Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
snowpar

Χ.κ. Παρνασσού 2015-2016

Recommended Posts

Προφανως ψαχναν να βρουν ανθρωπους που ειχαν διωξει, πιστερ θα ειναι ολοι αυριο, μπορει να δουλεψει φτερο για αγωνες, Μπορει ε?

Γενικα. Μπαχσλο απο εταδ

Ααβ κατ αρχην πες μου ποιος ανεωσε το ομολογασιον του βακχου που ειχε ληξει και με ποια τοπογραφικα?

Λετε κσι στα παιδια οτι η πιστα εχει ομολογασιον.......

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ω ρε φιλε....αυτο τα αλλαζει ολα !!! να σαι καλα bill αμα λειτουργει το σαλε και - κυριως - ανοιξει Φτερο, αλλαζει 1000% ο προγραμματισμος για ΣΚ !!!!!!!!!

Η Φτερο θα ανοιξει ΜΟΝΟ για τους διαγωνιζομενους η και για λοιπους χιονοδρομους ???????

Αφού δουλεύει το Σαλέ γιατί μας έδιωξαν;; Το ότι χάσανε κάρτες; Ο Μπουμπας έχασε κλεισμένα μαθήματα. Εγώ έκανα μια διανυκτέρευση τσάμπα. Η κόρη μου στεναχωρήθηκε.

Οι άνθρωποι είναι άχρηστοι!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα των εσωτερικών χωρών , αφορά την πυρασφάλεια και θα λυθεί σύντομα ...

αυτά είμαι μ@λσδ αλ κιες οι άνθρωποι δεν θέλουν να πουν ότι κλείσανε γιατί θα φάνε ξύλο από τους ξενοδόχους και τους ταβερνιάρηδες ,

όπως έχουν έρθει τα πράγματα φέτος μην περιμένετε να ανέβετε για σκι στο βουνό , άμα πάτε μόνο για την βόλτα και άμα κάτσει σκι έκατσε, το ότι χιόνισε τώρα είναι σπάσιμο για εμάς και μεγαλύτερο για αυτούς, μόνο πρόβλημα τους είναι και τίποτα άλλο

ΤΟ ΧΚ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Μετερό αυτά που γράφεις τα γνωρίζεις από κάπου , η τρολλαρεις ως συνήθως ;

Γιατί εγώ άκουσα πως τους είχε λήξει η πυρασφάλεια στα κτήρια , είχαν πάρει παράταση , έληξε κι αυτή και τελικά κάποιος "δυσαρεστημένος " που είχε χάσει διαγωνισμό , τους "έδωσε " στη πυροσβεστική .

Τα κόμπλεξ του ο κάθε ένας να τα λύσει μόνος του και όχι να μας σπάει τ @@ με ανόητα ποστ .

• Like 1

Μετερό αυτά που γράφεις τα γνωρίζεις από κάπου , η τρολλαρεις ως συνήθως ;

Γιατί εγώ άκουσα πως τους είχε λήξει η πυρασφάλεια στα κτήρια , είχαν πάρει παράταση , έληξε κι αυτή και τελικά κάποιος "δυσαρεστημένος " που είχε χάσει διαγωνισμό , τους "έδωσε " στη πυροσβεστική .

Τα κόμπλεξ του ο κάθε ένας να τα λύσει μόνος του και όχι να μας σπάει τ @@ με ανόητα ποστ .

εάν μία τέτοια δικαιολογία περνάει σε σένα δεν έχω πρόβλημα πίστευε ότι θέλεις , εάν τώρα περιμένεις να πιστέψω εγώ ότι ένα ΧΚ από το οποίο έχει όφελος όλη η περιοχή και στο οποίο πέσανε 40εκ. και το οποίο λειτουργεί 40 χρόνια, λειτουργεί με άδεια πυρασφάλεια η οποία λήγει μέσα στην σεζόν τότε τι να πω πραγματικά , μόνο να τρολλαρω μου μένει....... τα αυτονόητα είναι αυτονόητα ............. άμα η σεζόν ήταν νορμάλ θα είχαν το ίδιο πρόβλημα !!?? ΟΧΙ

εδώ είχαν δυναμίτη κάτω από τα πόδια μας τόσα χρόνια και τώρα κολλήσαμε στην πυρασφάλεια....

το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις !!???

Λέει στο Τοτό η μητέρα του:

- "Τοτό, έλα μέσα βρέχει!"

Και ο Τοτός απαντάει:

- "Γιατί έξω τι κάνει;"

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Αφού δουλεύει το Σαλέ γιατί μας έδιωξαν;; Το ότι χάσανε κάρτες; Ο Μπουμπας έχασε κλεισμένα μαθήματα. Εγώ έκανα μια διανυκτέρευση τσάμπα. Η κόρη μου στεναχωρήθηκε.

Οι άνθρωποι είναι άχρηστοι!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι ειναι ανοιχτο σημερα;

9 με 2,30 σημερα

Ο μπουχος εφαγε πολυ χιονι, εριχνε ανοιξιατικο ρυζι με θετικες Τ.

Αυριο ποιοτητα χιονιου ενα θεμα.

Ολα για φτερο φημες, δεν υπαρχει επισημη , αλλωστε ειπαμε μπαχαλο

Τα μπαρ τα δουλευει ο μειοδοτης με δικια του ευθηνη

Γενικα. Μπαχσλο απο εταδ

Ααβ κατ αρχην πες μου ποιος ανεωσε το ομολογασιον του βακχου που ειχε ληξει και με ποια τοπογραφικα?

Λετε κσι στα παιδια οτι η πιστα εχει ομολογασιον.......

Το σχετικό site της διεθνούς ομοσπονδίας (FIS) δείχνει homologation μέχρι 1-11-2026. Με τα τελευταία τοπογραφικά.

Δηλαδη bill παμε αυριο ενα Καρπενησακι να ξεχαρμανιασουμε και Κυριακη Παππου ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ....

Αποτι φαινεται ομως βασει θερμοκρασιων θα ειναι το τελευταιο ΚΑΛΟ ΣΚ

Η εξήγηση του Captain είναι και η σωστή. Όσο για τη δυναμίτιδα, μήπως μπερδέψαμε τα ΧΚ;

Ααβ θα εκτιμουσα ενα link με τα τοπογραφικα να πω μπραβο στην εταδ, που φροντησε ,μαζι με τα χωματουργικα να παρει ομολογασιον για την νεα πιστα.

Ο καπταιν λεει την μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι οτι η εταδ υπολογιζαι οτι θα εχει κλεισει το χιονοδρομικο, αρα απο δεκεμβρη.......

Και για να μην αδικω, αν οντως κατατεθηκαν τα νεα τοπογραφικα, εγεινε η επιθεωρηση κλπ τοτε αθλητες και παραγωντες χρωστατε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Δριβα γιατι επι των ημερων του εγεινε η εξομαλυνση-νεα χαραξη (η παλια εγερνε....).

Φευγωντας φωρτωναν σε 2 ρατρακ τα υλικα του αγωνα, νομιζω και ενα μεγαλο ευχαριστω δικαιουτε και το χιονοδρομικο.

• Like 1

Δεν δουλευε κανενα αλεξικεραυνο; χαχαχα μπρρρρρ......

Τυπικα πιστοπιοιτικο πυρασφαλειας βγαζει ο ενοικιαστης, αλλα η κουαλιτι δεν ειναι ο τυπικος ενοικιαστης. Το τι ακριβως ειναι μονο οι χρυσοκανθαροι της εταδ το ξερουν (αν).

Αραγε βγαζει το γυαλι καφενε; α ρε παπαργυροπουλε πριγκιπα που καθαριζες τσακ μπαμ

• Like 1

Αντε και επισημως ανοιγει η φτερο και επειδη ολοι θα πατε εκει που δεν πρεπει θα συνιστουσα αυτοσυγκρατηση (ναι πως...).

Το πρόβλημα με την πυρασφάλεια και την αντικεραυνική προστασία ηταν γνωστό μηνες, απλα έκαναν όλοι τα στραβά ματια.

όπως και στο χιόνι

:LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ευχομαι να μην εχει ομιχλη αυριο και να κανουμε επιτελους σκι!

amphibiowaveflex78fusio.jpg

Τι τιμή θα έχει το ΣΚ με αυτά που δίνουν; Υπάρχει κάποια ενημέρωση;

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Τι τιμή θα έχει το ΣΚ με αυτά που δίνουν; Υπάρχει κάποια ενημέρωση;

Ενημέρωση δεν έχω αλλά αν κρίνω από τη μία φορά που ανεβήκαμε φέτος Κελάρια (μόνο προφανώς) το εισιτήριο έκανε 24 ευρώ για μέρα ΣΚ.

Ειδικά αν ανοίξουν και Φτερό κάποιες πίστες θα με ξαφνιάσει αν είναι λιγότερο ή περισσότερο...

• Like 1

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Πολλές αγίες μαζεύτηκαν σ' αυτό τον πολύπαθο χώρο. Θράσος και υποκρισία στις πλάτες της σιωπής όσων γνωρίζουν του καθενός το ποιόν και την ιστορία.

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Σήμερα σταμάτησε η λειτουργία του Βακχου για κανένα δίωρο. Μπάχαλο με τους αγώνες , χορδες τα νεύρα όλων των πελατών .

Τώρα που γράφω ακόμα δεν άνοιξε!

Οι ενοικιάσεις στα 1750 λειτουργούν κανονικά πάντως. Πρόσβαση στο κτίριο για κάποιον που θέλει να νοικιάσει εξοπλισμό υπάρχει.

Μια πολύ όμορφη πουδρομέρα επιτέλους, με λιακάδα από τις 9.00 πρακτικά.

Παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες του χιονοδρομικου να μας σπασει τα νευρα (διωρη + βλάβη Βάκχου, χαλασμενα σκιντατα στον Ηρακλη, κλειστη Σαχάρα με άφθονο χιόνι,καρεκλες άχρηστες να ανεβοκατεβαινουν την 6 ενω ειχε σουπερ σκι βαριοντουσαν να ριξουν χιόνι)

Αύριο μη το χάσετε θα είναι πιστοντοινγκ. Με τα καινουργια πεδιλα αφοβα πετρες 0 στις πιστες των κελλαριων

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...