Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 21, 2017 Στο παρακατω site, στο κατω μερος της σελιδας υπαρχει ενα πολυ καλο product finder https://www.fischersports.com Γνωμη μου ειναι να κινηθειτε πρωτα στην αλλαγη μποτας με Flex 90-110 αναλογα του βαρους του. Απο το παραπανω που λες προτεινω το F18, ως ενα πολυ καλο πεδιλο που θα τον ανεβασει αρκετα. Αντε καλοτσουλητα υ,γ, Προσωπικα εχω τα RC4 SC superior και δυσκολα τα αλλαζω. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 21, 2017 Απο το παραπανω που λες προτεινω το F18, ως ενα πολυ καλο πεδιλο που θα τον ανεβασει αρκετα. Αντε καλοτσουλητα υ,γ, Προσωπικα εχω τα RC4 SC superior και δυσκολα τα αλλαζω. Τι διαφορές βλέπεις ανάμεσα στα δύο; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 21, 2017 To F18 ειναι τουριστικο καρβοπεδιλο, το RC4 εχει λιγο πιο αγωνιστικη, σκληρη για την ακριβεια, φιλοσοφια. Μη φανταστεις ομως οτι το δευτερο θελει και απαιτησεις expert. Αλλο υπεροχο πεδιλο ειναι το Blizzard S power (δε βγαινει πλεον) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 21, 2017 Έχω ένα head slx rp 2014-2015 1,63 radius 11 δεστρα 12 ,ακμές τροχισμενες σε 87 και σερβης από τα χέρια μου μεθα από κάθε σκιαρισμα !!! Τα πουλάω 160 ευρώ !! Ο λόγος -έχω πολα ζευγάρια και πάω να πάρω άλλο ένα και ο δεύτερος λόγος -ψιλοβαρεθικα τα καθαρό σλάλομ !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted February 21, 2017 (edited) Στο παρακατω site, στο κατω μερος της σελιδας υπαρχει ενα πολυ καλο product finder https://www.fischersports.com Γνωμη μου ειναι να κινηθειτε πρωτα στην αλλαγη μποτας με Flex 90-110 αναλογα του βαρους του. Απο το παραπανω που λες προτεινω το F18, ως ενα πολυ καλο πεδιλο που θα τον ανεβασει αρκετα. Αντε καλοτσουλητα υ,γ, Προσωπικα εχω τα RC4 SC superior και δυσκολα τα αλλαζω. Είναι 77 κιλά και 1.82. Οπότε για μπότα μάλλον γύρω στο 90 flex θα κοιτάξουμε. Το product selector της Fischer του προτείνει 1.74 για τα F18. υ.γ. Πολύ καλό σκι αυτό που έχεις υ.γ2. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να βρω τον Θάνο snowhow που έχει την αντιπροσωπία της Fischer? του έστειλα μυν αλλά βλέπω έχει μήνες να μπει στο forum.. Edited February 21, 2017 by sbird Quote You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 22, 2017 Έχεις πμ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 22, 2017 (edited) To F18 ειναι τουριστικο καρβοπεδιλο, το RC4 εχει λιγο πιο αγωνιστικη, σκληρη για την ακριβεια, φιλοσοφια. Μη φανταστεις ομως οτι το δευτερο θελει και απαιτησεις expert. Αλλο υπεροχο πεδιλο ειναι το Blizzard S power (δε βγαινει πλεον) Σίγουρα θα θέλει προσοχή στο redound Παντως μου κάνει εντύπωση που έχει tip rocker. Πρέπει να βοηθάει στα χωράφια αλλά δεν χάνει σε απόκριση στην αρχή της στροφής; Edited February 22, 2017 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 22, 2017 (edited) Το rc4 superior του Αξενερετου δεν τρομαζει καθολου και το θεωρω πολυ φιλικό πεδιλακι. Απο την αλλη εχω δοκιμασει και το rc4 worldcup του Κυριακου σε ,160 που ηταν διαολος. Ενα πολυ διασκεδαστικο πεδιλακι, σαν να κανεις τραμπολινο, που αν το μεταχειριζεσαι με αυτον τον ρυθμο (διαολεμενο δλδ) σε στελνει σε πολυ συντομο διαστημα στο σαλε. (Μετριος σκιερ και φετος διανυω αγυμνασιες και λιγο πριν αρχισει το σκι ειχα τραυματισμο στην προεπιγονατιδα) Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 22, 2017 by GiGi 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 22, 2017 ok! point taken 67-68 μέση, μεγάλες ακτίνες, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα μια δοκιμή. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 22, 2017 ok! point taken 67-68 μέση, μεγάλες ακτίνες, θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα μια δοκιμή. Οχι μεγάλες ακτίνες, μεσαιες (14 m αν δεν κανω λαθος) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 22, 2017 Ναι. Για το Superior SC δίνει 14m/165cm και για το RC4 Worldcup RC 18m/175cm. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 22, 2017 Ναι. Για το Superior SC δίνει 14m/165cm και για το RC4 Worldcup RC 18m/175cm.Sorry worldcup εννοουσα το sl. Στο 1,60 που το δοκιμασα ειχε 12 μετρα η κατι τετοιο. Κουληηηη? Πες τίποτα στον φιλο μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 22, 2017 υ.γ2. Μήπως ξέρεις πως μπορώ να βρω τον Θάνο snowhow που έχει την αντιπροσωπία της Fischer? του έστειλα μυν αλλά βλέπω έχει μήνες να μπει στο forum.. Απλά για πιο ακριβή ενημέρωση: τη Fischer τη δουλεύουν ο Θάνος και η RTM στα Καλάβρυτα. Όποιον και να βρεις από τους δύο θα σε κατατοπίσει πλήρως. 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 22, 2017 Αν θελετε να δοκιμασετε τα δικα μου στειλτε μου πμ για να κανονισουμε προς Παρνασσο, χιονιου επιτρεποντως (οχι αυτο το σουκου ομως) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 22, 2017 Ωραίος! Μέσα στο Μάρτιο να το κανονίσουμε. Λέω να ανέβω αύριο αλλά δε βλέπω να με αφήνει μια @%$&^#%% ίωση. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted February 22, 2017 Αν θελετε να δοκιμασετε τα δικα μου στειλτε μου πμ για να κανονισουμε προς Παρνασσο, χιονιου επιτρεποντως (οχι αυτο το σουκου ομως) Εμενα γτ δεν μου τα δινεις;;; Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 23, 2017 Γιατί δε μου τα ζήτησες...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 23, 2017 Εμενα γτ δεν μου τα δινεις;;;Γιατί θα τα σπάσεις και αυτά [emoji13] Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 24, 2017 Σε ακαδημαϊκό επίπεδο, για προτείνετε κανένα εύκολο στριφτερό πεδιλάκι και για μένα! 1,65 ύψος (με το ζόρι) 66 κιλά βάρος Upper intermediate επίπεδο. Στόχος: Να αντικατασταθεί το Fischer Progressor 8+ που άρχισε να παλιώνει (και εγώ να το βαριέμαι). Budget ΠΟΛΥ περιορισμένο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted February 24, 2017 (edited) Tα πέδιλα που δίνει ο Pepe ! Edited February 24, 2017 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 24, 2017 Ναι ,δεν είναι πολύ δύσκολα ,αλλά θέλουν το πάτημα τους Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted February 25, 2017 Χρήστο για αυτό που ζητάς μια χαρά είναι αυτά που έχεις (αν θες κάτι ξεκούραστο και στριφτερο). Εκτός αν κάνεις την υπέρβαση στα F19 ή στα Rc4 speed. Τελικά το ski selector της Fischer κάνει εξαιρετική δουλειά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2017 Απλά, ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με το Soul, ήταν τόσο εύκολο εντός και εκτός που αναρωτήθηκα αν ένα ζευγάρι καινούργια στενά μου προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό χωρίς τις ενοχές ότι χαλάω το λίγο σκι που ξέρω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted February 25, 2017 Απλά, ενθουσιάστηκα τόσο πολύ με το Soul, ήταν τόσο εύκολο εντός και εκτός που αναρωτήθηκα αν ένα ζευγάρι καινούργια στενά μου προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό χωρίς τις ενοχές ότι χαλάω το λίγο σκι που ξέρω. Είμαι περίεργος , πιο Soul έχεις δοκιμάσει ... βάλε το χέρι βαθιά στη τσέπη ,μια ανάσα και βάλε την παραγγελία (για του χρόνου ,φέτος αργά νομίζω ) Sent from my iPad using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 25, 2017 Τα φετινά HD Βαγγέλη. Έχω γράψει αναλυτικά τις εντυπώσεις μου εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=19834&hl= Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites