Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/22/2025 in all areas

  1. 6 points
    Πραγματικά το απογευματινό πάτημα στον Περικλή ήταν άλλος κόσμος... (το πρωινό πολύ κακό, επικίνδυνο). Γενικά η εμπειρία μέχρι το βράδυ υπέροχη. Κόσμος στην κορυφή του Βάκχου να περιμένει το ηλιοβασίλεμα λες κι είναι στη Σαντορίνη. Σίγουρα για ποιοτικό βραδινό θέλει περισσότερο και καλύτερο φωτισμό, αλλά ήταν πολύ καλή προσπάθεια συνολικά η σημερινή. Και χωρίς "πάρτυ" της παράνοιας, με απλή μουσική και παρεάκια στα δύο σαλέ (1750 και 2250, στο δεύτερο ειδικά στήθηκε υπέροχο σκηνικό).
  2. 4 points
  3. 2 points
    Πολύ όμορφη μέρα χθες με τέλειο χειμωνιάτικο χιόνι εντός εκτός. Πολύ πούδρα σε σημεία, πολλές πέτρες αλλού. Το εκτός ήθελε προσοχή με τις πέτρες. Καλλιόπη (μέχρι να γαζωθεί) πολύ καλό χιόνι, Σαχάρα επίσης πολύ καλό χιόνι μέχρι κάτω το ρέμα, αλλά δεν είχε πρόσβαση και έμεινε με ελάχιστες γραμμές μέχρι κλείσιμο. Αν ήμουν ο διευθυντής του ΧΚΠ Παρνασσού χθες, απλά θα άνοιγα το λιφτ της Σαχάρας χωρίς να πατήσω τίποτα. (Ο διευθυντής είναι χιονοδρόμος άραγε?) Το βουνό πιο ψηλά μακριά από το χιονοδρομικό είχε όχι απλά καλό χιόνι...αλλά διαστημικό! Μπορώ να πω η καλύτερη ποιότητα της σεζόν...αφράτη πούδρα. Το στυγμιότυπο είναι από Τρύπιο Βράχο. υ.γ Κάθε φορά που τραβιέμαι μακριά, σκέφτομαι ότι στην Μπανανία της Ευρώπης δεν υπάρχει ορεινή διάσωση. Και ότι ένα σπάσιμο, κατάγματα ή ένας χιαστός ισούται με την ζωή σου. Στην Ευρώπη (ακόμα και Βουλγαρία, Ρουμανία) σε 30' είσαι στο νοσοκομείο. Στην Ελλάδα εξαρτάσαι από εσένα και τους φίλους σου μόνο.
  4. 1 point
    Μία φαντατική μέρα σήμερα Σάββατο, χωρίς πολύ κόσμο, αναμονές 0, καλός κόσμος, αρκετοί γνωστοί, αρκετά παιδάκια, πολλά χαμόγελα και πολύ καλό αλλά λίγο γενικά χιόνι. Από όλες τις ποιότητες. Και χειμωνιάτικο ελαφρύ και παγωμένο και στουμπόχιονο. Από όλα. Δεν ξέρω αν θα αντέξει τους νοτιάδες τις επόμενες μέρες για να φτάσει μέχρι το επόμενο ΣΚ. Δύσκολο το βλέπω. Εγώ πάντως το αποχαιρέτισα για φέτος, αλλά αν γίνει κανένα θαύμα και φτάσουν το άλλο ΣΚ δε θα δυσκολευτώ να ξαναπάω Πολύ καλή λειτουργία, παντού πιστέρ, στρώσιμο διαστημικό, η νέα Στύγα μεγάλη υπόθεση ότι και να λέμε. Ευχαριστούμε ΧΚΚ για τις όμορφες στιγμές φέτος, για την ειλικρίνεια, τη προσπάθεια, τη θετική διάθεση και το σεβασμό στα έξοδα που κάναμε για τη τρέλα μας. Και του χρόνου καλύτερα, με λίγη παραπάνω έμφαση στην ασφάλεια (όσον αφορά στους άσχετους καμικάζι). Το ότι αλλού είναι το χιόνι και αλλού το ΧΚ είναι γνωστό και φαίνεται στις φωτό παρακάτω, αλλά δεν είναι ευθύνη του ΧΚ. Άλλη ιστορία αυτή. Και του χρόνου!
  5. 1 point
    Διαστημικές συνθήκες για σκι σήμερα στον Παρνασσό. Χιόνι εξαιρετικό, θερμοκρασίες τελειες. Δυστυχώς στις πίστες των Κελαριων το πάτημα ήταν tragic. Έντονα σκαλοπάτια (όχι απλά ραφές), έπρεπε να διαλέξεις προσεκτικά την πορεία σου και να διαβάζεις καλά το τεραιν. Πληροφορίες μου λένε ότι κατάσταση βελτιώθηκε μετά το απογευματινό πάτημα λόγω νυχτερινού. Ευχομαι να υπάρξει και άλλη μέρα για φέτος. Εις το ειπανειδειν.
  6. 1 point
    Έχουμε χιονοδρομικό εκεί που δεν έχει χιόνι και χιόνι εκεί που δεν έχουμε χιονοδρομικό
  7. 1 point
    Οταν τα ονειρα τον παππούδων ..γινούνε πραγματικοτητα
×
×
  • Create New...