Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Al_Foutzin

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Recommended Posts

Παραθέτω κομμάτι από την ηλεκτρονική σελίδα της Ελευθεροτυπίας (8/12/2008)

"* Τον Νοέμβριο του 1980 δολοφονούνται από αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου η νεαρή εργάτρια Σταματίνα Κανελλοπούλου και ο 26χρονος Ιάκωβος Κουμής. Απομονώνουν την πρώτη στη βιτρίνα, στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, και την χτυπούν με κλομπ αλύπητα -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής. Με κλομπ συνέτριψαν το κρανίο του Κουμή.

* Τον Αύγουστο του 1985 ο αστυνομικός Νίκος Σταθόπουλος πυροβολεί και σκοτώνει την Αμερικανίδα Κάθριν Τζον Μπουλ, 22 χρόνων, μετά την άρνηση της τελευταίας να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητό της.

* Τον Νοέμβριο του 1985 λίγες ώρες μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου πέφτει νεκρός στη Στουρνάρη από σφαίρα του αστυνομικού Αθ. Μελίστα ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς.

* Τον Φεβρουάριο του 1986 ο 17χρονος Μανώλης Κανδανολέων, που επέβαινε σε κλεμμένο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τρεις αστυνομικούς.

* Τον Μάρτιο του 1990 στην Πρέβεζα ο αστυφύλακας Γρηγόρης Σπυράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 15χρονο μαθητή Δημήτρη Κίκερη. Το θύμα ήταν παγιδευμένο στην τουαλέτα «βιντεάδικου», που λίγο πριν είχε επιχειρήσει να διαρρήξει.

* Τον Απρίλιο του 1993 ο αρχιφύλακας Ηλίας Σταματόπουλος σκότωσε εν ψυχρώ τον 25άχρονο σερβιτόρο Γιάννη Τζίτζη σε μπαρ.

* Τον Ιανουάριο του 1994 ο αστυνομικός Ευάγγελος Λαγογιάννης σκοτώνει με 4 σφαίρες τον 28χρονο μουσικό Θοδωρή Γιάκα, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει σε εξακρίβωση στοιχείων.

* Τον Ιανουάριο του 1996 σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα κατά Αλβανών στη Σκάλα Ωρωπού ο αστυνομικός Διονύσης Καρακάιδος σκοτώνει έναν Αλβανό.

* Τον Ιούνιο του 1996 ο αγροφύλακας Αθ. Μάτος σκοτώνει τον 20χρονο Φαντίλ Ναμπούζι για δύο καρπούζια που πήγε ο τελευταίος να κλέψει.

* Τον Νοέμβριο του 1996 σε «επιχείρηση» της Αστυνομίας έξω από τη Λιβαδειά για τον εντοπισμό φυγόδικου ο αστυφύλακας Δημήτρης Τρίμης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής και σκότωσε τον 45χρονο Τσιγγάνο Τάσο Μουράτη μπροστά στα μάτια ενός από τα τρία παιδιά του.

* Τον Αύγουστο του 1998 στον Πειραιά ο ανθυπαστυνόμος Δημήτρης Τσαγκράκος πυροβόλησε και σκότωσε τον 26χρονο Ηλία Μέξη έξω από το τμήμα Μεταγωγών επειδή δεν σταμάτησε σε σήμα του για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης σκότωσε τον 17χρονο Γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς, ο οποίος επισκεπτόταν με συμμαθητές του την Ελλάδα.

* Τον Φεβρουάριο του 2000 στη Λούτσα ο υπαστυνόμος Θοδωρής Χαλουλάκος πυροβολεί αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νέοι, επειδή όπως είπε «τους θεώρησε ύποπτους για διακίνηση ναρκωτικών». Η σφαίρα καρφώθηκε στη σπονδυλική στήλη του 18χρονου μαθητή Σωτήρη Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.

* Τον Μάρτιο του 2000 στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης ο 18χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ Νικόλαος Λεωνίδης έπεσε νεκρός από τα πυρά του αστυνομικού Γιώργου Ατματζίδη, γιατί δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

* Τον Οκτώβριο του 2001 στο Ζεφύρι ο αστυφύλακας της Αμεσης Δράσης Γ. Τυλιανάκης πυροβόλησε στο κεφάλι τον αθίγγανο Μαρίνο Χριστόπουλο, 21 ετών, επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο.

* Τον Νοέμβριο του 2001 στην πλατεία Αμερικής ο αστυφύλακας Γιάννης Ριζόπουλος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 20χρονο Αλβανό Σεντγκάκ Σελνίκου μέσα σε καφετέρια, όταν απείλησε με μαχαίρι τον ίδιον και άλλους τέσσερις συναδέλφους του που είχαν ήδη προτεταμένα τα όπλα τους.

* Τον Δεκέμβριο του 2003 ο 22χρονος Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολείται στο κεφάλι από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, γιατί το αυτοκίνητο που επέβαινε μαζί με δυο άλλους νεαρούς δεν σταμάτησε για έλεγχο. Μ.Δ.

* Τον Οκτώβριο του 2006 έχουμε το περιστατικό της ζαρτινιέρας, ασφαλίτες ξυλοκοπούν ανηλεώς τον φοιτητή Κύπριο στη Θεσσαλονίκη και αρχικά αρνούνται κάθε ανάμειξη και ενέργεια τους μέχρι να βγει το βιντεο της ανελέητης κακοποίησης του από τους νταήδες μπάτσους.Αυτές τις μέρες δικάζονται οι νταήδες που έχουν "τιμωρηθεί" από την ασφάλεια θεσσαλονίκης με ....υποχρεωτική άδεια 6 μηνών...."

14721.jpg

Βάλτε τηλεόραση. Αφιέρωμα στον Αλέξη με χαλί μια μπαλάντα.

Ένα ακόμα προϊόν!!! Και αναρωτιέμαι αν εμείς οι υπόλοιποι, οι καλοί της κοινωνίας, είμαστε όντως καλύτεροι του εν λόγω μπάτσου...

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Ξέχασες τον θάνατο πέρσυ του 26χρονου αστυνομικού από χτύπημα στο κρανίο. Και μην τολμήσεις και μου αναφέρεις την αριθμητική διαφορά των περιστατικών των μεν από τους δε. (Που φυσικά τα θύματα και από τις δυο "πλευρές" είναι πολλά)

Οχι, απλως καποιοι "δημοσιογραφοι" δεν ειναι ανταξιοι του επαγγελματος τους. Και πες-πες-πες τοσα χρονια,

ο κοσμος εχει αποβλακωθει και τρωει ολα τα σκατα (μπαρδον) που του σερβιρουν καποιοι.

temporary info: Σπύρος Καββαδίας

Telxinas τα παράπονά σου στην Ελευθεροτυπία. Το "μην τολμήσεις" το συμπεριλαμβάνω εντός καλοπροαίρετου πνεύματος. Όπως προείπα, "παραθέτω", δεν σχολίασα ούτε είναι το ζητούμενο μου να κάτσω να διαφωνίσω για το ποιός έχει περισσότερες "νίκες" (κλέφτες vs αστυνόμοι).

14721.jpg

Evan φίλε μου, ειλικρινά, κι εγώ με το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορώ να δεχθώ ότι από το πουθενά κι από το τίποτα ένας τράβηξε πιστολί να σκοτώσει ένα παιδί.

Οχι ξαφνικα επεσε μια σφαιρα απο τον ουρανο και καταλαθος σκοτωσε το 15α χρονο. Ε μη τρελαθουμε κιολας. Αλλα να σου πω και κατι εστω οτι οντως η σφιαρα εξοστρακιστικε και τον πετυχε(μια στα 3 δισσεκατομυρια). Δε με νοιαζει ρε φιλε. Η σφαιρα βγηκε απο το οπλο του αστυνομικου , δε με νοιαζει αν πηγε μεσω Λαρισας , με νοιαζει που ενα παιδι δε ζει ποια.

c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

Telxinas τα παράπονά σου στην Ελευθεροτυπία. Το "μην τολμήσεις" το συμπεριλαμβάνω εντός καλοπροαίρετου πνεύματος. Όπως προείπα, "παραθέτω", δεν σχολίασα ούτε είναι το ζητούμενο μου να κάτσω να διαφωνίσω για το ποιός έχει περισσότερες "νίκες" (κλέφτες vs αστυνόμοι).

Το "παράπονο" μου είναι ότι εσύ βλέπεις τα πράγματα από την μια οπτική γωνία, μένεις εκεί και βγάζεις τα συμπεράσματα σου. Πολύ εύκολα λοιπόν πολλοί μπορούν να πουν ότι υπάρχι δόλος να μην θέλεις να δεις και από την άλλη γωνία. Δηλαδή δεν αναγνωρίζεις τα θύματα των αστυνομικών; Γιατί δεν κάνεις αναφορά σε αυτά; Τα ξεχνάς ή έχεις δόλο; Αν τα ξεχνάς, το "μην τολμήσεις" είναι καλοπροαίρετο, αν όμως επιμελειμένα αποφεύγεις να μιλήσεις για τα θύματα των αστυνομικών, τότε το "μην τολμήσεις" είναι κακοπροαίρετο, διακρίνω δόλο και θα προτιμούσα να μην έχω οποιαδήποτε σχέση(και να συζητώ) με ανθρώπους που κάνουν διακρίσεις στο ποιος αξίζει να ζει και ποιός όχι. Έτσι δεν είναι; Είναι ΠΟΛΥ άδικο!

Οχι ξαφνικα επεσε μια σφαιρα απο τον ουρανο και καταλαθος σκοτωσε το 15α χρονο. Ε μη τρελαθουμε κιολας. Αλλα να σου πω και κατι εστω οτι οντως η σφιαρα εξοστρακιστικε και τον πετυχε(μια στα 3 δισσεκατομυρια). Δε με νοιαζει ρε φιλε. Η σφαιρα βγηκε απο το οπλο του αστυνομικου , δε με νοιαζει αν πηγε μεσω Λαρισας , με νοιαζει που ενα παιδι δε ζει ποια.

Έγραψα 100 φορές ότι δεν μένω σε αυτό το περιστατικό. Δεν έχει κάποιο νόημα, κέρδος, ουσία. Νόημα, κέρδος, ουσία θα έχεις όταν θα συζητάς για να εξαλείψεις την πιθανότητα να συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Μην με παρασύρεται λοιπόν, πλζ!

Α, και μην το παίζουμε ΚΑΙ ειδικοί στη βαλλιστική. Φτάνει πια να θεωρούμε τους εαυτούς μας ξερόλες! Και εσύ κι εγώ!

Παιδια, εχουμε φτασει αισιως 6 σελιδες. Πιστευετε οτι θα πεισετε κανενα που εχει αυτη τη στιγμη διαφορετικη γνωμη απο εσας; :huh:

Πλεον, μπορουμε να μαντεψουμε το επομενο ποστ του καθενος κοιτωντας το τελευταιο που γραφτηκε.

Τουλαχιστον, σας παρακαλω να εχετε την ευγενη καλωσυνη να μην φερνετε τα ποστ σε προσωπικο επιπεδο.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μάκη ξέρεις τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα; Σίγουρα θα το ξέρεις. "Όποιος αγαπάει τη χώρα αυτή κατηγορείται για φασισμό και εθνικισμό" Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δυστυχως η κατασταση ειναι τετοια που δημιουργει διαμαχες που οδηγουν σ επροσωπικο επιπεδο. Ολες οι αντιπαραθεσεις θα μεινουν σε αυτο το Post.

Βλεπω τωρα ρε σεις ειδησεις και δειχνει οτι σπασανε ενα καταστημα τιγκα με οπλα και κυκλοφορουν ολοι , ακομα και πολυ πιτσιρικαδες, με σπαθια nitza και samourai . ειναι απο τη μια για γελια η κατασταση και απο την αλλη για κλαματα . Ας ελπισουμε να μη χαθει καμια αλλη ζωη σημερα.

c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

"Όποιος αγαπάει τη χώρα αυτή...

"Telxina παλι δεν αναφερομαι σε σενα :D ουτε με τους αστυνομικους τα εχω γενικα στο συνολο τους. και αυτοι πιονια ειναι στα χερια αλλωνων και το ξερψ οτι πολλες φορες και αυτοι την πληρωνουν."

Τελικα ναι αγαπαμε πολυ την χωρα αυτη.

Την αγαπαμε εμεις που λαδωνουμε το συστημα για να τελειωσουμε γρηγοροτερα τις υποθεσεις μας (δημιουργοντας φαυλο κυκλο να σου ζητησουν και την επομενη φορα).

Την αγαπαμε εμεις που δινουμε το φακελακι στο γιατρο να μας κανει καλα.

Εμεις που παταμε το γκαζι στα 200χλμ/ωρα βαζοντας σε κινδυνο τη ζωη των συναθρωπων μας.

Την αγαπαει ο καθε παπας που εκμεταλευεται το υστεριμα των πιστων του για να στεισει Off-shore εταιριες.

Την αγαπαμε εμεις που πληρωνουμε για να παρουμε το διπλωμα οδηγησης.

Την αγαπαμε εμεις που βαζουμε μεσο για ευνοικοτερη μεταθεση στο στρατο.

Την αγαπαμε εμεις που ψηφιζουμε τους πολιτικους να τα κανουν σα τα μουτρα τους.

Αφησα καναν Ελληνα απ'εξω?

ΠΟλυ αγαπη βρε παιδι μου.

Η σημερινη αντιδραση δεν ειναι μονο αποτελεσμα μιας δολοφονιας. Ειναι αντιδραση για ολη τη πραγματικοτητα.

Το μεγαλωσα το θεμα πολυ τωρα sry.

c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

Προσωπικά κάνω το τελευταίο post στο συγκεκριμένο thread γιατί πράγματι δεν καταλήγουμε πουθενά.

Telxinas θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τι λές και πώς το λές. Δεν με ξέρεις και όπως και εσύ σε παλαιότερα posts σου σε άλλα thread δεν ανεχεσαι τέτοια συμπεριφορά από άλλους, έτσι δεν θα την ανεχτώ ούτε εγώ.

Καλό θα ήταν να μην παραποιείς-παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου για να αναδείξεις τα δικά σου "πιστεύω". Κάνοντας μια αναφορά σε πραγματικά γεγονότα δεν μπορείς να με κατηγορίσεις για δόλο. Όπως σου είπα τα "παράπονά" σου στους δημοσιογράφους. Ποτέ μου δεν έκανα διάκριση στην ανθρώπινη ζωή είτε είναι παιδιού είτε αστυνομικού! Μην τα γκρεμίζουμε όλα! Ευχαρίστως να κάνω αναφορά στους αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον, αλλά σε άλλο thread. Εδώ παρέθεσα ένα ακουστικό αρχείο παρουσιάζοντας μια συγκεκριμένη κατάσταση και στη συνέχεια παρόμοια περιστατικά (που μπορεί μερικά από αυτά να έγιναν σε άμυνα των αστυνομικών). Κανένας δεν κατηγόρισε εσένα για διάκρισης της ανθρώπινης ζωής, φασισμό ή εθνικισμό. Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτά που λέμε και να μην φτάνουμε την κουβέντα σε προσωπικές "επιθέσεις" που στο κάτω κάτω δεν υπάρχει λόγος.

Ζητώ συγγνώμη από το φορουμ αν δημιούργησα κάποιο flame.

-Βαγγέλης Τρίτσης

14721.jpg

Απλά θα ήθελά να κάνεις και μια αναζήτηση και για τις απώλειες της άλλης πλευράς. Δυστυχώς δίνεις δικαιώματα έτσι με το να παραθέτεις και να υπερασπίζεσαι μόνο την μια πλευρά. Σε αυτό το thread ξεφύγαμε όλοι, κι εγώ γιατί δεν μπορώ την αδικία ειδικά όταν αφορά ζωές, κι ας αναγκάστηκα να με βγάλω αντιφατικό με αυτά που έλεγα σε άλλο thread. Πρόκειται για ζωές αδικοχαμένες κι όχι για το αν κάνει σωστά την δουλειά του το δσ ενός χκ.

Σε ευχαριστώ που κάνεις πιο λογικά κάποια πράγματα---> "μπορεί μερικά από αυτά να έγιναν σε άμυνα των αστυνομικών" Είσαι πιο ξεκάθαρος!

Συγνώμη Μάκη

ανησυχω πολυ σοβαρα για το που θα οδηγησει αυτη η κατασταση.......

Πως μπορει να εκτονωθει για να μην θρηνησουμε και αλλα θυματα

Μα ποιο πολυ ανησυχω οταν βλεπω οτι νεαροτατα ατομα απο εδω μεσα εχουν ηδη πεσει στην ωραιοτατη παγιδα τους. Ποια ειναι αυτη ???

Μα να συζηταμε για τις καταστροφες και οχι για τον θανατο του 15χρονου παιδιου.

Και φτασαμε μαλιστα σε σημειο να στησουμε "λαικο - ηλεκτρονοκο δικαστηριο" και αποφανθηκαμε οτι ειναι ,αν οχι αθωος - τουλαχιστον δικαιολογημενος ο αστυνομικος που σκοτωσε το παιδι (συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες εν ψυχρω) ,πραγμα τοσο αδιανοητο -και γιαυτο τοσο δυσκολα πιστευτο απο πολλους απο εμας , και ενοχοι οσοι καινε σπανε λεηλατουνε. Και να συζηταμε αν ειναι δικαιο οτι χανονται περιουσιες Και στο "αισθημα του δικαιου" αναφερομαστε μονο οταν εχουμε να κανουμε με τις περιουσιες που χαθηκαν, τους απολυμενους ,η την περιοδο των γιορτων που χαθηκε. Πως μπορουμε ,πως τολμαμε να συγκρινουμε αυτα τα δυο ????

Φυσικα και δεν ειναι δικαιο να σου καινε το μαγαζι ,το αυτοκινητο ,την ιδιοκτησια σου. Βαλτε το ομως διπλα στο να σου σκοτωνουνε το παιδι......

Φυσικα οι βανδαλισμοι και οι λεηλασιες θα χρησιμοποιηθουν για να υπαρξει περισσοτερη καταστολη. Φυσικα και θα χρησιμοποιησουν αυτο το αλλοθι για να φερουν καλυτερα οπλα να χρησιμοποιησουν πιο δυνατα δακρυγονα ,να εξοπλιστουν με πλαστικες σφαιρες ,σκυλους και τεθωρακισμενα που ανεφερε καποιος σαν λυση.

Αλλα οταν ειναι να περιφρουρησουν τις περιουσιες των πολιτων, οταν ειναι να συλλαβουν τις ομαδες των αναρχικων που ριχνουν μολωτοφ ,οταν ειναι να κανουν την δουλεια τους ,τοτε εχουνε "διακριτικη παρουσια" παρακολουθουν τα τεκταινομενα απο μακρια ,για να ολοκληρωθει το εγκλημα( ειναι εγκλημα να καις το μαγαζι καποιου), για να μην "οξυνουν" τα πραγματα, και κυριως να εχουν το αλλλοθι για τις βιαιοπραγιες που - με μαθηματικη ακριβεια -θα συντελεστουν αργοτερα , επι δικαιων και αδικων (κυριως).

Και φτανουμε σε σημειο να ακουμε ανηκουστα πραγματα ,οτι ολα αυτα συμβαινουν γιατι λεει δεν αφηνουμε ελευθερη την αστυνομια να κανει την δουλεια της..... Και οτι θα επρεπε να τους επιτρεψουν λεει πλαστικες σφαιρες και περισσοτερα δακρυγονα και μεγαλυτερη ελευθερια δρασης ,και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Και οτι παντου υπαρχουν οι καμερες των καναλιων που τους δεσμευουν στην δραση τους. (φανταζεστε να μην υπηρχαν οι καμερες στην υποθεση της ζαρτινιερας??? -σιγα μη πιστευαμε 3-4 ψωροκαθηγητες πανεπιστημιου που ηταν αυτοπτες μαρτυρες) Λες και δεν ξερουμε ολοι που οδηγουν αυτα.Λες και δεν εχουμε ακουσει ,διαβασει ουτε και ζησει πως εντεχνως εχουν περασει την νοοτροπια αυτην μεσα στον κοσμο ,ωστε να ειναι πια ευκολο να πετυχουν οτι επιδιωκουν. Και δεν αντιδρουμε πια ακουγοντας αυτα τα σχολια που υποβοσκουν.

Ο ρολος των καναλιων ?? ΟΦΑ. ΤΟ παιχνιδι που παιζουν γνωστο. Αναλογα το τι εχει μεγαλυτερη τηλεθεαση και προς τα που ειναι η κοινη γνωμη..... Γιαυτο τα εχουν βαλει ολοι τωρα με τους αστυνομικους.

Και ετσι απο τις δηλωσεις του πρωην υ.δ.τ. οτι

η αστυνομια ειναι "πραιτωρες"

"εσεις εισαστε το κρατος"

και τοσων αλλων ,και την ατιμωρησια αυτων που συνελαβαν κατα λαθος τον φοιτητη με τα πρασινα παπουτσια και τον κρατησαν προφυλακισμενο τοσο καιρο ,η την υποθεση της ζαρτινιερας ,η τοσων αλλων υποθεσεων,

φτασαμε σημερα να βγαινει ο φρουραρχος της βουλης και να αρπαζει απο τα χερια της αστυνομιας εναν "αναρχικο" μαθητη που τον ειχαν λιανισει για να το σωσει , εναν απο τις εκατονταδες "αναρχικους" που κατεβηκαν σημερα κατω στην Αθηνα ,πολλοι με τους "αναρχικους" γονεις τους ,

φτασαμε να υπαρχει πρωτη φορα τετοιου ειδους ανακοινωση απο την ηγεσια της αστυνομιας ,

φτασαμε σε σημειο να υπαρξει και η "συντετριμμενη" ανακοινωση της ηγεσιας των ειδικων φρουρων

φτασαμε τελος σε σημειο η κατασταση να γινει ανεξελεγκτη ,με απροβλεπτες συνεπειες..

Θλιβομαι που εμεις ακομα συζηταμε για το αν ο φρουρος "ειναι ανθρωπος και αυτος" ,ειναι ανεκπαιδευτος ,ενηργησε σωστα η "εν θερμω"

τώρα που τους αφήνουν να καίνε & την Αθήνα οι αστυνομία έχει δεμένα τα χέρια της

πήραν όπλα από παρακείμενο κατάστημά.... να δούμε ποσους Αθώους πολίτες και ποσά εκατομυρια ευρώ θα πληρώσουμε για τις ζημίες

είμαστε ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Μέλος της ΚΝΕ:

ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...

οσον αφορά αυτό που γίνεται τώρα στην Αθήνα που κινδυνευουν πολίτες να καούν ζωντανοί εξαιτίας των "αντεξουσιαστών" που λεηλατούν μαγαζιά και καταστρέφουν τα πάντα στο περασμα τους να μας ζήσουν τα παιδιά...

Δεν έχει νοημα αυτή η συζήτηση εδώ,

αν νομίζετε ότι το πρόβλημα είναι ο ΕΦ τότε δεν μας αρμόζει τίποτα καλύτερο σαν κοινωνία.

Κρίμα κρίμα κρίμα

Βρείτε μου ένα λόγο για να συνεχίσω να μένω στην Ελλάδα..............

Α και να μην το ξεχάσω τους 6 που έπιασαν χτες τους αφήσαν με προθεσμία ...για να προλάβουν και τα σημερινά.

Καλες αποκριες

δυστυχως προσωπικα δεν μπορω να ειμαι μπολσεβικος ...αλλα αναμενοντας την χιονοπτωση του επομενου σαββατοκυριακου θα ειμαι ενας πολυ καλος ντολτσεβιτος..........

Κριμα για το παιδι.....λακωνικα και λιτα

εχει ζεστη στον καναπε και αισθανομαι λιγο ενοχος που ανοιγω αδιαφορα το κουτακι μπυρας βλεποντας πετροπολεμο και μαγαζια να καιγονται...αλλα ταυτοχρονα τυχερος που δεν μενω Σαλονικη η Αθηνα μιας και αποπληρωνω το καρο μου και τρεμω ακομα και ενα καθρεφτακι ενα παρμπριζ.......οποιος δεν σκεφτεται το τομαρι του σε ωρες αναταραχης ειναι ψευτης η ηρωας

Ειναι πολυ δημοκρατικη αυτη η χωρα δεν νομιζω να εχεις κανεις αντιρρηση......κανενας δεν σταματαει σε διαβαση...οποιος θελει παιρνει το τρακτερ του και κλεινει τεμπη και προμαχωνα τα εξαρχεια ειναι λεει αβατο αστυνομικων(μηπως ειναι αβατον για τους ανδρες???κατι αντιστροφο απο το Ορος και μπαινουν μονο γυναικες αστυνομικινες??ειναι και κουκλαρες ρε γμτ.....) οποιος θελει βαζει αλυσιδες οποιος νοιωθει Σουμαχερ ανεβαινει χυμα και χωρις λαστιχα και τιναζει στον αερα ενα ολοκληρο χιονοδρομικο οι συνειρμοι μου ειναι οτι να ναι και χωρις λογικη αλληλουχια αλλα εχει καμια σημασια?????

Αυτη η χωρα τα καταφερνε παντα να κλωτσαει το γαλα που με κοπο μαζευε ειτε μετα τους βαλκανικους πολεμους ειτε το 1945 1949 με τον αδελφοκτονο εμφυλιο σε πανεθνικη κλιμακα που σκορπισε γενιες στην οδησσο στην βουδαπεστη στην σεβαστουπολη και στα περατα της Ευρωπης....

Στον δρομο ακουγα για τανκς που επρεπε λεει να βγουνε στον δρομο για βαναυση καταπατηση της δημοκρατιας και στερηση ελευθεριων απο την αλλη

Η ομονοια ερχεται με συμβιβασμο .....και νερακι στο κρασι μας

Και παλι φιλοτομαριστης .........εχει βορια στην σερρες πολυ κρυο και δεν εχει ανοιξη ουτε ρουθουνι δοξα τον θεο ..........και επισης το φαλακρο περιμενει μισο μετρο χιονι στο κατα φορκαστ ευαγγελιο

Καλο βραδυ μπολσεβικοι και ντολτσεβιτοι και χαλαρα.....

Edited by sakisbanskos

ORDEM E PROGRESSO

Νομίζω ότι αυτές τις στιγμές τα κανάλια , μάλλον διαφημίζουν σκηνές καταστροφής παρά ενημερώνουν

θα προτεινα να κλείστε την τηλεόραση, όσοι νιώθετε ακόμη δυνατοί

Θα πρότεινα να βγούμε όλοι στους δρόμους για μια βόλτα

να βγούν οι κουκούλες, όλοι ζούμε στην ίδια πόλη

στοπ στη βια

How you stand is how you ski

Αύριο θα γίνει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

Γιατί όμως αύριο και όχι χθές;

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

γιατι μπορεί να εκπλαγούμε απο αυτο που μπορει να αποφασίσουν... :)

περισσότερο απ' αυτά που έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία 24ωρα χλωμό το κόβω... αληθινός εφιάλτης σε εξέλιξη, πολύ θλίψη

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

(Συγχωρέστε μου τις σκόρπιες σκέψεις... Δράτε σ' αυτή την περίπτωση σαν... ψυχοθεραπευτές!! :) )

Αν ο αστυνομικός τελικά σκότωσε το παιδί εν ψυχρώ, επειδή... "του ανάψανε τα λαμπάκια", είναι ψυχάκιας.

Γιατί ενώ το "σύστημα εκπαίδευσης" του είπε:

όταν σε λένε μ*****, εσύ θα στέκεσαι απαθής και θα λες, "ναι, είμαι μ******",

όταν σε λένε γουρούνι, εσύ θα λες, "ναι, είμαι γουρούνι" και θα κουρνιάζεις στη γωνίτσα σου,

αυτός, αντί να πάει να κάτσει στη γωνίτσα του, "τσίμπησε".

Αυτό περίπου το άκουσα στο ραδιόφωνο απόψε από ραδιοφωνικό παραγωγό. Είπε κι άλλα, δεν υπερασπίστηκε τον αστυνομικό, αν αυτό νομίζετε. Και αυτή η σκέψη του είναι μια πλευρά του προβλήματος.

Τέτοιο σύστημα εκπαίδευσης και αστυνόμευσης σε ένα υποτιθέμενο "κράτος δικαίου" όπως το δικό μας, δεν είναι σύστημα.

Είναι μίνι υπόκλιση στην αναρχία με φουστίτσα μπαλέτου...

Αναρωτιέμαι, στην Αγγλία ή στις Η.Π.Α. πώς αντιδρά ο μέσος αστυνομικός, όταν δρα σύμφωνα με το εκάστοτε σύστημα;

(Και ας αφήσουμε το θέμα "φασιστόμουτρα μπάτσοι" κλπ. Νομίζω ότι ως απλούς δημοσιους υπαλληλους θεωρούν τους εαυτούς τους πια, και γκρινιάζουν για τα λεφτά όπως όλοι οι τυπικοί δημόσιοι υπάλληλοι... Οι πολλοί πια μπαίνουν για τη θέση στο Δημόσιο, όχι για τον ρόλο τους στην άσκηση της -συνταγματικά προβλεπόμενης- εκτελεστικής εξουσίας. Από την άλλη, αυτή και μόνη η αίσθηση της "εξουσίας" είναι πάντα ένας μεγάλος πειρασμός, αλλά είναι πια και σ' αυτό ευνουχισμένοι στο... έπακρο).

Είναι τραγικό να σκοτώνεται ένας άνθρωπος, ίσως και εν ψυχρώ, πόσο μάλλον ένας ανήλικος, όσο μαγκάκι κι αν ήθελε εκείνη τη στιγμή να το παίξει (η μαγκιά είναι άλλωστε ένα από τα πρώτα "εφηβικά" φαινόμενα. Αλλοίμονο αν "τσιμπούσαμε" στις μαγκιές των εφήβων, ακόμα κι αν στρέφονται με μπουκάλια κατά αυτοκινήτων της αστυνομίας)...

Είναι τραγικό επίσης να "τσιμπάμε" σαν αγέλη, και έναν ειδεχθή φόνο ενός σαλταρισμένου τύπου να τον μεταφράζουμε σε "τρομοκρατία των μπάτσων" (όπως το περιγράφουν γκρουπάκια του Facebook, π.χ.).

Έχω κατέβει σε πορείες στη ζωή μου, όχι σ' αυτήν.

Όλοι αυτοί οι ημιχρεοκοπημένοι ή μέλλοντες χρεοκοπημένοι εμπορίσκοι του κέντρου, όλος αυτός ο φόβος να κυκλοφορήσεις σε μια πόλη, όπου οι αστυνομικοί κάνουν στην άκρη (για να μην προκληθεί τίποτα χειρότερο και το λουστεί το Σώμα τους), όλη αυτή η ξαφνική επανάσταση, η διάθεση να "καταγγείλουμε" τα πάντα, το να φτιάχνουμε μολότωφ ανενόχλητοι στο προαύλιο της Νομικής (που το έχω ζήσει ως φοιτήτρια της Νομικής και το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ ως χωρο πολιτικής έκφρασης, ειρηνικής πολιτικής έκφρασης), όλα αυτά τα παιδιά (μιλάω ακόμα και για παιδιά δημοτικού), που αντί να κάνουν μια γόνιμη, ουσιαστική συζήτηση στην αίθουσα του σχολείου, να βάλουν κάτω το κομπιουτερισμένο τους μυαλό και να πάνε τη σκέψη τους παρακάτω, τελικά πήγαν εκδρομή στην... πορεία, όλα αυτά... δε μου κολλάνε, τουλάχιστον όχι με τόσο βίαια μέσα...

Πρέπει να καταλυθεί κάθε αρχή στη χώρα μας, και ποιος θα το λουστεί άραγε πρώτος;

Ήδη πονάμε για το αδικοχαμένο ανήλικο, για τον σαλταρισμένο μπατσο-πατέρα, για όσα λεφτά έχουν φύγει ήδη από τις τσέπες μας και δεν τα είδαμε ποτέ (και τα λεφτά τα βγάζουμε με αίμα, έτσι δεν είναι; )...

Γιατί "τσιμπάμε";;;!

(Τα είπα και ξεθύμανα!)

*καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση*