Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.κ.καλαβρύτων 2014-2015

Recommended Posts

Ωραια μερα σημερα. Ηλιο το πρωι μετα με συννεφια. Καθολου ομιχλη και αερας.

• Like 1

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

αρα δικαιως δεν εχει λιφτ εκει αφου υπαρχει τετοιος κινδυνος χιονοστιβαδας

Το master plan δυστυχώς είναι, ήταν, δε ξέρω ρώτα, επτασφράγιστο μυστικό. Η αλήθεια είναι ότι (ενδεχόμενα λάθη στην περιγραφή είναι πιθανά, ότι θυμάμαι μεταφέρω, πάνε χρόνια, altzheimer κλπ) τα πιο πολλά σενάρια δίνουν τη συγκεκριμένη πλαγια σαν επιλογή να πας από το νέο λιφτ στο Αυγό, με την επισήμανση ότι έχει μαστοριά μέσα το θέμα πως θα γύρνας γρήγορα στο υπόλοιπο χκ και πως θα την ξανακάνεις την πλαγιά με λιφτ εκεί. Βγαίνει από τον δασικό αλλά είναι λίγο κουκουρούκου. Αν θυμάμαι καλά είχαν προταθεί λύσεις για το θέμα εκ των οποίων μια μου άρεσε πολύ μιας και ότι καιρό και να έχει πας, κάνεις σκι εκεί και γυρνάς.

Επίσης επειδή ακριβώς έχει χιονοστιβάδα μαζεύει και κρατάει χιόνι απίθανα εκεί, στα χαμηλά βέβαια ζεστές σεζόν θα υποφέρει αλλά δεν θα φτάνεις τόσο χαμηλά, αν θυμάμαι καλά στο 1650 θεωρούν τα Καλάβρυτα snowsure, η πλαγιά πάει πολύ πιο κάτω.

Αν βάλουν λιφτ για κορφή Αυγού βγαίνει και θα τη χαρούμε πολύ. Αν σας απασχολεί το θέμα της χιονοστιβάδας καλά σας απασχολεί μιας και είμαστε η μόνη χώρα που δεν μπορεί να το λύσει όπως όλες οι άλλες (δεν μιλάω για τα Καλάβρυτα αλλά έχει πλάκα το τι και πως και εκεί). Ένα σοβαρό χιονοδρομικό θα είχε λιφτ εκεί και μπαμ μπουμ νο προμπ, πάντως θέλει μαστοριά δεν είναι τόσο απλό να μπει λιφτ ειδικά για εκεί, θα στο κατεβάζει η χιονοστιβάδα αν μπει λάθος.

Αλλού αναφερόμουν που το master plan το έχει σούπερ μέσα.

Όπως ανεφερόμουν και στην ανάγκη νέου λιφτ παντός καιρού που μάλλον ο Δήμαρχος Καλαβρύτων αλλά σίγουρα ο πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων και ειδικά ο πιο πρώην Δήμαρχος Καλαβρύτων το θεωρούσαν περιττό μιας και, όταν δεν έχει λιακάδα δεν έχουν πάει ποτέ στο χιονοδρομικό, και προτιμούσαν το χιονοδρομικό κλειστό για να μένει ο κόσμος στα Καλάβρυτα. Ναι ναι ναι δεν το έχουμε γραπτά δυστυχώς αλλά το έχουν πει. Με τον νέο Δήμαρχο δεν έχω μιλήσει ας μας πει.

Όλοι οι Δήμαρχοι πάντως ονειρεύονται τετραπλά αποσυμπλεκόμενα για Αυγό και Στύγα, που στα εγκαίνια θα είναι εξαιρετικά. Και θα τα ξεπαγώνουν και αυτά για μέρες, και θα μένουν κλειστά για μέρες από αέρα, και τέτοιες άλλες μικρολεπτομέρειες που μόνο όποιος πάει και μετά τα εγκαίνια θα παρατηρήσει. Αν βάλουν μόνο αυτά τα Καλάβρυτα θα παραμείνουν χιονοδρομικό λιακάδας, δύο μέρες μετά τη κακοκαιρία, χωρίς αέρα. Άσε που μπορεί πάλι να βάλουν χαμηλές κολώνες στη Στύγα για να γλυτώσουν λεφτά και να σκάβουν και να σκάβουν και να σκάβουν....

Βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο, έσπασε ο τοίχος, συνεχίστε για σήμερα, περιγράψτε τι χάσαμε.

Για αύριο, μάλλον έχω κενή θέση, pm

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πολυ ωραια μερα σημερα.Ζεστη με τον ηλιο,δροσια με τα συννεφα και το Καλαβρυτο καταλευκο.Εμεινα μονο στο κατω baby καθως ανεβηκα με το γιοκα μου αλλα οι υπολοιποι της παρεας μου μετεφεραν αναμεικτες εντυπωσεις για την ποιοτητα του χιονιου,τον κοσμο και τους χρονους αναμονης στα lift.Το βουνο παντως ειναι πολυ ομορφο ετσι καθως εχει υπεραρκετο χιονι.

post-6120-0-17567700-1426361059_thumb.jpg

post-6120-0-19103200-1426361120_thumb.jpg

post-6120-0-61736700-1426361186_thumb.jpg

post-6120-0-17401500-1426361223_thumb.jpg

post-6120-0-01338700-1426361260_thumb.jpg

post-6120-0-44994900-1426361295_thumb.jpg

post-6120-0-13344800-1426361409_thumb.jpg

εκτος λειτουργιας?

post-6120-0-45177800-1426361566_thumb.jpg

• Like 14

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg

Δεν θα θεωρήσω υπερβολή αν τα βιντεάκια του Hellbent σε περίπτωση που τα κάνει ταινία κάνουν τη Matchstick productions να αναρωτιέται "΅Who the fuck is Hellbent ?"

Σιγα ρε παιδια για ερασιτεχνικα καλουτσικα ειναι

θα μπορουσα να κανω αρκετα καλλιτερα αλλα δεν θυσιαζω το σκι για τα video

πραγμα που επραξα και σημερα με αποτελεσμα να μην βγαινει ουτε 2λεπτο της προκοπης :hope:

• Like 3

omg hocaido Bamboleiiiiiro :animier:

παλι προς περιπτερο ηταν...

Χελμοκαΐντο

:animier::animier::animier:

Για λε, για λε...

Ήταν καλά;

Το βγάλατε το μεροκάματο και σήμερα;

Μίλαγαν γιαπωνέζικα κάποιοι πιστερς;

...αλίμονο σε αυτούς που σε τραβάγαν στις Στύγες

:popo:

- - - - - - - - - - -

Ρε Metero... φάγαμε όλη τη Βαθειά Λάκκα

μπας και σε τρακάρουμε πουθενά, αλλά τπτ.

Η φυσική παρουσία σου, παραμένει για μένα αστικός μύθος.

Next time.

- - - - - - - - - - -

Ωραία ήταν σήμερα

και πολύ καλό παρεάκι.

Πάμε γι΄ άλλα :evil:

Edited by ALCATRAZ
  • Like 2

Δυστυχώς ναι,οι φωτεινοι πίνακες που είχαμε

κάνει δώρο πέρυσι στο χκκαλαβρυτων φέτος

είναι εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος.
Θα πρέπει να τους πάρουμε για επισκευή.

• Like 1

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Ένα μπράβο στην asproula μας, για την πρωτιά της

στον Open αγώνα του ΑΧΟΑ

στην κατηγορία των γυναικών.

Α ρε Γρηγόρη, άλλες τρέχουν έναν αγώνα και παίρνουν

δόξα και τιμές, και άλλοι τρέχουν όλη μέρα και δεν παίρνουν

ούτε μια μέρα άδεια...!!!

Ωραία σήμερα στον βουνό.

Προσωπικά, την έβγαλα όλη μέρα Βαθειά Λάκκα

με baby sitting και έπινα καφέ με θέα τις πίστες,

περιμένοντας τον METERO που έμαθα ότι ήταν

πάνω.

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Αααααααααχχ!

Βρήκα να αρρωστήσω τις μέρες που είχα προγραμματίσει για Καλάβρυτα μετά από χρόνια ...

:crybaby::crybaby::crybaby::wallbash:

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Χελμοκαΐντο

...αλίμονο σε αυτούς που σε τραβάγαν στις Στύγες

:popo:

- - - - - - - - - - -

Ρε Metero... φάγαμε όλη τη Βαθειά Λάκκα

μπας και σε τρακάρουμε πουθενά, αλλά τπτ.

Η φυσική παρουσία σου, παραμένει για μένα αστικός μύθος.

Next time.

- - - - - - - - - - -

Πάμε γι΄ άλλα :evil:

έχω μάθει να κινούμε ανάμεσα στο πλήθος σαν φάντασμα

ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ

Scooby_and_the_Snow_Ghost.png

Edited by Χρήστος Λάππας
Θερμή παράκληση, μην αρχίσουμε πάλι με τα τεράστια fonts!
  • Like 4

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Το master plan δυστυχώς είναι, ήταν, δε ξέρω ρώτα, επτασφράγιστο μυστικό.

δεν ξερω τι εννοεις επτασφραγιστο μυστικο. το βρηκα σχετικα ευκολα πάντως (αν ειναι αυτο και δεν εχει αλλάξει σημαντικά) ανεβάζω μόνο την καρτέλα της τελικής φάσης.

masterplan-kalav-final.pdf

Edited by ted

Το γραφω κυριως για να ξεθυμανω και να πω τον πονο μου.

Ανεβηκαμε εχθες με τον αδερφο μου και πηραμε μαζι και το ξαδερφακι μας (ετων 14) τον οποιο σιγα σιγα βαφτιζουμε χιονοδρομο. 09:15 ειμασταν πανω, νοικιασαμε στον μικρο μποτες-σανιδι-κρανος και βουρ. Γυρω στη 13:00 και αφου ο μικρος εχει παρει το κολαϊ και του Βιετναμ και γενικως της φασης, τον αφηνουμε να ανεβοκατεβαινει το τριπλο, εγω την εκανα για αγκυρα να φαω ο,τι απεμεινε και ο αδερφος μου για Στυγα με κατι φιλους που πετυχε επανω. Ραντεβου με τον μικρο 14:00 στο πανω σαλε για να ανεβουμε Στυγα, οπερ και εγενετω. Οι ουρες ηταν τραγικες, αλλα τι να κανω που ο μικρος ηθελε να ανεβει οπωσδηποτε, κι'ας ειχε ομιχλη στην κορυφη.

Μην τα πολυλογω. Εγω με τον αδερφο μου εχουμε το ιδιο κρανος, και πριν 3 χρονια αγορασαμε απο κοινου μια Drift HD, οχι μονο για το snow αλλα γενικως μιας και δεν ειχαμε ποτε ψηφιακη. Και στα 2 κρανη εχουμε τοποθετησει βαση. Ωρα 16:00 και ανεβαινουμε ολοι μαζι Στυγα για μια τελευταια κατεβασια, το πλανο ηταν να αναχωρησουμε γυρω στις 16:45. Η ομιχλη ειχε πυκνωσει παρα πολυ και επειδη ο μικρος ειναι πολυ απειρος ακομα, αποφασισα να μεινω εγω μαζι του και ο μπρο να την κανει με τους φιλους του. Βγαζω την καμερα απο το κρανος μου και την βαζω στο δικο του. Εκανε κλακ. Φευγουνε τα παιδια, μενω με τον μικρο και ξεκιναμε φρεναριστοι μεχρι κατω. Σε καποια φαση, βλεπω μια καμερα στο εδαφος που εμοιαζε με την δικια μας και εναν σκιερ να εχει σταματησει και να κανει βηματα προς τα πανω για να την μαζεψει. Εδω την πατησα... λεω δικια του θα ειναι. Μετα απο 50 περιπου μετρα και ενω εχει σπασει η ομιχλη, βλεπουμε τον αδερφο μου με την παρεα του να εχουν σταματησει, λυσει και να κανουνε σηματα λες και κατι ειχε συμβει. Φτανω κοντα και μου λεει επεσε η καμερα. Εκει τρελαθηκα..

Προφανως, αμεσως εφυγε ενας να παει να ξαναπαρει την Στυγα (εγω), ενας να ειδοποιησει τους πιστερ, ενας να παει στις πληροφοριες και ενας να τρεχει προς τα επανω μπας και την πετυχει! Μεσα σε 10', ολο οι υπαλληλοι του ΧΚ ηταν ενημεροι για το γεγονος. Στον δρομο προς το λιφτ ρωτησα οσους σκιερ συναντησα αν ειχαν δει κατι, προφανως κανεις δεν ειδε τιποτα. Αφησαμε το τηλεφωνο μας στο χιονοδρομικο μπας και αλλα δεν τρεφουμε αυταπατες.

Δεν ξερω πως και γιατι επεσε η καμερα, αυτο δεν μας εχει ξανασυμβει ποτε 3 χρονια τωρα, και το κρανος χρησιμοποιειται και σε αλλα αθληματα πλην του snowboard. Θεωρω οτι το ασφαλισα καλα, το θυμαμαι. Εκει που τρελαθηκα ειναι που ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ να ανεβαινει για να παρει την ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ και δεν μου πηγε καν το μυαλο.. Ενιωσα και νιωθω ηλιθιος που δεν τον κοιταξα καλυτερα, που δεν θυμαμαι καν αν φοραει κρανος (με βαση η χωρις) που τελος παντων σε ενα αδειο σχεδον χιονοδρομικο ειχαμε τετοια απωλεια.

Ελπιζω να μας αξιωσει ο τζι-ο-ντι να αγορασουμε μια καμερα για τη νεα σεζον εστω. Μας εμειναν και ολα τα εξτρα που ειχαμε (στικ, μπαταριες, αδριαβροχη, βεντουζα, θηκη, χειριστηριο).

Οσο για τον σκιερ. Εφαγε τοσες καταρες και χριστοπαναγιες που ισως και να τον επαθε τον χιαστο πριν φτασει στο παρκινγκ. Μετα το πρωτο σοκ της μιας ωρας, αφου ειχαμε κατεβασει τους αγιους μας και ειχαμε χωνεψει καπως την κατασταση, μπηκαμε σε μια συζητηση του τι θα καναμε αν συνεβαινε σε εμας αυτο. Εγω απαντησα οτι θα την γυρναγα και αν οχι, σιγουρα θα ψαχνομουν επι τοπου εντος πιστας η στο παρκινγκ αν καποιος εχασε κατι. 'Και αν ηταν Hero 4?!' με ρωτησε ο αδερφος μου..

Καταληξαμε οτι ενα πολυ μικρο ποσοστο θα επεστρεφε την καμερα. Καλοριζικη η Drift HD στον νεο της ιδιοκτητη, του αφηνουμε προικα μια 32αρα Class A με τις μουτσουνες μας να οργωνουν το αυγο και γενικως το βουνο. Να ξερει ομως οτι ναι θα κοιταω τις αγγελιες μπας και κανει την εξυπναδα να την πουλησει, θα επικοινωνησω με ολα τα μαγαζια που εμπορευονται τις drift σε περιπτωση που θελησει να της αγορασει φορτιστη η κατι αλλο (ξερω, τραβηγμενο) και επειδη ειμαι ψυχασθενης θα κουβαλαω παντα το χειριστηριο μαζι μηπως τον πετυχω στο βουνο.. ε ρε και να το πατησω και να κανει μπιπ... μπιπ στο πωπουδακι του μετα.

Κατα τα αλλα υπεροχη μερα χθες, να'ταν κι'αλλο το χιονακι. Λιγο ο Δ μας ζορισε αλλα τιποτα σπουδαιο. Ονειρεμενη μερα για μεσα Μαρτιου.

Συνεχιζεται η καταρα της τελευταιας καταβασης.

Στις ποσες ημερες ο ξαδερφος σας καταφερε το βιετναμ χωρις τουμπες; Λεω να δοκιμασω και την σιδερωστα μια φορα να δω πως ειναι. Δεν εχω ομως φαρδια στυλατα ρουχα. :)

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Σε καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι. Δυστυχώς σήμερα δεν περισσεύουν χρήματα για να τα ξοδεύουμε κάθε λίγο και λιγάκι για το χόμπι μας...Πρότασή μου είναι να γράψεις την απώλειά σου και σε άλλα χιονοδρομικά φόρουμ μήπως και .....

• Like 1

φιλε μου...σε καταλαβαινω...δεν θυμαμαι ποτε, αλλα ημουνα εξωτερικο...ειχα την καμερα στο σανιδι, πατησα Play κατεβαινα αλλα ξεκολησε μαζι με την βαση...και καπου στην μεση της πιστας κοιταω το σανιδι και καμερα γιοκ...

αφησα την γυναικα με το σανιδι, και ανεβηκα ολο το κομματι που κατεβηκα απο την πιστα με τα ποδια προς τα πανω, τρεχοντας σχεδον.

Τελικα ημουνα τυχερος γιατι δεν την βρηκε κανεις...η καμερα επεσε και κοιτουσε προς τα πανω ακριβως κατω απο εναν πυλωνα...

για κανα 10λεπτο τραβουσε τα καρεκλακια που περνουσανε

η πιστα ητανε καπου 4 χλμ οποτε υπολογιζω καπου λιγο λιγοτερο απο 2 χλμ ανεβηκα τρεχοντας.

Το αγχος ομως μην την χασω, και η ανηφορα που ανεβηκα μου κοψανε την αναπνοη ... οταν την βρηκα ξαπλωσα στο χιονι ανασκελα και προσπαθουσα να αναπνευσω...καπου 10 λεπτα εμεινα ετσι...λιγο μετα ηρθε ενας πιστερ ή τελος παντων καποιος του ΧΚ (ειχε φορμα τουλαχιστον) και με ρωτησε αν ειμαι ενταξει ή αν χρειαζομαι ιατρικη φροντιδα...

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Το γραφω κυριως για να ξεθυμανω και να πω τον πονο μου.

Ανεβηκαμε εχθες με τον αδερφο μου και πηραμε μαζι και το ξαδερφακι μας (ετων 14) τον οποιο σιγα σιγα βαφτιζουμε χιονοδρομο. 09:15 ειμασταν πανω, νοικιασαμε στον μικρο μποτες-σανιδι-κρανος και βουρ. Γυρω στη 13:00 και αφου ο μικρος εχει παρει το κολαϊ και του Βιετναμ και γενικως της φασης, τον αφηνουμε να ανεβοκατεβαινει το τριπλο, εγω την εκανα για αγκυρα να φαω ο,τι απεμεινε και ο αδερφος μου για Στυγα με κατι φιλους που πετυχε επανω. Ραντεβου με τον μικρο 14:00 στο πανω σαλε για να ανεβουμε Στυγα, οπερ και εγενετω. Οι ουρες ηταν τραγικες, αλλα τι να κανω που ο μικρος ηθελε να ανεβει οπωσδηποτε, κι'ας ειχε ομιχλη στην κορυφη.

Μην τα πολυλογω. Εγω με τον αδερφο μου εχουμε το ιδιο κρανος, και πριν 3 χρονια αγορασαμε απο κοινου μια Drift HD, οχι μονο για το snow αλλα γενικως μιας και δεν ειχαμε ποτε ψηφιακη. Και στα 2 κρανη εχουμε τοποθετησει βαση. Ωρα 16:00 και ανεβαινουμε ολοι μαζι Στυγα για μια τελευταια κατεβασια, το πλανο ηταν να αναχωρησουμε γυρω στις 16:45. Η ομιχλη ειχε πυκνωσει παρα πολυ και επειδη ο μικρος ειναι πολυ απειρος ακομα, αποφασισα να μεινω εγω μαζι του και ο μπρο να την κανει με τους φιλους του. Βγαζω την καμερα απο το κρανος μου και την βαζω στο δικο του. Εκανε κλακ. Φευγουνε τα παιδια, μενω με τον μικρο και ξεκιναμε φρεναριστοι μεχρι κατω. Σε καποια φαση, βλεπω μια καμερα στο εδαφος που εμοιαζε με την δικια μας και εναν σκιερ να εχει σταματησει και να κανει βηματα προς τα πανω για να την μαζεψει. Εδω την πατησα... λεω δικια του θα ειναι. Μετα απο 50 περιπου μετρα και ενω εχει σπασει η ομιχλη, βλεπουμε τον αδερφο μου με την παρεα του να εχουν σταματησει, λυσει και να κανουνε σηματα λες και κατι ειχε συμβει. Φτανω κοντα και μου λεει επεσε η καμερα. Εκει τρελαθηκα..

Προφανως, αμεσως εφυγε ενας να παει να ξαναπαρει την Στυγα (εγω), ενας να ειδοποιησει τους πιστερ, ενας να παει στις πληροφοριες και ενας να τρεχει προς τα επανω μπας και την πετυχει! Μεσα σε 10', ολο οι υπαλληλοι του ΧΚ ηταν ενημεροι για το γεγονος. Στον δρομο προς το λιφτ ρωτησα οσους σκιερ συναντησα αν ειχαν δει κατι, προφανως κανεις δεν ειδε τιποτα. Αφησαμε το τηλεφωνο μας στο χιονοδρομικο μπας και αλλα δεν τρεφουμε αυταπατες.

Δεν ξερω πως και γιατι επεσε η καμερα, αυτο δεν μας εχει ξανασυμβει ποτε 3 χρονια τωρα, και το κρανος χρησιμοποιειται και σε αλλα αθληματα πλην του snowboard. Θεωρω οτι το ασφαλισα καλα, το θυμαμαι. Εκει που τρελαθηκα ειναι που ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ να ανεβαινει για να παρει την ΚΑΜΕΡΑ ΜΟΥ και δεν μου πηγε καν το μυαλο.. Ενιωσα και νιωθω ηλιθιος που δεν τον κοιταξα καλυτερα, που δεν θυμαμαι καν αν φοραει κρανος (με βαση η χωρις) που τελος παντων σε ενα αδειο σχεδον χιονοδρομικο ειχαμε τετοια απωλεια.

Ελπιζω να μας αξιωσει ο τζι-ο-ντι να αγορασουμε μια καμερα για τη νεα σεζον εστω. Μας εμειναν και ολα τα εξτρα που ειχαμε (στικ, μπαταριες, αδριαβροχη, βεντουζα, θηκη, χειριστηριο).

Οσο για τον σκιερ. Εφαγε τοσες καταρες και χριστοπαναγιες που ισως και να τον επαθε τον χιαστο πριν φτασει στο παρκινγκ. Μετα το πρωτο σοκ της μιας ωρας, αφου ειχαμε κατεβασει τους αγιους μας και ειχαμε χωνεψει καπως την κατασταση, μπηκαμε σε μια συζητηση του τι θα καναμε αν συνεβαινε σε εμας αυτο. Εγω απαντησα οτι θα την γυρναγα και αν οχι, σιγουρα θα ψαχνομουν επι τοπου εντος πιστας η στο παρκινγκ αν καποιος εχασε κατι. 'Και αν ηταν Hero 4?!' με ρωτησε ο αδερφος μου..

Καταληξαμε οτι ενα πολυ μικρο ποσοστο θα επεστρεφε την καμερα. Καλοριζικη η Drift HD στον νεο της ιδιοκτητη, του αφηνουμε προικα μια 32αρα Class A με τις μουτσουνες μας να οργωνουν το αυγο και γενικως το βουνο. Να ξερει ομως οτι ναι θα κοιταω τις αγγελιες μπας και κανει την εξυπναδα να την πουλησει, θα επικοινωνησω με ολα τα μαγαζια που εμπορευονται τις drift σε περιπτωση που θελησει να της αγορασει φορτιστη η κατι αλλο (ξερω, τραβηγμενο) και επειδη ειμαι ψυχασθενης θα κουβαλαω παντα το χειριστηριο μαζι μηπως τον πετυχω στο βουνο.. ε ρε και να το πατησω και να κανει μπιπ... μπιπ στο πωπουδακι του μετα.

Κατα τα αλλα υπεροχη μερα χθες, να'ταν κι'αλλο το χιονακι. Λιγο ο Δ μας ζορισε αλλα τιποτα σπουδαιο. Ονειρεμενη μερα για μεσα Μαρτιου.

Συνεχιζεται η καταρα της τελευταιας καταβασης.

Ο νόμος της φύσης επικρατεί παντού , παρόλα αυτά το λάθος είναι δικό σου , γιατί ανέβηκες εχτές με τον αδερφό σου και πείρες και το ξαδερφάκι σου (ετών 14 ) να μην τα πολυλογώ ................................................................ αφού έχεις τον φορτιστή και το χειριστήριο PLEASE ΠΑΡΕ ΑΛΛΗ ΚΑΜΕΡΑ

LostCamera.jpg

Edited by metero

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Μολις σημερα παρατηρησα οτι στο ΧΚΚ εχουν αλλαξει τον χαρτη με πιο σωστη αποτυπωση της δυσκολιας για καθε πιστα. Περισυ που πηγα για πρωτη φορα εδιναν για ευκολη την πιστα απο Βαθεια Λακκα μεχρι κατω, κατατσακιστηκα στο πρωτο κομματι που λενε Βιετναμ. Πλεον αυτο ειναι σημειωμενο σαν κοκκινο. Επισης το κατω μισο της Ειρηνης πλεον ειναι σημειωμενο σαν κοκκινο και οχι μπλε.

ΥΓ ΜΙΚ εισαι καλα, γιατι δεν γκρινιαζεις; :)
chikappakappa_zps7qtsvfpk.jpg

• Like 1

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Χμμμ...η μιση κατω ειρηνη (Φαιδρα για εμας)κλεινει το ματι προς το μπλε θα ελεγα.επισης η δαναη ειναι μπλεδακι στο δεξι δρομακι και μετα γινεται καταπρασινη σαν τον βαζελο.μολε δεν την λες.η στυγα τωρα κοκκινη ειναι σε δυο σημεια της μονο.

βεβαια καλυτερα να τα βαφεις κοκκινα παρα πρασιβα και να ανεβαινει ο καθενας χωρις να εχει τις απαραιτητες γνωσεις.

Φιλε ηταν η κακη η στιγμη,τι να πω..Παντως το περιμενα,και χειροτερα μαλιστα,απο ατομα που πετανε το πλαστικο μπουκαλι Lucozade(Που μοιραζοταν δωρεαν στο σαλε) απο το λιφτ της Στυγας ....

Αναρωτιεμαι ποσο μαγκες αισθανθηκαν αυτοι οι 2 που πεταξαν απο το λιφτ της Στυγας το αδειο μπουκαλι και το εχυναν και στο χιονι για να κιτρινισει.....

• Like 3

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

@orck Προφανως το Βιετναμ το παει φρεναριστος και ισως πεσει και 1-2 φορες, απλα του μαθαμε αφου ειναι να πεσει τουλαχιστον ας πεσει σωστα! Και δεν νιωθει! 2η μερα snowboard αυτα, ειχε παει περισυ μια 3ημερη με το σχολειο στο Καρπενησι και τα μαθανε σκι, φετος στην πρωτη φορα μειναμε μαζι του ολη την ημερα σχεδον και τον μαθαιναμε.. εχει ακομα πολυ δρομο αλλα δειχνει να το γουσταρει και αυτο εχει σημασια.

Και επισης δεν χρειαζονται φανταχτερα φαρδια ρουχα για να τσουλισεις με σανιδα :)

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πολυ φοβαμαι φιλε μου πως οπου και να γραψω δεν θα αλλαξει κατι.. Πολυ σωστα τα λες παντως.

@Turms Αυτο το εκανε ο αδερφος μου εχθες. Με φουλ ομιχλη και το σανιδι στο χερι! Δεν ετρεχε βεβαια, αλλωστε απο τη στιγμη που ειδαμε καποιον να (πηγαινει να) την παιρνει ξεραμε πως να βρεθει on the spot δεν επαιζε, απλα ετσι για το γαμωτο..

DSC02350.jpg

Κατεβαινε μεχρι κατω ...

Τι ωραιο που ειναι να πηγαινεις για σκι

Ακη σε εκανα πρωτη μουρη :P

Edited by Hellbent
  • Like 17

Ζω για τη μέρα που θα σε σταματήσει η αστυνομία που τραβάς βίντεο ενώ οδηγάς και μέχρι να ξεμπλέξεις θα τα έχουν οργώσει όλα. Συγκλονιστικό πάντως το πρωινό lenticularis από Δυτικό στη Νεράιδοραχη.

ΣΥΓΚΑΜΑΧΙΧΑΥ ρε, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όταν σκάτε στη ζέστη.

δεν ξερω τι εννοεις επτασφραγιστο μυστικο. το βρηκα σχετικα ευκολα πάντως (αν ειναι αυτο και δεν εχει αλλάξει σημαντικά) ανεβάζω μόνο την καρτέλα της τελικής φάσης.

Τι είν τούτο? Για δώσε link. έχω δει αρκετά σενάρια. Όπως βλέπεις με αυτό τις μισές μέρες του χειμώνα πάλι θα κλαψουρίζουμε και θα κάνουμε aerobic σε μπλε με 40 μέτρα κόκκινη, κανένας δεν θα πάει βδομάδα για σκι στα Καλάβρυτα, ενώ οι αρχάριοι(after baby) στην Ελλάδα θα πρέπει να σπανε τα ποδαράκια τους πριν φτάσουν σε υπέροχες μπλε.

οrck μόλις προσγειώθηκα, έχω αναβάσει τον σωστό χάρτη στο περσινό thread, αυτός είναι για να μπερδεύετε ο κόσμος. Όσο κάνεις σκι γράφε ότι θες σε αγαπάμε.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

οσοι ηταν στην καντινα του πραξιτελη στο τελος του βιδεο ημασταν ολοι κι'ολοι στο μαιναλο με γεροτρυφωνα και πετροπουλο ο οποιος το ειχε δει το ονειρο και κοιμηθηκε στο παρκινγκ του χιονοδρομικου περιμενοντας να ξημερωσει και να τα φαει ολα :P .χασαμε πεδιο μεγαλο με πουδρα στο καλαβρυτο αλλα το ειχαμε πριβε στο μαιναλακι :P
σουπερ μερες ελπιζω να μην ειναι οι τελευταιες.. με τετοιες καναδεζογιαπωνεζες..

post-2169-0-48631400-1426445620_thumb.jpg

post-2169-0-11754900-1426445714_thumb.jpg

• Like 11

DALTONS POW ROBBERY.....

...η καμερα επεσε και κοιτουσε προς τα πανω ακριβως κατω απο εναν πυλωνα...

για κανα 10λεπτο τραβουσε τα καρεκλακια που περνουσανε

Αγγελόπουλος τουλάχιστον... :innocent::animier:

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...