porfirio 1,476 Report post Posted October 22, 2007 αυτην πήρες? Οχι δεν είναι αυτή... Δεν κάθησα να το σκεφτώ και πολύ, είχα δοκιμάσει αρκετές μπότες, αυτή μου έκατσε καλά, η τιμή δεν ήταν απαγορευτική, τώρα τι μοντέλο είναι και τη flex είναι μην ρωτάτε δεν ξέρω...... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 22, 2007 Δες μήπως είναι κάποια από τις ακόλουθες./boot_b12.jpg b_14 b_16 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 22, 2007 Αυτές είναι, Σπύρο; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted October 22, 2007 Αυτές είναι, Σπύρο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted October 22, 2007 Αυτές είναι, Σπύρο; Σα δε ντρέπεσαι συντονιστής πράμα Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 22, 2007 Μόλις τώρα το συνειδητοποίησα! Άρη, η εικόνα δεν ανοίγει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 22, 2007 Αυτές είναι, Σπύρο; Οχι ρε,αυτά είναι τα apres ski.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
shefrench 0 Report post Posted October 22, 2007 ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ FLEX, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 22, 2007 Γιάννη, τα έχασες, ή τα στραμπούλιξες τα νύχια; ----------------------------------------------------------- Επί του προκειμένου, σήμερα πήρα τηλέφωνο το κατάστημα με τις Dalbelo που βρίσκεται στην Κηφισίας και ρώτησα αν έχουν μπότες σε 24,5 νούμερο. Ο υπάλληλος μου εξήγησε ότι έχει κάποια κομμάτια σε αγωνιστική junior. Αξίζει τον κόπο να πάω την Τετάρτη που θα έχω χρόνο να τις δω, ή δεν κάνουν για εμένα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted October 22, 2007 Αυτές είναι, Σπύρο; me/ αιματοκυλισμα στο πάτωμα απο τα γέλια ... ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ FLEX, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ. Πολύ σωστό post. Αλλά γιατί φωνάζεις; Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 22, 2007 Και εσύ θα φώναζες αν είχες χάσει 4 νύχια. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted October 22, 2007 true . . . Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted October 23, 2007 ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΥΧΙΑ ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ FLEX, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ. Τελικά μίλησες η χρειάστηκαν και βραστά αβγά στις μασχάλες ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 23, 2007 ..τελικα το’χει το σόι! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted October 23, 2007 Επί του προκειμένου, σήμερα πήρα τηλέφωνο το κατάστημα με τις Dalbelo που βρίσκεται στην Κηφισίας και ρώτησα αν έχουν μπότες σε 24,5 νούμερο. Ο υπάλληλος μου εξήγησε ότι έχει κάποια κομμάτια σε αγωνιστική junior. Αξίζει τον κόπο να πάω την Τετάρτη που θα έχω χρόνο να τις δω, ή δεν κάνουν για εμένα; Χρηστο δεδομενου του σωματοτυπου σου αλλα και του μικρου νουμερου ,θα ελεγα πως ειναι μια λυση . θα σου προτεινα ομως να δοκιμασεις και καποια perfomance W μοντελα . Αν θελεις στειλε μου ενα τηλ. με pm να σου προτεινω και καποιες αλλες λυσεις . Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted October 23, 2007 Αν το "W" stands for woman, ξέχνα το. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο ταξίδι στη Μύκονο. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 24, 2007 Ασχετο, αλλα κ μιας κι εχουμε πιασει όλα τα θεματα περι μποτας, το πειραμα εγινε, κ φαινεται πως πετυχε! Με πολύ μερακι κ προσοχη στη λεπτομερεια, μπηκαν σολες VIBRAM κατω απο τις D-Krypton απο τον αποκλειστικο τους αντιπροσωπο, oπως ακριβως το ειχα φανταστεί! Στο τριβειο τα σημεια φθορας, που θα μπορουσαν να ξεκολλησουν τη σολα. Η φτερνα καλυφθηκε στο μεγιστο δυνατο με την πιο λεπτη εκδοση (04mm) σόλας Vibram για αναρριχητικα τακουνια Λειανθηκαν κ τα προφιλ της μποτας για μεγαλυτερη αντοχη σε χτυπηματα-φθορες κτλ ..κ φαινονται σαν εργοστασιακές! ΟΛΑ αυτά, στο ‘αστρονομικο’ κοστος των €15!!!! Το μονο που μενει, ειναι να ρυθμιστει στις δεστρες κ στα DIN, μιας κ με τα νεα υλικα τριβής στις σολες, τα ονομαστικα DIN χανουν την αυστηρη εννοια τους. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 24, 2007 ...Το μονο που μενει, ειναι να ρυθμιστει στις δεστρες κ στα DIN, μιας κ με τα νεα υλικα τριβής στις σολες, τα ονομαστικα DIN χανουν την αυστηρη εννοια τους. πως θα βρεις το νεο DIN setting? Εχει εργαλειο που μετραει τη ροπη ενεργοποιησης της δεστρας? Ζορισμα με το ποδι μεχρι να ανοιξει η δεστρα? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 24, 2007 Βασικα η Fritchi (θενξ για το note Spy ) τονιζει -στα ψηλα γραμματα - πως το predefined DIN index ισχυει για freeride & alpine μποτες κ δεν εχουν ευθυνη για αδυναμια απελευθερωσης μιας A/T μποτας (με λαστιχενια σολα) στο δεδομενο DIN. Οποτε, ναι, θα δοκιμασω απλα καποιες αλπικες κ μετα τις παραπανω τροποποιημενες, να δω πως αντιδρανε σε στρεπτικες/πλαγιες ροπες κ αν χρειαστει θα μειωθει λιγο το DIN setting. Εχει κανεις καποια καλυτερη ιδεα; Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 24, 2007 Διευκρίνηση παρακαλώ: Τις σόλες Vibram 4 χιλιοστών τις κόλλησες πάνω στην μαμίσια πλαστική σόλα αφού έφαγες 4 χιλιοστά από τη μαμίσια σόλα (ώστε τελικά να διατηρηθεί το ίδιο προφίλ) ή ως είχε (άρα αυξήθηκε το προφίλ κατά 4 χιλιοστά)? Τώρα δεν ξέρω αν είναι πολύ ψίρισμα,απλά μήπως αυτή η ενδεχόμενη μεταβολή στο προφίλ επηρεάσει το κούμπωμα στην αλπική δέστρα η οποία δεν διαθέτει τη ρύθμιση καθ'ύψος προφίλ των Fritchi. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 24, 2007 Φαγωθηκαν περι τα 2mm του παλιου πλαστικου πατου, για να λειανθει η επιφανεια κ να κολλησει καλα η Vbrm. Επειδη με απασχολησε το θεμα που περιγραφεις, επιλεχθηκε να μπει η λεπτη αυτή φλουδα – Eνδεχεται βεβαια, να υπαρχει μικρο προβλημα στις αλπικες δεστρες, τις οποιες όμως οπως γνωριζεις αγαπητε Στάθη, χρησιμοποιω ΙΣΑ με 2φορες το χρονο (τα SL πεδιλα τα κουμπωνω στις 130αρες αλπικες μποτες!) σημ. Θενξ Μακη για την ιδεα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted October 24, 2007 Τώρα δεν ξέρω αν είναι πολύ ψίρισμα,απλά μήπως αυτή η ενδεχόμενη μεταβολή στο προφίλ επηρεάσει το κούμπωμα στην αλπική δέστρα η οποία δεν διαθέτει τη ρύθμιση καθ'ύψος προφίλ των Fritchi. Υπαρχουν δεστρες οπως η σειρα s9** της Salomon που στο μπροστινο μερος εχουν καθ' υψος ρυθμιση οπως και πλευρικη ,οπως και καποια προηγουμενα μοντελα της Αtomic . Δεδομενου του stand που θελεις να εχεις Κωστη, εναντι των ορειβατικων δεν νομιζω οτι χρειαζεται να διαφοροποιησεις τις ρυθμισεις που ειδη εχεις στις δεστρες σου . Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted October 25, 2007 Ωραία δουλειά δείχνει Κωστή... Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα με την απελευθέρωση. Στις περισσότερες σημερινές δέστρες η τριβή στο μπροστινό μέρος δεν έχει σημασία, γιατί μετακινείται όλο το κάτω μέρος της δέστρας στην απελευθέρωση της μπότας. Πιστεύω θα κουμπώνουν και σε αρκετές alpine δέστρες... Αυτό που θα ήθελα, είναι να έμπαινε η vibram σε όλη την επιφάνεια της σόλας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 25, 2007 Aκριβως αυτο ηθελα κ εγω Λούη (η αποσβεση ειναι ακομα πιο αποτελεσματικη σε μεγαλυτερη επιφανεια Vibram), αλλα θα επρεπε να τροχισουμε ολη την μποτα απο κατω κ επειδη δεν το ειχα ξανακανει, ειπαμε να το δοκιμασουμε πειραματικα ως εκει, μην κανω ζαρντινιερα ( ) την μποτα αν στραβωσει κατι! Η μποτα δοκιμαστηκε εχθες το βραδυ κ κουμπωνει μια χαρα στις A/T. Αν εχεις τιποτα παλιες, στειλτες. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted October 25, 2007 Διευκρίνηση παρακαλώ: Τις σόλες Vibram 4 χιλιοστών τις κόλλησες πάνω στην μαμίσια πλαστική σόλα αφού έφαγες 4 χιλιοστά από τη μαμίσια σόλα (ώστε τελικά να διατηρηθεί το ίδιο προφίλ) ή ως είχε (άρα αυξήθηκε το προφίλ κατά 4 χιλιοστά)? Τώρα δεν ξέρω αν είναι πολύ ψίρισμα,απλά μήπως αυτή η ενδεχόμενη μεταβολή στο προφίλ επηρεάσει το κούμπωμα στην αλπική δέστρα η οποία δεν διαθέτει τη ρύθμιση καθ'ύψος προφίλ των Fritchi. Λίγο ακόμα αν ψηλώσουν θα μπορείς να τις χρησιμοποιείς σε δέστρες για σκληρή μπότα σε snowboard. (θα είναι πολύ σκληρές όμως, ιδίως σε κίνηση προς το πλάι). Quote Share this post Link to post Share on other sites