Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
fotski

Διόδια...

Recommended Posts

Ρε Κωτσο, δεν το παρατας (για λιγο τουλαχιστον...). Πηγες να μας καπελωσεις με το πρωτο σου ανακοινωθεν και απο κει και περα το πας απο το κακο στο χειροτερο... Δεν πιανομαστε Κωτσοι... Στις προηγουμενες 27 σελιδες, εγω δεν εχω πολυαναμιχθει με το θεμα των διοδιων... Αλλα μην με διαολισεις... :P

Ειναι το λιγωτερο αφελεια και κατα το μαλλον η ηττον αλλαζονεια να πιστευεις οτι θα καπελωσεις ανθρωπους 10-30 χρονια πιο μεγαλους και πιο εμπειρους απο σενα... Την πικρη πειρα του καπελωματος την αποκτησαμε απο μια ζωη... :lol:

Ειδες, δεν σου βγηκε το αρχικο ποστ... σου την ειπανε τοσοι... Ασε τους κωνους και τις συνεντευξεις του κου Λιολιου και τα εκτακτα ανακοινωθεντα του 'κινηματος' και πηγαινε διακοπες σ'αυτο το θεμα μεχρι να ξεχαστει. Στην επομενη μεγαλη εξοδο, μπορει να σου κατσει καλυτερα... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μακη στο συγκεκριμενο θεμα δεν κανω ουτε την πλακα μου ουτε ψυχαγωγουμαι ουτε ψαχνω πελατες-ψηφοφορους.

Ισως θα επρεπε να (υπ)ακουσω στην εκκληση σου,ισως θα επρεπε να ακουσω και μερικα pm που μου στειλανε καποια μελη-επισκεπτες του φορουμ και λεγανε να μην ασχολουμαι μαζι σου γιατι...... :lol:

ισορροπείτε σε λεπτή γραμμή, αν "σκοντάψετε" θα φύγει όλο το thread.

Μακη στο συγκεκριμενο θεμα δεν κανω ουτε την πλακα μου ουτε ψυχαγωγουμαι ουτε ψαχνω πελατες-ψηφοφορους.

Ισως θα επρεπε να (υπ)ακουσω στην εκκληση σου,ισως θα επρεπε να ακουσω και μερικα pm που μου στειλανε καποια μελη-επισκεπτες του φορουμ και λεγανε να μην ασχολουμαι μαζι σου γιατι...... :lol:

Θεωρώ ότι σαφώς στο συγκεκριμένο θέμα δεν κάνεις πλάκα. Όμως, δεν ασχολείσαι με το θέμα από καθαρά αλτρουιστική διάθεση ή διάθεση προσφοράς στα κοινά, αλλά εξ ιδίου συμφέροντος, δεδομένου ότι -ως έχεις δηλώσει- εργάζεσαι κάπου στα βόρεια προάστια και η μετακίνησή σου κοστίζει. Αληθές είναι ότι και η γυναίκα μου χρησιμοποιεί δύο φορές ημερησίως την Α.Ο. για να πάει στη δουλειά της, καθώς και άλλες έξι φορές εβδομαδιαίως για το κολυμβητήριο των παιδιών μας, αλλά, αν δεν της αρέσει, ας πάει από την Κηφισίας.

Επίσης θεωρώ ότι η συνεχής αρθρογραφία σου εδώ αποτελεί μία "προπαγάνδα" που ξεπερνάει τα όρια της ανταλλαγής απόψεων του forum, δεδομένου ότι τείνει προς μία προώθηση συμφερόντων και απόψεων ενός κινήματος, το οποίο δεν έχει σχέση με τη θεματική μας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι σίγουρος αν το forum πρέπει να αποτελεί βήμα προωθήσεως δράσεων οργανωμένων ομάδων ανθρώπων (ασχέτως του αν συμφωνούμε ή όχι).

Ιδιαιτέρως όταν προτρέπουν στην παρανομία.

Επίσης, και εγώ θεωρώ ότι κάπως το παρατραβάς και, πιστεύω ότι τα τελευταία σου λόγια για το Μάκη ήταν, το ολιγότερο, άκομψα.

Δε θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Μάκη, αλλά θεωρώ ότι η χθεσινή μέρα ήταν για σας ευκαιρία προπαγάνδας πάνω στην ταλαιπωρία των πολιτών.

Μήπως, πρέπει να πούμε αρκετά στο θέμα;

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

το οποίο δεν έχει σχέση με τη θεματική μας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι σίγουρος αν το forum πρέπει να αποτελεί βήμα προωθήσεως δράσεων οργανωμένων ομάδων ανθρώπων (ασχέτως του αν συμφωνούμε ή όχι).

Σε αυτο παω πασο

Οσον αφορα στο πως μιλαω,ξεκαθαρισα τη θεση μου περι χαρακτηρισμων και βρισιων.Ηταν η τελευταια φορα που το ανεχομαι.

Κανεις δεν εβαλε φρενο στον MakisM και Panpanou και Kaps και αρκετους αλλους οταν μιλαγανε σε εμενα ασχημα.

Ταξιδευα απο το 1981 μεχρι το 1997 δυο και τρεις φορες το χρονο απο Ελλαδα για Γερμανια.Απο Γιουγκοσλαβια παλαιοτερα,Ιταλια-Αυστρια και Ελβετια μετα.Επισης το 1992-1997 απο Γερμανια για Ισπανια,αρκετες φορες.Εχω ταξιδεψει καλοκαιρι,την ημερα που αρχιζαν οι διακοπες ταυτοχρονα σε 3-4 Ομ.κρατιδια της Γερμανιας,μαζι με τις διακοπες των Γαλλων,Δανων,Σουηδων,Ολλανδων,Βελγων,Ιταλων.Εβγαιναν δηλαδη ταυτοχρονα στους δρομους δεκαδες εκατομμυρια οχηματα.Εχω τυχει σε μποτιλιαρισμα εξω απο το Μοναχο 42χιλ!!!!!!!.Στα συνορα Ιταλιας 5 εως 15χιλ!!!.Στην Ισπανια επισης.Το 1994 εξω απο τη Στουτκαρδη σε μποτιλιαρισμα 17χιλιομετρων!!! με αποτελεσμα να χασω το καραβι απο Ανγκονα.Ουτε μια φορα ΔΕΝ ειδα την ΛΕΑ αποκλεισμενη,ουτε μια φορα.Ουτε ενας δεν τολμησε να την πατησει.Τα δε διοδια,σε Αυστρια-Ιταλια,Γαλλια,Ισπανια,παντα λειτουργουσαν.

Εχω ταξιδεψει Δεκεμβριο απο Maribor για Αυστρια,στις γνωστες ανηφορες με κλιση 20% και χιονι που κοντα του το χτεσινο ηταν απλα ανεκδοτο.Η ουρα στα συνορα με Αυστρια ξεπερνουσε τα 4 χιλ και στα τελευταια 200-300 μετρα "μας υποχρεωναν" να σβυνουμε τη μηχανη.Τα διοδια ομως λειτουργουσαν κανονικα.

Τον Απριλιο του 1997,εξω απο την Τεργεστη πεσαμε σε χιονοθυελλα.Με το ζορι κινουμασταν,με ρελαντι.Τα διοδια ομως λειτουργουσαν.

Εχω ταξιδεψει Πασχα καθολικων,τοσο απο Γερμανια για Ιταλια αλλα και για Ισπανια μεσω Γαλλιας.Δεκαδες εκατομμυρια τα οχηματα,ουρες ατελειωτες.Τα διοδια ομως λειτουργουσαν παντα.

Εδω γιατι μετα απο την καθε μεγαλη εξοδο θα πρεπει να ανοιγουν???????????? :lol:

Εδώ είναι Ελλάδα, είμαστε πιο έξυπνοι, πιο όμορφοι, η κοιτίδα του πολιτισμού, όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια, κλπ. Μην μας συγκρίνεις με τους κουτόφραγκους.

Εμείς κάνουμε ό,τι θέλουμε, δεν έχουμε νόμους που καταπιέζουν την δημοκρατία ΜΑΣ (μάλλον ΜΟΥ πρέπει να μπει) και αν υπάρχουν είναι διακοσμητικοί.

Τι μας σκοτίζεις τώρα ρε φίλε, έβαλε την Τζούλια η TV και είμαι απασχολημένος.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

AMHN KAI ΠΟΤΕ!!!! Επιτελους το καταλαβατε οτι το τοπικ εχει ξεφυγει εντελως.........

Το γιατι πρεπει να το κανετε διαβασε παρακατω..............

Επίσης θεωρώ ότι η συνεχής αρθρογραφία σου εδώ αποτελεί μία "προπαγάνδα" που ξεπερνάει τα όρια της ανταλλαγής απόψεων του forum, δεδομένου ότι τείνει προς μία προώθηση συμφερόντων και απόψεων ενός κινήματος, το οποίο δεν έχει σχέση με τη θεματική μας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι σίγουρος αν το forum πρέπει να αποτελεί βήμα προωθήσεως δράσεων οργανωμένων ομάδων ανθρώπων (ασχέτως του αν συμφωνούμε ή όχι).

Ιδιαιτέρως όταν προτρέπουν στην παρανομία.

Να κανω και εγω λοιπον ενα κινημα για να μην πληρωνω τον κροκο στα αυγα επειδη τρωω μονο το ασπραδι...........

Μπορω να κανω ενα τοπικ και εγω αγαπητε admin????

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

ταξιδεύω ήδη 7 χρόνια στις εθνικές οδούς κατα κύριο λόγο με περίπου 30.000Km/έτος...

δεν έχω πατήσει ποτέ την ΛΕΑ...έχω τσακωθεί με συνεπιβένοντές μου που με προέτρεπαν να πάω γρήγορα από την ΛΕΑ και τι χαζός που είμαι που πέφτω στο μποτιλιάρισμα..

ο μαλάκας ο έλληνας ο άσχετος με το που δει ΛΕΑ ανοιχτή θα τρέξει να κάνει ουρά..είναι 100% τσεκαρισμένο..τι να κάνουμε..αυτοί είμαστε..

από το 18άχρονο τσογλάνι μέχρι τον 60άρη που πήρε το ML και την είδε ιππότης της ασφάλτου.

σε 2 περιπτώσεις όμως το ότι πατούσαν την ΛΕΑ στοίχισε ακριβά...μια φορά σε φωτιά στην κόρινθο όπου περιπολικό προσπαθούσε να ανοίξει την ΛΕΑ και από πίσω 2-3 πυροσβεστικά.και αλλη μια φορά που ασθενοφόρο με ασθενή μέσα με όλα αναμμένα είχε πήξει πριν το αρτεμίσιο προς αθήνα με την τροχαία να τα έχει παίξει..έβγαζαν έξω τους οδηγούς και τους στόλιζαν από πάνω μέχρι κάτω..

γιατί δεν μαζεύουν πινακίδες σε όσους κινούνται στην ΛΕΑ?να δω ποιος θα την ξαναπατούσε..

......μέχρι τον 60άρη που πήρε το ML και ...........

Προσοχή, καμία σχέση με τον MIL!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Guest afrodite

Kάποτε υπήρχε μια πολυ ωραια εκπομπη του Σταθάκη που έλεγε ολα τα στραβα της οδηγησης και την κόψανε/σταματήσανε. Αντί λοιπον τα κανάλια να βαζουν εκπομπες με low iQ (βλεπε big brother) γιατί δεν ξανακάνουν τετοιες εκπομπες; Μπας και μάθει επιτέλους ο Έλληνας να οδηγεί; Να μάθει τι εστι ΛΕΑ που σίγουρα δεν ξέρει...σιγουρα την μεταφραζει Λωρίδα Επιταχύνσεως κι οχι Εκτάκτου ανάγκης....

Να μάθει πόσο κακό στους άλλους οδηγούς κανουν τα φώτα Xenon ή πως αλλιώς λέγονται τελος πάντων...

Να μάθουν οτι στο αυτοκινητο υπάρχουν κάποια κουμπάκια που χαμηλώνουν το ύψος στα φώτα ή αν το τουτου τους ειναι παλιό να πάνε στο συνεργείο να τους τα ρυθμίσουν για να μη στραβώουν τους άλλους οδηγους. :rolleyes:

Και πολλά άλλα...

Να μάθουν οτι στο αυτοκινητο υπάρχουν κάποια κουμπάκια που χαμηλώνουν το ύψος στα φώτα ή αν το τουτου τους ειναι παλιό να πάνε στο συνεργείο να τους τα ρυθμίσουν για να μη στραβώουν τους άλλους οδηγους. :rolleyes:

Πόσο δίκιο έχεις...

Δεν θυμάμαι που το άκουσα, άλλά κάποτε είχαν φέρει τον τέως πιλότο της F1 Αυστριακό (Werner?) για μία εκδήλωση στην Πάτρα. Από το αεροδρόμιο τον πήραν να τον πάνε οδικώς. Μέχρι την Κόρινθο όλα ΟΚ. Μετά, είδε κι έπαθε, λέγοντας στον οδηγό, γιατί πας με 300; Μα με 150 πάω απάντησε. Κι τον απέναντι, τον ξέρεις; Ζήτησε από τον οδηγό να βρει μία νταλίκα και να πηγαίνει πίσω της και επέστρεψε με ελικόπτερο....

Πόσο δίκιο έχεις...

Δεν θυμάμαι που το άκουσα, άλλά κάποτε είχαν φέρει τον τέως πιλότο της F1 Αυστριακό (Werner?) για μία εκδήλωση στην Πάτρα. Από το αεροδρόμιο τον πήραν να τον πάνε οδικώς. Μέχρι την Κόρινθο όλα ΟΚ. Μετά, είδε κι έπαθε, λέγοντας στον οδηγό, γιατί πας με 300; Μα με 150 πάω απάντησε. Κι τον απέναντι, τον ξέρεις; Ζήτησε από τον οδηγό να βρει μία νταλίκα και να πηγαίνει πίσω της και επέστρεψε με ελικόπτερο....

Ήταν ο Weber στην εκδήλωση της Red Bull στη γέφυρα Ρίο-Αντίριο.

Είναι μία ιστορία που συνηθίζει να λέει ο Ιαβέρης στα σεμινάρια ασφαλούς οδηγήσεως. Αλλά πού να ξέρει ο Ιαβέρης...

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

..... Οδηγοί από τα χωριά Αφιδνών, Καπανδριτίου, Πολυδενδρίου και Βαρνάβα θα συναντώνται με τους υπόλοιπους στην γέφυρα Αφιδνών....

Επί τη ευκαιρία,μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί οι οδηγοί αυτών των περιοχών,θέλουν ντέ και καλά να χρησιμοποιούν την Ε.Ο.,αφού δεν θέλουν να πληρώνουν..... και δεν χρησιμοποιούν τον παράπλευρο;....Πραγματικά έχω πολύ μεγάλη απορία πάνω σ΄αυτό! :rolleyes:

Κάτσε καλά εσύ...μου ανεβαίνει η πίεση και τη βρίσκω! :lol: με τουτο το thread.

Προσοχή, καμία σχέση με τον MIL!

xaxaxaxa!b03c778.gif

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Ισως θα επρεπε να (υπ)ακουσω στην εκκληση σου,ισως θα επρεπε να ακουσω και μερικα pm που μου στειλανε καποια μελη-επισκεπτες του φορουμ και λεγανε να μην ασχολουμαι μαζι σου γιατι...... :)

... ;) ...ποναει;... :D Ας προσεχες...

Σε αυτο παω πασο

Οσον αφορα στο πως μιλαω,ξεκαθαρισα τη θεση μου περι χαρακτηρισμων και βρισιων.Ηταν η τελευταια φορα που το ανεχομαι.

Κανεις δεν εβαλε φρενο στον MakisM και Panpanou και Kaps και αρκετους αλλους οταν μιλαγανε σε εμενα ασχημα.

Λοιπον, απο περιεργεια, γυρισα και εψαξα το thread απο την αρχη... Μεχρι τη σελιδα 27 οπου πεταξες την προβοκατσια/προπαγανδα εχω κανει τα εξης ποστ:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=204366

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=204368

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=204372

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=204512

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=204516

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=204533

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=205146

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=205521

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=205551

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=206005

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=206062

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=207717

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=208040

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=208115

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=208136

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=208152

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=209674

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=212381

Σε κανενα απο τα ποστ δεν εχω αναφερθει σε σενα ασχημα η ομορφα, ουτε στο 'κινημα' σας. Εχω περισσοτερο ανταλλαξει ποστ με τον Panpanou και ολιγα 'χιουμοριστικα' (εκτος αν σε πειραξε η λιστα με τα αστεια για τον Γκλετσο...).

Δεν υπηρξε συνεπως θεμα να μου βαλει κανεις φρενο...

Μετα πεταξες το χθεσινο ποστ για το οποιο εισεπραξες τους χαρακτηρισμους οτι:

...ειναι αχαρακτηριστο

...ειναι ανακριβες

...ειναι ψεμματα

...ειναι προβοκατσια/προπαγανδα

...ειναι καπελλωμα

Ε, τι να κανουμε ρε φιλε;... Ετσι ΕΙΝΑΙ! Λιγο πολυ, στο ειπαν ολοι οι υπολοιποι που γραψανε, ακριβως το ιδιο πραγμα που ετονισα απο το πρωτο μου ποστ/απαντηση.

Δεν εφταιγε η εταιρεια για ολιγωρια, κακο σχεδιασμο, ανταποκριση, εφταιγαν οι ανεγκεφαλοι συμπολιτες μας που χωρις αλυσσιδες ξεκινησαν να κανουν το ταξιδι ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΗΝ ΛΕΑ.

Τι φρενο να βαλουν οι Mods (μπλοκαρισμενοι στον Πλαταμωνα), o Admin (μπλοκαρισμενος στη Μαλακασα) και σε ποιον;

Σε μενα η σε σενα;

Για πολλοστη φορα, παρε τη βοηθεια του κοινου...Παρατα το για λιγο τουλαχιστον, μεχρι να ξεχαστει... εκτος αν σ'αρεσει να γινεσαι ρομπα...

Και το τελευταιο... 'δεν θα ανεχθεις...' Τι ειναι αυτο; Συγκεκαλυμμενη απειλη οτι θα με δειρεις; Εναν ανθρωπο 35 τουλαχιστον χρονια μεγαλυτερο σου; :rolleyes: Μετα την αυτοοργανωση, περναμε στην αυτοδικια; :lol:

Κανεις δεν εβαλε φρενο στον ..... Panpanou ..... και αρκετους αλλους οταν μιλαγανε σε εμενα ασχημα.

συγνώμη αν πλήγωσα τα αισθήματα σου .... δεν το εννοούσα βρε κουτό ....

μεγάλε,

όταν θα σου μιλήσω άσχημα, μην ανησυχείς,

θα το καταλάβεις .....

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

μακάρι όλοι οι δήμαρχοι να είχαν τα @@ του Γκλέτσου...

για να λέμε και την Αλήθεια μέχρι στιγμής όλα καλά με τον Απόστολο ...

έτρεχε από το πρωί μαζί με τα μηχανήματα χθες για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί ..

Στο τέλος όμως κάνουμε λογαριασμό ... μακάρι να τα πάει καλά ..

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

για να λέμε και την Αλήθεια μέχρι στιγμής όλα καλά με τον Απόστολο ...

έτρεχε από το πρωί μαζί με τα μηχανήματα χθες για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί ..

Στο τέλος όμως κάνουμε λογαριασμό ... μακάρι να τα πάει καλά ..

Σωστοοος..!!! :rolleyes:

Και το τελευταιο... 'δεν θα ανεχθεις...' Τι ειναι αυτο; Συγκεκαλυμμενη απειλη οτι θα με δειρεις; Εναν ανθρωπο 35 τουλαχιστον χρονια μεγαλυτερο σου; :rolleyes: Μετα την αυτοοργανωση, περναμε στην αυτοδικια; :lol:

Τι να σου πω ρε Μακη...Προχθες πιναμε μαζι τον καφε μας...Με κοβεις για τετοιον ανθρωπο?Να απειλω οτι θα δειρω?Λυπαμαι πολυ...

Οσο για τις ατακες και τις προσβολες ξεχασες να βαλεις αυτο που λεει "Αυτα που λες ειναι πιπες..."

Τι να σου πω ρε Μακη...Προχθες πιναμε μαζι τον καφε μας...Με κοβεις για τετοιον ανθρωπο?Να απειλω οτι θα δειρω?Λυπαμαι πολυ...

Οσο για τις ατακες και τις προσβολες ξεχασες να βαλεις αυτο που λεει "Αυτα που λες ειναι πιπες..."

Τη γλυτωσα δηλαδη;... Γιατι δεν καταλαβα τι σημαινει το 'δεν θα ανεχθω...'

Οσο για το δευτερο, εχεις δικιο... μου ξεφυγε... :rolleyes:

Αν θες τη συμβουλη μου, κατσε σκεψου τα περι καπελλωματος, γιατι εκει ειναι το ζουμι... δεν χρειαζεται να μας εκθεσεις τα συμπερασματα σου... σκεψου τα μονο...

Guest afrodite

Επειδή έχει χαθεί λιγο η μπάλα και το νόημα αυτου του νηματος.... μήπως να σταματήσει εδώ αυτή η συζήτηση γιατί εχει κάπως ξεφύγει;

Το διαβολάκι: Αν ειναι να τη συνεχίσετε πειτε μου να παρω και ποπ κορν :rolleyes:

γιατί δεν μαζεύουν πινακίδες σε όσους κινούνται στην ΛΕΑ?να δω ποιος θα την ξαναπατούσε..

Τα τελευταια χρονια (δυο τουλαχιστον) προσπαθει να το κανει η τροχαια στο δρομο Χαλκ/κης-Θεσ/νικης.Τις Κυριακες στην επιστροφη,την στηνουν λιγο πριν τη μεγαλη κατηφορα του Πλαγιαριου και γραφουν (εγραφαν τουλαχιστον μια χρονια).Τα δε ραδιοφωνα (τουλαχιστον το ραδιο Θεσ/νικη αλλα νομιζω και ο Αντ1),στις σχετικες εκπομπες που εχουν εκεινη την ωρα,το τονιζουν καθε 5 λεπτα,μην κλεινετε την ΛΕΑ.Το λενε συνεχως.

Εχεις την εντυπωση πως τους ακουνε πολλοι??? :( εχει πολυ καφριλα :angry::angry: μα παρα πολυ

Edited by contanti

Τα τελευταια χρονια (δυο τουλαχιστον) προσπαθει να το κανει η τροχαια στο δρομο Χαλκ/κης-Θεσ/νικης.Τις Κυριακες στην επιστροφη,την στηνουν λιγο πριν τη μεγαλη κατηφορα του Πλαγιαριου και γραφουν (εγραφαν τουλαχιστον μια χρονια).Τα δε ραδιοφωνα (τουλαχιστον το ραδιο Θεσ/νικη αλλα νομιζω και ο Αντ1),στις σχετικες εκπομπες που εχουν εκεινη την ωρα,το τονιζουν καθε 5 λεπτα,μην κλεινετε την ΛΕΑ.Το λενε συνεχως.

Εχεις την εντυπωση πως τους ακουνε πολλοι??? :angry: εχει πολυ καφριλα :angry::angry: μα παρα πολυ

περυσι η τροχαια στην κατηφορα της Καρδιας ηταν αποκλειστικα για την ΛΕΑ καθε Κυριακη απογευμα στην επιστροφη απο Χαλκιδικη.......το προστημο συννεφο!!!!

και τα :lol: αλλα και τα :( απο τους υπολοιπους ΜΕΓΑΛΑ.

Υ.Γ

Μακις και Κotsos .........συγνωμη που επεμβαινω αλλα ειστε αδικοι προς τους εαυτους σας.

o τρελος του χωριου......