Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Αννα

Τρέξιμο & Μαραθώνιος

Recommended Posts

Οπου να' ναι θα βγει και η ταινία. Το concept της με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο κάτι που σκέφτομαι πολύ έντονα μέσα μου τον τελευταίο καιρό (κανα 2 χρόνια), αλλά δεν είχα καταφέρει να του δώσω πιο σταθερό σχήμα μέσα μου. Την περιμένω και εγώ με ενθουσιασμό !!!

Edited by Fidelio

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

for the love of it

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα νομιζω οτι καποιες μερες στην προπονηση νιωθω μια μικρη επιβαρυνση στο αναπνευστικο με αυτη την!#@$@!$ αιθαλομιχλη......... :angry: :angry: :badmood:

Και μια δυσαρεστη ειδηση:

Νεκρή σε χιονοστιβάδα η Σπαρταθλήτρια Ruth Podgornik

Περισσοτερα εδω http://www.runningnews.gr/item.php?id=13121

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 31 Μαρτίου

http://www.athinahalfmarathon.gr

Το ξερουμε το ξερουμε :thumbup:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Και για όσους ενδιαφέρει ο διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος,ορισμένη δραστηριότητα και πληροφορίες

και στο fb,εδω .

Αλλά και στο επίσημο site εδώ

Edited by madskier

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

μηπως το σχετικο θεμα να αλλαξει απο 30ος Μαραθωνιος Αθηνων σε κατι αλλο σχετικο με τρεξιμο;

Anyway...σημερα ετρεξα παλι (βεβαια μονο 4χλμ) για πρωτη φορα μετα απο πολλους μηνες...μου ειχε λειψει η αισθηση...

Snow is on my D.N.A.

μπραβο Κωνσταντινε!

και σκεφτομουν να ξαναφερω το τοπικ στην επιφανεια να δουμε πως παμε απο προπονησεις :)

εγω το μεγαλυτερο ραν που εκανα φετος ηταν 15 χλμ. πως αντεχα περσι και ετρεχα τα 20-αρια και εγω απορω! μαλλον δεν μπηκα ακομα στο ρυθμο

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

τι μπραβο....4χλμ και εψαχνα την αναπνοη μου....

τα 4χλμ μπροστα στα 15αρια και 20αρια ειναι μια τρυπα στο νερο

ΥΓ το μονο θετικο οτι ετρεχα σε χιονισμενο τοπιο...(εφαγα και μια τουμπα)

Snow is on my D.N.A.

ΥΓ το μονο θετικο οτι ετρεχα σε χιονισμενο τοπιο...(εφαγα και μια τουμπα)

αυτο απο μονο του ειναι μεγαλη δυσκολια

ολοι απο τα 2-3-4 χλμ ξεκιναμε. μην τα παρατησεις και σε λιγο θα εχεις τα 20-αρια για πλακα

Εγω συνεχιζω προπονηση αλλα δυστυχως, εχω μεινει λιγο πισω κ δεν θα κατεβω σε αγωνες. Το 20αρι run το εχουμε για πλακα αλλα οχι στον Αγωνιστικο ρυθμο που θα ηθελα..........

Θα ανακαμψω μολις ολοκληρωθει η χιονοδρομικη σαιζον........

αυτο απο μονο του ειναι μεγαλη δυσκολια

ολοι απο τα 2-3-4 χλμ ξεκιναμε. μην τα παρατησεις και σε λιγο θα εχεις τα 20-αρια για πλακα

λες ε;;

θα το παλεψω παντως... :hope:

Snow is on my D.N.A.

Θα ανακαμψω μολις ολοκληρωθει η χιονοδρομικη σαιζον........

και εγω το ιδιο. στο τρεξιμο, εκτος του οτι πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο, πρεπει να εισαι και ξεκουραστος απο αλλες δραστηριοτητες

• Like 2

και εγω το ιδιο. στο τρεξιμο, εκτος του οτι πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο, πρεπει να εισαι και ξεκουραστος απο αλλες δραστηριοτητες

Ακριβως....... κ εγω μετα απο Σκι, Τρεξιμο, Τεννις, γυμναστηριο (ενδυναμωση) + καθημερινοτητα τι κουραγιο να εχει αυτο το κορμι........

λες ε;;

θα το παλεψω παντως... :hope:

Ολα στο μυαλο σου ειναι. Και εμεις οπως ολοι απο εκει ξεκινησαμε. Με συστηματικη προπονηση, ενδυναμωση κ σωστη διατροφη σε 3-4 μηνες θα τριβεις τα ματια σου. Ενταξει μπορει οχι τοσο σε χρονους αλλα στα χιλιομετρα σιγουρα!!!

μια χαρα ειναι :)

• Like 1

Ορεινό κανείς; :thumbup: :thumbup:

Edited by Blackman

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Ολα στο μυαλο σου ειναι. Και εμεις οπως ολοι απο εκει ξεκινησαμε. Με συστηματικη προπονηση, ενδυναμωση κ σωστη διατροφη σε 3-4 μηνες θα τριβεις τα ματια σου. Ενταξει μπορει οχι τοσο σε χρονους αλλα στα χιλιομετρα σιγουρα!!!

αυτο το "διατροφη" με σκοτωσε....

Snow is on my D.N.A.

Ορεινό κανείς; :thumbup: :thumbup:

ξεκίνησα πρόπερσι με Παρνηθα και πέρσι έτρεξα και έναν ημιμαραθωνιο στην Οιτη – τον Ελλεβορο. λεω να δοκιμάσω τον ολόκληρο φετος (χωρις να με ενδιαφέρει ο χρονος)

ειναι πακετο σε σχεση με την ασφαλτο

Η αλήθεια ειναι πως το βουνό θέλει δυναμη, πολύ δύναμη...

Αν προπονήστε σε γήπεδο, καντε καμιά παράκαμψη προς κερκίδες μεριά, αλλάξτε τη διαδρομή σας! Εχει πλάκα :D

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Πηγή: www.tastv.gr

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για τη διεξαγωγή του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ". Οι εγγραφές για τα δρομικά αγωνίσματα του μεγαλύτερου αθλητικού event της Βόρειας Ελλάδας (Μαραθώνιος, Δρόμοι 5 & 10χλμ, Δρόμος 1.000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων και Δρόμος 1.000μ. κοινωνικής προσφοράς) λήγουν στις 5 Απριλίου και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο. Στις 21 Απριλίου, χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους, από την ιστορική Πέλλα και τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ως τον Λευκό Πύργο! Προλαβαίνετε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, το atgm.gr. Πληροφορίες στο 2310 200360.

• Like 1

http://www.sport24.gr/Paraxena/epiko_katostari_apo_duo_yperhlikiwmenoys.2185042.html

κι όμως!!!!!!μαζί κοντευουν τους δύο αιώνες κι όμως τρέχουν...

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

απίθανοι! αυτος που κέρδισε το ειχε χαλαρα, μου φάνηκε ότι δεν ηθελε να τον περασει και από την αρχή

μακαρι να ζήσουμε τα χρονια τους και να τρεχουμε ακομα :)

χθες εγκαινιάσαμε τα nimbus του porfirio. ετσι βγήκε ένα 15-αρι στο γήπεδο (μετα δυσκολίας θα ελεγα)

μακραν καλυτερο το τρεξιμο στο δρομο

• Like 1

Τα παπούτσια απλά δεν παίζονται......είναι μεγάλη υπόθεση το πατούμενο τελικά....άστα αυτά περί δυσκολίας αφού όυτε καν ιδρώσαμε)))). Το βράδυ πήγα και μπουζούκια )))))

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive: