skimad 665 Report post Posted September 26, 2016 blizzard SCS carbon Κρις ψαξτο οτι καλυτερο εχω βαλει στα ποδια μου την τελευταια πενταετια μετα τα scott genius sdr και βεβαια αυτο το συμπερασμα βγηκε σε ολα τα σκιτεστ που εχουμε κανει με τον σπιδερ εχοντας δοκιμασει ολα τα σλαλομ ολων των εταιριων.οταν εβαλα μετα απο παροτρυνση του αποστολη του μπουμπα το scs επαθα ζημια και κολλησα εκειτο σλαλομαδικο που μπαινει γλυκα και βγαινει αγρια αν το θες .αν δε το θες βγαινει σαν ενα απο καρβοπεδιλο.ελαφρυ ξεκουραστο και κανει φυσικα και για μεσαιο επιπεδο αλλα με προσοχη γιατι ψιλοκλωτσαει αν δεν ξερεις και λιγο σκι . μπορεις να το φορας ολη μερα καθε μερα σε αντιθεση με τα βαρια slalom wc που μετα την δευτερη κατεβασια απλα σε πανε αυτα και δεν τα πας.Γνωμη μου παντα.. αποφευγετε να αγοραζετε world cup πεδιλα το μονο που θα καταφερνετε ειναι να κουραζεστε.πρωτη δευτερη αντε τριτη κατεβασια για τους γυμνασμενους θα αισθανεστε μποντ μιλερ.μετα απλα θα καιτε τετρακεφαλους καθισμενοι στις ουρες τους και κυνηγοντας τα 7 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 26, 2016 καλο χειμωνα να εχουμε 5 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted September 26, 2016 blizzard SCS carbon Κρις ψαξτο .... οταν εβαλα μετα απο παροτρυνση του αποστολη του μπουμπα το scs επαθα ζημια και κολλησα εκει το σλαλομαδικο που μπαινει γλυκα και βγαινει αγρια αν το θες .αν δε το θες βγαινει σαν ενα απο καρβοπεδιλο.ελαφρυ ξεκουραστο και κανει φυσικα και για μεσαιο επιπεδο αλλα με προσοχη γιατι ψιλοκλωτσαει αν δεν ξερεις και λιγο σκι . Για το συγκεκριμένο έχω ακούσει σταθερά απ'όλους ανάλογα σχόλια... Πρέπει να το δοκιμάσω επιτέλους κι εγώ νομίζω... 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted September 26, 2016 Το έχω καβαλησει. Ότι καλύτερο είχα στα πόδια μου. Απίστευτο πεδίλο. Ψηνομουν τόσο πολύ να το πάρω... μέχρι που άκουσα τιμή... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted September 27, 2016 (edited) η blizzard εχει βγαλει πεδιλάρες.Φετος λανσαρει τα quattro.Εχω τα 7.2 fs R power και ειναι Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Α! Edited September 27, 2016 by skister 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 27, 2016 Τα σηγκεκριμενα ηπαρχουν με 200 ευρω ,δέστρες 12 marker mod 2014-2015 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted September 27, 2016 Ύψος πεπε Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted September 27, 2016 Πέρα από την πλάκα με ενδιαφέρει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted September 27, 2016 Μπραβο παιδια, αυτο περιμενα να συμβει σε αυτο το θρεντ. ...πρεπει να γινει ενα σκι τεστ νωρις νωρις ..... 3 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 27, 2016 (edited) Χρήστο με αυτά που διαβάζω είσαι για οποιοδήποτε πέδιλο με ακτίνα 13-14 και διαστάσεις 115-125, 60-67, 100-105 αρκεί να μην είναι το race μοντέλο της εταιρίας. Το επόμενο και ακόμα και το μεθεπόμενο σκληρότερο της κάθε εταιρίας νομίζω θα σε κάνει χαρούμενο πιστοχαβαλέ και γωνίες όλη μέρα χωρίς κούραση. Προφανώς δεν θα πας σε intermediate, θα πας σε intermediate advanced μοντέλα. όλες οι εταιρίες έχουν στα site τους περιγραφή αληθινά για τι σκιερ είναι το κάθε μοντέλο. Edited September 27, 2016 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 27, 2016 Τα blizzard τα σηγκεκριμενα ειναι στα 170 Εχει και σε 160 ,ειναι φτινοτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted September 27, 2016 Και πως μπορούμε να τα δούμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 27, 2016 Θα πρεπει να τα φερω εδω ι να πατε εσεις εκει!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted September 27, 2016 (edited) Και τα head supershape magnum ειναι ωραίο πέδιλακι .. Υ.γ. Πέπε Για στείλε καμία διεύθυνση γιατί ανεβοκατεβαίνω Βουλγαρία Καλό χειμώνα !! Edited September 27, 2016 by gvaf72 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted September 27, 2016 Προβλέπω να παίζουμε μπουνιές για το σετακι [emoji13][emoji13][emoji13][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted September 27, 2016 Xa xa !! Δεν παίζει .. Και τα magnum μια χαρα πεδιλακι ειναι ..!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted September 27, 2016 (edited) Όλα έχουν να κάνουν με το επίπεδο και την ταχύτητα μόνο ! Φανταστείτε έναν καταπληκτικό σκιερ να πάρει ένα μαλακό πέδιλο και να αρχίσει να τα χώνει...Δεν θα τον κρατήσει ! Αν όμως σκιαρει με χαμηλές ταχύτητες και θα τον κρατήσουν και δεν θα τον κουράσουν. Φανταστείτε τωρα έναν μέτριο σκιερ που μαθαίνει το καρβαρισμα πχ και καβαλήσει ένα σκληρό αγωνιστικό πέδιλο....ουτε που θα μπορέσει να το βάλει σε στροφή ....γιατι πολυ απλα δεν θα υπάρχει η δυναμη λόγω πατηματος και τεχνικης. Έτσι θα πρέπει να είμαστε ελικρινεις ή γνωστές πραγματικα του επιπέδου που βρισκόμαστε και να επιλεγουμε πέδιλα ένα κλικ πιο πάνω από το επιπδο μας ,ώστε με δουλίτσα να μας τραβήξει. Sent from mTalk Edited September 27, 2016 by leonidastria 5 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 27, 2016 blizzard SCS carbon Κρις ψαξτο οτι καλυτερο εχω βαλει στα ποδια μου την τελευταια πενταετια μετα τα scott genius sdr και βεβαια αυτο το συμπερασμα βγηκε σε ολα τα σκιτεστ που εχουμε κανει με τον σπιδερ εχοντας δοκιμασει ολα τα σλαλομ ολων των εταιριων. οταν εβαλα μετα απο παροτρυνση του αποστολη του μπουμπα το scs επαθα ζημια και κολλησα εκει το σλαλομαδικο που μπαινει γλυκα και βγαινει αγρια αν το θες .αν δε το θες βγαινει σαν ενα απο καρβοπεδιλο.ελαφρυ ξεκουραστο και κανει φυσικα και για μεσαιο επιπεδο αλλα με προσοχη γιατι ψιλοκλωτσαει αν δεν ξερεις και λιγο σκι . μπορεις να το φορας ολη μερα καθε μερα σε αντιθεση με τα βαρια slalom wc που μετα την δευτερη κατεβασια απλα σε πανε αυτα και δεν τα πας. Γνωμη μου παντα.. αποφευγετε να αγοραζετε world cup πεδιλα το μονο που θα καταφερνετε ειναι να κουραζεστε. πρωτη δευτερη αντε τριτη κατεβασια για τους γυμνασμενους θα αισθανεστε μποντ μιλερ.μετα απλα θα καιτε τετρακεφαλους καθισμενοι στις ουρες τους και κυνηγοντας τα Κάνει και για πιο light χιονοδρόμους; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 30, 2016 (edited) αναλογος πως τον εννοεις τον λαιτ χιονοδρομο Κρις.. για σενα κανει παντως ανετοτατα και θα σου φτιαξει πολυ την ηδη καλη τεχνικη σου Edited September 30, 2016 by skimad 1 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted September 30, 2016 Για μένα έλεγα και το light πάει τόσο στο βάρος, όσο και στην τεχνική. Δεν το βρίσκω στο site της Blizzard. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted September 30, 2016 Είναι παλαιότερο μοντέλο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted September 30, 2016 Τα Blizzard RCS Racing S και Blizzard SCS Racing S είναι σλαλομάδικα αδελφάκια (το πρώτο έχει προσανατολισμό σε μεγαλύτερης ακτίνας στροφές, όχι όμως GS). Και τα δύο είναι "εξημερωμένες" εκδόσεις του SRC που είναι το top SL μοντέλο της Blizzard (μετά υπάρχει και το FIS αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν). Παραθέτω κρίσιμες φράσεις από σχετικά αξιόπιστες σελίδες (http://www.skireviewer.com) με reviews όπου τα γκρίζα τα πρόσθεσα εγώ. The physical and technical demands (for RCS and SCS) are lower (than SRC). These models are focused on pure enjoyment without lowering the performance too much. So if you are looking to downgrade or just to ski more comfortable, these two (RCS and SCS) are a very safe choice. Ένα σχόλιο/ερώτηση για το "lowering the performance too much" : και too much να ήτανε, πόσοι τουρίστες θα το καταλαβαίναμε?? Το θέμα είναι τι γίνεται με εκείνο το "more comfortable". Θα αντέξει ο τουρίστας μία ημέρα? Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει (αφού πέρισυ δεν έκατσε ούτε μια μέρα σκι μαζί με τον ιδιοκτήτη) αλλά σε αυτά που λέει ο skimad πρέπει να έχει απόλυτο δίκιο: γλυκό μπάσιμο (άρα, που συγχωρεί) και έξοδο όπως την γουστάρεις. Φιλικά 7ψυχος ΥΓ. Αν δεν είχα (αναγκαστεί) να αγοράσω σκι πέρισυ, θα το ζαχάρωνα και εγώ. 3 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 30, 2016 εσενα νταγκλας θα σου εχω κιντερ εκπληξη πεδιλακι φετος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 30, 2016 Χρηστο το σκι αυτο οσο και να το πιεσεις κραταει ασχετα με το βαρος του γιατι ειναι ελαφρυ (καρμπον)απο κει και περα η διαφορα με τα σκληρα σλαλομ ειναι οτι δεχεται και αναβατες μικροτερου επιπεδου και τους φερεται με στοργη οποτε πανω εκει ο καθνεας αναλογως ποσο εχει ορεξη να δουλεψει τον ανεβαζει και στο αναλογο επιπεδο.και εφοσον κατσει καποιος να δουλεψει βγαινει και με το συγκεκριμενο εκτος πιστας να κανει τα ιδια που κανει μεσα στη πιστα να κανει και το πουδρτεστ.αν καταφερει να τα παει καλα σε κλειστες κοντρολαρισμενες στροφες σε απατητο - απαιτητικο χιονι τοτε ας βαλει το φαρδυ του και να βγει και θα καταλαβει την διαφορα της αποδοσης του στο σκι γενικοτερα κοινως σε εκπαιδευει και για το εκτος πιστας σκι 2 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 30, 2016 Αλλη μια προταση Rossingnol pursuit 700 TI 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites