογικό να απαιτώ ενα άλλο ε πίπεδο υπηρεσιών, απο τ ην σ τιγμή μάλιστα που όλοι έχουμε πάει και λίγο εξωτερικό και έχουμε δει πως λειτουργούν. ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 24, 2008 E τα ιδια λεμε βρε Κωστάκο---τις νομικες υποθεσεις για τη συγκεκριμενη περιπτωση τις γνωριζεις - ε μη γυριζουμε κ γυρω από την ουρα μας! Αν τωρα καποιοι φοβουνται κ υπεραμυνονται του επιθετικου παρελθοντος του κεντρου (επειδη απειλουσε/λει για αγωγες! [προσεξε, και παρόντα χρονο χρησιμοποιω..!])…δε φταινε τα απλα μελη να τους μεταφερονται οι φοβιες αυτές με το συχνο τραβηγμα του χαλιου από κατω! Στο κατω κατω ανθρωποι με επιχειρηματα, γνωση του αντικειμενου (mainalo) κ συγκεκριμενο λογο γραφουνε΄ δεν εχω δει κανα ζαγάρι (εκτος του metero.. ), να λεει τρούφες κ πιπες! Αν καποιοι τρομαζουν απο ενα κ δυο μελοι, ας τα βρουνε με αυτους ιδιαιτερως..οχι όμως δειχνοντας προειδοποιητικες καρτες σε τριτους.. Δεν με απασχολει λειτουργικα το κεντρο, μεχρι να αλλαξουν καποια σημαντικα δεδομενα...(κι ας ειναι κουκλίτσα το φυσικο του τοπιο!) Εγω κανω θεμα που κάθε φορα πια που γραφουμε κατι για εκειπανω, περιμενουμε αυτοματα και την γραφικη -πλεον- παρεμβαση υπενθυμισης / ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο από ενα σημειο κ μετα, να μην αγκαλιαζει ο συλλογος τα παιδια του (κ μη βγει κανείς να πει πως τα προστατευει με την προσεγγιση αυτη ) κ να προστατευει μονιμως τους αλαζονες που μας βλεπουν ενιοτε απειλητικα.. ..να τρελαθουμε τελειως δλδ! Κλεινω λοιπον κ συμφωνω με την τελευταια σου προταση ΚώσταΚ.. Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 24, 2008 Το ζήτημα είναι να γίνεται ουσιαστικός διάλογος αλλά με τις παπαρολογίες που γράφονται κατα διαστήματα ...................... δεν πρόκειται να μπει κανένας διευθυντής στην διαδικασία διαλόγου...Θέλεις Θοδωρή να μας πεις ότι τα περισσότερα από τα posts σε αυτό το Θέμα αλλά και στα αντίστοιχα προηγουμένων ετών είναι παπ.........ες ? Θα πρέπει μάλλον να τα ξαναδιαβάσεις και εσύ και οι υπέυθυνοι και να τα φυλτράρετε λίγο καλύτερα. Παρεπιπτώντος .............ουσιαστικός διάλογος γίνεται όταν υπάρχει αντίλογος, πράγμα το οποίο ζητάμε επίμονα αλλά δεν υπάρχει. Μεταξύ μας δεν κάνουμε διάλογο αλλά προτάσεις. Εσείς εκεί που είστε (skigr) κάνετε διάλογο με τον διευθυντή οποιουδήποτε ΧΚ? Το έκανε ο Δρίβας διακυνδινεύοντας πολλά και του βγήκε... Δεν σημαίνει ότι θα βγει και σε άλλους.. Αφου πηγαίνεις τόσα χρόνια εκεί και αφού βλέπεις ότι γίνεται προσπάθεια γράφωντας κάποια παράπονα στο ύφος που έγραψες εσυ τότε έχεις ελπίδες να ακουστείς... Όσοι ασχολούνται με την χιονοδρομία (περισσότερα χρόνια από μενα) γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη... Δεν μπορούν να λυθούν έτσι τα χέρια ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ΧΚ...Κατ'αρχήν μόνος σου απαντάς ........................... αν δεν δοκιμάσει και ο εν λόγω δεν θα ξέρει αν θα του βγει και φυσικά μπορεί να του πάρει και καιρό. Ο ΠΔ ακόμη τα ακούει σε κάποια φόρα, αλλά τουλάχιστον έχει και κάποιους από πίσω του πλέων που τον υποστηρίζουν (και μάλιστα πολλούς). Υπομονή, επιμονή και καλή διάθεση πάνω απ'όλα! There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 24, 2008 Kατ'αρχήν αγωγές πρέπει να γίνονται (κλέφτες θα γίνουμε; ) Τώρα για τα υπόλοιπα που λες Κωστή, αρμόδιος δεν είμαι να απαντήσω εγω αλλά το θέμα αυτό καλλιστα θα μπορούσε να συζητηθεί σε μια γ.σ. και να ληφθούν συγκεκριμενες αποφάσεις.Είμαι και εγω της άποψης οτι πρέπει να λαμβάνει μέριμνα ο σύλλογος σ ε παρόμοια θέματα και να προστατεύει τα μέλη τ ου , αλλά δεν είναι της παρούσης να συζητηθεί.Πάντως, η ουσία είναι οτι η μεγάλη συγκέντρωση παραπόνων θα έπρεπε να ταρακουνήσει τ ους αρμόδιους (και δεν εννοώ τον διευθυντή) . Εν πάση περιπτώσει makalu, όταν με το καλό έρθω παρνασσό φ έτος θα με πας μια βόλτα στη σαχάρα, γιατί 4-5 φορές που έχω έρθει σ το παρελθόν δ εν ήταν ποτέ ανοιχτή ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 24, 2008 ...Το ΧΚΚ με χάνει αύριο σαν πελάτη γιατί μου στερεί τη δυνατότητα να γνωρίζω το καθεστώς της αυριανής του λειτουργίας. Ακόμη και αύριο στις 8 να τους πάρω τηλέφωνο (απο Πάτρα είναι κάτι περισσότερο απο μια ωρίτσα) πάλι δεν θα με ενημερώσουν. Καταλαβαίνεις γιατί γκρινιάζει ο κόσμος με τη λογική του ΧΚΚ? Και τα γράφει αυτά ένας χιονοδρόμος που θεωρεί τον Χελμό πιο όμορφο βουνό απο τον Παρνασσό, και αισθητικά αλλά και με χιονοδρομικά κριτήρια. Φιλικά Νίκος Α ρε Νίκο!...τα ίδια ακριβώς σκέπτομαι και΄γώ.Συζητάμε απόψε τηλεφωνικά κάποιοι φίλοι για το πού θα πάμε το Σάββατο ή την Κυριακή...και σε όλους μας, πλανάται η αμφιβολία.Αραγε τί θα δουλεύει αυτές τις μέρες επάνω, με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν;Ολοι φοβόμαστε,όχι ότι θα κάνουμε 400 τόσα χλμ.τσάμπα,όχι ότι θα κάνουμε τόσα έξοδα τσάμπα αλλά γιατί θα χάσουμε την μέρα μας.Αν έβγαινε κάποιος από το χ/κ και υπεύθυνα, μας περιέγραφε την κατάσταση που θα επικρατεί σε καθημερινή βάση,θα ήμουν ο πρώτος από την παρέα μου, που θα έδινε το σύνθημα να πάμε έστω για ένα καφέ.Αλλά...πού τέτοια μεγαλεία; Υ.Γ......Και δεν απευθύνομαι με τα λεγόμενά μου,προς στον διευθυντή προσωπικά αλλά προς όλους τους υποψήφιους υπεύθυνους,όποιοι και νάναι! Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,403 Report post Posted January 24, 2008 E τα ιδια λεμε βρε Κωστάκο---τις νομικες υποθεσεις για τη συγκεκριμενη περιπτωση τις γνωριζεις - ε μη γυριζουμε κ γυρω από την ουρα μας! Αν τωρα καποιοι φοβουνται κ υπεραμυνονται του επιθετικου παρελθοντος του κεντρου (επειδη απειλουσε/λει για αγωγες! [προσεξε, και παρόντα χρονο χρησιμοποιω..!])…δε φταινε τα απλα μελη να τους μεταφερονται οι φοβιες αυτές με το συχνο τραβηγμα του χαλιου από κατω! Στο κατω κατω ανθρωποι με επιχειρηματα, γνωση του αντικειμενου (mainalo) κ συγκεκριμενο λογο γραφουνε΄ δεν εχω δει κανα ζαγάρι (εκτος του metero.. ), να λεει τρούφες κ πιπες! Αν καποιοι τρομαζουν απο ενα κ δυο μελοι, ας τα βρουνε με αυτους ιδιαιτερως..οχι όμως δειχνοντας προειδοποιητικες καρτες σε τριτους.. Δεν με απασχολει λειτουργικα το κεντρο, μεχρι να αλλαξουν καποια σημαντικα δεδομενα...(κι ας ειναι κουκλίτσα το φυσικο του τοπιο!) Εγω κανω θεμα που κάθε φορα πια που γραφουμε κατι για εκειπανω, περιμενουμε αυτοματα και την γραφικη -πλεον- παρεμβαση υπενθυμισης / ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο από ενα σημειο κ μετα, να μην αγκαλιαζει ο συλλογος τα παιδια του (κ μη βγει κανείς να πει πως τα προστατευει με την προσεγγιση αυτη ) κ να προστατευει μονιμως τους αλαζονες που μας βλεπουν ενιοτε απειλητικα.. ..να τρελαθουμε τελειως δλδ! Κλεινω λοιπον κ συμφωνω με την τελευταια σου προταση ΚώσταΚ.. Πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα: Το πρώτο σκι της χρονιάς ήταν στα Καλάβρυτα. Πήγα, έφαγα στα μούτρα 45λεπτες ουρές, επέστρεψα στην Αθήνα και τους τα έχωσα στο forum. Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία, αυτή μοιράστηκα μαζί σας. Δεν "φοβήθηκα" να το γράψω, δεν προσπάθησα να είμαι διπλωματικός, δεν θεώρησα ότι πρέπει να δείξω ανοχή για μια ίσως μεμονωμένη στραβή. Έκτοτε δεν ξαναπήγα στο Χ.Κ.Κ. Πήγαν όμως άλλα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα ότι (για τον "Α", ή "Β" λόγο, δεν έχει σημασία) το κέντρο λειτουργεί σωστά. Ακόμα και ο Fidelio έγραψε ότι τα πράγματα δείχνουν σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Αν είχε βγει ο κος Πετρόπουλος και είχε γράψει ότι (λόγου χάριν) χθες ανέβηκε στον Χελμό και δεν πέρασε καλά, θα ήταν απολύτως θεμιτό και 100% εντός θέματος. Αν είχε ανεβάσει ο Μετερο φωτογραφίες που να δείχνουν την Στύγα 2 χωράφι, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος να φωνάζει. Αν είχες ανέβει εσύ Κωστή και έβρισκες τους αναβατήρες κλειστούς χωρίς λόγο, φυσικά θα είχες κάθε δίκιο να διαμαρτύρεσαι σε αυτό ακριβώς το νήμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που βλέπω ως συντονιστής, αλλά και ως απλό μέλος, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία (έστω και από την ιστοσελίδα του χιονοδρομικού), ή γράφει ότι πέρασε καλά στα Καλάβρυτα, αμέσως του την πέφτουμε για να γράψουμε ότι αλλού είναι καλύτερα και ότι η διοίκηση είναι "έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα". Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτού του νήματος. Ενδεχομένως σε πολύ κόσμο να μην αρέσει ο τρόπος που διοικείται το κέντρο, αλλά αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι το θέμα αυτού του topic. Ο απλός χιονοδρόμος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν θα αξίζει να ανέβει αύριο, ή μεθαύριο, αν όσοι ανεβαίνουν αυτές τις μέρες περνούν καλά, αν θα βρουν αρκετό χιόνι, αν δούλευαν όλοι οι αναβατήρες, αν ο δρόμος είναι καθαρός. Είναι κατανοητό το να υπάρχουν αντιπάθειες μετά από χρόνια κακής χημείας. Καλό είναι όμως να μην τις αφήνουμε να μας επηρεάζουν εις βάρος της αντικειμενικότητας. Και μην ανησυχείτε. Οι συντονιστές ούτε φοβούνται ( ), ούτε πρόκειται να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε που δημοσιεύει τις εμπειρίες του από την φετινή λειτουργία του Χ.Κ.Κ. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 24, 2008 Πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα: Το πρώτο σκι της χρονιάς ήταν στα Καλάβρυτα. Πήγα, έφαγα στα μούτρα 45λεπτες ουρές, επέστρεψα στην Αθήνα και τους τα έχωσα στο forum. Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία, αυτή μοιράστηκα μαζί σας. Δεν "φοβήθηκα" να το γράψω, δεν προσπάθησα να είμαι διπλωματικός, δεν θεώρησα ότι πρέπει να δείξω ανοχή για μια ίσως μεμονωμένη στραβή. Έκτοτε δεν ξαναπήγα στο Χ.Κ.Κ. Πήγαν όμως άλλα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα ότι (για τον "Α", ή "Β" λόγο, δεν έχει σημασία) το κέντρο λειτουργεί σωστά. Ακόμα και ο Fidelio έγραψε ότι τα πράγματα δείχνουν σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Αν είχε βγει ο κος Πετρόπουλος και είχε γράψει ότι (λόγου χάριν) χθες ανέβηκε στον Χελμό και δεν πέρασε καλά, θα ήταν απολύτως θεμιτό και 100% εντός θέματος. Αν είχε ανεβάσει ο Μετερο φωτογραφίες που να δείχνουν την Στύγα 2 χωράφι, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος να φωνάζει. Αν είχες ανέβει εσύ Κωστή και έβρισκες τους αναβατήρες κλειστούς χωρίς λόγο, φυσικά θα είχες κάθε δίκιο να διαμαρτύρεσαι σε αυτό ακριβώς το νήμα. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που βλέπω ως συντονιστής, αλλά και ως απλό μέλος, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία (έστω και από την ιστοσελίδα του χιονοδρομικού), ή γράφει ότι πέρασε καλά στα Καλάβρυτα, αμέσως του την πέφτουμε για να γράψουμε ότι αλλού είναι καλύτερα και ότι η διοίκηση είναι "έτσι" και "αλλιώς" και "αλλιώτικα". Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτού του νήματος. Ενδεχομένως σε πολύ κόσμο να μην αρέσει ο τρόπος που διοικείται το κέντρο, αλλά αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι το θέμα αυτού του topic. Ο απλός χιονοδρόμος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν θα αξίζει να ανέβει αύριο, ή μεθαύριο, αν όσοι ανεβαίνουν αυτές τις μέρες περνούν καλά, αν θα βρουν αρκετό χιόνι, αν δούλευαν όλοι οι αναβατήρες, αν ο δρόμος είναι καθαρός. Είναι κατανοητό το να υπάρχουν αντιπάθειες μετά από χρόνια κακής χημείας. Καλό είναι όμως να μην τις αφήνουμε να μας επηρεάζουν εις βάρος της αντικειμενικότητας. Και μην ανησυχείτε. Οι συντονιστές ούτε φοβούνται ( ), ούτε πρόκειται να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε που δημοσιεύει τις εμπειρίες του από την φετινή λειτουργία του Χ.Κ.Κ. +1 Να σημειωσω οτι αυτη τη φορα δεν υπηρχε καποιο αρνητικο σχολιο σχετικα με τη λειτουργεια του ΧΚΚ.Αυτο που συνεβει ηταν οτι αμφισβητηθηκε απο το Γιωργο (Mainalo) η αγνη προθεση του μελους ''Boozer'' να ανεβαζει φωτογραφιες απο την επισημη ιστοσελιδα του Κεντρου. Αυτο ειναι ενα θεμα που θα αφορα το forum και εμας τα μελη μονο αν υπαρξουν στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι η Boozer ενεργει προς οφελος του ΧΚΚ.Εφοσον δεν υπαρχει κατι ουσιαστικο (η δεν εχει δημοσιευτει),ειναι ανουσιο να ''δυναμιτιζεται'' το thread.Δε φταιμε σε κατι οι υπολοιποι που μας αρεσει να μιλαμε για τα Καλαβρυτα,οπως και για οποιοδηποτε αλλο Χ/Κ. Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 24, 2008 Δεν θα γράψω πολλά απλά επειδή σκεφτόμουν αύριο το πρωί να παρω το παιδί μου απο το σχολείο και να παω στα Καλάβρυτα για σκί.Μπορεί κάποιος απο εσάς εδω μέσα να μου πει τι θα λειτουργεί αύριο, αν έχει χιόνι και πόσο, ποιοι αναβατήρες μπορεί να λειτουργούν και αν οι πίστες είναι πατημένες; Μάλλον όμως θα πρέπει να κάνω 300-400 χλμ παραπάνω και να παω στον Παρνασσό.Γιατί γιατί γιατί;;;;; Για αυτο τον λόγο ξεκίνησα το ολο θέμα στις προηγούμενες σελίδες.Αφού η BOOZER εχει ανάλάβει την φωτοενημέρωση απο το χ.κ, αλήθεια τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; μπορεί σιγά σιγά το χ.κ να ξεκινήσει και να ενημερώνει.Κάποτε κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό, μα καλά τόσα χρόνια δεν το βλέπουν οτι το ολο πρόβλημα και ενα πολύ μεγάλο χάσιμο της πελατείας τους είναι για αυτό τον λόγο; Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 24, 2008 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΩΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Π.Χ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!??? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 24, 2008 Δεν θα γράψω πολλά απλά επειδή σκεφτόμουν αύριο το πρωί να παρω το παιδί μου απο το σχολείο και να παω στα Καλάβρυτα για σκί.Μπορεί κάποιος απο εσάς εδω μέσα να μου πει τι θα λειτουργεί αύριο, αν έχει χιόνι και πόσο, ποιοι αναβατήρες μπορεί να λειτουργούν και αν οι πίστες είναι πατημένες; Μάλλον όμως θα πρέπει να κάνω 300-400 χλμ παραπάνω και να παω στον Παρνασσό.Γιατί γιατί γιατί;;;;;Γιωργο υπερβαλλεις...και ειμαι σιγουρος οτι κατα βαθος το ξερεις και εσυ ο ιδιος! Το ΧΚΚ πλεον παρεχει ολα τα στοιχεια που χρειαζεται να εχει στη διαθεση του ενας χιονοδρομος. Γιατί γιατί γιατί;;;;;Επειδη ο εγωισμος ειναι βασικο συστατικο της ανθρωπινης φυσης Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted January 24, 2008 Αφού η BOOZER εχει ανάλάβει την φωτοενημέρωση απο το χ.κ, αλήθεια τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αλλού βαρούν τα κρούταλα... αλλού χορεύει η αρκούδα! Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 24, 2008 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΩΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Π.Χ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!??? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ Σε αυτό αγαπητέ metero δεν θα σου απαντήσει κανείς.Τα εχουμε ξαναγράψει αυτά θα πρε΄πει να απευθυνθούμε στο μαντείο των Δελφών. Για αυτό γκρινιάζω τόσες μέρες αλλά στου κουφού την πόρτα οσο θέλεις βρόντα Λοιπόν προτείνω να πας εσυ αύριο πρωί - πρωί για να δεις πως είναι η κατάσταση και μετά να με παρεις τηλέφωνο.Τι λες; Share this post Link to post Share on other sites