old skier 526 Report post Posted March 10, 2019 την κοιλιά που κάνει συνήθως 25η Μαρτίου την έκανε σήμερα. οι πίστες λίγο άνω του μετρίου από στρώσιμο , αλλά κάποια σημεία ήταν για σεμινάριο ( και το λέω αυτό μετά από 2 συνεχόμενες καθημερινές Καλάβρυτα...) περικλής για άλλη μία φορά απαράδεκτος. τηλέμαχος αρκετά κάλος αλλά ήταν κλειστός από σύλλογο που έκανε προπόνηση. βάκχος όπως κατεβαίνουμε δεξιά-δεξιά...στρώσιμο για σεμινάριο άν έκανες το λάθος και πήγαινες λίγο αριστερά τα κύματα του Δουνάβεως... ηρακλής, οδυσέας τα γνωστά αλλά λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. το απίστευτο πάτημα το είχε για καμιά 100αρια μ. η 6 αριστερά όπως κατεβαίνουμε, ακόμη και στις 1 η ώρα. επίσης το απίστευτο πάτημα το είχε όπως κατεβαίνουμε δεξιά από το λούκι ο Αίολος!!!! το οποίο έχει γίνει κόκκινη από το πολύ χιόνι!!!! σαχάρα δεν πήγα ( εντάξει συγχωρέστε με κάνω από 19/1 με χτυπημένο γόνατο...!!! ) απ'ότι έμαθα από χθεσινούς η ποιότητα του χιονιού το πρωί ήταν πολύ καλύτερη από εχθές. στις 2 που έφυγα ο δρόμος ήταν συμπαθητικός ( το απότομο χάρμα !!! ). κόσμος πάρα πολύς , αλλά άν την κάνεις κατά τις 11 φτερόλακα το σώνεις .... το πρωί είχε κάποια βλάβη ο βάκχος και ξεκίνησε κατά τις 9 παρά. ο περικλής μία δούλευε μια σταμάταγε ...τα γνωστά αλλά και όταν δουλεύει με τέτοια χάλια η πίστα,,,,, 5 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 10, 2019 Για αύριο θα φοβόμουν λίγο τον αέρα. Από θερμοκρασίες φαίνονται υψηλές Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted March 10, 2019 ακου αυτο που κάθεται ο σκυλος ...Dale of Norway πουλοβερ. Η αληθεια ειναι οτι ο καιρος ομως με πουλησε... 3 Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted March 10, 2019 Τι ωραία μέρα σήμερα!! Τα αγαπημένα μας ανοιξιάτικα...όλο το βουνο παιδική χαρα!! 9 Share this post Link to post Share on other sites
piopi 1,045 Report post Posted March 11, 2019 .....Παρνασσός 10/03/19 20 Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted March 11, 2019 .....Παρνασσός 10/03/19 DSC04251.JPG surfers paradise με λίγο φαντασία.... πιο πολύ μου κάνει όμως για κύμα από τσουνάμι !!!! 2 Share this post Link to post Share on other sites
ikakavas 70 Report post Posted March 11, 2019 (edited) !!! Ειναι δυνατον;; Θα μας τρελανει ο καιρος! Edited March 11, 2019 by ikakavas Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted March 12, 2019 (edited) Καθαρή Δευτέρα στον Παρνασσό για μένα, φέτος! Ευχαριστώ για την πληροφορία που μου δώσατε ότι αυτήν την ημέρα, παρότι είναι αργία, δεν μαζεύει πολύ κόσμο στο βουνό! Τσακ μπαμ έκλεισα θέση και πριν το χάραμα πήρα το ski bus και ανέβηκα! Πράγματι, είχε μεν κόσμο αλλά όχι πολύ και οι ουρές ήταν σχεδόν ανύπαρκτες σε όλα τα λιφτ. 'Εκανα σκι 10:30 με 15:30, πιο σφιχτό χιόνι στις πίστες των Κελλαρίων νωρίς, και όσο περνούσε η ώρα και μαλάκωνε, για τα δικά μου τα ποδαράκια ήταν λίγο κουραστικό και βαρύ, αλλά εντάξει, τα κατάφερα με μόνο 3-4 τουμπίτσες και χωρίς τραυματισμούς. Πήγα και Σαχάρα και 6 και ως το παρκιν Φτερόλακας, πολύ ωραία αλλά κουραστικά για το επίπεδο και την τεχνική μου. Κάποιοι πετούσαν αετούς στα Κελλάρια και σερβίρονταν και φασολάδα. Στην επιστροφή, πολλή κίνηση στην εθνική οδό από Οινόφυτα και μετά, καθόλου κίνηση στην Κηφισίας. Πολύ καλά, συνολικά! Edited March 12, 2019 by Lili 6 Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 12, 2019 (edited) Ωραία μέρα η χτεσινή, είχε και συναντήσεις με φίλους από τα παλιά! Όταν μου είπαν για Καλλιόπη πίστεψα ότι ήταν κάποιου είδους καψονι (snowboard-ας που είχε μπλέξει με ski-ερηδες βλέπετε) αλλά τελικά μου άρεσε κατάλαβα κι εγώ τι πάει να πει ανοιξιάτικο χιόνι! Χρησιμοποίησα και την εφαρμογή που είχε δώσει ένα παιδί από Βασιλίτσα εδώ μέσα. Το έχει χάσει λίγο σε μερικά σημεία από ότι βλέπω, αλλά γενικά καλές εντυπώσεις! Είχε και χαρταετό η μέρα .. με φόντο τον Παρνασσό βέβαια! Edited March 12, 2019 by powda 12 Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 12, 2019 Πήγε κανείς Γαλαξίδι ; 2 Share this post Link to post Share on other sites
Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted March 12, 2019 https://www.facebook.com/beachbums.gr/posts/10216403226706023?__xts__[0]=68.ARAGIu2UxO76YZHryKyEDdYYOiEyr97as93uYvjR-0TrJBo4XarPzzCMl5JfzpWYmK166kFgTPwzly-FZhs-TYhdO-BXCL_DRKoe6B9wBvNbPm3vvM8PDaX2o87nPMcZs_RZbA7SrbNAuPXeoUYIHgDbz2UB_NtNQcLOEg61VBn2CApCI40p4ywgYA9B3ZNaTQ3t7EbU0PSvi3Zo26HNvHPzO2uDGu6JoxYv4OaQigkPJRj3FVx0W-gneQzRRtzqSV8CvsfOMAA40btNbjwg5kzhHFl3LlM2bW96hcRVTCwbeFBLeflYFh0gj1gL8wlr4Hb_iGwSF8FHTCYGgyOibDfEOW5RpKUtWeae5wH2IyThdBYt2b_ZwdsGrNE&__tn__=C-R Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 12, 2019 Όντως η Καλλιόπη είχε ωραία ανοιξιάτικα χιόνια;Φοβόμουν να πάω γιατί σε μερικές εκτός πίστας διαδρομές κολλούσα σε σημεία και λέω άστο θα κάτσω στην 6Η Σαχάρα δε μου άρεσε καθόλου. Πολύ σκληρό ακόμα και όταν μαλάκωσεΣτο τέλος κατέβηκα από Τυρία. Καθόλου ωραιο το χιόνι 3 JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted March 12, 2019 Ναι μια χαρά ήταν! Κατά τις 12-1 η 6 εντός μια χαρά, η Σαχάρα εντός-εκτός χάλια και με δυσκολία με snowboard έφτανες στη Φτερόλακα από περιφερειακό, η Καλλιόπη μια χαρά. Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 12, 2019 Τώρα που το θυμήθηκα, αυτό το ρατράκ στην άκρη του δρομου, παρατημένο, πώς βρέθηκε εκει; Γιατί δεν το μαζεύουν; Χάλασε κι αυτό; JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 12, 2019 Αν είδα καλά το Σάββατο όταν κατεβαίναμε, έχει βγει η ερπύστρια. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 12, 2019 Τώρα που το θυμήθηκα, αυτό το ρατράκ στην άκρη του δρομου, παρατημένο, πώς βρέθηκε εκει; Γιατί δεν το μαζεύουν; Χάλασε κι αυτό; Είχε αξιοποιηθεί σε μια από τις πρόσφατες δύσκολες μέρες για διάνοιξη και απεγκλωβισμό. Δεν έχω διασταυρώσει με βεβαιότητα τις ακριβείς συνθήκες της βλάβης. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 13, 2019 Τι έγινε ρε παιδιά!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 13, 2019 Τι έγινε καλέ? Κάθε Μάρτη τα ίδια θα λέμε? Έχει γερές και απότομες κακοκαιρίες ο Μάρτης πάντα. Μπράβο στο χιονοδρομικό που κατάλαβε ότι είναι καφετέρια και δήλωσε από χτες ότι θα μείνει κλειστό μην τυχών κάνεις περίεργος ξοδέψει βενζίνη γιατι νομίζει ότι μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε κακοκαιρία ρίχνει πάνω από 30 πόντους. 4 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 13, 2019 Τι έγινε καλέ? Κάθε Μάρτη τα ίδια θα λέμε? Έχει γερές και απότομες κακοκαιρίες ο Μάρτης πάντα. Μπράβο στο χιονοδρομικό που κατάλαβε ότι είναι καφετέρια και δήλωσε από χτες ότι θα μείνει κλειστό μην τυχών κάνεις περίεργος ξοδέψει βενζίνη γιατι νομίζει ότι μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε κακοκαιρία ρίχνει πάνω από 30 πόντους. Έτοιμος ήμουν. Το θέμα είναι αύριο ή Παρασκευή; Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted March 13, 2019 Σάββατο και αν.... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 13, 2019 Σάββατο και αν.... [emoji22] Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 13, 2019 Αύριο θα μπορούσα να ανέβω, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο αν η λειτουργία του κέντρου θα αξίζει τα χρήματα και την ταλαιπωρια. Και βέβαια είναι και το θέμα της ομίχλης. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted March 13, 2019 Όχι Χρήστο να πας να μας πεις αν άνοιξε ο δρόμος.,,,, 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted March 13, 2019 O Αίολος φαίνεται να γυρίζει στο πολύ αργό Ίσως αύριο να είναι Η ΜΕΡΑ!!! How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 13, 2019 O Aίολος μάλλον γυρίζει γιατί διαφορετικά θα πάμε από βδομάδα.. Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites