Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 19, 2010 Κρίμα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted October 19, 2010 εμμ..δεν θα μας λείψει μόνο ο Τεό... καλή τύχη Τεό σε ότι κι αν κάνεις!! όλα να πάνε καλά! Share this post Link to post Share on other sites
Nikolinos_ 0 Report post Posted October 19, 2010 εμμ..δεν θα μας λείψει μόνο ο Τεό... καλή τύχη Τεό σε ότι κι αν κάνεις!! όλα να πάνε καλά! τον ίδιο είχα στο εξωχικό μου.. και πέθανε.. Second is the first looser ; ) 1) You are on the internet 2) You are visiting Snowclub.gr forums 3) You are reading my signature 5) You didn't noticed that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 19, 2010 σιγα να μη μας λειψει η τρελη γελαδα εκει πανω θα ειναι καθε σκ με τα armada του και θα κανει πουδρες DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted October 19, 2010 Καιρός ν΄ασχοληθεί και λίγο με τις πούδρες γιατί με τα τσιπουρόμελα "απέτυχε"κατα τη γνώμη μου γιατί εγώ ήμουν συνέχεια κάτω. Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted October 19, 2010 Καιρός ν΄ασχοληθεί και λίγο με τις πούδρες γιατί με τα τσιπουρόμελα "απέτυχε"κατα τη γνώμη μου γιατί εγώ ήμουν συνέχεια κάτω. Καλα ρε Μητσο, ειχε τσιπουρομελα στο Θοδωρη; Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted October 19, 2010 (edited) Καλα ρε Μητσο, ειχε τσιπουρομελα στο Θοδωρη; Μπααά!..ιδέα σου είναι!...ρώτα την Pies και τον estenouqh να δούμε τί θα σου πoύνε! Edited October 19, 2010 by Mitsaras Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted October 19, 2010 Παντως εγω ανεβαινω ΧΚΚ μονο καθημερινες,τα τελευταια 3-4 χρονια,γιατι η αναμονη στα lift ειναι ανυποφορη!Το ιδιο προβλημα ειχε και ο Παρνασσος μεχρι προπερσι και με τα ηλεκτρονικα εισιτηρια και την αυξηση της ταχυτητας στον Ηρακλη(4θεσια) βελτιωθηκε αισθητα η κατασταση.Τα 2 καρεκλακια του ΧΚΚ ειναι απελπιστικα αργα και κει πιστευω οτι πρεπει να'ναι οι πρωτες κινησεις των νεων ιδιοκτητων.Επισης η μεταφορα χιονιου που γινεται κατα κορον σε ολο τον κοσμο,στο ΧΚΚ μαλλον δεν ασχολουνται καν.Εχω βαρεθει να χανω τα σφραγισματα μου πανω στον παγο της Στυγας διανθισμενο με τα πατηματα του Ρατρακ....ανατριχιαστικο! When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
Nikolinos_ 0 Report post Posted October 20, 2010 Παντως εγω ανεβαινω ΧΚΚ μονο καθημερινες,τα τελευταια 3-4 χρονια,γιατι η αναμονη στα lift ειναι ανυποφορη!Το ιδιο προβλημα ειχε και ο Παρνασσος μεχρι προπερσι και με τα ηλεκτρονικα εισιτηρια και την αυξηση της ταχυτητας στον Ηρακλη(4θεσια) βελτιωθηκε αισθητα η κατασταση.Τα 2 καρεκλακια του ΧΚΚ ειναι απελπιστικα αργα και κει πιστευω οτι πρεπει να'ναι οι πρωτες κινησεις των νεων ιδιοκτητων.Επισης η μεταφορα χιονιου που γινεται κατα κορον σε ολο τον κοσμο,στο ΧΚΚ μαλλον δεν ασχολουνται καν.Εχω βαρεθει να χανω τα σφραγισματα μου πανω στον παγο της Στυγας διανθισμενο με τα πατηματα του Ρατρακ....ανατριχιαστικο! Second is the first looser ; ) 1) You are on the internet 2) You are visiting Snowclub.gr forums 3) You are reading my signature 5) You didn't noticed that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 20, 2010 Για τις καθημερινές, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι θα ήθελαν να έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να το κάνουν αυτό. Πόσοι μπορούν όμως; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted October 20, 2010 dust ενας,jimkarys δυο,giotis τριτος στην παρεα για τις καθημερινες. Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 20, 2010 dust ενας,jimkarys δυο,giotis τριτος στην παρεα για τις καθημερινες. E....!Είμαστε και εμείς εδώ...! moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 20, 2010 φετος θα την κανω και εγω καθημερινες αλλα μονο οταν θα εχει φρεσκαδουρες ελπιζω να μην χασω ουτε μια DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
T-DRIVER 27 Report post Posted October 20, 2010 dust ενας,jimkarys δυο,giotis τριτος στην παρεα για τις καθημερινες. Κάνω 5 χρόνια σκι και έχω την τύχη (λόγω δουλειάς) να μην έχω πάει Π Ο Τ Ε σαββατοκύριακο!!! Σχεδόν δεν ξέρω πως είναι να έχει ουρές στα lift!!! (δεν υπερβάλλω) Να με υπολογίζετε λοιπόν 100 %"μέσα" για καθημερινές. (έχω την εντύπωση ότι έτσι όπως το πάμε, ή θα πάει το car pooling σύννεφο, ή σε λίγο θα νοικιάζουμε snowclub-skibus!!) ski is talking to god!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 20, 2010 Θα στείλω έναν γνωστό μου από την Καλαμάτα να σας υποδεχθεί στο χ/κ Καλαβρύτων, την πρώτη φορά που θα πάτε... Καλά να περάσετε... Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted October 20, 2010 Για καθημερινές κι εγώ μέσα! (Αν και δε με γνωρίζετε - φρέσκος γαρ) Κρίμα που δεν απάντησαν τόσοι θετικά όταν είχα κάνει το σχετικό δημοψήφισμα και μετάνιωσα που δεν πήρα κάρτα. "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted October 20, 2010 E....!Είμαστε και εμείς εδώ...! Τι λε ρε καραμήτρο που είσαι και συ εδώ... Σωπα... θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει... Παίδες θα τοποθετηθώ για το WooLooMooLoo σύντομα.... Θα στείλω έναν γνωστό μου από την Καλαμάτα να σας υποδεχθεί στο χ/κ Καλαβρύτων, την πρώτη φορά που θα πάτε... Καλά να περάσετε... Ρε τι κακός άνθρωπος είσαι... φτου σου ρε.... O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 20, 2010 ...φτου σου ρε.... Παιδιά βρέχει ; Γιατί μού 'ρθαν κάτι στάλες... Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted October 20, 2010 Το ΤΕΟμάγαζο.....χωρίς ΤΕΟ??? Αυτό το νέο.....πραγματικά με χάλασε Φίλε.... καλή τύχη σε ότι κι αν κάνεις Υ.Γ. Γμτ....κι όταν ξεχνάω τα γάντια.... ή τα γυαλιά..... ποιος θα μου δανείζει τα δικά του τώρα.... ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 20, 2010 Θα στείλω έναν γνωστό μου από την Καλαμάτα να σας υποδεχθεί στο χ/κ Καλαβρύτων, την πρώτη φορά που θα πάτε... Καλά να περάσετε... και η χρονια ειδατε πως εξελιχθηκε... :LOL: DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 20, 2010 Τι λε ρε καραμήτρο που είσαι και συ εδώ... Σωπα... θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει... Παίδες θα τοποθετηθώ για το WooLooMooLoo σύντομα.... Ρε τι κακός άνθρωπος είσαι... φτου σου ρε.... και ελεγα φετος να κατεβαινω Βυτινα για να σου ερχομαι βραστα θα πηγαινω Μαιναλο τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 20, 2010 και η χρονια ειδατε πως εξελιχθηκε... :LOL: Η μπουλντόζα χάλασε? τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 20, 2010 λες να την γλιτωσε??δυσκολο το βλεπω :LOL: DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted October 21, 2010 (edited) Τι λε ρε καραμήτρο που είσαι και συ εδώ... Σωπα... θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει... :LOL: Το ΤΕΟμάγαζο.....χωρίς ΤΕΟ???Αυτό το νέο.....πραγματικά με χάλασε Στην ιδέα και μόνο μας χαλάει... Φαντάσου πως θα μας χαλάσει όταν πάμε πάνω και δεν είναι είναι εκεί... B) Edited October 21, 2010 by over-poulover moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 21, 2010 Πέντε μηνύματα παραπάνω, έχει μία φωτογραφία (ανάθεμα). Ε ν τ ε λ ώ ς συμπτωματικά μόλις την είδα (φτού), κόλλησε το πληκτρολόγιο και μαύρισε η οθόνη. Εντάξει, δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά ήταν τυχαίο ; Ύπαγε οπίσω μου... Share this post Link to post Share on other sites