TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 13, 2009 Λοιπόν... 40-50 πόντοι είναι πολλοί....? ΧΑ... Τετοια ποιότητα χιονιού Μαρτη μήνα... ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα....!!!!! Ενα δείγμα... μιας και λίγος ο χρόνος... πολύ το χιόνι για ξεχιόνισμα... (στην πλατεία...) Μην χασετε τις φωτογραφίες του επίσημου site του κέντρου... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Τα 20αρια-30αρια του forecast εχουν παει περιπατο... Πληρη απνοια προς το παρόν ... Προβλέπεται ΤΡΕΛΟ ΠΟΥΔΡΟ-ΣΚ...!!!!!!! Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted March 13, 2009 Το βίντεο από τα Καλάβρυτα είναι σε διαδικασία ανεβάσματος στο youtube(έχει και το ακροβατικό του Ανώνυμου).Σε όλα τα μέλη που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό, θα μοιράσω dvd, μεγαλύτερης διάρκειας(20 λεπτά). Youtube Video ->Original Video Γιωργάρα θα μας το ξανακάνεις? Τελικα snowholic νομιζω οτι ο χορος στο χιονι δεν σου κανει καλο Ασε που μετα θελεις ενα σωληναριο voltaren (δε συμφερει) Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 13, 2009 Τελικα snowholic νομιζω οτι ο χορος στο χιονι δεν σου κανει καλο Ασε που μετα θελεις ενα σωληναριο voltaren (δε συμφερει) Τέτοιες πιρουέτες στο χιόνι, μόνο το Δου Σου μπορεί να κάνει Άντε ...... το Δου Σου καθάρισε πάλι Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 13, 2009 Λοιπόν... 40-50 πόντοι είναι πολλοί....? ΧΑ... Τετοια ποιότητα χιονιού Μαρτη μήνα... ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα....!!!!! Τεο... Προβλέπεται ΤΡΕΛΟ ΠΟΥΔΡΟ-ΣΚ...!!!!!!! δεν ανηφοριζεις αυτο το Σ/Κ προς τα πανω ,μιας και θα ειμαστε (σχεδον) ολοι λογω εκδρομης ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 13, 2009 Nαι να αφήσω το γάμο να πάω για πουρνάρια... Και δουλειά εδώ να μην είχα με τέτοιο χιονι στο Χελμό... θα το σκεφτόμουν πολύ να έρθω... Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως... Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 13, 2009 Το βίντεο όλα τα λεφτά! Εύγε! Αν δεν μας τα χαλάσουν οι αέρηδες 2morrow μια χαρά θα την βγάλουμε! Βούρ! Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
bomberman 56 Report post Posted March 13, 2009 Άουτς επικίνδυνο το κόλλημα του πάνω πέδιλου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 13, 2009 λοιπον,ε3χω να καταγγειλω...μετα απο πιεσεις του ΔΟΥ ΣΟΥ με κοψανε στο μονταζ την ωρα που καρβαριζα με το αυτι την θετις.σιγουρα πραγματα.επισης μονο την δικη μου τουμπα εδειξε στο απατητο.ΝΤΡΟΠΗ...και φυσικα ενα μεγαλο μπραβο στον αρκα που εφτιαξε αυτο το υπεροχο βιδεο και με ξεφτιλησε παλι ,στο ΔΟΥ ΣΟΥ για την φανταστικη πιρουετα και σε ολη την παρεα που περασαμε υπεροχα οπως παντα.ενα τετοιο βιδεο εχω σε live αναμεταδοση απο παρνασσο την ωρα που τραβαω τον τζιμ.ετσι μ πιαστηκε το πεδιλο και εμενα και μετρησα αρκετα μετρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 13, 2009 Σήμερα η ποιότητα του χιονιού ήταν η καλύτερη που έχω τσουλήσει ever. Ξεκίνησα χθες το βράδυ για Πάτρα ώστε να χουζουρέψω λίγο παραπάνω σήμερα το πρωί στο κρεββάτι! Και έτσι έγινε... Ξυπνήσαμε σήμερα, πήραμε καφεδάκι για το δρόμο και 9:05 ήμασταν πάνω ΧΩΡΙΣ να χρειαστούμε αλυσίδες (κάποιοι είχαν μεριμνήσει)! Εκπληκτος συνάντησα το πιο όμορφο θέαμα (κατ'εμέ) του φετινού χειμώνα... Το ΧΚ γεμάτο ΠΟΥΔΡΑ!!! Ινώ και Αντιγόνη στα καλύτερά τους! και όχι μόνο αυτές. Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει πολλές μιας και είχα άλλες ασχολίες Παρασκευή και 13! τόσο υπέροχη μέρα!! Να και μία συνολική εικόνα από το βουνό. Και το everest που πάει για ξεκούραση (μετά ξαναεμφανίστηκε)! Αυτά τα ολίγα από εμένα! Εύχομαι να περάσετε καλά το Σ/Κ. Δυστηχώς δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω λόγω δουλειάς Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 13, 2009 .. I hate him Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted March 13, 2009 Nαι να αφήσω το γάμο να πάω για πουρνάρια... Και δουλειά εδώ να μην είχα με τέτοιο χιονι στο Χελμό... θα το σκεφτόμουν πολύ να έρθω... Ευχαριστώ για την πρόσκληση πάντως... Τεο... Δεν μας τα λές καλά φιλαράκι.Ποιός είναι ο γάμος και ποιά τα πουρνάρια; Ρε μπας και έχει πουρνάρια ο Παρνασσός και τσιμπηθώ; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 14, 2009 καταγγελεια no.2 το μελος συλλογου dust καταγγελει το μελος συλλογου arkas και το ΔΟΥΣΟΥ γτ μετα απο μυστικη συμφωνια απο τα 7 λεπτα βιδεο που ανεβηκαν στο φορουμ το ΔΟΥΣΟΥ καταλαμβανει τα 6:30.δεν ειναι τυχαιο οτι σε καθε σκηνη του βιδεου το ΔΟΥΣΟΥ ειναι παρων και κανει και δηλωσεις(προεκλογικες θα ελεγα) Quote Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted March 14, 2009 καταγγελεια no.2 το μελος συλλογου dust καταγγελει το μελος συλλογου arkas και το ΔΟΥΣΟΥ γτ μετα απο μυστικη συμφωνια απο τα 7 λεπτα βιδεο που ανεβηκαν στο φορουμ το ΔΟΥΣΟΥ καταλαμβανει τα 6:30.δεν ειναι τυχαιο οτι σε καθε σκηνη του βιδεου το ΔΟΥΣΟΥ ειναι παρων και κανει και δηλωσεις(προεκλογικες θα ελεγα) Φίλε dust κι εμείς πρέπει κάπως να βγάλουμε λεφτά :LOL: . Οι εκλογές του συλλόγου είναι κοντά.Παίζονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα. Να μην φάμε κι εμείς τίποτα?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 15, 2009 Ωραία ημέρα η χθεσινή... δυστηχώς δεν βρήκα κανέναν σας (και κανένας δεν μου σφύριξε ) παρά μόνο τον Θόδωρο που είπαμε ένα γειά. Λίγος κόσμος χθές Σάββατο, μάλλον την φοβηθήκανε για τους αέρηδες αν και στην κορυφή της Στύγας σ' έπαιρνε και σε σήκωνε. Πάντως είναι μία από τις λίγες φορές που την κατέβηκα πέντε φορές φέτος και από δύο όλες τις άλλες, εν ολίγοις ξεσκίστηκα! Και μια φωτό από ψηλά στην Αντιγόνη... Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted March 15, 2009 Ωραία ημέρα η χθεσινή... δυστηχώς δεν βρήκα κανέναν σας (και κανένας δεν μου σφύριξε ) παρά μόνο τον Θόδωρο που είπαμε ένα γειά. Λίγος κόσμος χθές Σάββατο, μάλλον την φοβηθήκανε για τους αέρηδες αν και στην κορυφή της Στύγας σ' έπαιρνε και σε σήκωνε. Πάντως είναι μία από τις λίγες φορές που την κατέβηκα πέντε φορές φέτος και από δύο όλες τις άλλες, εν ολίγοις ξεσκίστηκα! Και μια φωτό από ψηλά στην Αντιγόνη... τυχερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,ποσο σε ζηλευω.και λιγος κοσμος και πατημενες οι πιστες.καηκες με λιγα λογια.αυτο το σκ ηταν η εκδρομη του συλλογου στον παρνασσο οποτε λογικο ηταν να μην ειμαστε πολλοι επανω.το επομενο ομως θα μας βρεις εκει οπως και δηποτε Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε..... Δεν θα πω πολλά αλλά νομίζω ότι όλοι όσοι βρεθήκαμε το Σ/Κ στο χκΚ είμασταν πολύ τυχερόι και ευχαριστήθηκαμε το βουνό όσο δεν πάει.Νομίζω ότι ήταν από τα καλύτερα Σ/Κ από άποψη καιρού, αλλά και παρέας πάνω στον Χελμό.Το Σάββατο τρελή λιακάδα αλλά και φρέσκο χιονάκι και οι ουρές στα lift φυσιολογικές.Την Κυριακή, σαφώς περισσότερος κόσμος στο κέντρο και η ουρά της Στύγας ήταν μεγάλη από πολύ νωρίς αλλά το κέφι, η διάθεση κ η παρέα ήταν τόσο ζούπερ που δεν σε πτωούσε τπτ.Ο καιρός για ακόη μια φορά με το μέρος μας δυστυχώς μέχρι τις 15:15 περίπου που ένα συννεφάκι πάρκαρε πάνω από την Βαθειά Λάκκα.Στις 1630 τσουλήσαμε προς τα κάτω όπου ακολούθησε ένα γεύμα ζούπερ ντούπερ με την παρέα του snowclub, το επιτελείο του Wooloomooloo, κ πολλούς και εκλεκτούς ακόμα...! Αχ,......ήταν όλα υπέροχα......και τώρα .......τα κεφάλια μέσα.....και ξανά πίσω σε αυτό το bor de l'eau που λέγεται δουλειά..... Μου την δίνει η Δευτέρα και δη στην δουλειά....... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 16, 2009 Μιλήσαμε όντως με τον Alcatraz την Κυριακή, ή μας έκαναν πλάκα κάποιοι από τον Παρνασσό; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 Ουπς.....ξέχασα να το αναφέρω αυτό.... Ο Γιώργος ήταν Χρήστο.....δεν σας έκανε κανείς πλάκα.......! Δεν θυμάσαι που του είπες ότι εσείς έχετε τρελές ουρές στα λίφτ..... Σκέψου ότι από την αγκυρα σας ακούγαμε κανονικότατα...... και είχε πολύ πλάκα.......! Άντε βρε το άλλο ΣΚ να πιάσουμε κ καμια Βασίλο....... να μάθουμε τι κάνουν κ εκεί.....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 16, 2009 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 16, 2009 Βαλε και καμμια φωτογραφια... Αληθεια, αφου πιανουν τα PMR δεν μπορουμε να βαλουμε καμμια καμερα και να εχουμε videoconference? Πλακα θα 'χε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
car_crazy 0 Report post Posted March 16, 2009 Το Σάββατο πήγα για πρώτη φορά στα Καλάβρυτα. Γενικά σαν χιονοδρομικό μου άρεσε, ίσως και περισσότερο από τον Παρνασσό. Είχε πολύ καλές συνθήκες και σχετικά λίγο κόσμο όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι οι τιμές. 25 ευρώ είσοδο και 20 ευρώ η ενοικίαση εξοπλισμού. Το αποκορύφωμα ήταν ότι χρέωνε και 1 ευρώ για την φύλαξη των παπουτσιών. Αν είναι δυνατόν οι γύφτοι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 16, 2009 1.Μπορούσες να νοικίασεις κ από αλλού που είναι πολύ πιο φθηνά κατά 10 ευρό. 2.Όσο για το 25αρι των lift, είσαι λίγο παράλογος-παράλογη.Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή σε σχέση με άλλα κέντρα. Μήπως έψαχνες κάτι σε τζάμπα........? Τεσπα, τα βρίσκω λίγο άδικα όλα αυτά που λές..... Φιλικά πάντα, Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 16, 2009 μπαγιατικο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο την Τεταρτη 11/3/2009 Μια προσπαθεια 360° φωτογραφιας απο σημειο πανω απο τον περιφερειακό της Αρτεμις. Απο Βαθεια Λακκα κοιτάζοντας προς Θετις Το "Everest" ενω ξεθαβει το τερματικο του baby lift στη Βαθεια Λακκα... για να ξαναθαφτει την Πεμπτη Απο Βαθεια Λακκα κοιταζωντας την Αρτεμις Η θαμμένη πλατεια του "Wooloomooloo". Επεσε πολυ φτυαρι Γιαννη... ...και το Τεομαγαζο Πανω απο τον περιφερειακο της Αρτεμις, κοταζοντας προς Στυγα 2. Ο ηλιος ηδη ειχε αρχισει να χανει την μαχη με τα συννεφα. Πανω απο τον περιφερειακο της Αρτεμις, κοιτάζοντας τις πλαγιες του "Αυγου". Χιονοφορτωμενος Ερυμανθος ...και προς Ξηροκαμπο. και μια αναμνηστικη με την αφεντομουτσουναρα μου Μερος απο το snowpark και το τερματικο της Θετις. Βαθεια Λακκα απο τον αναβατηρα της Στυγας Σκαμμενο κομματι στην αναβαση της Στυγας, για να μην βρισκουν τα καρεκλακια. Ακομα φαινεται και το κοκινοχιονο που εριξε με νοτια πριν καμμια 10αρια μερες. Μισο μετρο με αφρικανικη σκονη. Ρατσιστες δεν ειμαστε, καλο ηταν και αυτο! Η κοψη της Νεραϊδοραχης ... και οι "Φυλακες" της Νεραϊδοραχης! Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 16, 2009 φρεσκο ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΟ απο το Σ/Κ 14-15/3/2009 Το Εverest παει για ξεκουραση. Το Σαββατο φυσαγε λιγουλακι, και οι κορφες "καπνιζανε". Ανεβαινοντας με το πιατακι της Δαφνης Η Overpoulover στο περιφερειακο της Δαφνης ...και αλλα "χελωνονιτζακια", στο δρομο για την Δαφνη 2. Το ξωκλησι του Αγιου Υακινθου, στον Ξηροκαμπο. Το πισω κομματι του Χελμου, οπως φαινατε απο το Αυγο Η Νεραϊδοραχη απο το Αυγο... ...και τα απατητα κατω απο το Αυγο. Καποιοι λυσσαξαν εκειπερα... ...και εκει κατω. Η "μπουγαδα"μου. Το φρεσκο χιονι σε εκεινο το σημειο μπορει και να ξεπερναγε το μισο μετρο Απο εκεινο το σημειο Χρηστο μιλησαμε μεσω p.m.r. (Χελμος - Παρνασσος) Σκι μεσα στα δεντρα... ...και καποια μοναχικα ηρωικα ελατα! Απο την πλατεια του "Wooloomooloo" στη Βαθεια Λακκα, χαζευοντας την Στυγα. Οι μοιραιοι και ωραιοι της Βαθειας Λακκας... ... και ο ενθετος "ξαδερφος" ! Το σπιτακι στην επιστροφη της Στυγας... ...και λιγο πιο δεξια του, στο βαθος, ο Αρισταρχος. ...και λιγο πιο δεξια, η αρχη της Στυγας 2 Το Αυγο απο το τερματικο της Στυγας ... και απο κατω η απατητη Στυγα 1 Κοιταζοντας προς Νεραϊδοραχη Η Στυγα 2, οπως φαινεται πανω απο τον περιφερειακο της Αρτεμις και το δωρακι μου στον ΖΟΧ (χρονια σου καλα και καταλευκα). ...που θα παει... θα την παρουμε και δικαβαλο την αγκυρα, κοριτσι μου! και 2 φωτογραφιες απο το χωριο: Πρωινη κυριακατικη θεα με breakfast τον Ερυμανθο. ...και γυμνα κλαδια στην πλατεια των Καλαβρυτων. Ισως το πιο ωραιο Σ-Κ στα Καλαβρυτα για φετος. Αργοτερα θα πουμε και αλλα για την σουπερ παρεα, το χιονι και για το γευμα στα Καλαβρυτα, με την "ελαφρια" συζητηση που ελαβε μερος. Τελος θα 'θελα να ευχαριστισω ολους οσους βοηθησαν να περασω τοσο ομορφα αυτο το Σαββατοκυραικο. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 16, 2009 Βγάλτε αυτό το πράμα που μικραίνει τις φωτογραφίες για φωτογραφίες μέχρι 800 χ 600 Respect Alcatraz Respect Helmos Γιουπιγιαγιαγιουπιγιουπιγια σε όλα τα βουνά. Snowclub Χελμέ σου 'ρχομαι Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites