Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2014 - 2015

Recommended Posts

Ωραία

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ειμαι διασημος και διαπλεκωμενος?

μου βαλες ιδεα....

εν πασει περιπτωση αν ενοχλει η αναρτηση ας κατεβει,

απλά δημοσιο εγγραφο ειναι, δεν ειναι κατι κρυφο.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Μια χαρά βγήκε η μέρα σήμερα! !:-) Ψήφος νωρίς, σκι για συνέχεια. Πολύ καλή επιλογή και η ψήφος στο ΧΚΠ. Οι πέτρες που υπήρχαν καλύφθηκαν με τη χιονόπτωση και με την κακοκαιρία της εβδομάδας που έρχεται φαντάζομαι το βουνό θα είναι κομπλέ.

• Like 6

Σήμερα ξεκίνησε και η επισκευή του εναέριου αναβατήρα Αίολου που είχε πρόβλημα στον μειωτήρα. Στα μέσα της εβδομάδας θα μπει κι αυτός σε λειτουργία.

Στη σχετική φωτογραφία διακρίνουμε τον παλαιότερο εργαζόμενο του ΧΚΠ, τον Χριστόφορο Βέλιο επί τω έργω!

post-6183-0-67323000-1422195955_thumb.jpg

post-6183-0-45403500-1422195980_thumb.jpg

Edited by sotogiannop1
  • Like 9

Σωτηρη τελικα ποσο εριξε???

ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

αν θελει κανεις που εκανε σκι πανω σημερα να πει την υποκειμενικη του γνωμη...

τι χιονι εριξε, σε τι κατασταση ειναι οι πιστες, ποιες πιστες ειναι ανοιχτες.

• Like 1

Για αύριο τι περιμένουμε από σύννεφα ?

Αν έχει ψηλή βάση νεφών να τη κάνω τη καταδρομή ..

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ μερα σημερα!!! Οι κλασικές πίστες των Κελλαριων πλέον δεν έχουν καμια σχέση με το ναρκοπέδιο των προηγούμενων ημερων!!!

Λιωσαμε στην κυριολεξια. Ουρές ανύπαρκτες, καιρός τέλειος, λιγοστός κόσμος, πίστες κοτλε, έστριβες με όσα ήθελες και με ότι πεδιλο ήθελες, ποιότητα χιονιού τέλεια....ε τι άλλο να πω!!

Από την αγαπημένη μου Φτερό, δυστυχώς η 6 θέλει κι'άλλο χιόνι, η 14 πάρα πολύ καλή, και το απατητακι που δοκιμασα βαρουτσικό γιά τα γούστα μου !!!

Αυτα:-):-):-)

• Like 5

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Στις φωτο του σωτηρη βλεπω ανεβασμενη ουρα και χρηση μονο καρεκλας για το πανω μισο.

Γιατί μόνο καρεκλάκια; Πού είναι τα αυγουλάκια;

Για μένα, καλύτερα έτσι :-) αλλά απλά ρωτάω. Έχει να κάνει με το πόσο κόσμο έχει;

(καλύτερα γιατί δε βγάζεις ποτέ πέδιλα)

Edited by kampar

η πιστα για τα 1750 ανοιχτη?

Γιατί δεν βγάζεις πέδιλα; Το ζουμί της αναβάθμισης ήταν να έχουμε, εκτός από μεγαλύτερες χωρητικότητες αναβατήρων, μια ενιαία πίστα από το 2240 μέχρι το 1750, στο οποίο όμως δεν κατεβαίνουν τα καρεκλάκια.

Αυτό που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα είναι να βγάζεις τα σκι να παίρνεις την τηλεκαμπίνα, να ξανασταματάς στο 1950 και να παίρνεις άλλο λιφτ για να σε πάει μέχρι την κορυφή. Ειλικρινά το βρίσκω εντελώς άκυρο σαν επιλογή.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

Η Αφροδίτη κάτω δεν πήγαινε εύκολα μέχρι τέρμα, καλώς δεν την έδωσαν σήμερα, παρά το χιόνι. Βέβαια, στα σημεία που υπήρχαν πέτρες ΑΝΕΤΑ γινόταν τοπικό μπάλωμα, αλλά τι να ξαναλέμε τώρα.

Κατά τ'άλλα, το βουνό γέμισε στις πίστες μια χαρά χιόνι, ανεβαίνετε με τα καινούρια, ίσως με μια μικρή προσοχή στο ξεκίνημα των πιστών (μην ξεκινάτε πολύ γκαζωμένοι, να βλέπετε, μέχρι να μπείτε στην κυρίως πίστα). Με το ανακάτεμα του χιονιού από τους χιονοδρόμους και το νέο πάτημα λογικά θα είναι φανταστική η πίστα από αύριο, αν και περιμένουμε και νέες χιονοπτώσεις μεσοβδόμαδα.

Περάσαμε καταπληκτικά, γενικά.

:shuriken:

• Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Ο Ηρακλής δεν δώθηκε λόγω μη επαρκούς χιονοκάλυψης; Ο Βάκχος σε τι κατάσταση είναι; Με παλιά ή νέα πέδιλα; Απο τα λέγόμενα του Porfirio κατάλαβα ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα τώρα. Απλά ρωτάω γιατί αύριο πρόκειται να ξαναπάω Καλάβρυτα με παρέα και θέλω να τους μεταπείσω για Παρνασσό αλλά δεν θέλω να φάω ξύλο μετά! :evil:

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr

να πάτε παρνασσο , να κανω σκι με την ησυχία μου, καμικάζι

να πάτε παρνασσο , να κανω σκι με την ησυχία μου, καμικάζι

"Καμικάζι"..; με είδες σήμερα στα Καλάβρυτα..; και φαντάσου ότι προσπαθούσα να πάω πιο αργά (είχε λίγο παραπάνω κόσμο για τα γούστα μου).. :thumbup:

Η κατάσταση είναι εξαιρετική και σαν ποιότητα και σαν ποσότητα. Καμία σχέση με πριν τη χιονόπτωση. Εξαίρεση 15 πρώτα μέτρα Βάκχου και 50 πρώτα μέτρα Περικλή + bonus μια πέτρα στον Περικλή. Υποθέτω αύριο θα σημαδευτούν και θα καλυφθούν αρκετά από αυτά.

Από τα πολύ σούπερ σκι, 2 φορές έχω κάνει εκλογές στη ζωή μου σκι και τις δύο ήταν απίθανα.

Πουδροφιλικόπεριεργοκατιομορφο εκτός, δύσκολο γενικά, οι πίστες απλά υπεροχη ποιότητα.

Πέταγε το βουνό σήμερα

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ μερα σημερα!!! Οι κλασικές πίστες των Κελλαριων πλέον δεν έχουν καμια σχέση με το ναρκοπέδιο των προηγούμενων ημερων!!!

Λιωσαμε στην κυριολεξια. Ουρές ανύπαρκτες, καιρός τέλειος, λιγοστός κόσμος, πίστες κοτλε, έστριβες με όσα ήθελες και με ότι πεδιλο ήθελες, ποιότητα χιονιού τέλεια....ε τι άλλο να πω!!

Από την αγαπημένη μου Φτερό, δυστυχώς η 6 θέλει κι'άλλο χιόνι, η 14 πάρα πολύ καλή, και το απατητακι που δοκιμασα βαρουτσικό γιά τα γούστα μου !!!

Αυτα:-):-):-)

Ακριβώς όπως τα είπε ο Σπύρος.

Γκαζια ατελιωτα και χιόνι που γραπωνες παντού.Δεν χάλασε η ποιότητα καθόλου καθολη τη διάρκεια της μερας.

Θερμοκρασία πάνω του μηδενός.Καλοπατημενες πιστές.

Η αλλαγή από Αυγο σε καρεκλι ειναι όντως άστοχη διότι πρέπει να πάρεις τα πεδιλα στο χέρι να κατεβεις την υπόγεια γέφυρα για να περάσεις από την άλλη και μετά φορατα πάλι και δωστου.

Η παρεα με Ηλία (πεφτω και μαθαίνω) και Κώστα Κλουζω, Μικ καθώς και το ζεύγος Κωστή Μαριζας

Πωπω είχαν περάσει 15 μέρες από την τελευταία κατέβασά και ήρθε λίγο το χαμόγελο στα χείλη.

• Like 3

101277.jpg

Γιατί δεν βγάζεις πέδιλα; Το ζουμί της αναβάθμισης ήταν να έχουμε, εκτός από μεγαλύτερες χωρητικότητες αναβατήρων, μια ενιαία πίστα από το 2240 μέχρι το 1750, στο οποίο όμως δεν κατεβαίνουν τα καρεκλάκια.

Αυτό που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα είναι να βγάζεις τα σκι να παίρνεις την τηλεκαμπίνα, να ξανασταματάς στο 1950 και να παίρνεις άλλο λιφτ για να σε πάει μέχρι την κορυφή. Ειλικρινά το βρίσκω εντελώς άκυρο σαν επιλογή.

Ναι, όταν φτάνεις για πρώτη φορά στο 1950, είναι σπάσιμο να βγάζεις πέδιλα και να παίρνεις το 2ο lift.

Όταν όμως είσαι ήδη πάνω και δεν κατεβαίνεις κάτω (γιατί είπαμε ότι η Αφροδίτη έχει πέτρες χαμηλά.. και γιατί κάτω πρέπει να ξαναβγάλεις τα πέδιλα.. και γιατί η Αφροδίτη γεμίζει με κόσμο που πάει χαλαρά σε μια πίστα που δεν είναι - σε πολλά σημεία - αρκετά φαρδιά για όλους), εκεί συμφέρει να παίρνεις κατευθείαν το 2ο lift και να έχει μόνο καρεκλάκια για να μην περιμένεις πολύ στην ουρά (θυμάσαι που όταν πέρναγαν τα αυγά σταμάταγαν οι καρέκλες και όταν είχε πολύ κόσμο, είχε και μεγάλη ουρά;)

Βέβαια, σε γενικές γραμμές, εγώ βολεύομαι με όλα. Αρκεί να έχει χιόνι και πίστες ανοικτές!

ΥΓ: Θέλω την Φτερόλακαααααααα!!! :evil:

ψαχνουμε για την επομενη μερα μες στην εβδομαδα αλλα δεν τον βλεπω...

Τέλος, με πείσατε!! Παρνασσός αύριο! Πάω να ενημερώσω τους υπόλοιπους!!! :animier:

• Like 1

Τέλος, με πείσατε!! Παρνασσός αύριο! Πάω να ενημερώσω τους υπόλοιπους!!! :animier:

Σκέψου νανοιξει το αγκυρακι αύριο?

101277.jpg

ωραια μερα σημερα και ωραια παρεα. ωραιο το χιονι εντος πιστας αλλα πολλα και τα γκαζια και τα ποδια μου ειναι σε κατασταση τελειωμενη. αξιζε!

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. nightwisher
      nightwisher
      (43 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,139
    • Total Posts
      460,534
  • Member Statistics

• Total Members