Jump to content
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2014 - 2015

Recommended Posts

στριψε και αλλο το μαχαίρι....

το μονο που παρηγορει ειναι οτι δεν βγηκε το εκτος, αν και απο οτι ξερω ο aab είναι της πίστας, αλλά ας τον πιστεψω να μην παρω τα χαπάκια μου...


<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

στριψε και αλλο το μαχαίρι....

το μονο που παρηγορει ειναι οτι δεν βγηκε το εκτος, αν και απο οτι ξερω ο aab είναι της πίστας, αλλά ας τον πιστεψω να μην παρω τα χαπάκια μου...

Όταν το σκι μου πάει καλά, νοιώθω μια σχετική ευφορία για την υπόλοιπη μέρα. Ας πούμε, σαν να έχω πιει ένα ποτηράκι παραπάνω. Σε τέτοιες συνθήκες, το να κάνεις ένα πείραγμα τραβιέται.

 

Όμως, δεν θα το κάνω στον Waldorf (λόγω ύψους εγώ είμαι ο Statler). Όχι το εκτός έμεινε παγωμένο. Κόκαλο μπορώ να πω. Τέτοια εποχή (όταν είμαι στην απολύτως σωστή ψυχική διάθεση) ακολουθώ τη συμβουλή του MIK και πάω από τα απάτητα του Ηρακλή προς Περικλή. Με το που βγήκα, και ένοιωσα τα σφραγισματα να κουνιούνται, ξαναμπήκα.

 

Πάντως είναι αλήθεια. Προτιμώ την πίστα.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χμμμ κρίμα. Από ότι κατάλαβα η αγάπη μου για το σκι με οδήγησε να "χάσω" ακόμα ένα φίλο. Το έχω ξαναζήσει 6 φορές το παρακάτω με στελέχη χιονοδρομικών, το πρόβλημα είναι ότι πάντα είχα δίκιο και ζήτησαν συγνώμη στο τέλος και φυσικά είμαστε ακόμα φίλοι.

 

Η σειρά είναι

 

1. Κράζω τα χιονοδρομικά

2. Μη κράζεις

3. Μα αφού μόνο αλήθειες λέω

4. Είσαι μπιπ

5. Μετα από καιρό "είχες δίκιο τελικά, δουλεύαμε χάλια και έπρεπε να το παλέψω πιο πολύ"

 

"Εχασα" από φίλο τον Σωτήρη το Γιαννόπουλο επειδή ενώ μέχρι Οκτώβρη ήταν ο μαχητής της Ελληνικής Χιονοδρομίας, μόλις του ανέφερα τα προβλήματα του χιονοδρομικού και του ζήτησα τη γνώμη του και τη συνδρομή του για τις λύσεις σε μια σεζόν που πραγματικά, τεκμηριωμένα και αναμφισβήτητα το χιονοδρομικό λειτούργησε τουλάχιστον απαράδεκτα, αυτός επέλεξε να μην απαντά αλλά αντίθετα να μην μεταφέρει τα προβλήματα και τις επισημάνσεις μας. Παράλληλα δεν είχε το θάρος να με πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει "φίλε, με ενοχλεί αυτό". Για να δούμε αν θα ξαναγίνει φίλος μου το 2016

 

Σωτήρη αν δεν έχει γίνει ακριβώς όπως το λέω το παραπάνω δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου ζητήσω συγνώμη. Αν ναι μην μου ξαναμιλήσεις όσο η δουλειά σου σε εμποδίζει, αν και είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα καταλάβεις το λάθος και θα ξαναγίνουμε φίλοι.

 

Επειδή όμως επηρεάζει το σκι μας η στάση σου, πρέπει να απαντήσεις αν είναι ψέματα τα παραπάνω και τι έκανες για να κάνουμε καλύτερο σκι?

 

Αλλιώς για πάντα θα είσαι αυτός που στις χειρότερες με διαφορά σεζόν του Παρνασσού πέρσι και φέτος επαγγελματικά δεν έκανε τίποτα για να κάνουμε καλύτερο σκι.

 

edit: Σωστός ο peftw. Επειδή (νομίζω) ότι είμαι φίλος στο είπα τα λάθος σου μπροστά σου, στα ίσια, και σου είπα φτιάχτο.

 

Σε κάθε περίπτωση δεν έχω καμία διάθεση να κράξω εσένα, η λειτουργία του χιονοδρομικού με ενοχλεί, εσύ προτιμώ να είσαι καλά και να παλεύεις μαζί μας.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η αλήθεια είναι ότι με τα καινούργια λιφτ περιμέναμε το Χκπ να πήρε τον εκσυχρονισμό που του έλειπε .

 

Τα λιφτ ήρθαν κάτι άλλο πήγε στραβά , ο καιρός θες ? η γκρίνια μας θες ?

 

το μόνο σίγουρο είναι ότι σε προηγούμενες χρονιές με αρχαία λιφτ το χκπ λειτουργούσε καλύτερα για τους χιονοδρόμους..

 

Δίας χαλασμένος, Φτερολακκα δεν άνοιξε καν (1 ήμερα ) ,τα καινούργια λιφτ με κακό χειρισμό ... άστο....

 

Σίγουρα η αλήθεια πρέπει να ακούγετε όσο και αν δεν είναι αρεστή , τώρα η θέση του Σωτήρη είναι δύσκολη γιατί οι χιονοδρόμοι δεν είναι ευχαριστημένοι , άλλα πρέπει να ξέρει ότι οι φίλοι θα σου πουν και το στραβό μπροστά σου ...

Edited by Pefto_kai_Matheno
  • Like 2

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χμμμ κρίμα. Από ότι κατάλαβα η αγάπη μου για το σκι με οδήγησε να "χάσω" ακόμα ένα φίλο.

 

Το εχω πει και στο παρελθον και προσφατως και το ξαναλεω και τωρα

Εκτιμω και πιστευω οτι η "στοχοποιηση" ανθρωπων ειτε αυτοι μας εχουν βοηθησει ειτε οχι κατα τη διαρκεια δρασης του Συλλογου μας δεν συναδει με τη νηφαλιοτητητα και την εμπεριστατωμενη κριτικη που θα πρεπει να διεπει το Συλλογο μας πραγμα που τον εχει κανει να ξεχωριζει απο αλλες ομαδες χιονοδρομιας μεχρι τα σημερα.

 

Κανουμε κριτικη στην υφισταμενη κατασταση και σε προσωπα που εχουν σχεση με τη λειτουργια των ΧΚ τα οποια και παιρνουν αποφασεις για αυτα αλλα θα πρεπει να ειναι μακρια απο μας η αναδειξη "αποδοπομπιαιων τραγων " στον καθορισμο ευθυνων για τη χιονοδρομικη κατασταση στη χωρα μας γιατι με τον τροπο αυτο χανουμε το δασος ........

χαιρετω

 

ΥΓ Ειναι επισης γνωστο οτι αυτα που γραφει ο καθενας μας εκτιμα οτι ειναι σωστα και εχει απολυτο δικαιο. Ειναι επισης καλο αυτο να μην το κρινει ο ιδιος αλλα να πηγαζει απο τις γνωμες των αλλων ....

 

Καλο Πασχα σε ολους

Και γω σας αγαπω βεβαια...........

  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eγω δεν καταλαβαινω πως αποφασισαν να το κλεισουν στις 11/4 ενω εχουν πουλησει ετησιες που ληγουν στις 15/4.

Τι κρυβεται πισω απο αυτη την αποφαση;

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

ελεγε ο Δριβας <οτι με τον θεο δεν τα βαζεις>.....

μεγαλος πλακατζης, ριχνει τα κερατα του, μετα βαζει αερηδες και αφηνει μονο το σαββατο για να φτιαχτει το χιονοδρομικο και αμεσως να κλεισει...

η μονη λογικη κινηση <να μεινει ανοιχτο την βδομαδα μετα το πασχα.>

 

υγ

ρήσεις μεγαλων ανδρων

<κατω απο τα 2000 μετρα οποιος βαζει λιφτ στην νοτια ελλάδα ειναι.....> (Παππος)

<αν θελεις να κανεις σκι στην ελλάδα πρεπει να το πληρωσεις> (Δριβας)

<ανοιχτε τα χιονοδρομικα τον Απρίλη> (ΜΙΚ)

  • Like 3

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εκτιμω και πιστευω οτι η "στοχοποιηση" ανθρωπων ειτε αυτοι μας εχουν βοηθησει ειτε οχι

θα πρεπει να ειναι μακρια απο μας η αναδειξη "αποδοπομπιαιων τραγων " στον καθορισμο ευθυνων

Βασίλη μου και εγώ σε αγαπώ, αν θες να με κόψεις από φίλο μιας και διαφωνώ ριζικά μαζί σου δεν θα σου κρατάω κακία

 

Η στοχοποίηση ανθρώπων είναι ένα κακό πράγμα αν δεν γίνεται τεκμηριωμένα και δίκαια. Αν γίνεται τεκμηριωμένα και δίκαια η κριτική που μπορεί να μετονομαστεί και στοχοποίηση για μένα είναι ένα πολύ σωστό πράγμα.

 

Η ανάδειξη τράγων προς διαπόμπευση έχει δύο αναγνώσεις. Η μια είναι αν κάποιος την πληρώνει για λάθη άλλων που πράγματι είναι κακό πράγμα. Η ανάδειξη όμως ενός τεκμηριωμένα "τράγου" μαζί με άλλους "τράγους" οι οποίοι αδιαναμφΙσβήτητα έχουν κάνει λάθη για μένα δεν είναι κάτι κακό. Αν στη δουλειά μου κάνω λάθος ο προιστάμενος θα φωνάξει δυνατά να το ακούσει όλο το γραφείο "ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕΣ" με αποτέλεσμα εγώ να ιδρώσω και οι συνάδελφοί μου να με κοιτάξουν περίεργα. Και καλά θα κάνει.

 

Για παράδειγμα που είναι κακό στο υποθετικό σενάριο που ας πούμε ο Βέρνερ έβαλε μπροστά τη Σαχάρα νωρίς και έβγαλε ζημιά να μην πούμε "ρε Βέρνερ φταις που χάσαμε για άλλες δυο μέρες τη Σαχάρα"?

 

Δεν μπορώ να καταλάβω πως οι αναφορές που στα ονόματα των παρακάτω που ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ με ΣΤΟΙΧΕΙΑ τα οποία δεν δέχονται καμία μα καμία αμφισβήτηση και θα χαρώ να τα υπερασπιστώ σε δικαστήριο στο υποθετικό σενάριο μήνυσης είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να κάνω μιας και εξαιτίας τους ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΛΙΑ ΣΚΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

 

Ας βγει να πει ένας ότι ο Παρνασσός δούλεψε υπέροχα πέρσι και φέτος

 

Πάνος Δρίβας (ας βγει να γράψει ότι πέρσι πχ δε χάσαμε μια καλή μέρα επειδή έκανε λάθος και είπε "ωχ πατάτα έγινε")

Κώστας Οικονόμου (ας βγει να πει ότι έγινε καλό στρώσιμο στον Παρνασσό πέρσι και φέτος και το χιονοδρομικό άνοιγε 09.00 κάθε μέρα και έγιναν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες για να μη χαθεί το χιόνι που έπεφτε με αέρα)

Όλγα Κεφαλογιάννη (ας βγει να πει ότι έκανε άριστη δουλειά στην προετοιμασία του χιονοδρομικού για το χειμώνα και το ΕΣΠΑ που διαχειρίστικε απέδωσε άριστα με εξαιρετικό σχεδιασμό και υλοποίηση ενώ παράλληλα έλαβε υπόψιν τις προτάσεις που άκουσε με τα αυτάκια της σε ημερίδα που έγινε για να τα ακούσει)

Νουλίκας (ας βγει να πει ότι δούλεψε άριστα το χιονοδρομικό και το λιφτ που παρέδωσε δούλεψε άψογα)

Παπαργυρόπουλος (ας βγει να πει ότι δεν έχει καπνίσει κανένας στο σαλέ, έχουμε τουαλέτα στο 2250 και ότι δεν κατέστρεψε το σπιτάκι των πιστέρ )

Doppelmeyer (ας βγει να πει ότι τα λιφτ που παρέδωσε δούλεψαν άψογα, δεν στάζει στο 1750 και ότι δεν έκοψε καταλάθως καλώδια για υφιστάμενο λιφτ)

Δήμαρχος Αράχωβας (ας βγει να πει ότι έχει πραγματικά παλέψει για να φτιάξει ένα αξιόλογο τουριστικό προιόν)

Κώστας Μπακογιάννης (ας βγει να πει ότι έχει πραγματικά παλέψει για να φτιάξει ένα αξιόλογο τουριστικό προιόν)

Έλενα Κουντουρά (ας βγει να πει ότι αμέσως έσπευσε να κατανοήσει και να λύσει τα προβλήματα του ΧΚΠ)

Σωτήρης Γιαννόπουλος (ας βγει να πει ότι πραγματικά μετέφερε όλα τα παράπονα και πάλεψε να επιλυθούν τα προβλήματα και ότι ενημέρωσε απόλυτα ειλικρινά για τις συνθήκες και τα προβλήματα που υπάρχουν και υπήρχαν στο βουνό)

 

Τα παραπάνω πηγάζουν μόνο από γνώμες πελατών και όχι δικές μου, ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ και μετρήσεις ταχυτήτων και μετρήσεις με ρολόι και στοιχεία λειτουργίας αναβατήρων και δημοσιεύσεις του Σωτήρη στο forum και μετρήσεις προσέλευσης ξένων τουριστών.

 

Ας με κόψουν από φίλο, ο φίλος στα λέει στα ίσια. Αν στη δουλειά σου έχεις κάνει πατάτα, παραδέξου το λάθος σου και διόρθωσε την. Όλοι μου οι φίλοι κάνουν λάθη πρώτος εγώ, από λάθη άλλο τίποτα, μια ζωή λάθη κάνω αλλά δεν έχω πρόβλημα να τα παραδεχτώ.

 

Δεν θα σταματήσω να αγαπάω και να εκτιμάω τον Σωτήρη ότι και να γίνει. Αλλά περιμένω να μου πει ναι ρε δεν έκανα τη δουλειά μου άριστα αλλά ξέρεις τι, έχεις δίκιο μπορώ να την κάνω καλύτερα. Να οι 40 επιστολές που έστειλα με τα προβλήματα του χιονοδρομικού και μίλησα με 80 ανθρώπους που τους είπα να τα διορθώσουν άμεσα και να οι προτάσεις μου για να δουλέψει το χιονοδρομικο του χρόνου θα δουλέψω σκληρά για να κάνετε καλύτερο σκι.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάπου ανέφερε ο Vro ότι δεν πρέπει να ευχόμαστε πολύ χιόνι... γιατί δεν θα ασχοληθούν να το ανοίξουν για μια μέρα. Έχω κι εγώ αυτό τον φόβο. Αλλά...

 

Εγώ λέω στο ΧΚΠ να γίνει εσκεμμένα ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

 

Για ΜΙΑ μέρα. Μόνο για ΜΙΑ μέρα.

 

Να μας αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει αέρα.

Να έχει στρώσιμο πίστας που να μας βουλώσει το στόμα, χωρίς να λυπηθούν για ΜΙΑ μέρα πετρέλαια και μηχανήματα. Δεν είναι ανάγκη παντού, αλλά όπου είναι στρωμένα, να είναι τέλεια.

Να τρέχει τα λιφτ σε μεγάλη ταχύτητα και να γεμίζουν καρεκλάκια.

Να έχει σήμανση ασφαλείας όπου πρέπει, να ΜΗ δώσει ανοιχτά σημεία με πέτρες (π.χ. τέλος Αφροδίτης) αν δεν μπορούν να καλυφθούν.

 

Για ΜΙΑ μέρα. Και να μας πει "αν είχα λεφτά ΑΥΤΑ θα έκανα. Πάμε μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το χιονοδρομικό", αφού φταίνε άλλοι και όχι το ΧΚΠ.

 

Ιδού η ρόδος.

 

:shuriken:

  • Like 12

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάπου ανέφερε ο Vro ότι δεν πρέπει να ευχόμαστε πολύ χιόνι... γιατί δεν θα ασχοληθούν να το ανοίξουν για μια μέρα. Έχω κι εγώ αυτό τον φόβο. Αλλά...

 

Εγώ λέω στο ΧΚΠ να γίνει εσκεμμένα ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

 

Για ΜΙΑ μέρα. Μόνο για ΜΙΑ μέρα.

 

Να μας αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει αέρα.

Να έχει στρώσιμο πίστας που να μας βουλώσει το στόμα, χωρίς να λυπηθούν για ΜΙΑ μέρα πετρέλαια και μηχανήματα. Δεν είναι ανάγκη παντού, αλλά όπου είναι στρωμένα, να είναι τέλεια.

Να τρέχει τα λιφτ σε μεγάλη ταχύτητα και να γεμίζουν καρεκλάκια.

Να έχει σήμανση ασφαλείας όπου πρέπει, να ΜΗ δώσει ανοιχτά σημεία με πέτρες (π.χ. τέλος Αφροδίτης) αν δεν μπορούν να καλυφθούν.

 

Για ΜΙΑ μέρα. Και να μας πει "αν είχα λεφτά ΑΥΤΑ θα έκανα. Πάμε μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το χιονοδρομικό", αφού φταίνε άλλοι και όχι το ΧΚΠ.

 

Ιδού η ρόδος.

 

:shuriken:

 

:whistling: :whistling:

 

  • Like 3

sinox-0.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

:whistling: :whistling:

 

 

Η πάγια τακτική του ΧΚΠ εικονογραφημένη ;

  • Like 1

Practice makes perfect

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wraith, τώρα που το είπες, μας φαντάζομαι σε σειρά, παρατεταγμένους κορυφή Βάκχου, με πέδιλα και σανίδια στα χέρια, κραδαίνοντας και σηκώνοντας τον εξοπλισμό σε κάθε bullet που αναφέρω και να γίνεται το motivational speech λίγο πριν ξεκινήσουμε να κατεβαίνουμε σαν βάρβαροι μέχρι το 1950...

 

:shuriken:

  • Like 6

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για ΜΙΑ μέρα. Και να μας πει "αν είχα λεφτά ΑΥΤΑ θα έκανα. Πάμε μαζί να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το χιονοδρομικό", αφού φταίνε άλλοι και όχι το ΧΚΠ.

 

 

Ακριβώς από που θα διεκδικήσουμε τα λεφτά; Και με ποιο επιχείρημα; Γιατί δεν προτείνουμε ποιο απλά (αν έχουμε τα α@@@@@α) ένα απλό τέλος παρεπιδημούντων στην Αράχωβα, Αγόριανη, Αμφίκλεια, Σουβάλα όπως κάνουν οι κουτόφραγκοι; ΕΝΦΙΑ στις βίλες στο Λιβάδι (και όχι μόνο); Πάλι άλλος να πληρώσει;

 

ΥΓ Υπενθυμίζω την αδήριτη οικονομική λογική, όσο και αν στεναχωρώ κάποιους, ότι το ΧΚΠ χθες λειτούργησε σωστά γιατί Πήλιο και Καλάβρυτα ήταν κλειστά άρα ο κόσμος μαζεύθηκε. Μια και πιάσαμε Mel Gibson, ας θυμηθούμε και τον Christoph Lambert: "There can be only one".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όσο και να ακουστεί κουφό και παρανοικό μιας και την ίδια στιγμή συμπολίτες μας πεινάνε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για το χιονοδρομικό. 20 + 16 Εκατόμύρια ευρώ ήδη έπεσαν και (ένα πουλάκι μου είπε ότι θα εγκριθούν και) άλλα 12-15 για την Γ φάση.

 

Όπως μου μετέφεραν άνθρωποι του χιονοδρομικού η ζημιά πια του χιονοδρομικού καθαρά από λειοτουργεία (πετρέλαια + μισθοί + ρεύμα+ ανταλλακτικά) δεν είναι πάνω από 500.000 ευρώ μια μέτρια σεζόν ενώ μια καλή με τυχερά Χριστούγεννα και Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι πολύ λιγότερο. Οι ίδιοι άνθρωποι μου μετέφεραν ότι η διαφορά της φετινής "τσάτρα πάτρα" λειτουργείας με το να δουλέψει σούπερ δεν είναι πάνω από 500.000 το χρόνο.

 

Το μόνο που ζητάμε είναι από τα 12-15 πχ της Γ φάσης να βγουν στην άκρη 2-3 πχ για τη λειτουργεία ή/και να δώσουν οι Αραχωβίτες αυτό το ποσό ή/και να διαφημιστεί το προιόν (που με την Β φάση και Γεροντόβραχο και αν λέω αν δουλεύει φουλ κάθε μέρα) μπορεί άνετα να αυξήσει τα έσοδα και ίσως ρεφάρει κιόλας τυχερές σεζόν.

 

Παράλληλα φωνάζει από χιλιόμετρα χιονοδρομικής λογικής ότι η Γ φάση πρέπει να ακυρωθεί και απλά μεσοπρόθεσμα να μπουν έξι συρόμενα και δύο καρέκλες σε δέντρα, όμορφες Λάκκες, Σαχάρα 2 και 3 και Γεροντόβραχο και να μελετηθεί ακόμα έστω και σε θεωρητικό επίπεδο η ένωση με το χκ της Δαύλειας αν ποτέ αυτό γίνει να γίνουν συντονισμένα και όχι αποσπασματικά.

 

Όχι ένα λιφτ σε κάθε χωριό, ένα καλό χιονοδρομικό θέλει.

 

Το μόνο που ζητάμε είναι να γίνει το λογικό

Edited by ΜΙΚ
  • Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wraith, τώρα που το είπες, μας φαντάζομαι σε σειρά, παρατεταγμένους κορυφή Βάκχου, με πέδιλα και σανίδια στα χέρια, κραδαίνοντας και σηκώνοντας τον εξοπλισμό σε κάθε bullet που αναφέρω και να γίνεται το motivational speech λίγο πριν ξεκινήσουμε να κατεβαίνουμε σαν βάρβαροι μέχρι το 1950...

 

:shuriken:

Τρελή σκηνή. Αν μαζευτούμε το Σάββατο...
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδια καλησπερα. Ξερει κανεις αν την Κυριακη θα δουλεψει το κεντρο και αν ναι ποιοι αναβατηρες? (Με νορμαλ αερα παντε...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι, πάντα Κυριακή του Πάσχα είναι κλειστό

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Ακριβώς από που θα διεκδικήσουμε τα λεφτά; Και με ποιο επιχείρημα; Γιατί δεν προτείνουμε ποιο απλά (αν έχουμε τα α@@@@@α) ένα απλό τέλος παρεπιδημούντων στην Αράχωβα, Αγόριανη, Αμφίκλεια, Σουβάλα όπως κάνουν οι κουτόφραγκοι; ΕΝΦΙΑ στις βίλες στο Λιβάδι (και όχι μόνο); Πάλι άλλος να πληρώσει;

 

Αν προσέξεις, μιλάω για "το καλύτερο". Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα νέες επιχορηγήσεις, αλλά ενδεχόμενα συνολικά έναν άλλο τρόπο διοίκησης και χρηματοδοτικού-επιχειρηματικού μοντέλου. Όσο για το ski tax που αναφέρεις, το αναφέρουμε σε ΚΑΘΕ συνομιλία μας με αρμόδιους φορείς και πάντα εισπράττουμε τα @@@ τα δικά τους, όχι τα δικά μας με τα οποία τολμήσαμε να το πούμε. :animier::evil:

 

:shuriken:

  • Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Share this post


Link to post
Share on other sites

τελικα το κλεινουν στης 15.....την τεταρτη....ετσι λεει το snowreport


https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Από την άλλη στο χτεσινό post του ΧΚΠ στο επίσημο site γράφει για ληξη το Μ. Σάββατο 11/04...WTF?!?!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

στο snowreport αν μπεις στον παρνασσο..με ημερ..8-4-15....τσεκαρε

 

και στην πρωτη σελ.λεει μεχρι Μ.Σαββατο.εχεισ δικιο...

 

ποιος ξερει ρε παιδια τι σ....τα παιζει τελικα????? οεο

Edited by snowjim

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το Μ Σάββατο σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και ιδιαίτερα εσάς που αγοράσατε κάρτα .. και του χρόνου...

  • Like 2

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • Συμψηφισμός θα γίνει...
    • Ότι αφιέρωνε πάντα. Όσο μικρότερη ζημιά μπορεί και μεταφορά των υποχρεώσεων στον επόμενο.   Χωρίς τεχνητό οι ευχές όλων μας στον Ύψιστο. Μην εύχεσαι πολύ γιατί η χιονοστιβάδα θα ρίξει και την νέα Στύγα. Για παγοποιήσεις και ξεχιονίσματα μόνο ο ηρωισμός του προσωπικού θα μας σώσει. Σεμνά θέλουμε να το ρίχνει.
    • Με 1.200 άτομα την ώρα τη Στύγα και 1.500 τον Αχιλλέα, κλειστό Ηρακλή και Παρνασσό "σβηστό"  δεν νομίζω να περίμενες να μην έχει ουρές Σαββατοκύριακο. 20.000.000 ευρώ για 2.700 άτομα την ώρα. Και φυσικά ΟΜΕΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
    • Αυτό το αυτοκινητο το έχω πετύχει να κυκλοφορεί πριν καμία δεκαριά χρόνια. 
    • https://www.notia.gr/2024/05/αργυρούπολη-για-γέλια-και-για-κλάματα/ Αν δεν κάνω λάθος το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του άρθρου, που το παράτησαν στη μέση του δρόμου για να σκάψουν για οπτική ίνα, είναι μια Jaguar MK2.  Πολύ κρίμα.   
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. daffis155
      daffis155
      (26 years old)
    2. snowwalker
      snowwalker
      (30 years old)
    3. thanasissin
      thanasissin
      (45 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,320
    • Total Posts
      460,867
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,745
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    sm0096157@gmail.com
    Joined
×
×
  • Create New...