sotogiannop1 2,158 Report post Posted October 19, 2017 (edited) Μιχάλη τι μου λες για αγωγές και σαχλαμάρες! Όσο και να με προσβάλεις, εγώ ακόμη σε θεωρώ φίλο.ΔΕν ξεχνάω τοτε που σε γνώρισα μαζί με τον Γκορτζή και μου είπατε για την ιδέα του συλλόγου και για το εάν θέλω κι εγώ να συμπορευθώ μαζί σας! Και εσενα σε πονάω, και το σύλλογο και όλους όσους κατά καιρούς έχουμε πορευθεί μαζί! Για πολλά χρόνια οι μόνοι εργαζόμενοι σε ΧΚ που έγραφαν και απαντούσαν εδώ μέσα ήμασταν ο Δρίβας κι εγώ. Τώρα εάν ο ένας έγραφε ψέμματα και ο άλλος αλήθειες, τι να πω.... Τουλάχιστον προσπαθήσαμε να είμαστε συνεπείς. Άλλοι κρύβονται, βάζουν λόγια και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να την βγάζουν καθαρή! Ας μείνετε με αυτούς λοιπόν, εάν αυτοί σας αξίζουν! ΌΠως και να χει από δω και πέρα έαν έχω κάποια ενημέρωση από το ΧΚΠ ή από άλλο ΧΚ, που αξίζει να δημοσιοποιήσω, θα το κάνω. Σε αντιπαράθεση δεν μπαίνω άλλο. Το είπα και παραπάνω. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! Edited October 19, 2017 by sotogiannop1 1 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 19, 2017 Δεν μπορω να καταλαβω ...το σκεπτικό .να απαιτούμε πληρεί ενημερωση -χαρτι και καλαμαρι για το γίγνεσθαι στο χκ παρνασσος .Απο ατομα - υπαλλήλους που πληρωνωνται απο την εγοδοσια με μισθους υξηλους -χαμηλους δεν εχει σημασια ..ΑΛΛΑ εργαζωμενη ....στο χκ ..Να βγουν ανοιχτα και να αρχισουν τις κατηγωριες κλπ ..ρε !! παμε καλα ..αυτα δεν μπορουν να γινουν οσο ειναι εκει εργαζωμενη .. μετα την απομακρυνση τους απο τον χωρο εργασιας ..τοτε αρχιζουν να μιλουν οσο φυσικα μπορουν να μιλήσουν για τα παντα σαν να λεμε σε εχω υπαλληλο μου σε πληρώνω ..με κατηγορείς -σωστα αδικα δεν εχει σημασια ..και θελεις να σε κρατήσω στην εταιρεια μου ..καπου μου φαινεται εχουμε λαθος 2 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 19, 2017 (edited) Ο Σωτήρης δεν δουλεύει πια εκεί Νίκο Σε δύο post President και Σωτήρη ο λόγος που αυτή η χώρα πτώχευσε και δεν έχει ελπίδα να σταθεί στα πόδια της, μια χαρά τα λέτε αυτή τη χώρα έχουμε. Ονομάζεται φιλότιμο και το χάσαμε ενώ δεν το βλέπω να γυρνάει Φιλάκια Σωτήρη, ότι γράψεις εδώ πέρα που δεν είναι αντικειμενικό αλλά ή είναι η μισή αλήθεια ή ψέμα είμαι υποχρεωμένος από τη λέξη φιλότιμο να τονίζω ότι είσαι κάποιος που έλεγε ψέματα όσο δούλευε και συνεχίζει να μην λέει την αλήθεια. Μα και ο Δρίβας έλεγε τις μισές αλήθειες όσο εργαζόταν (γιατί μπορούσε λόγω θέσης, πάντως τα ψεύδη τα δικά σου που λόγω θέσης ήσουν "αναγκασμένος" να πεις δεν τα είπε αν και όπως σου έχω ξαναπεί έπρεπε να είχες παραιτηθεί ) αλλά από τότε που δεν εργάζεται έχει γράψει το 99% της αλήθειας. Εκεί είναι η διαφορά σας και ντροπή σου. Υπενθυμίζω σε όλους στην ημερίδα του Συλλόγου ρώτησα τον Δρίβα μπροστά στον προιστάμενό του γιατί είναι ακόμα η Σαχάρα στα κουτιά. Όλοι σπεύσατε να κλείσετε για διάλλειμα να μην απαντήσει INCLUDING εσένα και τότε προεδρείο του Συλλόγου. Μπορεί η ιστορία να είχε γραφτεί διαφορετικά μπορεί και όχι αν δεν κάνατε όλοι κοκοκοκο αλλά το νόημα είναι σαφές. κοκοκο πτώχευση και καταστροφή του σκι Αυτοί που κρύβονται, βάζουν λόγια και την βγάζουν καθαρή τουλάχιστον δεν λένε ψέματα (και αν λένε έχουν πολύ κοντά ποδάρια) και προσπαθούν ξενυχτώντας ΜΕ -10 βαθμούς κελσίου πάνω σε λιφτ και γκρεμούς να χαρεί κάνας άνθρωπος σκι. Στο χέρι σου είναι να πείσεις ότι θα κουραστείς και εσύ να χαρεί κάνας άνθρωπος σκι και όχι να έρθει σα λαλάκας 400 χιλιόμετρα για να βρει πίστες χωράφια και λιφτ κλειστά που εσύ ήξερες και έγραψες μόνο τα αντίθετα. Και για να το κλείσω τα ίδια λέω και σε αυτούς. Βγείτε και μιλήστε δημόσια. Η διαφορά με εσένα είναι ότι βγαίνεις δημόσια και λες μόνο αυτά που επιλέγεις ενώ αυτοί δεν βγαίνουν καθόλου μέχρι στιγμής. Και σε πληροφορώ ότι θα βγουν τη σωστή στιγμή. Θυμάσαι τον Οικονόμου που βγήκε με κείμενο τη μοναδική μέρα που είχε καλή δικαιολογία για το χάλια πάτημα πιστών τη σεζόν με τις πίστες χωράφια τι ξεφτίλα ήταν? Ε ακριβώς το ίδιο κάνεις και εσύ. Κουράσαμε το κλείνω εδώ, δεν σε πείθω παρόλο που είναι η χρυσή σου ευκαιρία να προσφέρεις πραγματικά στο σκι μας δεν το κάνεις, θα χαρώ να συνεργαστούμε μπας γίνουν οι ενέργειες που λέμε για φέτος. Ζητώ από όλους πάντως να σκεφτούν ότι όσο το χάος του Παρνασσού δεν δημοσιοποιείται με βροντερή φωνή και το δημόσιο χρήμα θα σπαταλάμε και σκι δεν θα χαρεί κουνούπι* *για να μη με κράζετε κουνούπι είναι οι μισοί άτυχοι χιονοδρόμοι που έπεσαν στις φόλες. Τις άλλες μισές μέρες, οι άλλοι μισοί, απολαμβάνουν σκι με βολίδα λιφτ, σε ένα πανέμορφο βουνό τον μαγικό Παρνασσό, σταματάνε και Δελφούς να νιώσουν ομφαλογήινοι, με τεράστια έκταση off piste και που μπορείς να μην κατέβεις δυο φορές την ίδια πίστα σε μια μέρα, στη λιακάδα, 2 ώρες από το σπίτι τους, που γυρνάνε για σπιτικό φαί στις 7, με κόστος το πολύ 28 ευρώ τη μέρα και απορούν με όσους πάνε μόνο Άλπεις να ξοδέψουν χιλιάρικα για να φάνε ομίχλη και παλιόχιονα Edited October 19, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted October 19, 2017 Ψυχραιμια. Το μεροκαματο ενος πιστερ ειναι τα εξοδα ενος ιχ να παει και ναρθει. Τι ζηταμε τωρα; να αγαπανε το χκπ; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted October 19, 2017 νομίζω ότι το θέμα το κουράσαμε. τα πράγματα είναι απλά: to XKΠ είναι απλά ένας οργανισμός όπως πολλοί άλλοι στην Ελληνική επικράτεια. Έχει κάποιους που το πονάνε, κάποιους που αδιαφορούν, κάποιους που κονομάνε, κάποιους που το θεωρούν τσιφλίκι τους, γενικώς έχει τα πάντα. Έκαναν μια επένδυση 30 εκ γιατί τόσα μπορούσε να πάρει. Αν μπορούσε να πάρει 100 εκ θα έπαιρνε 100 εκ. Εκ των υστέρων προσπαθήσαμε να δικαιολογήσουμε τα 30. Όποιος έχει ασχοληθεί στο ελάχιστο με κοινοτικά προγράμματα καταλαβαίνει τι εννοώ. Από εκεί και πέρα, στην καθημερινότητά του , το ΧΚΠ είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Σοβαρός σχεδιασμός δεν έχει γίνει σε κεντρικό επίπεδο για το τι θέλουμε να παρέχουμε ως υπηρεσία. Θα καθυστερήσουν οι όποιες εργασίες πρέπει να γίνουν, πολλοί εργαζόμενοι θα είναι και φέτος άπειροι και θα μάθουν στην πορεία τη δουλειά (με ότι και αν αυτό συνεπάγεται για τους χιονοδρόμους), λεφτά δεν υπάρχουν, και θα πρέπει να δεχτούμε ότι έτσι έχουν τα πράγματα Κανείς δε θα λογοδοτήσει γιατί η Αφροδίτη δε θα πάει ποτέ από τα 1750 μέχρι την κορυφή του Βάκχου , γιατί η ΗΡΑ λειτουργεί με δέκα καρεκλάκια και καμπίνες και όχι με σαράντα, γιατί στον Ερμή μπορείς να πας φορώντας πέδιλα αλλά όχι να γυρίσεις κτλ Όμως δεν μπορεί κανείς να κατηγορεί τους εργαζόμενους, ούτε να φωνάζει για παραιτήσεις. Στο φινάλε, δεν έχουν και την όρεξή μας. Τη δουλειά τους κάνουν, και όπως αντιλαμβάνεστε, στις εποχές που ζούμε (όπου η περηφάνεια δεν τρώγεται) δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν τη θέση τους. Αν πρέπει κάποιος να δώσει εξηγήσεις δεν είναι οι εργαζόμενοι, αλλά η ΕΤΑΔ. Τα περί ανάπτυξης και χειμερινού τουρισμού όπως καταλαβαίνετε, δυστυχώς είναι μόνο για τις κάμερες. 10 Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 19, 2017 (edited) βρε Μιχάλη γιατι τα βαζεις με τις Αλπεις κ οσους πανε? οποιος 1. εχει την ανεση 2. του αρεσει να παει, θα παει...ειτε αλπεις ειτε βουλγαρια ειτε Καναδα, Γεωργια Ντουμπαι οπου γουσταρει... το αν ειναι καλυτερα, αν ειναι φθηνοτερα κλπ ειναι ολα οπως το βλεπει ο καθενας Ολα ειναι θεμα γουστου κ τσεπης... Βασικα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που παει ΜΟΝΟ Αλπεις...ισως παει ΚΑΙ Αλπεις...αλλα μονο εκει το αποκλειω Edited October 19, 2017 by Turms Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Aυτοί τα βάζουν με όσους πάμε στον Παρνασσό και γράφουν ψέματα ότι το σκι στις Άλπεις είναι πιο φτηνό από την Ελλάδα. Talarian αυτή η φράση σου είναι πολύ λάθος Στο φινάλε, δεν έχουν και την όρεξή μας. Τη δουλειά τους κάνουν, και όπως αντιλαμβάνεστε, στις εποχές που ζούμε (όπου η περηφάνεια δεν τρώγεται) δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν τη θέση τους. Αν πρέπει κάποιος να δώσει εξηγήσεις δεν είναι οι εργαζόμενοι, αλλά η ΕΤΑΔ. Η φράση σου αυτή είναι πολύ λάθος για 15 εργαζόμενους στον Παρνασσό και 10 στα Καλάβρυτα τουλάχιστον. Και την όρεξή μας έχουν και έχουν πολύ όρεξη να βελτιωθεί το χιονοδρομικό και μάλιστα αυτοί ξεκινάν την προσπάθεια βελτίωσης. Ρε παιδιά δεν δουλεύει πια εκεί ούτε ο Σωτήρης ούτε ο Δρίβας ποια θέση ρισκάρουν? Το πρόβλημά μου είναι ότι ο Σωτήρης δηλώνει ρητά ότι θέλει να κάνουμε καλύτερο σκι και θα προσπαθήσει και σε αυτό είναι ταγμένος και και και Μα τα ΕΤΑΔ και πέρσι και φέτος δήλωσαν ρητά ότι ο Παρνασσός είναι μέτριο χιονοδρομικό μόνο Σαββατοκύριακου, θα πάνε low cost ας μη χαρεί σκι κανένας, αππέριψαν τις προτάσεις του Συλλόγου, δεν απαντάνε καν στις γραπτές ερωτήσεις του Συλλόγου δεν έχουν κάτι άλλο να εξηγήσουν εκτός αν πάρει δημοσιότητα το θέμα Εγώ αυτό που λέω για ακόμα μια χρονιά είναι να πάρει δημοσιότητα ΤΩΡΑ και όχι μετά το Σάββατο που θα είναι κλειστό λόγω παγοποίησης γιατί δεν ήθελαν να ξοδέψουν 320 ευρώ να οργανωθούν για την παγοποίηση. Edited October 20, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Aυτοί τα βάζουν με όσους πάμε στον Παρνασσό και γράφουν ψέματα ότι το σκι στις Άλπεις είναι πιο φτηνό από την Ελλάδα. Talarian αυτή η φράση σου είναι πολύ λάθος Μιχάλη κανείς δεν τα βάζει με τον παρνασσό. Αν κάτι ειναι φθηνό η οχι εξαρτάται απο την οπτική γωνία που το βλέπει ο καθένας μας, και τις απαιτήσεις που εχει. Αλλος το βλέπει μόνο σαν σκι και καλά κάνει, και αλλος το βλέπει σαν διακοπές που θέλει να περάσει ευχάριστα και να κάνει και σκι. Για καποιον το να ξυπνάει το πρωί να βαζει τα πεδιλά του μπροστά στην πόρτα του ξενοδοχείου του και να κάνει σκι μπορεί να ειναι το πιο σημαντικό , καποιος αλλος προτιμάει να κανει 20ΚΜ αποσταση και να του στοιχίσει λιγότερο για να μπορέσει να κάνει περισσότερες μερες σκι. Περι ορέξεως .......................... δεν υπαρχει λοιπόν ασπρο και μαυρο μόνο. Οσον αφορα τις διαμαρτυρίες , το κράξιμο η οπως αλλοιως θές να το πεις , δεν ειναι για ολους προτεραιότητα , μπορεί να εχεις απολυτα δικιο μπες μπροστά βρές και αλλους που να εχουν το ιδιο πάθος με εσένα (παθος με την καλη εννοια = επιμονη ) και οργάνωσε το . Το να τα βάζεις με τον οιονδηποτε πρωην η νυν υπάλληλο του χκ δεν εχει νοημα. Υ.Γ με αυτά που λέω δεν θέλω να κάνω καμία συγκριση του παρνασσού με Αλπεις η με βουλγαρία. Το κάθε μερος το βλέπεις με αλλη οπτική γωνία ολα εχουν τα συν και τα πλην τους. Edited October 20, 2017 by gatz 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 Μιχάλη κανείς δεν τα βάζει με τον παρνασσό. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD...ΡΗΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Οσον αφορα τις διαμαρτυρίες , το κράξιμο η οπως αλλοιως θές να το πεις , δεν ειναι για ολους προτεραιότητα , μπορεί να εχεις απολυτα δικιο μπες μπροστά βρές και αλλους που να εχουν το ιδιο πάθος με εσένα (παθος με την καλη εννοια = επιμονη ) και οργάνωσε το . Το να τα βάζεις με τον οιονδηποτε πρωην η νυν υπάλληλο του χκ δεν εχει νοημα. Αυτό κάνω ακριβώς όπως το λες εδώ και 12 χρόνια με τον Σύλλογο. Ακριβώς όπως το λες. Είναι πλήρως οργανωμένο και τα ταλευταία χρόνια κολλάει στο ότι το προεδρείο τη κρίσιμη στιγμή κάνει κοκοκοκοκο Με δουλεύεις ρε που δεν θα τα βάλουμε με την ενημέρωση του χιονοδρομικού όταν μας λένε ότι θα είναι ανοιχτό και ξέρουν ότι θα είναι κλειστό? Μπράβο θα τους πόύμε? Όταν γράφουν εδώ γιουπιγιάγια τραλαριλαλο βάλαμε χιονοπαγίδες ενώ όλες οι άλλες πηγές λένε πάμε για καταστροφή και ίσως μπουν 3 μέτρα χιονοπαγίδες να τους επιβραβεύσουμε? Έλα Χριστέ και Παναγία Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Το να βαζεις μεγαλα κεγαλαια και bold γραμματα δεν αλλά ζει κάτι σε αυτο που θές να πεις. Επίσης λες οτι πολλοι υποστηρίζουν λάθος για σένα οτι ο Παρνασσός ειναι ακριβός. το ακριβός η φθηνός εχει να κάνει με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για μένα λοιπόν αυτη την στιγμη δεν ειναι value for money. (αλλα αυτό ειναι προσωπική αποψη και μπορείς να μην της δώσεις καμία σημασία ) Edited October 20, 2017 by gatz Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted October 20, 2017 ερώτηση , ο σκοπός της ΕΤΑΔ ποιος είναι; ο σύλλογος ,έχει την δυνατότητα να οργάνωση ημερήσιο ski στον Παρνασσό καθημερινές για 3000 μέλη ; Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Το να βαζεις μεγαλα κεγαλαια και bold γραμματα δεν αλλά ζει κάτι σε αυτο που θές να πεις. Επίσης λες οτι πολλοι υποστηρίζουν λάθος για σένα οτι ο Παρνασσός ειναι ακριβός. το ακριβός η φθηνός εχει να κάνει με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Για μένα λοιπόν αυτη την στιγμη δεν ειναι value for money. (αλλα αυτό ειναι προσωπική αποψη και μπορείς να μην της δώσεις καμία σημασία ) Διαβάστε ρε παιδιά την υπογραφή του gatz και πείτε μου ότι δεν είμαι τρελός και ξέρω Ελληνικά. Γράφει ή δεν γράφει η πιο οικονομική ανά ώρα και χιλιόμετρο σκι? Ρε επιστήμονας άνθρωπος είσαι καλέ μου φίλε, δεν ξέρω να διαβάζω ή εννοείς κάτι άλλο από αυτό που γράφεις σαν τυπικός δευτεροδεσμίτης? Άμα γράφεις κάτι λάθος που έχει αναιρεθεί στη προηγούμενη σελίδα και μας προκαλεί βλάβη στο σκι μας θα στο βγάλω και με πλακάτ στο Σύνταγμα. Γράψε ένα θεωρώ σαν ποιότητα υπηρεσιών για όσους δεν μπορούν το πρωινό ξύπνημα, γράψε ένα για να μη κατεβαίνεις την ίδια πίστα συνέχεια (που και αυτό μούφα είναι) Για το value for money έχω πάει 17 φορές στις Άλπεις (100 μέρες σκι περίπου, 20 μέρες εντελώς καμένες από καιρό, 80 μέρες σκι με ήλιο, 20 είχαν σούπερ χιόνι, 30 είχαν τρισάθλιο τα άλλα στη μέση) με κόστος περίπου 12.000-17.000 ευρώ Έχω πάει 300 φορές περίπου στην Ελλάδα με κόστος περίπου 12.000-17.000 ευρώ, ζήτημα να είχα 20 από αυτές κακό χιόνι και καιρό, ενώ σούπερ χιόνι και καιρό είχαν οι 150+ (edit: Μάλλον προς το 220-250 είναι πιο σωστό νούμερο). Μη βαράτε πρόχειρα νούμερα τα παραπάνω από το μυαλό χωρίς στοιχεία. Αν σε αυτά της Ελλάδας δούλευαν σωστά Παρνασσός και Καλάβρυτα θα ήταν ακόμα πιο συντριπτική η διαφορά και για αυτό φωνάζω μπας δουλέψουν καλά να μην υπάρχει καν θέμα σύγκρισης Τα χιλιόμετρα που μπορείς να κάνεις σκι σε μια μέρα στον Παρνασσό είναι όσα στις Άλπεις και το ξέρετε με τα νέα λιφτ. Για να μη φωνάζεις η πάγια θέση μου είναι κάθε χρόνο μια βδομάδα Άλπεις και φουλ ΠαρνασσοΚαλάβρυτα. Αν δεν έχω λεφτά ή εχω περιορισμένη άδεια φουλ ΠαρνασσοΚαλάβρυτα 5 υπέροχες καθημερινές και αν έχω λίγα ακόμα λεφτά σκ. Υπεθυμίζω σεβασμό σε όσους δεν έχουν οικονομική άνεση και στο ότι το καταστατικό του Συλλόγου γράφει κάποια πράγματα Edited October 20, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted October 20, 2017 Ψυχραιμια Παντως με τοσα κρατικα χιονοδρομικα ( παρνασσος, καλαβρυτα, σελι, βασιλιτσα, πηλιο,μετσοβο, φαλακρο, καιμακ αλλα και τα ταχα ιδιωτικα 3,5, πισοδερι, μαιναλο κλπ) Μια υπηρεσια πιστοποιησης και ελεγχου θα εκανε χρυσες οικονομιες. Αλλα ναι θα γινουμε...σοβιετια.... Ε σκαστε και...ξυλωθητε.... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα Η ΕΒΕΤΑΜ είναι κρατική εταιρεία και από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης στη χώρα. Από όσο ξέρω είναι ο μοναδικός φορέας (στην Ελλάδα) ικανός να πιστοποιήσει τέτοιου είδους εγκαταστάσεις (τουριστικούς αναβατήρες). 1 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 20, 2017 Υπεθυμίζω σεβασμό σε όσους δεν έχουν οικονομική άνεση και στο ότι το καταστατικό του Συλλόγου γράφει κάποια πράγματα Ναι ρε Μιχάλη, αλλά τον ίδιο σεβασμό δεν τον δείχνεις προς αυτούς που εργάζονται στα χιονοδρομικά και οι οποίοι με τα ψίχουλα που παίρνουν προσπαθούν να κλείσουν καμία τρύπα. Απαιτείς (!) να βγουν και να βροντοφωνάξουν τα στραβά, ή να... κατέβουν σε απεργίες, λες και θα πας εσύ μετά να τους δώσεις τον μισθό που κινδυνεύουν να χάσουν. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,720 Report post Posted October 20, 2017 (edited) αυτ'ο θα πει (edit mod. Δεν χρειάζεται να προσβάλουμε τους συνομιλητές μας) !!! Edited October 20, 2017 by Χρήστος Λάππας Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Ναι ρε Μιχάλη, αλλά τον ίδιο σεβασμό δεν τον δείχνεις προς αυτούς που εργάζονται στα χιονοδρομικά και οι οποίοι με τα ψίχουλα που παίρνουν προσπαθούν να κλείσουν καμία τρύπα. Απαιτείς (!) να βγουν και να βροντοφωνάξουν τα στραβά, ή να... κατέβουν σε απεργίες, λες και θα πας εσύ μετά να τους δώσεις τον μισθό που κινδυνεύουν να χάσουν. Και βέβαια το ζητάω εφόσον είναι ΣΙΓΟΥΡΟ εδώ που φτάσαμε ότι κάτι τέτοιο θα βελτιώσει την πλουτοπαραγωγική πηγή που είναι η χιονοδρομία και είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα γυρίσει στις δικές τους τσέπες. Όπου ΣΙΓΟΥΡΟ στο δικό μου το μυαλό και στο μυαλό 99 στους 100 ανθρώπους που μιλάω. Προφανώς δεν θα βάλω το μαχαίρι στο λαιμό σε κανέναν αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το ζηταω Ξαναγράφω γιατί θα με τρελάνετε ούτε ο Σωτήρης ούτε ο Δρίβας δουλεύουν σήμερα δεν κινδυνεύει καμία δουλειά Εδώ και 10 χρόνια δε λέμε ότι αν δε ξυπνήσουν οι Αραχωβίτες και τα ΕΤΑΔ να πληρώσουν/επενδύσουν/κάνουν απλά ότι λέει η κοινή λογική δεν υπάρχει σωτηρία? Πως αλλιώς θα ξυπνήσουν? Με μια απεργία ένα ωραίο σκ με λιακάδα φουλ κόσμο και πλήρη δημοσιοποίηση της υφιστάμενης τραγικής κατάστασης λες να συνεχίσουν να κοιμούνται? Ξαναγράφω τη λέξη φιλότιμο που προφανώς όπως τα λες δεν είναι ανάγκη να το έχουμε προκειμένου να μη υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε τη δουλειά μας ακόμα και αν σπαταλάμε τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Ρε άραγε γιατί πτώχευσε η χώρα δεν μπορώ να καταλάβω? Ότι πεις gatz πάντως ή δε ξέρεις Ελληνικά ή κάτι πρέπει να αλλάξεις. Πάντα χαίρομαι να ακούω τα επιχειρήματα σου και όταν απαντάς με προσβολές μάλλον σημαίνει ότι δεν έχεις άλλα. mods άραγε αυτό το post του gatz επιτρέπεται? Edited October 20, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
tot2day 102 Report post Posted October 20, 2017 Παντως το να συγκρινεις τα ελληνικα ΧΚ με των αλπεων ειναι σα να μου συγκρινει ο Αγγλος τη Χαλκιδικη με την Κορνουαλη. Και σ'αυτους πιο φτηνα ερχεται η χεριά στο Ντεβον, αλλα καθε καλοκαιρι εδω κανουν διακοπές. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Παντως το να συγκρινεις τα ελληνικα ΧΚ με των αλπεων ειναι σα να μου συγκρινει ο Αγγλος τη Χαλκιδικη με την Κορνουαλη. Και σ'αυτους πιο φτηνα ερχεται η χεριά στο Ντεβον, αλλα καθε καλοκαιρι εδω κανουν διακοπές. Φαντάζομαι όμως έναν Άγγλο να τρώει μούτζες άμα γράφει "απλωτές στην Ελλάδα, ο πιο φτηνός τρόπος να κολυμπήσεις ανά ώρα απλωτής" και άλλον ένα να γράφει "σταματήστε να προσπαθήσετε να καθαρίσετε τα νερά στο Ντέβον" στο φόρουμ του Αγγλικού Συλλόγου Κολύμβησης Ντέβον και περιχώρων. Μια μεγάλη διαφορά όμως...νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι το σκι είναι 3 πράγματα: Ποιότητα χιονιού/καιρός, ταχύτητα αναβατήρων και έκταση/εναλλαγές πεδίου. Στο πρώτο είναι ίδιος μη σου πω καλύτερος από τις Άλπεις μιας και διαλέγεις μέρες και χιόνια. Στο δεύτερο είναι ίδιος με τις Άλπεις με τα νέα λιφτ. Στο τρίτο προφανώς και χάνει, αλλά αν δουλεύει όλος και γυρίσεις το βουνό, μόνο από το bansko χάνει τα άλλα χκ των Βαλκανίων τα κοιτάει στα μάτια. Αν επεκταθεί είναι Bansko. Αν επεκταθεί και το Bansko γράψτε άκυρο. Το μόνο που του λείπει είναι να δουλεύει όλος όπως θα έπρεπε και φυσικά να επεκταθεί. Το κολύμπι στο Ντέβον είμαι σίγουρος ότι ποιοτικά θα έβαζες διαφάνεια νερού, ομορφιά παραλίας, θερμοκρασία, κυματισμός κλπκλπ Σκέφτηκα τη νέα μου υπογραφή: Οδοντογιατροί στην Ελβετία. Η πιο οικονομική λύση ανά δόντι και απονεύρωση Edited October 20, 2017 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted October 20, 2017 mods άραγε αυτό το post του gatz επιτρέπεται? Όσο και τα δικά σου στα οποία, "ψεύτη" ανέβαζες τον Σωτήρη και "απατεώνα" τον κατέβαζες. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Το ερώτημα μου παραμένει ... έχει την ευχέρεια ο σύλλογος να οργάνωση ημερήσια βόλτα για ski, κάποιες καθημερινές , για 3000 μέλη ; Θα ήθελα όλοι να έχουμε υπόψη μας ότι καμία πρωτεύουσα δεν έχει Παρνασσό , σε μιάμιση ώρα απολαμβάνεις ski (Σάββατοκυριακο σκι , που στην Ευρώπη ) Sent from my iPad using Tapatalk Edited October 20, 2017 by vaggelis 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Όσο και τα δικά σου στα οποία, "ψεύτη" ανέβαζες τον Σωτήρη και "απατεώνα" τον κατέβαζες. Μα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι σαν επαγγελματίας που ακολουθούσε οδηγίες άλλων στην ενημέρωση του ΧΚΠ έγραφε ψέματα, δεν το διέψευσε και συνέβη τόσες φορές με τόσους μάρτυρες που είναι πλήρες, αληθές γεγονός, τέλος. Toυ έχω αναφέρει τα περιστατικα, ας πει δεν συνέβησαν ποτέ. Προτίμησε να γράψει κουράστηκα δεν απολογούμε και δικαίωμά του. Τι να κάνουμε ρε παιδιά το άσπρο είναι άσπρο το μαύρο είναι μαύρο. Σαν Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας να το αποσιωπήσουμε? Να τους πούμε μπράβο? Αυτό το σκι θέλουμε, που τα χιονοδρομικά μας λένε ψέματα και εδώ να γράφουμε μόνο μπράβο που βάλατε 3 μέτρα χιονοπαγίδα? Πείτε γιατί πιστεύετε εσείς ιδρύθηκε ο Σύλλογος να καταλάβω, μπας γράφω και εγώ τέτοια, γιατί θα τρελαθώ vaggeli η αίσθησή μου είναι όχι, αλλά ας απαντήσει η ΟΕ εκδρομών Edited October 20, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted October 20, 2017 Θα επιμείνω ... δεν την θεωρώ εκδρομή πρέπει να είναι προσπάθεια οε χιονοδρομίας , ας ερωτηθούν τα μέλη να δηλώσουν αν μέσα στην βδομάδα θέλουν να ανέβουν το βουνο με στόχο τουλάχιστον 1000 μέλη.......... 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 20, 2017 (edited) Σαν ιδέα πάντως είναι καταπλητική και μπορεί να αποτελέσει την αφορμή να αλλάξει για πάντα το σκι του Έλληνα και το σκι στην Ελλάδα. Άλλωστε είναι και πάγια θέση του Συλλογου ότι το πρόβλημα είναι ότι πάμε όλοι Σαββατοκύριακο. Η αίσθησή μου είναι ότι θέλει τρελή διαφήμιση (tv, ράδιο κλπ). Ίσως μια ωραία ιδέα, που γνωρίζω ότι το ΧΚΠ (αλλά και το ΧΚΚ), τοπικοί φορείς θα την βοηθήσουν κατά 99%, είναι να πούμε πχ 15 Φεβρουαρίου 2018 μέρα "ανακαλύπτουμε τα Ελληνικά Χιονοδρομικά καθημερινές, πάρτε μια μέρα άδεια για μια αξέχαστη μέρα σκι, θα αξίζει περισσότερο από μια ακόμα μέρα άδεια για καλοκαιρινές διακοπές". Ας πουν οι ΟΕ Χιονοδρομίας και η ΟΕ εκδρομών, ήδη υπήρχαν μερικές θετικές απαντήσεις με κόσμο που θα το συνεργαζόταν με τον Σύλλογο. Πάντως ο Σύλλογος όσα χρόνια τον ξέρω μέχρι 117 άτομα μάζεψε Σαββατοκύριακο, το 1000 καθημερινή μου μοιάζει ουτοπικό μόνος του ο ΣΤΧ να καταφέρει Edited October 20, 2017 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 20, 2017 Φαντάζομαι όμως έναν Άγγλο να τρώει μούτζες άμα γράφει "απλωτές στην Ελλάδα, ο πιο φτηνός τρόπος να κολυμπήσεις ανά ώρα απλωτής" και άλλον ένα να γράφει "σταματήστε να προσπαθήσετε να καθαρίσετε τα νερά στο Ντέβον" στο φόρουμ του Αγγλικού Συλλόγου Κολύμβησης Ντέβον και περιχώρων. Μια μεγάλη διαφορά όμως...νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι το σκι είναι 3 πράγματα: Ποιότητα χιονιού/καιρός, ταχύτητα αναβατήρων και έκταση/εναλλαγές πεδίου. Στο πρώτο είναι ίδιος μη σου πω καλύτερος από τις Άλπεις μιας και διαλέγεις μέρες και χιόνια. Στο δεύτερο είναι ίδιος με τις Άλπεις με τα νέα λιφτ. Στο τρίτο προφανώς και χάνει, αλλά αν δουλεύει όλος και γυρίσεις το βουνό, μόνο από το bansko χάνει τα άλλα χκ των Βαλκανίων τα κοιτάει στα μάτια. Αν επεκταθεί είναι Bansko. Αν επεκταθεί και το Bansko γράψτε άκυρο. Το μόνο που του λείπει είναι να δουλεύει όλος όπως θα έπρεπε και φυσικά να επεκταθεί. Το κολύμπι στο Ντέβον είμαι σίγουρος ότι ποιοτικά θα έβαζες διαφάνεια νερού, ομορφιά παραλίας, θερμοκρασία, κυματισμός κλπκλπ Σκέφτηκα τη νέα μου υπογραφή: Οδοντογιατροί στην Ελβετία. Η πιο οικονομική λύση ανά δόντι και απονεύρωση στην συγκριση μεταξύ ελληνικών και ξένων ΧΚ δεν γινεται να το βλεπεις απο την προοπτική που λες "Στο πρώτο είναι ίδιος μη σου πω καλύτερος από τις Άλπεις μιας και διαλέγεις μέρες και χιόνια." Θα γινόταν πχ αν ελεγες η λεγαμε, αυτη την βδομαδα παω Αλπεις , τι καιρο θα πετυχαινα αν πηγαινα Παρνασσο η Βασιλιτσα η δεν ξερω που? Γιατι απλα διαλεγεις μερες. Με την ιδια λογικη ο Αγγλος μπορει να πει > παω ελλαδα καθε χρονο μια βδομαδα αρχες Σεπτεμβρη και εχω φαει φολες που βρεχει κλπ Ενω στην Κορνουαλη οποτε παω για μπανιο εχει ηλιο (γιατι διαλεγω ποτε παω). Δεν σημαινει ομως αυτο οτι η Κορνουαλη ειναι πιο ηλιολουστη απο την Κω... 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,739 Report post Posted October 20, 2017 (edited) στην συγκριση μεταξύ ελληνικών και ξένων ΧΚ δεν γινεται να το βλεπεις απο την προοπτική που λες "Στο πρώτο είναι ίδιος μη σου πω καλύτερος από τις Άλπεις μιας και διαλέγεις μέρες και χιόνια." Θα γινόταν πχ αν ελεγες η λεγαμε, αυτη την βδομαδα παω Αλπεις , τι καιρο θα πετυχαινα αν πηγαινα Παρνασσο η Βασιλιτσα η δεν ξερω που? Γιατι απλα διαλεγεις μερες. Με την ιδια λογικη ο Αγγλος μπορει να πει > παω ελλαδα καθε χρονο μια βδομαδα αρχες Σεπτεμβρη και εχω φαει φολες που βρεχει κλπ Ενω στην Κορνουαλη οποτε παω για μπανιο εχει ηλιο (γιατι διαλεγω ποτε παω). Δεν σημαινει ομως αυτο οτι η Κορνουαλη ειναι πιο ηλιολουστη απο την Κω... Δεν χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις λογική. Δεν είναι το μόνο ατόπημα λογικής. Αφού λοιπόν σύμφωνα με τον Μιχάλη θα έχει τόσα προβλήματα το ΧΚ του Παρνασσού, ο σύλλογος κάνει δύο πολύ ωραίες εκδρομές στο εξωτερικό για να ευχαριστηθούμε σκι. Για να γίνει το χατήρι του Μιχάλη. Edited October 20, 2017 by mil Share this post Link to post Share on other sites