vro 10,248 Report post Posted February 12, 2018 5 επι 5 στο γνωστο σημειο και γι αυτο η θετις ειναι κλειστη. Οταν βαζουν μπροστα την στυγα στις 3 για να καθαρισουν τα καρεκλακια. Εχει καποιο νοημα το οτιδηποτε;, Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 12, 2018 Καταντια ειναι να γυριζει ο χρλμπεντ και να σου λεει οτι ο βαζαιος θα το ειχε ανοιξει. Ναι ο βαζαιος οταν ξυπνουσε απο το σωστο πλευρο αναμετριωτανε με τριμετρα τρολ και τα νικουσε οχι να πνιγεται σε 20 ποντους. Καμαρωστε προοδο.... τι κερδισαμε; τα fake news; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 12, 2018 (edited) Και πριν αρχησουν οι....πατριωτισμοι ας αναλογιστουν ....οι πατριωτες ποιος την εχει πιο μεγαλη....την πατριδα. Αυτος που θα μιλισει για 10 μποφωρ και θα βαλει φωτος με παγοποιηση η ο ηλιθιος που σε πιστεψε και παει σε ελληνικο χιονοδρομικο. Τεσπα τερμα οι γκρινιες. Στις καφετεριες μας εχεις 2 επιλογες. Να σε φτυνουν με καμπινα, να σε φτυνουν χωρις καμπινα. Προσωπικα δεν θελω να με φτυνουν. Του χρονου ....αλλιως.... Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ημουνα νιος και γερασα.Σε αυτους που στο φατσοβιβλιο τους πριν απο 3 ωρες ανεβασαν αυτο που προεβλεψα οτι θα ανεβασουν Ας μου επιτρεψουν να βαλω τον...τιτλο Χιονοδρομικοι απατεωνες (ισως ειμαι υπερβολικος με το χιονοδρομκοι). Οχι για την παγοποιηση που ηταν αναμενωμενη αλλα γιατι χτες αφησαν στα fake news που ονομαζουν ενημερωση την εντυπωση οτι την αντιμετωπιζαν. Τους εγραψα και το παρακατω αλλα... Βαλτε και καμμια φωτο απο την αγκυρα που σημερα καταφερατε το ακατορθωτο να την δωσετε στις 11,30. Αυτα χτες που βγαζατε την ενημερωση δεν τα ξερατε ή δεν μπορουσατε να τα προβλεψετε; Σας ειναι τοσο αγνωστο βουνο ο χελμος; Καποτε ειχα ζητησει τσιπα απο τον παρνασσο. Τι ξερουν οι μωραιτες απο τσιπα; (ξερουν αλλα αμα τους πεις αρβανιτικα κανουν πως δεν καταλαβαινουν....). Ειναι μαλλον τις ιδιας σχολης με τον δασκαλο μου στις πωλησεις. Μουλεγε παντα <βασιλη τον καλο πελατη τον πηδ@με, τον στριμενο τον σεβωμαστε.> Ναναι ελαφρυ τον χωμα που τον σκεπαζει ειχε πουλησει μια παραλια φυκια και ενα καραβι φεσια. Edited February 12, 2018 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 12, 2018 Ενός λεπτού σιγή και για το καταπληκτικό χιονοδρομικό που θα μπορούσε να είναι κάποιες ημέρες που δεν το σκίζει ο καιρός αν έλεγε την αλήθεια στους πελάτες ο Χελμός. 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 12, 2018 vro τα ρεστα μου 13 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 13, 2018 Χαχα Ρεζιλι μεκανες Δειχνω σαν να σας εχω παντελως γραμμένους ενω απλα παίρνω φορα για τον δρομο. Σοκαρίστικα χτες που εμαθα οτι ο μητσοτακης τους υποσχεθηκε εξαπλο αποσυμπλεκομενο με κουκουλα. Εδω δεν μπορουν να δουλεψουν ενα απλο διθεσιο (που ειναι και το ιδανικο λιφτ για δυσκολες καταστασεις). Πραγματικα δεν τους νοιαζει τιποτα... Σου λεει ας ανοιγω και 10 μερες τον χρονο λιγωτερες αρκει το σκ να μπορω να στριμωχνω το πληθος στις 1,5 πιστες που εξυπηρετει αυτο το λιφτ. Το οτι πχ στα κελαρια που εχουν 10 πλασιο πλατος σκι μετα τις 11 το σκ, το χιονοδρομικο ειναι πεδιο συγκρουσεων τους ειναι παγερα αδιαφορο. Εχω μια προταση για τον Μητσοτακη. Το εξαπλο να το βαλει ζηρεια. Γιατι στον χελμο το εργο απαιτει προεκταση στο βουνο. Αλλωστε πιο πολλους ψηφους θα του φερει το προτζεκτ ζηρεια. 5 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted February 13, 2018 vro τα ρεστα μου https://www.youtube.com/watch?v=UeifkP_Z-Zs&feature=youtu.be Ton snoob τι τον κάνετε παρέα ; :-) Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted February 13, 2018 Από τις καλύτερες μέρες χθές!! 2 ώρες ζέσταμα στα δέντρα της Δάφνης και 11.30 που άνοιξε η άγκυρα λιώσαμε μέχρι το κλείσιμο. στις 4. Όλη η πλευρά/πλαγιές της Άγκυρας απάτητες (Ειρήνη-Αντιγόνη) και σούπερ αυγό! Ποιότητα χιονιού πολύ καλή! Σχεδόν πούδρα...καμία σχέση με στούκο που περίμενα. 7 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 13, 2018 more videos pls, αλλιώς είστε ψεύτες... ... εμ, δεν ανεβήκαμε που δεν ανεβήκαμε... ας κάνουμε και λίγο μπανιστίρη 7 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
AlexFocus 686 Report post Posted February 13, 2018 Η live camera τώρα δείχνει ότι χιονίζει. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted February 14, 2018 (edited) Edited February 14, 2018 by Κώστας Πολίτης 13 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 14, 2018 Χαχαχχα την εχω πατησει ετσι και εγω Περνα ο χελμπεντ με τις παντοφλες μπροστα γκρεμιζωντας ολο τι βουνο και μαζευω τα χαλασματα εγω.... 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted February 14, 2018 Χαχαχχα την εχω πατησει ετσι και εγω Περνα ο χελμπεντ με τις παντοφλες μπροστα γκρεμιζωντας ολο τι βουνο και μαζευω τα χαλασματα εγω.... Κάνω λάθος (μάλλον) αρχικά με την ρύθμιση της δέστρας. Η πτώση ήταν απο release της δέστρας. + άλλη μια που έφαγα απρόβλεπτα πιο πριν.. απλά άνοιξε στην πίεση. Την έχω χαμηλά (είμαι 70 κιλά και την έχω στο 5 - 5,5) με το σκεπτικό καλύτερα να ανοίξει παρά να μην ανοίξει. Σε πιο στενά σκι δεν είχα τέτοιο θέμα, τα πιο φαρδιά όμως μάλλον έχουν μια τάση στρέψης στον άξονα. ( + την μεγαλύτερη ταχύτητα και πίεση για να δουλεψουν καλύτερα) Και κατά δεύτερον όπως σωστά είπε και ο Helbent, κάποιες γραμμές είναι μόνο για ένα πέρασμα. Η δεύτερη δυσκολεύει αρκετά. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 14, 2018 Σε εχω και αλλη τουμπα 9 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted February 14, 2018 Χαχαχχα την εχω πατησει ετσι και εγω Περνα ο χελμπεντ με τις παντοφλες μπροστα γκρεμιζωντας ολο τι βουνο και μαζευω τα χαλασματα εγω.... Μη μιλας εσυ που με τις τραβερσες που κανεις καταστρεφεις απεραστα για 10 σκιερ 4 Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted February 14, 2018 Ομορφιές! Αύριο λέω να ανέβω, θα είναι κανείς; Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,293 Report post Posted February 14, 2018 Ρίσκο η αυριανή μέρα Νίκο. Έντονη χιονόπτωση και δεν βλέπω να ανοίγουν Στύγα-Άγκυρα. Μπορεί και να σου κάτσει βέβαια δεν ξέρεις.. Ρίσκο και για μένα που έκλεισα ski bus Παρασκευή. Θα ανοίξουν έστω Άγκυρα μετά από καλή χιονόπτωση? (Κι ας την ανοίξουν και 11.30) 2 Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted February 14, 2018 Καλησπέρα Κώστα. Χαζεύω γκουρού απο προχθές, αν οι προβλέψεις βγουν κοντά θα έχει ασθενή Α, ΝΑ . Ποντάρω για άγκυρα έστω και στη διάρκεια της μέρας όπως λες. Στύγα δε νομίζω πριν το Σάββατο να την ανοίξει, βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων καιρού. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 14, 2018 Ο........ βρούντζος ποιος ειναι; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 14, 2018 Το Σάββατο, 17-2-2018 θα γίνει το πρώτο Carnival Party στο Σαλέ στη βάση του ΧΚΚ!! Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο νυχτερινό σκι της φετινής σεζόν. Θα λειτουργεί ο αναβατήρας Δάφνη, από τις 17:00 και μέχρι τις 21:00, δωρεάν χωρίς εισιτήριο!! Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται επιπλέον 1μ. φρέσκο χιόνι (30-40 εκ. προστέθηκαν φρέσκο χιόνι προστέθηκαν στο βουνό μας μετά την χθεσινή χιονόπτωση), και αναμένεται να έχουμε ένα ιδανικό τριήμερο. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15/2/2018 Αναλυτικά θα λειτουργούν: Αναβατήρες (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες): Baby Lift : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ερμής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ηρακλής: Κλειστός για χιονοδρομία, Αχιλλέας : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Δάφνη: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Θέτις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Στύγα: Κλειστός για χιονοδρομία Πίστες για χιονοδρομία: Baby Lift(Πράσινη), Λητώ(Πράσινη), Αρμονία(Πράσινη), Αριάδνη(Κόκκινη), Δανάη(Κόκκινη), Φαίδρα(Μπλε), Άλκηστις(Κόκκινη), Ισμήνη(Μπλε), Ηλέκτρα(Κόκκινη) Snowpark: Κλειστό Λοιπές πληροφορίες: Καιρός: Πυκνή Χιονόπτωση Ανατολικός (Λεβάντες): 10-20 χλμ/ώρα. Ύψος χιονιού βάσης (1.740μ): 90 εκ. Ύψος χιονιού μέσης (2.020μ): 100 εκ. Ύψος χιονιού κορυφής (2.340μ): 130 εκ. Θερμοκρασία βάσης (1.740μ): min -2c• - max 0c• Θερμοκρασία μέσης (2.020μ): min -4c• - max -2c• Θερμοκρασία κορυφής (2.340μ): min -6c• - max -3c• Τελευταία χιονόπτωση: 14/2/2018 (40 εκ. στην κορυφή, 35 εκ. στη μέση και 30 εκ. στη βάση). Ποιότητα χιονιού: Εντός πιστών: Φρέσκο Χιόνι. Εκτός πίστας: Φρέσκο Χιόνι. Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός χωρίς χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων(Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες).Ωράριο λειτουργίας: 09:00- 16:00 Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2692024451-2 Site: www.kalavrita-ski.gr Instagram: https://www.instagram.com/kalavritaskicenter/ Twitter: https://twitter.com/Kalavrita_Ski Blog: http://kalavritaski.blogspot.gr/ Email: mail@kalavrita-ski.com ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 14/2/2018 . Θεωρητικα θα επρεπε η αρτεμη αυριο να δουλευει. Επισεις θεωρητικα αυριο το αυγο ειναι 4/5. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 14, 2018 Ωραιο νεο 1.800.000 ευρω θα δωσει η περιφερεια δυτικης ελλαδας στον δημο καλαβρυτων για εργα στον δρομο καλαβρυτα-χιονοδρομικο κεντρο. Ειναι φανερο οτι πλησιαζουν εκλογες. Εξαθεσιο ο ενας, δρομο ο αλλος... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 14, 2018 Δεν εβαλα ανθρωπακια και διαβαστηκε της μετρητης το 4/5. Απλα αθροιστε τα εκατοστα που δινει το χιονοδρομικο αυτη την εβδομαδα για να καταλαβετε γιατι εγειρε ο Μωριας απο το βαρος.... Ειρωνεια ητανε <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted February 14, 2018 Μέγα Bazaar προσφορών! Για τις τελευταίες ημέρες των εκπτώσεων και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 15/2 και μέχρι τις 28/2, μέγα Bazaar προσφορών στο κατάστημα Κλαουδάτος στο Περιστέρι (Τζων Κέννεντυ 84), με 50% σε όλα τα είδη! Προλάβετε πριν εξαντληθούν! Share this post Link to post Share on other sites
fitchpatrick 62 Report post Posted February 15, 2018 Για τα καρναβάλια καλοί είναι άντε και για κανένα χορταράκι του βουνού για τη σαλάτα Το Σάββατο, 17-2-2018 θα γίνει το πρώτο Carnival Party στο Σαλέ στη βάση του ΧΚΚ!! Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο νυχτερινό σκι της φετινής σεζόν. Θα λειτουργεί ο αναβατήρας Δάφνη, από τις 17:00 και μέχρι τις 21:00, δωρεάν χωρίς εισιτήριο!! Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται επιπλέον 1μ. φρέσκο χιόνι (30-40 εκ. προστέθηκαν φρέσκο χιόνι προστέθηκαν στο βουνό μας μετά την χθεσινή χιονόπτωση), και αναμένεται να έχουμε ένα ιδανικό τριήμερο. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 15/2/2018 Αναλυτικά θα λειτουργούν: Αναβατήρες (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες): Baby Lift : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ερμής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ηρακλής: Κλειστός για χιονοδρομία, Αχιλλέας : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Δάφνη: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Θέτις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Στύγα: Κλειστός για χιονοδρομία Πίστες για χιονοδρομία: Baby Lift(Πράσινη), Λητώ(Πράσινη), Αρμονία(Πράσινη), Αριάδνη(Κόκκινη), Δανάη(Κόκκινη), Φαίδρα(Μπλε), Άλκηστις(Κόκκινη), Ισμήνη(Μπλε), Ηλέκτρα(Κόκκινη) Snowpark: Κλειστό Λοιπές πληροφορίες: Καιρός: Πυκνή Χιονόπτωση Ανατολικός (Λεβάντες): 10-20 χλμ/ώρα. Ύψος χιονιού βάσης (1.740μ): 90 εκ. Ύψος χιονιού μέσης (2.020μ): 100 εκ. Ύψος χιονιού κορυφής (2.340μ): 130 εκ. Θερμοκρασία βάσης (1.740μ): min -2c• - max 0c• Θερμοκρασία μέσης (2.020μ): min -4c• - max -2c• Θερμοκρασία κορυφής (2.340μ): min -6c• - max -3c• Τελευταία χιονόπτωση: 14/2/2018 (40 εκ. στην κορυφή, 35 εκ. στη μέση και 30 εκ. στη βάση). Ποιότητα χιονιού: Εντός πιστών: Φρέσκο Χιόνι. Εκτός πίστας: Φρέσκο Χιόνι. Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός χωρίς χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων(Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες).Ωράριο λειτουργίας: 09:00- 16:00 Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2692024451-2 Site: www.kalavrita-ski.gr Instagram: https://www.instagram.com/kalavritaskicenter/ Twitter: https://twitter.com/Kalavrita_Ski Blog: http://kalavritaski.blogspot.gr/ Email: mail@kalavrita-ski.com ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 14/2/2018 . Θεωρητικα θα επρεπε η αρτεμη αυριο να δουλευει. Επισεις θεωρητικα αυριο το αυγο ειναι 4/5. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,248 Report post Posted February 15, 2018 Το Σάββατο, 17-2-2018 θα γίνει το πρώτο Carnival Party στο Σαλέ στη βάση του ΧΚΚ!! Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο νυχτερινό σκι της φετινής σεζόν. Θα λειτουργεί ο αναβατήρας Δάφνη, από τις 17:00 και μέχρι τις 21:00, δωρεάν χωρίς εισιτήριο!! ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΕΥΗ, 16/2/2018 Αναλυτικά θα λειτουργούν: Αναβατήρες (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες): Baby Lift : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ερμής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ηρακλής: Κλειστός για χιονοδρομία, Αχιλλέας : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Δάφνη: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Θέτις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Στύγα: Ανοιχτός για χιονοδρομία Πίστες για χιονοδρομία: Λητώ(Πράσινη), Αρμονία(Πράσινη), Αριάδνη(Κόκκινη), Δανάη(Κόκκινη), Φαίδρα(Μπλε), Άλκηστις(Κόκκινη), Ισμήνη(Μπλε), Ηλέκτρα(Μπλε), Ειρήνη(Κόκκινη), Νεφέλη(Κόκκινη) Snowpark: Κλειστό Λοιπές πληροφορίες: Καιρός: Αραιή Χιονόπτωση Βόρειο- Ανατολικός (Γραίγος): 15-35 χλμ/ώρα. Ύψος χιονιού βάσης (1.740μ): 100 εκ. Ύψος χιονιού μέσης (2.020μ): 120 εκ. Ύψος χιονιού κορυφής (2.340μ): 140 εκ. Θερμοκρασία βάσης (1.740μ): min -4c• - max -2c• Θερμοκρασία μέσης (2.020μ): min -5c• - max -3c• Θερμοκρασία κορυφής (2.340μ): min -8c• - max -5c• Τελευταία χιονόπτωση: 15/2/2018 (30εκ. στην κορυφή, 30 εκ. στη μέση και 30 εκ. στη βάση). Ποιότητα χιονιού: Εντός πιστών: Φρέσκο Χιόνι. Εκτός πίστας: Φρέσκο Χιόνι. Κατάσταση δρόμου: Ανοιχτός χωρίς χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων(Καλό είναι να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες).Ωράριο λειτουργίας: 09:00- 16:00 Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2692024451-2 Site: www.kalavrita-ski.gr Instagram: https://www.instagram.com/kalavritaskicenter/ Twitter: https://twitter.com/Kalavrita_Ski Blog: http://kalavritaski.blogspot.gr/ Email: mail@kalavrita-ski.com ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΠΕΜΠΤΗ, 15/2/2018 Με λεβαντε 10- 20 δεν ανοιξαν αρτεμη και με γρεγο 15-35 θα ανοιξουνε και στυγα..... Μας δουλευουνε ψιλο γαζι... Θα μπορουσανε απλα να πουνε. Θα παμε πανω στις 7. Θα δουμε τι εχει γινει. Αν ειναι χαρα θεου θα αρχισουμε ξεπαγωμα, ξεθαψιμο, στρωσιμο και αφου γραφουμε οτι μας θαβει θα ριξουμε και κανα φουρνελο. Γιαβας γιαβας (αργα αργα). Αν εχει ομιχλη ή φυσαει θα ανοιξουμε το τριτο λιφτ. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites