captainhook3 680 Report post Posted February 5, 2014 (edited) Τουλάχιστον δεν έχουν βάλει ακόμα στην Αθηνών-Λαμίας κ κάτι γλιτώνουμε.... Edited February 5, 2014 by captainhook3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 5, 2014 ο αθηνων λαμιας σπαει ρεκορ,εχει ανα 30 χλμ διοδιο.ποσα ακομα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 5, 2014 Η πλακα είναι πως στη φθιωτιδα , ετοιμάζουν να βάλουν σε παρακαμπτηριους κ στο Μπραλο , δρόμο ο οποίος υπάρχει εδω κ 40 χρόνια.... Δε θα ξεφεύγει κανεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 5, 2014 μπορει να εχει πολλα η αθηνων λαμιας αλλα μεχρι τωρα ειναι κ το πιο τιμιο αφου πληρωνεις οντως με το χλμ και σε ποια εξοδο βγαινεις. οχι σαν την αττικη οδο που ειναι ταριφα αν μπεις στην ενα και βγεις στην εικοσι η αν μπεις στην οχτω και βγεις στην εννια μια ιδια τιμη Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 5, 2014 Τίμιο είναι σε 1 νομό , απο 3 διόδια να γίνουν 6; Εντάξει... Στην Αττική οδό πραγματικά πρέπει να βρούνε φόρμουλα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 5, 2014 Τουλάχιστον δεν έχουν βάλει ακόμα στην Αθηνών-Λαμίας κ κάτι γλιτώνουμε....1. Να προωθηθεί το μήνυμα στο αρμόδιο υπουργείο. 2. Να καταχωρηθεί ο "captainhook" στη συνομοταξία των φίλων ρουφιάνων. Μεγάλη η χάρη σου καλέ μας άνθρωπε... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 5, 2014 Κ άλλος ένας στη λίστα για πίσσα κ πούπουλα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,239 Report post Posted February 6, 2014 τα διόδια της αθηνών - κορίνθου αυξάνονται μόνο (προς το παρόν ) xaxa 24 ωρες επεσα εξω Απο ΣΗΜΕΡΑ 3,35 αφιδνες , απο 2,10 . 3,95 Θήβα, απο 2,55 ( στα πλευρικα 1,55 απο 1) είδες η ιδιωτική πρωτοβουλία? 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 6, 2014 Ερώτηση : Αν βγει κάποιος απο Θήβα και Όχι απο Κάστρο , πληρώνει τα διόδια;; Πόσο μεγαλύτερη είναι η διαδρομή απο Θήβα;; Εχω να το κάνω πάνω απο 10 χρονια και δεν την θυμάμαι... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,430 Report post Posted February 6, 2014 Ερώτηση : Αν βγει κάποιος απο Θήβα και Όχι απο Κάστρο , πληρώνει τα διόδια;; Πόσο μεγαλύτερη είναι η διαδρομή απο Θήβα;; Εχω να το κάνω πάνω απο 10 χρονια και δεν την θυμάμαι... Εξαρτάται από ποια έξοδο διαλέξεις. Η πρώτη (από Αθήνα) δεν έχει διόδια από όσο ξέρω, η δεύτερη έχει (είχε) 1 ευρώ. Η πρώτη προσέθετε σημαντικά στο χρόνο σου, η δεύτερη πρακτικά δεν είχε διαφορά (ίσως 1 πεντάλεπτο). Quote Share this post Link to post Share on other sites
parnassos1200 59 Report post Posted February 6, 2014 (edited) θα πληρώνει 1,55€ (μεχρι τωρα ήταν 1 €) -ειναι σημαντική διαφορά απο το να πας απο κάστρο (2*1,55= 3,10 απο θήβα - 3,95*2=7,90 απο κάστρο) ελάχιστη διαφορά (κανα 10λεπτο, αναλογα την κίνηση) από την 1η εξοδο που λεει δεν εχει διόδια σίγουρα ...απλα ειναι λιγο παραπάνω χρόνος...αλλα πολλοί έιναι αυτοί που την προτιμούν... Edited February 6, 2014 by parnassos1200 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted February 6, 2014 Ερώτηση : Αν βγει κάποιος απο Θήβα και Όχι απο Κάστρο , πληρώνει τα διόδια;; Πόσο μεγαλύτερη είναι η διαδρομή απο Θήβα;; Εχω να το κάνω πάνω απο 10 χρονια και δεν την θυμάμαι... Εγώ βγαίνω πάντα από Θήβα (πρέπει να είμαι από τους λίγους)... Διόδιο 1 ευρώ είναι, στη ράμπα εξόδου/εισόδου. Δεν ξέρω με τις νέες τιμές. Μια χαρά μου φαίνεται. 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,383 Report post Posted February 6, 2014 (edited) Η διαδρομή από τον κόμβο Κρυονερίου (Goody's) μέχρι το χιονοδρομικό, χωρίς διόδια: https://maps.google....=mrv&via=1&z=11 (στο ξεκίνημα έχω πάει πιο μέσα από τον παράδρομο γιατί το google έχει κάνει λάθος σε ένα ισόπεδο κόμβο και εκεί δίπλα στα διόδια Αφιδνών δεν μπορεί να συνεχίσει αριστερά. Κανονικά πηγαίνει μια χαρά όλο παράλληλα μέχρι τον κόμβο Καπανδριτίου) Edited February 6, 2014 by PhaethonF1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 6, 2014 (edited) Εγω παω απο καζα-αγια σωτηρα κ δεν πληρωνω ουτε ενα σεντς.δυομιση ωρες ταξιδι ειναι μεχρι παρνασσο Edited February 6, 2014 by dust 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted February 6, 2014 είδες η ιδιωτική πρωτοβουλία?Μή μπερδεύεσαι σύντροφε... η ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι, που ήρθε επιτέλους. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted February 6, 2014 xaxa 24 ωρες επεσα εξω Απο ΣΗΜΕΡΑ 3,35 αφιδνες , απο 2,10 . 3,95 Θήβα, απο 2,55 ( στα πλευρικα 1,55 απο 1) είδες η ιδιωτική πρωτοβουλία? καταραμένη κατάρα Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 6, 2014 Το πε και το κανε ο προεδρος απο αποψε αυξησεις στην αθηνων λαμιας Quote Share this post Link to post Share on other sites
captainhook3 680 Report post Posted February 6, 2014 Αυξήσεις ας κάνουν, κάμερες να μη βάλουν σε λειτουργία.. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 6, 2014 (edited) Εγώ βγαίνω πάντα από Θήβα (πρέπει να είμαι από τους λίγους)... Διόδιο 1 ευρώ είναι, στη ράμπα εξόδου/εισόδου. Δεν ξέρω με τις νέες τιμές. Μια χαρά μου φαίνεται. Ερχόμενος από Αθήνα, μπορείς να πας και απο Κάστρο βγαίνοντας στον κόμβο της Θήβας ως εξής: 1. Πληρώνεις το παράπλευρο διόδιο (1€, δεν ξέρω αν άλλαξε) 2. αμέσως μετά το διόδιο (στα 100μ) κάνεις δεξια 3. αμέσως μετά από 200μ κάνεις αριστερά και παίρνεις τον παράδρομο, παρακάμπτωντας το μεγάλο διόδιο στην Υλίκη 4. μετά από περίπου 3-4-5 χλμ στον παράδρομο (φουλ ευθεία, με 80-90 χλμ πας χωρίς προβλημα) καταλήγεις στο 90 cafe και από εκεί ξανά βγαίνεις Εθνική (Δεν έχω χρόνο να το ζωγραφίσω σε χάρτη, γίνεται χαμός γραφείο, ίσως αργότερα) Edited February 6, 2014 by itiotis 6 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted February 6, 2014 Αυτη ειναι αρκετα καλη πληροφορια!!!!!! Το 90cafe εχει καποια πινακιδα ή απλα το βλέπεις και ειναι ανοιχτη η εισοδος ολο το 24ωρο??? Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 6, 2014 Αυτη ειναι αρκετα καλη πληροφορια!!!!!!Το 90cafe εχει καποια πινακιδα ή απλα το βλέπεις και ειναι ανοιχτη η εισοδος ολο το 24ωρο??? Ως τώρα είναι ανοιχτό συνέχεια. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν έδειχνε ότι θα αλλάξει κάτι οπότε ισχύει. Το έχω ξαναπεί, για να βρούμε τον πιο φθηνό δρόμο ακολουθούμε τους φορτηγατζήδες! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted February 6, 2014 (edited) Αυτη ειναι αρκετα καλη πληροφορια!!!!!! Το 90cafe εχει καποια πινακιδα ή απλα το βλέπεις και ειναι ανοιχτη η εισοδος ολο το 24ωρο??? Ουσιαστικά ο παράδρομος καταλήγει στο parking του 90 cafe (δεν μπορείς να παρακάμψεις το 90 cafe καθώς κινείσαι στον παράδρομο), οπότε ρίχνεις ένα κ@τ%#*μα (sorry ladies) όταν φτάσεις στο parking (εκτός αν βιάζεσαι για πούδρες) και στην συνέχεια βγαίνεις κύριος από την έξοδο του parking του cafe προς Λαμία. Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει κάτι, εκτός αν κλείσουν τον παράδρομο, που δεν προβλέπεται. Βεβαία δεν χρειαζόμαστε παραδρόμους, αφού ένας είναι ο δρόμος που βαδίζουμε, αυτός της ανάπυξης Υ.Γ. Sorry στους moderators για τις 5άλφες (σ.σ. φάσκελα), αξίζω τιμωρίας Edited February 6, 2014 by itiotis 5 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted February 6, 2014 Αυτή την καβάντζα την χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά φοβάμαι ότι το κέρδος πάει περίπατο αν έχουν αυξηθεί σημαντικά και τα πλευρικά διόδια της Θήβας. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 6, 2014 Οι νότιοι και δυτικοί Αθηναίοι να προτιμάτε για ΧΚΠ την Παλαιά εθνική οδό , Αθήνα -Ελευσίνα -Θήβα -Λιβαδειά, να βρίσκουμε κι εμείς κανα carpooling Ελευσίνα -ΧΚΠ 150χλμ , 2:10' με νορμάλ ταχύτητα και κίνηση. 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted February 6, 2014 πλεον μετα τα εργα λιγα ειναι τα κομματια που δεν βολευουν να προσπερασεις τις νταλικες.πανω απο δεκα χρονια χρησιμοποιω αυτον τον δρομο και δεν τον αλλαζω με την εθνικη σε καμια περιπτωση 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites