vro 10,248 Report post Posted March 1, 2018 Κυριακη; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 1, 2018 Από 2-4 Μαρτίου, θα διεξαχθεί στην πίστα #6 της Φτερόλακκας, ο διεθνής αγώνας FIS/EOXA χιονοδρομίας, «Apollo Cup 3«, με συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών. Για το λόγο αυτό και ειδικότερα εξαιτίας της περίφραξης ασφαλείας των αγώνων, η πίστα #6 από το σημείο της τραβέρσας και κάτω, θα έχει περιορισμένη δυνατότητα χρήσης από χιονοδρόμους όσον αφορά το πλάτος της διαδρομής. Θεωρητικα βεβαια... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted March 1, 2018 Είναι κανεις για Παρνασσό αύριο ; Εγώ το σκεφτόμουν στην αρχή της εβδομάδας, αλλά με την πρόγνωση των τελευταίων ημερών δεν βλέπω το παραμικρό νόημα να ανέβω. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1326010/sto-sunedriako-tourismo-pontarei-o-dimos-delfon Τα κυρια σημεια της ομιλιας του δημαρχου δελφων στο συνεδριο. Αυτο με τους αγωνες, το σωνει και καλα δηλαδη,δεν το καταλαβαινω. Το να γινει προηγηται της σωματικης ακεραιοτητας των αθλητων, της ταλαιπωριας οργανωτων, της ανυπαρξιας θεατων; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted March 2, 2018 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 Ποσες μοναδες εχεις στην καρτα; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vakiklos 424 Report post Posted March 2, 2018 (edited) Μακάριοι οι μη αγοράσοντες, Vro οι αγώνες είναι τώρα ή ποτέ, δεν έχει γίνει ακόμα κανένας και τα επόμενα Σ/Κ είναι τα παιδιά. Τους βλέπω στην κάμερα και τους λυπάμαι, ειδικά τους κριτές. Edited March 2, 2018 by vakiklos 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 Ας μην γινει και μια χρονια πρωταθλημα. Δεν εχασε η βενετιά βελόνι... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted March 2, 2018 Ποσες μοναδες εχεις στην καρτα; 4. Δυο σκι έχω κάνει όλα κι όλα... Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 5 απο την δεκαρα.... Ελεγα θα κανω το πασχα που πεφτει νωρις...... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 2, 2018 (edited) υπαρχει καποιος που αγοραζει πολλων μοναδων ή ετησια στην Ελλαδα? Τα ηξερα εγω τι θα ερθει κ τον ανοιξα το μηνα για να μην φαει αλλος τη ρετσινιααααααααααααααα Θυσια γινομαι!!!!!!!!!!! Προσφορα στο συλλογο!!!!!!! Παλια με τις πουδρες σας ειχααααααααααααααα..................... (ευτυχως που φχαριστηθηκαμε σκι στα εξωτερικα γιατι εδω........) Edited March 2, 2018 by kaps Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted March 2, 2018 Αυτό το πράγμα να μη μεταφέρονται στην άλλη χρονιά οι μονάδες είναι αδιανόητο... 2 Photography Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 2, 2018 Ρε σεις τι παθατε; Σκι έχουμε ακομη, παρενθεση ειναι ο καιρός τώρα. 4 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,385 Report post Posted March 2, 2018 Πρωί πρωί για προπόνηση στον πάγο ΑΝ παγώνει από το βράδυ... Sent from my SM-G903F using Tapatalk 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 (edited) Αν ανοιξει το πλατο να υπενθυμησω οτι ο οδυσσεας ειναι συρωμενο και οχι εναεριο ( η εστω εναεριο τυπου αρτεμης). Επισεις η πλαγια του ειναι γνωστη ανοιξομανα ή και παγομανα, αναλλογως. Για τολμηρους. Θαχει και ηλιο. Edited March 2, 2018 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,431 Report post Posted March 2, 2018 Πάντως ο σημερινός αγώνας ολοκληρώθηκε. Αν λειτουργούσε κανονικά το ΧΚΠ, υπήρχε επαρκής χώρος -2 ρατρακιες- για να κατέβει την 6 ο τουρίστας. ΥΓ Πάγωσε το κοκαλάκι μου. Φυσούσε τρέλα , σε κάποια στιγμή έριχνε χιονόνερο, περιορισμένη ορατότητα και η γνωστή διάστρωση του Παρνασσου. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 (edited) Απο το live ειδα κοσμο να τραβερσαρει απο την γωνια της 14 προς την 6..... Μιλαμε για..... επος. Αμα την ομοσπονδια την ικανοποιουν οι συνθηκες και το θεωρει αυτο αγωνες, εμενα δεν μου πεφτει λογος. Δυο ρατρακιες ειναι ακριβως το διπλασιο του πλατους της περιφερειακης. (Αρκετες φορες τρακαρω το ρατρακ σε κλειστη περιφερειακη και εχει γινει το μονιμο αστειο το πεσε κατου τωρα...). Αρα ευτυχως που ηταν κλειστο το κεντρο στην φτερο για τουριστες. Να λεμε στον κοσμο οτι οταν εχει αγωνες και σε ωρα τουριστικης αιχμης ειναι θεμα ασφαλειας και ωριμοτητας να κατεβεις την 6 με την....καμπίνα. Edited March 2, 2018 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted March 2, 2018 Μου έχουν μείνει 61 μονάδες .. 2 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted March 2, 2018 Μου έχουν μείνει 61 μονάδες ..Έχεις κάνει 19 Παρνασσό ρε θηρίο Sent from my Redmi 4A using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 Άφθονο χιόνι περιμένει τους χιλιάδες φίλους χιονοδρόμους που θα επισκεφτούν τον Παρνασσό αυτό το Σαββατοκύριακο (3,4 Μαρτίου). Ο καιρός δε φαίνεται να δημιουργεί γενικά πρόβλημα, ωστόσο αυτό που θα πρέπει να εξετάσουμε είναι το πεδίο των ανέμων. Η γενική εκτίμησή μας είναι ότι στις κορυφές των αναβατήρων του Παρνασσού θα πνέει ισχυρό ΝΔ ρεύμα, το Σαββατοκύριακο. Σε χαμηλότερα υψόμετρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. (Η ένταση του ΝΔ ρεύματος θα παρουσιάζει γενικά διακυμάνσεις με αποτέλεσμα να ενισχύεται σημαντικά τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες και να εξασθενεί κάπως απ' το πρωί και μετά). Όπως και νά' χει, το ανάγλυφο του Παρνασσού διαθέτει χιονοδρομικά πεδία που είναι λιγότερα εκτεθειμένα στο ΝΔ, και άρα σας περιμένει όλους για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Απο το αραχωβα μετεο. Να προσθεσω οτι με αυτο τον αερα στην σαχαρα αφηνεις χαρτομαντηλο και πεφτει στα ποδια σου. Το μπανερ της ενημερωσης εχει για αυριο δια και σαχαρα κλειστα τα λιφτ. 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted March 2, 2018 Οριακά τα πράγματα από αέρα..πάνω από 35-40 km στα 1500 είναι ένα θέμα... Ναι θα εξασθενήσει από το πρωί και μετά αλλά αν γίνει μετά τις 11 την έχασες την μέρα.... δεν νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο..βέβαια γούστα είναι αυτά και το βουνό ότι θέλει κάνει!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted March 2, 2018 ελα να ακουω γνωμες για αυριο...για εκδηλωθείτε ποιοι ειναι οι αναλαμβανοντες το ρισκο του αερα. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted March 2, 2018 Σορυ Οι νεωτερες το καινε.... Ακομα και βλαχολακα 6αρι... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted March 2, 2018 θα αφτιαξω ενα ρυζότο αυριο...αλλο να σου λεω και αλλο να το τρως .και εχω και μερλο ΠΟΡΤΕΣ του Σκουρα. Ωραιο κρασι. 2 Share this post Link to post Share on other sites
karakw 567 Report post Posted March 2, 2018 θα αφτιαξω ενα ρυζότο αυριο...αλλο να σου λεω και αλλο να το τρως .και εχω και μερλο ΠΟΡΤΕΣ του Σκουρα. Ωραιο κρασι.Κάτσε στα αυγά ς, σοφή επιλογή Sent from my Redmi 4A using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites