Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
fotski

Διόδια...

Recommended Posts

ας συντηρησουν τους επαρχιακους και να μην τους παρατανε στο ελεος του θεου (αλλωστε πληρωνουμε και τελη κυκλοφοριας) αναγκαζοντας το

κοσμο να πηγαινει απο τους νεους φοβερους αυτοκινητοδρομους 2 λωριδων.

προχτες μιας και το ειδα η κακια σκαλα γνωρισε μεγαλες πιενες απο κινηση ομοιως και ο αχλαδοκαμπος (κωλοσουρτης) αυτο κατι πρεπει να λεει.

και ο τυπος με το μεγαλο σβερκο ειπε οτι οσο περνανε τζαμπατζηδες θα ανεβαζει τις τιμες διοδιων (καρπαζιες θελει μαλλον)

Η Ελλάδα, δυστυχώς, δεν έχει τις οικονομικές δυνατότητες πολλών άλλων χωρών για να κατασκευάσει/συντηρήσει αυτοκινητοδρόμους.

Μπα? και απο το το ξερεις η το συμπεραινεις αυτο?

Και εγω σου λεω οτι μια χαρα δυνατοτητες εχει

Αλλα αφου εδω και τοσα χρονια η εκαστοτε ηγεσια αυτης της χωρας εχει καταχραστει ολο το χρημα, ας πληρωσουν απο την τσεπη τις κατασκευες

elan primetime 33.jpg

Τώρα αυτό για τις γειτονικές χώρες, για ανέκδοτο μου ακούγεται. Αν κερδίζει κάποιος από έργα σε άλλη χώρα, να φέρει τα κέρδη του να τα κάνει εδώ δωρεά!

Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσα

Εννοουσα οτι τα λεφτα που εισπρατουν απο τα διοδια ειναι τοσα πολλα που και σε αλλη χωρα α φτιαχνανε δρομους απο τα διοδια της ελλαδος,παλι κερδος θα τους εμενα

Κοινως μας ξαφριζουυυνννν

Κυριακη πηγα καλαβρυτα,δεν ηξερα οτι η πατρων πηρε και αλλη αυξηση

3,10 τα πηγανε οι ληστες

Το διανοεισαι?

3,10

Ρε δεν πα να απαυτοθουνε που θα τους πληρωσω κιολας

Ακους εκει 3,10 σε ενα μη αυτοκινητοδρομο,που καθε φορα που θελουμε να παμε καλαβρυτα πρεπει να περασουμε πρωτα απο την εκκλησια και να προσευχηθουμε μην μας ερθει κανας @αλακας απο το απεναντι ρευμα μετωπικη και μας σστειλει μια ωρα αρχητερα

Edited by bujinkan

elan primetime 33.jpg

Μετά το "Εργαλείο" ....έρχεται η γκλίτσα...! :blink::D

YouTube Video ->

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αν νομίζετε ότι σε μια χρεοκοπημένη χώρα θα μπορεί όποιος πουλάει τρέλα και τσαμπουκά να χρησιμοποιεί τους αυτοκινητόδρομους δωρεάν, είστε βαθιά νυχτωμένοι. Ήδη, με την ανόητη συνήθεια να κολλάνε πίσω από άλλα οχήματα για να περάσουν τσάμπα, έχουμε τα πρώτα τρακαρίσματα. Σε σημεία που εξ ορισμού ήταν 100% ασφαλή. :blink:

Anyway:

unknowns.png

(link)

Make Parnassos Great Again!

Eρχεται και η ποινικοποιηση!!!!! :) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

όντως επιτέλους. Να βάλουμε μια τάξη. Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

Αααααα και μην ξεχνάτε.... τα διόδια έχουν να πάρουν (με βάση τις συμβάσεις) μεγάλες αυξήσεις ακόμα, καθώς είναι λίγο πάνω από το μισό της τελικής χρέωσης που θα έχουν με την ολοκλήρωση των έργων.

Μπα? και απο το το ξερεις η το συμπεραινεις αυτο?

Και εγω σου λεω οτι μια χαρα δυνατοτητες εχει

Αλλα αφου εδω και τοσα χρονια η εκαστοτε ηγεσια αυτης της χωρας εχει καταχραστει ολο το χρημα, ας πληρωσουν απο την τσεπη τις κατασκευες

Προφανώς δε ζούμε στην ίδια χώρα, εκτός και αν πιστεύεις ότι λεφτά υπάρχουν.

Όσο για το γνωστό moto, "δεν πληρώνω εγώ την κρίση τους", "να πληρώσουν αυτοί που έκλεψαν" κλπ, απλώς θα μας οδηγήσει πιο βαθιά στο λάκκο και θα πληρώσουν μόνον οι ηλίθιοι.

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

όντως επιτέλους. Να βάλουμε μια τάξη. Ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του.

Αααααα και μην ξεχνάτε.... τα διόδια έχουν να πάρουν (με βάση τις συμβάσεις) μεγάλες αυξήσεις ακόμα, καθώς είναι λίγο πάνω από το μισό της τελικής χρέωσης που θα έχουν με την ολοκλήρωση των έργων.

Με την ιδια λογικη σας λοιπον να μην πληρωνουμε και φορους, ωστε συντομα να διαλυθει η χωρα και το κρατος και να επικρατησει πληρη αναρχια. Δεν πιστευω να παραπονεθειτε τοτε για την ανυπαρξια π.χ. Αστυνομιας αν καποιος παρει το σπιτι σας ή σκοτωσει καποιον δικο σας ε? :) Αλλα φυσικα τοτε και θα γκρινιαξετε και θα "ξεσηκωθειτε" ως κλασικοι Ελληναρες Παρτακιδες......

Εγω παντως επιλεγω να Πληρωνω....

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

μια χαρα ειναι ο Κορινθου - Πατρών, κανεις οικονομια στη βενζινη, :) μεγαλυτερη καταναλωση εχω μονοημερη στον Παρνασσο παρα ΣΚ στα Καλάβρυτα...

Μετά το "Εργαλείο" ....έρχεται η γκλίτσα...! :P:D

YouTube Video ->
XAXAXAXAXXAXAXA κορυφαιο... :P:lol: :LOL:

DALTONS POW ROBBERY.....

Με την ιδια λογικη σας λοιπον να μην πληρωνουμε και φορους,

Καταρχάς απαντάς σε εμένα προσωπικά, άρα δεν θα μιλάς στο πληθυντικό. Πουθενά δεν έγραψα να μην πληρώνουμε Φόρους. Αντιθέτως έχω γράψει άπειρες φορές ότι ουσιαστικά και πρακτικά πληρώνουμε χωρίς αντίκρυσμα.

ωστε συντομα να διαλυθει η χωρα και το κρατος και να επικρατησει πληρη αναρχια.

Βλέπεις καμία τάξη με το τρόπο που λειτουργεί το σύστημα μέχρι τώρα; Εγώ βλέπω μια κεκαλυμμένη αναρχία υποστηριζόμενη από αυτούς που κρατούν την εξουσία και τα χρήματα στα χέρια τους εις βάρος των υπολοίπων. Το χειρότερα; επιχειρηματολογούν ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης ως προδοσία για το έθνος και την πατρίδα.

Δεν πιστευω να παραπονεθειτε τοτε για την ανυπαρξια π.χ. Αστυνομιας αν καποιος παρει το σπιτι σας ή σκοτωσει καποιον δικο σας ε? :P Αλλα φυσικα τοτε και θα γκρινιαξετε και θα "ξεσηκωθειτε" ως κλασικοι Ελληναρες Παρτακιδες......

Η ανυπαρξία της αστυνομίας υφίσταται εδώ και χρόνια εκεί που δεν θέλει να μπλέκεται. Όσο για τους Έλληνες παρτάκηδες δυστυχώς καθρεφτίζονται στο πρόσωπό σου και στο πρόσωπο όλων που θεωρούν ότι όλα είναι καμωμένα καλώς.

Εγω παντως επιλεγω να Πληρωνω....

και πολύ καλά κάνεις, είναι δικαίωμά σου. Και εγώ δεν έχω περάσει από διόδια χωρίς να πληρώσω. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.

Υπάρχουν ζητήματα στην δημόσια ζωή που δεν μπορούν να τεθούν κάτω από το στενό πρίσμα μιας επιχείρησης και του ψυχρού ισολογισμού της.

Η συγκοινωνίες, οι μεταφορές, η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και έτσι πρέπει να λογίζεται. Ακόμα και αν αυτό επιβαρύνει τον γενικότερο προϋπολογισμό μιας χώρας. Αυτός άλλωστε έχει προσαράξει σε ύφαλο λόγω γενικότερων χειρισμών (παράνομων ακόμα και από την εκτελεστική εξουσία με τα στραβά μάτια της δικαστικής).

Edited by fotski

Μετά το "Εργαλείο" ....έρχεται η γκλίτσα...! :blink::P

YouTube Video ->

Δεν είναι γκλίτσα αυτό το πράμμα...,είναι ΜΑΓΓΟΥΡΑ...άρα μιλάμε για MAGOURAPASS! :P;):P;)

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Εντός λίγων ημερών θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του υπουργείου Υποδομών με τις κοινοπραξίες παραχώρησης και τις τράπεζες που συμμετέχουν στη χρηματοδότηση των μεγάλων έργων προκειμένου να υπάρξουν μειώσεις στις τιμές των διοδίων, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Γ.Μαγκριώτης.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο κ.Μαγκριώτης ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν μεταξύ άλλων μειώσεις στις τιμές των διοδίων εκεί που δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου, εκπτώσεις για όσους περνούν καθημερινά από σταθμούς διοδίων και διευκολύνσεις για τις τοπικές κοινωνίες.

Ανέφερε, μάλιστα, πως εάν συμφωνήσουν όλες οι πλευρές θα δημιουργηθούν εντός 3-4 μηνών και ηλεκτρονικά διόδια, ώστε οι οδηγοί να πληρώνουν ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύουν.

Ο υφυπουργός Υποδομών τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να ποινικοποιήσει τη μη καταβολή των διοδίων, καθώς αποτελεί ιδιωτικό έσοδο, αλλά θα υπάρξει νομοθέτημα το οποίο θα λειτουργεί ως αντικίνητρο για τους παραβάτες.

Αντίθετα, αναφορικά με την "εισιτήριο-αποφυγή" στα μέσα μαζικής μεταφοράς δήλωσε ότι θα υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση, καθώς πρόκειται για δημόσια εσοδα.

Η συγκοινωνίες, οι μεταφορές, η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και έτσι πρέπει να λογίζεται. Ακόμα και αν αυτό επιβαρύνει τον γενικότερο προϋπολογισμό μιας χώρας.

Φυσικά, αφού δεν έχουν κανένα κόστος.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Μετά από αυτό, τι?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Μετά από αυτό, τι?

E θα σταματησουν να κανουν τους Τζαμπα μαγκες και τους επαναστατες........ Βλεπεις απο εδω κ περα θα ποναει η Τσεπη αρα οι ιδεολογιες και οι αγωνες θα πανε περιπατο. :P

Aκόμα όχι....

Είδωμεν....

Ρε φιρι φιρι το πάνε να ξεσπάσει πόλεμος :lol: ....

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Ρε φιρι φιρι το πάνε να ξεσπάσει πόλεμος ;) ....

Τώρα βγαίνουν στο βρόμο τα βαρέα: :lol:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231078169

Μιλάμε θα πέσει το γελιο της αρκούδας! :lol::P:lol:

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Κάποιος νομικός της παρέας να μας πεί επίσης αν είναι δυνατόν (εφ όσον προβλεφθεί) στο κείμενο του προς ψήφιση νόμου, να έχει αναδρομική ισχύ.

Εκεί είναι που θα πέσουν γέλια-κλάμματα...

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Κάποιος νομικός της παρέας να μας πεί επίσης αν είναι δυνατόν (εφ όσον προβλεφθεί) στο κείμενο του προς ψήφιση νόμου, να έχει αναδρομική ισχύ.

Nullum crimen nulla poena sine lege praevia (Ουδέν έγκλημα, ουδεμία ποινή χωρίς προγενέστερο νόμο)

Και, βέβαια, ως αρχή αφορά το ποινικό δίκαιο, αλλά ισχύει γενικά για όλα τα δίκαια.

Εν προκειμένω, η παράβαση που θα θεσπισθεί (και ομιλώ από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουμε για την ώρα) θα αφορά διοικητική ποινή (πρόστιμο) και όχι ποινή με την έννοια του ποινικού δικαίου. Σε κάθε περίπτωση, όμως, κυρώσεις αφορούν το μέλλον (μόνον οι ευμενέστερες διατάξεις έχουν αναδρομική ισχύ).

Επομένως, όσοι περάσατε ήδη τζάμπα, μην ανησυχείτε. Από την άλλη, όσοι πράγματι πιστεύουν στο δίκαιο του αγώνα, μπορούν να επιδιώξουν την ποινή, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να την προσβάλουν, ως π.χ. αντισυνταγματική ή δεν ξέρω τι άλλο

[Ενδεχομένως, μερικοί θα θεωρήσουν ότι, μαζί με το νόμο που επιβάλλει το πρόστιμο, θα μπορούν να προσβάλουν και το καθεστώς των διοδίων ή των εν γένει αυξήσεων. Εν προκειμένω, σημειώνω ότι, κατά την άποψή μου, νομικά δεν μπορεί να προσβληθεί ο νόμος που κύρωσε τις συμβάσεις με κάποιας μορφής προσφυγή επί του προστίμου, δεδομένου ότι το πρόστιμο θα ερείδεται επί άλλου νόμου - αφού οι κυρωτικοί των συμβάσεων νόμοι δεν προβλέπουν κυρώσεις για τους μη καταβαλόντες το αντίτιμο.]

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

γινεται ομως το "διοδιο" να ονομάζεται δημόσιο χρέος και να σου ερχεται στην εφορία οταν αυτό είναι ιδιώτη?