old skier 526 Report post Posted March 20, 2016 Πολλά περαστικά, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Να πας ωστόσο οπωσδήποτε για μαγνητική άμεσα γιατί όταν το πόδι είναι ακόμη πρόσφατα από κίνηση (σφιγμένοι μυς) και ζεστό, πολλές φορές δεν "διαβάζονται" σωστά τα τεστ για χιαστούς κλπ.. συμφωνώ και επαύξάνω, γιατί το αντιματώπισα πριν αρκετά χρόνια με τον αδελφό μου. ο γιατρός του ΧΚ του είπε 'οτι δεν πρέπει να είναι κάτι σοβαρό οδήγησε κιόλας και είχε κουρέψει έσω έξω. σου εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό αλλά πρέπει να το δείς αύριο κιόλας. περαστικά και από μένα. Share this post Link to post Share on other sites
aussie 102 Report post Posted March 20, 2016 Ntzane δεν θέλω να σε τρομάξω και εύχομαι να μη έχεις κάτι αλλά πέρυσι σε δικό μου ατύχημα στο γόνατο, διέγνωσε εξάρθρωση επιγονατίδας αλλά τελικά είχα ρήξη προσθιου χιαστού, ρήξη έξω μηνίσκου και μερική ρήξη έσω πλαγιου. Θα σου έλεγα να κανεις μια μαγνήτη για να είσαι 100% σίγουρος. Αν δεν γνωρίζεις κάποιον ορθοπεδικό στείλε μου pm να σε φέρω σε επαφή με τον δικό μου που ειδικεύεται μόνο στα γόνατα. Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Περαστικά και σιδερένιοι όσοι χτύπησαν. Δυστυχώς ναι, είχε ατυχήματα εχθές. Μία παράκληση. Σε περίπτωση που χτυπήσετε και πονάτε μην διστάσετε να φωνάξετε ή να δεχτείτε βοήθεια, δεν είναι ντροπή! Σε περιστατικό με χτυπημένη κοπέλα λίγο πριν τη βάση του Αίολου, η ατυχής δεν ήθελε να φωνάξω φορείο γιατί θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο θα γινόταν ρεζίλι. Εννοείται φώναξα, εννοείται πήγε άμεσα, εννοείται την κατέβασε με ασφάλεια το προσωπικό του ΧΚΠ, εννοείται κανείς δεν γίνεται ρεζίλι. Περαστικά σε όλους. Κατά τ'άλλα ωραία μέρα, σαν τυπική σύναξη του snowclub ήταν. Edited March 21, 2016 by GiGi 12 Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted March 21, 2016 δις το θηρίο, και τολεγε με ενα υφος...δεν φταίω, τα σκι με πηγαν τραβερσα μοναχα τους..... αχ σπιτι και ηδη μου λειπει το βουνο.., 12 ωρες υπνο και τα κοκαλα πονουν. μεχρι της 4,30 το χιονι θεικο χθες, μετα αρχησε να ψιλοπαγωνει, δεν το λες για ασχημα μαρτη μηνα. Εκανα και την 6 μου (πολυ φυτευτη πετρα ,δεν ξερω αν αξιζει το κοπο, μην ακουτε οτι ηταν οκ, οξω ηταν πολυ καλυτερα), εφυγα και χαμηλα απο περιφερειακη χωρις φωκιες και εσπρωχνα 20 λεπτα για να βγω, μου ξεφυγε η σαχαρα, αλλά θα προπονηθω και απο του χρόνου ο hellbent θα περπαταει, θα περπαταει και χαλασμενα θα τα βρισκει . Ως και την 7 εκανα 2 φορες, πότε θα την ξαναδω φετος? καλα ετσι και λειτουργουσαν τα combi για χιονοδρομια θα επεφτε πολυ γέλιο, του χρονου .... . Απο οτι καταλαβα σημερα ειναι η τελευταια μερα της φτερο, απο δευτερα μονο κελαρια, σιγουρα για τριημερο 25ης, ισως και μεχρι τελους σεζον (15 απριλη). τα καθισματα τα κρεμασαν στον ερμη ηνιοχο και μετα σκεφτηκαν οτι αμα τα δωσουν για λειτουργια (οπου τελος παντων δεν εχουν καταργησει την δυνατοτητα) και σπασει κανα ποδι θα γινει αγωγη, ετσι κουτοπονηρα τα <καταργησαν> και αφησαν μονο καμπινες και τυπικα ηταν μονο για βολτα. Δεν μπορω να πω οτι ειχαν αδικο.... Το <θηριο> (αφροδιτη-βακχος) δεν καταλαβαινει τιποτα, χθες τα <κακάρωσε> παρουσία του κυριου νττόπελ εν ελλάδι (αντιπροσωπου), εχασαν λεει τα κεντρα, κατι τις.... εμ συζευξοκομπινιες δεν θέλανε? ΦΑΤΕ ΤΙΣ. εχει και πάρκο αυτες τις μερες με 2 αλματα και κατι ψηλά, αλλα δεν ξερω γιατι δεν το διαφημιζουν. ααβ χαρηκα που εμαθα οτι τους προβληματισμους μου για GS και το απροπονητο τους μοιράζονται και αρκετοι στην ομοσπονδια. Το οτι βαλατε τα παιδιά να τρεχουν στις 5 το απογευμα ενω τα φερατε απο τις 8 το πρωι (οτι και ναφταιξε) δεν το λες και απόλυτα παιδαγωγικό. Ο φετινος βακχος ειναι τοσο πλατυς που χθες ειχε χωρο για αγωνες, αλλο τοσο για τουριστικο και αλλο τοσο για μενα (αλλα δεν αφηνα τις πουδρες για πιστα). ενα μεγαλο ευχαριστω στους λιφτιέρηδες (καλη ανταμωση σε εκεινους τις φτερο, θα τα πουμε του χρονου, την υγειά μας ναχουμε και αν δεν βρειτε κατι καλύτερο απο πλευρας χρηματων), στους ρατρακάδες (που δουλεψαν απληρωτη υπερωρία χθες μιας και περιμεναν να κλεισουν το SL...)., ειδικά στους πιστερ που...ασε ενας θεος ξερει.... απο πρωινους που βουτανε στην δολινη του γεροντοβραχου μεχρι βραδυνους που δεν λενε να φυγουν Vro, Ανακατώνεις πολλά σε κάθε σου ανάρτηση οπότε δυσκολεύεις τον άλλο να σου απαντήσει. Τέλος πάντων. Περί Βάκχου: Ήταν η πιο εκπαιδευτική (ελπίζω) εμπειρία για τα στελέχη του κέντρου. Ίσως προβληματίζεστε γιατί δεν λειτουργεί η σύζευξη ή κάποια πράγματα λειτουργούν περίεργα φέτος. Θα με εξέπλητε το αντίθετο. Η ΕΤΑΔ απέριψε εκπαίδευση του προσωπικού στη λειτουργία του αναβατήρα. Έτσι, με το που τελείωσε το συμβόλαιο του αυστριακού, έφυγε. Είμαστε, ως γνωστόν, ο πιο έξυπνος λαός. Έτσι, το Σάββατο καθυστέρησαν το άνοιγμα, κάναν override τις ρυθμίσεις για να φύγουν τα καρεκλάκια επάνω πιο γρήγορα, και ...... Περί αγώνα: Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και στους γονείς τους που τα στηρίζουν. Συμφωνώ μαζί σου μερικώς. Ότι ο αγώνας τελείωσε μετά τις 18.00 είναι ντροπή. Στο κομμάτι του πόσο προπονημένος ή όχι ήταν ο κάθε αθλητής η απάντηση είναι απλή. Αν δεν το έχεις, βγαίνεις στην 3η πόρτα δεξιά. Σημειώνω πάντως ότι υπήρχαν παιδιά με 60-70 ημέρες προπόνησης. 1 Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted March 21, 2016 Αν και γνωρίζω τις δυσκολίες / περιορισμούς της κλινικής διάγνωσης, με ανησυχεί ότι όλοι μας ξέρουμε 1-2 περιπτώσεις όπου η διάγνωση του γιατρού σε κάποιο ΧΚ ήταν τελείως άσχετη με το τι είχε πραγματικά συμβεί. Ξέρω, προσωπικά, δύο περιπτώσεις διάγνωσης "θλάση" που ήταν κάταγμα (σε μια περίπτωση ιδιαίτερα σοβαρό), άλλη μηνίσκοι ενώ ήταν χιαστός, κλπ. Μήπως πρέπει να γίνει κάποια σχετική συζήτηση; Share this post Link to post Share on other sites
ntzane 77 Report post Posted March 21, 2016 Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις ευχές και συμβουλές. Τώρα στο θέμα μας εμένα με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός, ότι μια μέρα που γκρινιάζαμε ότι το κέντρο πάει για κλείσιμο και ότι υπολειτουργεί, υπήρχε γιατρός ειδικευμένος (ορθοπεδικός), ο οποίος ανέλαβε το περιστατικό μου άμεσα. Δεν ξέρω ακόμα αν η διάγνωσή του ήταν απολύτως σωστή, αλλά ο άνθρωπος έδειξε να ξέρει τι έπρεπε να κάνει. Μαζί μου ήταν και δύο φίλοι μου γιατροί που αν και δεν ήταν η ειδικότητά τους μίλησαν μαζί του σαν πιο ειδικοί και από ότι μου είπαν έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις του. Εννοείται, βέβαια ότι όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν και σε δεύτερη φάση. Πάντως, εδώ έγραψα για να λέμε και τα καλά καμιά φορά. Προσωπικά εξέλαβα την αντιμετώπιση του Χ/Κ ως ικανοποιητικότατη στο περιστατικό μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήμουν σε απομακρυσμένο σημείο ή αν το περιστατικό ήταν σοβαρότερο, αλλά στην περίπτωσή μου αντέδρασαν σχετικά γρήγορα και με επαγγελματισμό. Με κατέβασαν με φορείο όταν τους είπα ότι δεν ένοιωθα ότι μπορώ να το πατήσω με ασφαλεια και ο γιατρός με εξέτασε άμεσα. Επίσης, να αναφέρω ότι αφού μου έκανε μια πρώτη διάγνωση και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες (μου έδεσε το πόδι όπως έπρεπε) με προέτρεψε να επισκεφτώ νοσοσκομείο με ειδικευμένο γιατρό και απεικονιστικά μέσα ώστε να γίνει πιο ολοκληρωμένη διάγνωση. Σημειωτέον ότι με ρώτησε αν ήμουν με παρέα και μπορούσαν να με μεταφέρουν χωρίς να οδηγήσω κτλ. 7 Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 21, 2016 Μία ελάχιστα κοστοβόρα πρόταση για βελτίωση της καθημερινότητας του χιονοδρόμου (όχι επισκέπτη) στο ΧΚΠ. Κάποια στιγμή πρέπει να φτιαχτούν παγκάκια, να ξαποσταίνει ο κόσμος στο υπέροχο περιβάλλον του βουνού και όχι στο θερμοκήπιο χωρίς να πληρώνουν τα 3 ευρώ της ξαπλώστρας.Ωραιότατα παγκάκια με παλιά σκι ή άλλα, φυσικά υλικά σε 1950, 2250 και 2240 (κορυφή Ηρακλή), κορυφή Οδυσσέα κλπ. Μικρό κόστος, μεγάλη αξία χρήσης και θα χαρίσουν άπειρες φωτο και tags στο ΧΚΠ. Στο Kappl δηλαδή κουτοί είναι? 9 Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 21, 2016 Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις ευχές και συμβουλές. Τώρα στο θέμα μας εμένα με εξέπληξε ευχάριστα το γεγονός, ότι μια μέρα που γκρινιάζαμε ότι το κέντρο πάει για κλείσιμο και ότι υπολειτουργεί, υπήρχε γιατρός ειδικευμένος (ορθοπεδικός), ο οποίος ανέλαβε το περιστατικό μου άμεσα. Δεν ξέρω ακόμα αν η διάγνωσή του ήταν απολύτως σωστή, αλλά ο άνθρωπος έδειξε να ξέρει τι έπρεπε να κάνει. Μαζί μου ήταν και δύο φίλοι μου γιατροί που αν και δεν ήταν η ειδικότητά τους μίλησαν μαζί του σαν πιο ειδικοί και από ότι μου είπαν έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις του. Εννοείται, βέβαια ότι όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν και σε δεύτερη φάση. Πάντως, εδώ έγραψα για να λέμε και τα καλά καμιά φορά. Προσωπικά εξέλαβα την αντιμετώπιση του Χ/Κ ως ικανοποιητικότατη στο περιστατικό μου. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν ήμουν σε απομακρυσμένο σημείο ή αν το περιστατικό ήταν σοβαρότερο, αλλά στην περίπτωσή μου αντέδρασαν σχετικά γρήγορα και με επαγγελματισμό. Με κατέβασαν με φορείο όταν τους είπα ότι δεν ένοιωθα ότι μπορώ να το πατήσω με ασφαλεια και ο γιατρός με εξέτασε άμεσα. Επίσης, να αναφέρω ότι αφού μου έκανε μια πρώτη διάγνωση και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες (μου έδεσε το πόδι όπως έπρεπε) με προέτρεψε να επισκεφτώ νοσοσκομείο με ειδικευμένο γιατρό και απεικονιστικά μέσα ώστε να γίνει πιο ολοκληρωμένη διάγνωση. Σημειωτέον ότι με ρώτησε αν ήμουν με παρέα και μπορούσαν να με μεταφέρουν χωρίς να οδηγήσω κτλ. Έχεις απόλυτο δίκιο και κάνεις πολύ καλά που το αναφέρεις! Η υγεία μας και η ασφάλειά μας προέχει και πραγματικά, από όλα αυτά για τα οποία γκρινιάζουμε έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία το όποιο χιονοδρομικό να φροντίζει πρωταρχικά να υπάρχει ιατρείο, εξειδικευμένος γιατρός και διαδικασίες αντιμετώπισης περιστατικών. Και εμένα μου έχει τύχει 2-3 φορές να απευθυνθώ στο γιατρό του ΧΚΠ, τις δύο από τις οποίες για σοβαρά συμβάντα και πραγματικά υπήρξε αντιμετώπιση και αρχική περίθαλψη (επίδεση, κλπ...μία κατεύθυνση). Απλά, κι εμένα η εμπειρία μου ήταν ότι ο γιατρός του ΧΚΠ μου είπε ότι "ευτυχώς δεν είναι χιαστός...και κράτησε το πόδι δεμένο 2-3 μέρες και αν σε πονάει το ίδιο πήγαινε σε ορθοπεδικό". Ενώ ακόμη κι από την περιγραφή ο δικός μου ορθοπεδικός μου είπε να λύσω άμεσα την περίδεση και να πάω το επόμενο πρωϊ για μαγνητική και ήταν χιαστός.... Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
george A. 89 Report post Posted March 21, 2016 http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2016/03/blog-post_616.html#more Ξέρουμε κάτι για αυτό ? Share this post Link to post Share on other sites
akourou 19 Report post Posted March 21, 2016 http://polydrososparnassou.blogspot.gr/2016/03/blog-post_616.html#more Ξέρουμε κάτι για αυτό ? https://www.facebook.com/parnassos.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Μιλάμε με ΕΤΑΔ. Την Πέμπτη έχουμε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της και τους ανθρώπους που τρέχουν το ΧΚΠ Edited March 21, 2016 by Dim 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted March 21, 2016 Φανταστικό ΣΚ, από πέρσι περιμένω ν'ανοίξει...................!! 11 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Bάλτο και εδώ να υπάρχει. Δεν μπορούσα να απογειωθώ από το χιονοδρομικό λόγω ομίχλης και ύστερα από 5 χρόνια πήγα στην απογείωση της Αμφίκλειας. Τι όμορφα να βλέπεις τις χιονισμένες Βορινές πλαγιές του Παρνασσού...To μέρος που έμαθα να πετάω Κι όμως piopi. Από το 2009 περιμένεις να ανοίξει!!! Edited March 21, 2016 by ΜΙΚ 5 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Τι ωραία που περνάμε στο βουνό σε χαλαρές μέρες και μαθαίνουμε πράγματα για καταστάσεις και ανθρώπους που εξηγούν άλλα 10 παραπάνω. Πάντως εμένα γενικά μ αρέσει να ξέρω με ποιανού τα συμφέροντα πάω δίπλα δίπλα όταν παίρνω θέσεις. Χμμ, αλλά δεν ξέρω αν το να κατηγορήσεις κάποιον για αφέλεια ή για συμμετοχή είναι χειρότερο, so let's leave it to that. Yolo ρε σεις :-) Edited March 21, 2016 by PhaethonF1 4 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted March 21, 2016 παιδιά όσοι ανέβετε τις επόμενες μέρες πολύ προσοχή γιατί στις πίστες που λειτουργούν υπάρχουν πάρα πολλές παγίδες μέχρι και λακούβες, έυτυχώς τις είδα και δεν τις ένοιωσα, και στο βάκχο και στο 2πλό. Και σήμερα είχε κάποιους τραυματισμούς και μάλιστα ο ένας πρέπει να έγινε στο 2πλό εκεί που ήταν η λακούβα, γιατί την ώρα που πέρναγα είχαν βάλει τον τραυματία στο φορείο, λίγο παρακάτω. Βέβαια ήταν στην άκρη της πίστας αλλά μέσα στη πίστα στα σύνορα με το άστρωτο. Στο Βάκχο είναι σε πιο επικίνδυνο σημείο. η μεγαλύτερη παγίδα είναι η ποιότητα του χιονιού που δεν ήταν και πολύ καλή. το πρωί παγωμένο κατά τις 11.00+ - 12.00 πολύ καλό αλλά μετά έκανε ένα περίεργο σπάσιμο το χιόνι που δεν είχες καθόλου σταθερότητα. ένοιωθες το πέδιλο να πηγαίνει πέρα δώθε. και δεν ήταν μόνο η δική μου διαπίστωση, δίοτι το συζήτησα και με κάποιους δασκάλους που έτυχε να κάνουμε παρέα. δεν είναι η σούπα η ανοιξιάτικη,καμία σχέση. έιναι φρέσκο χιόνι που δεν ξέρει αν πρέπει να σφίξει ή να σουπιάσει. βέβαια η κάθε μέρα έχει και άλλη ποιότητα χιονιού, λόγω του ότι είναι και άλλες οι καιρικές συνθήκες. με ανοιξιάτικο καιρό αλλάζει η πίστα από κατάβαση σε κατάβαση , πόσο μάλλον από μέρα σε μέρα. και πολύ καλό σφίξιμο οι μπότες. όσο σουπιάζει. πάντως σ'αυτό το χιόνι προσοχή. είναι προτιμώτερο να κάνεις μετά τις 11.00 με πέδιλα για εκτός. στο στρώσιμο νομίζω ότι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν , αλλά ήταν σαν να είχαν φτάξει πίστες με μπαμς. ειδικά τα απότομα κομάτια και τα πιο οργωμένα από την προηγούμενη. επίσης ήταν φανερή και η μη λειτουργία του ηρακλή , διότι έκανε κάποιες καθυστερήσεις για καθημερινή. εντύπωση μου έκανε το πόσες φορές σταμάτησε ο νέος Βάκχος. Πιό πολύ και από τον Περικλή. Μιχάλη ο καιρός σούπερ... από τους ωραίους τους ανοιξιάτικους. Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted March 21, 2016 πάντως άμα ξέρεις τι ζητάς κάθε φορά σκι μπορείς να κάνεις και πολύ καλό και πάρα πολύ μέχρι να μη σε κρατάνε τα πόδια. Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 21, 2016 (edited) Εμείς πάντως σήμερα περάσαμε υπέροχα, με την προσοχή που απαιτούσε βέβαια, οπως είπες. Προσωπικά έφαγα την περισσότερη μέρα "ξαπλώνοντας" στον Βάκχο με το σανιδακι. Τελευταία κατάβαση downhill σους με Blackman και τα μυαλά στα κάγκελα. Υπέροχο κλείσιμο (όπως δείχνει) σεζόν, παρέα με πολύ πολύ καλούς φίλους. Edited March 21, 2016 by PhaethonF1 7 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted March 21, 2016 παρεπιτόντως ..καταζητούνται κάτι τύποι ( δάσκαλοι ) με λαχανί εμφανίσεις οι οποίοι όλη μέρα δίδασκαν οπτικά τουλάχιστον σκι και ένας snowboard. ειδικά αυτός με τη σανίδα ήταν απίστευτο αυτό που έκανε.... 4 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 21, 2016 Ο αποπάνω κύριος ήταν old skier! Πολύ ησυχία σήμερα εδώ... Φήμες λένε ότι κάποια φαντάσματα του ΧΚΠ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να το κλείσουν μέχρι τις 28 του μήνα. Κρόσσια τα νεύρα χιονοδρόμων, υπαλλήλων και επαγγελματιών. Τελικά το πήραν πίσω. 3 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 21, 2016 παρεπιτόντως ..καταζητούνται κάτι τύποι ( δάσκαλοι ) με λαχανί εμφανίσεις οι οποίοι όλη μέρα δίδασκαν οπτικά τουλάχιστον σκι και ένας snowboard. ειδικά αυτός με τη σανίδα ήταν απίστευτο αυτό που έκανε.... Φίλε old skier, θα μεταφέρω τα καλά σου λόγια στα παιδιά, είναι όντως εξαιρετικοί σκιέρ όλοι τους (σχολή Snowport) και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύουμε μαζί. Έβαλα κι εγώ πέδιλα κατά τις 2 το μεσημέρι, αλλά μέχρι τότε είχα το σανίδι, στο οποίο μάλλον αναφέρεσαι. Σ' ευχαριστώ :-) 4 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 21, 2016 ειδικά αυτός με τη σανίδα ήταν απίστευτο αυτό που έκανε.... μακριά, είναι επικίνδυνος και παλιοχαρακτήρας! 7 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted March 21, 2016 Κατά τα λοιπά, περάσαμε τέλεια σήμερα. Έμεινα από τετρακέφαλους. 4 Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted March 21, 2016 με 2 από τα παιδιά αυτά έκανα κα εγώ μία κατάβαση...!!!! μαζί τους. και είναι αυτοί που συζήτησα μαζί τους για την περίεργη συμπεριφορά του χιονιού γαι το πέρα δώθε που ένοιωθα στα πέδιλα. τελικά και με τη βοήθειά τους το βρήκα το μυστικό, πήγα και εγώ σήμερα με τα αγωνιστικά. είναι σαν να κάνεις με ferari off-road ... μέχρι τις 12.00 σούπερ ...μετά.... δεν είναι η πρώτη φορά ... γιατί χρόνια τώρα κυνηγάω το παγωμένο !!! αλλά το καλά πατημένο γιατί .αμα έχει μπαμς όπως σήμερα πάνε οι τετρακέφαλοι περίπατο από νωρίς... αλλά και το ριζάτο και τη σούπα τα γουστάρω. το βρήκα το κόλπο και το μέρος που έκανα, αυτό το σημείο στον περικλή το έχω καρατσεκάρει χρόνια τώρα...και δεν πάει κανείς. και στις 14.00 είχε σε μερικά σημεία κοτλέ... ότι είχα αφήσει από τις προηούμενες.... άν είχαμε αποδητήρια και να μπορείς να παίρνεις 2 ζευγάρια πέδιλα επάνω....αλλά ξέχασα εδώ δεν είναι ....εξωτερικό. 2 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted March 22, 2016 Όσο περνάμε τέλεια με ενάμιση λιφτ σε λειτουργία, τόσο το χιονοδρομικό θα στρέφετε στους τουρίστες !! (Χωρίς να αμφισβητώ κανέναν από τους προλαλήσαντες..........) 1 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted March 22, 2016 (edited) Όσο περνάμε τέλεια με ενάμιση λιφτ σε λειτουργία, τόσο το χιονοδρομικό θα στρέφετε στους τουρίστες !! (Χωρίς να αμφισβητώ κανέναν από τους προλαλήσαντες..........) Βαγγ έχεις φουλ δίκιο στη βάση του συλλογισμού, αναλογίσου όμως ότι μιλάμε για μία στερημένη χρονιά. Είναι πολλοί αυτοί με μονοψήφιο αριθμό φέτος, που θα έκριναν με διαφορετικό τρόπο μία άλλη χρονιά. edit:Και με "γραμμένα" όχι πολλά, 10 σκι πχ, σιγά μην έδινα 24 ευρώ για ΠερικλοΒακχοΑίολο! Να τα λέμε και αυτά! Edited March 22, 2016 by GiGi 1 Share this post Link to post Share on other sites