ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 3, 2017 Mε ακτίνα 15 μέση 74 Με ακτίνα 12 μέση 63 Αν έχει καλή γλυκιά κρύα πούδρα θα κάνεις κανονικά απολαυστικό σκι αντίστοιχο της ακτίνας του πεδίλου σου. Για μένα η συνταγή εδώ και χρόνια είναι δύο πέδιλα ένα πίστας ένα εκτός. Είμαι πολύ κατά των πεδίλων 50-50 νομίζω ότι δεν χαίρεσαι πίστα και ξεχνάς και το σκι που ξέρεις. Αν δεν έχει γλυκιά πούδρα αλλά ανεμοχαρχαλεμένα χιόνια ή βαριά πράγματι με το πέδιλο πίστας θα κάψεις τις διπλάσιες θερμίδες. Για παράδειγμα δεν με θυμάμαι ποτέ να κατέβω να ξαναφορέσω τα φαρδυά. Αν βρεθεί ως δια μαγείας καλή πούδρα (πχ μα μέρα που ξαφνικά άνοιξε ο Οδυσσέας και βγαίναμε Σαχάρα) ούτε καν που κατέβηκα να βάλω τα φαρδιά. Αν είναι πράγματι καλή η πούδρα θα πας και θα χαρείς με όλα τα πέδιλα. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 3, 2017 Για σου Μιχάλη και καλη χρονια!! Οταν λεω "θα σε κουράσει" ενοω οτι τα πέδιλα με ακτίνα 11-12 θελουν σινεχομενες στροφες ,που σε πίστες με μικος πανο απο 700-900 μετρα αρχίζουν να σε κουράζουν,και μαλακα να ηταν τοις στροφες τους τοις θελουν γιατι αν τα αφησεις λιγο ,αρχίζουν να τρέμουν και να θελουν να στρίψουν ,αν παλι θελεις να παιξεις σε πίστες μικρες και σλάλομ ,τοτε ναι,αλλα ποσο μπορεις να κανεις σκι σε μικρες πίστες με σηνεχονενες στροφες;;; Αυτη ηταν η δικια μου λογική και απο εκει και η συμβουλή μου για πέδιλα με μεγαλοτερο υψος και μεγαλητερη ακτίνα !!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 3, 2017 Για το πρώτο κομμάτι που λες δεν νομίζω να είναι πιο κουραστικό να κατέβεις με 15 στροφές την πίστα από ότι με 12 αν το πέδιλο είναι το ίδιο σκληρό. Προσωπικά για να κάνω στροφές κάνω σκι και προτιμώ να κάνω 15 από ότι 12. Αν θες τελικές και να πηγαίνεις ευθεία πάρε μεγάλη ακτίνα, προσωπικά προτιμώ να είμαι συνέχεια σε στροφή οπότε προτιμώ μικρές ακτίνες Για το δεύτερο κομμάτι έχει κάποιο δίκιο αλλά νομίζω ότι με τα σύγχρονα πέδιλα (ακόμα και μαλακούτσικα) με ακτίνα 11-12 το τρέμουλο που λες δεν υπάρχει ή και να υπάρχει δεν έχει καμία σημασία μιας και μόλις στρίψεις το τρέμουλο εξαφανίζετε. Έχω περάσει με πολλά χιλιόμετρα γωνιασμένος πολλά χιλιόμετρα πίστες χωράφια και δεν έχω φάει τούμπα για αυτό το λόγο ακόμα και με μαλακές σειρές. Τούμπα θα φας από κακή τεχνική πια με τα σύγχρονα πέδιλα, μόλις γωνιάσουν ισοπεδώνεις τα πάντα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 3, 2017 (edited) Να πάρω αυτά : http://parnass.gr/el/ski/%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%B1/allride-skis/ski-head-integrale-800-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-head-pr-11-2014-2015.html#.WGqJ59R3BRA στο 1,56 (R 11m) ; Δεν θα είναι πιο ευχάριστα στα στροφιλίκια και στα απότομα; Η καλύτερα στο 1,63 (R12m) Συνηθως αυτα τα πεδιλα με μικρη ακτινα στροφης ειναι και σκληρα ,γι αυτο το λεμε . Λέω για τα συγκεκριμένα πέδιλα (στο 1.53 τελικά) που δε νομίζω να είναι σκληρότερα από αυτά που έχω. Οταν λεω "θα σε κουράσει" ενοω οτι τα πέδιλα με ακτίνα 11-12 θελουν σινεχομενες στροφες ,που σε πίστες με μικος πανο απο 700-900 μετρα αρχίζουν να σε κουράζουν,και μαλακα να ηταν τοις στροφες τους τοις θελουν γιατι αν τα αφησεις λιγο ,αρχίζουν να τρέμουν και να θελουν να στρίψουν ,αν παλι θελεις να παιξεις σε πίστες μικρες και σλάλομ ,τοτε ναι,αλλα ποσο μπορεις να κανεις σκι σε μικρες πίστες με σηνεχονενες στροφες;;; Ολη μέρα ! ok, αν είναι να πάω από 2250 στο 1750 δεν θα στρίβω ανά 5μ ... Για το πρώτο κομμάτι που λες δεν νομίζω να είναι πιο κουραστικό να κατέβεις με 15 στροφές την πίστα από ότι με 12 αν το πέδιλο είναι το ίδιο σκληρό. Προσωπικά για να κάνω στροφές κάνω σκι και προτιμώ να κάνω 15 από ότι 12. Αν θες τελικές και να πηγαίνεις ευθεία πάρε μεγάλη ακτίνα, προσωπικά προτιμώ να είμαι συνέχεια σε στροφή οπότε προτιμώ μικρές ακτίνες Για το δεύτερο κομμάτι έχει κάποιο δίκιο αλλά νομίζω ότι με τα σύγχρονα πέδιλα (ακόμα και μαλακούτσικα) με ακτίνα 11-12 το τρέμουλο που λες δεν υπάρχει ή και να υπάρχει δεν έχει καμία σημασία μιας και μόλις στρίψεις το τρέμουλο εξαφανίζετε. Έχω περάσει με πολλά χιλιόμετρα γωνιασμένος πολλά χιλιόμετρα πίστες χωράφια και δεν έχω φάει τούμπα για αυτό το λόγο ακόμα και με μαλακές σειρές. Τούμπα θα φας από κακή τεχνική πια με τα σύγχρονα πέδιλα, μόλις γωνιάσουν ισοπεδώνεις τα πάντα. Ετσι... Δεν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα, απλά προτιμάω τις (πολλές) στροφές γωνιασμένος. Δεν πάω σχεδόν καθόλου flat δε θέλω skid, είχα περάσει τον Περικλή χωράφι με μαλακά 1,53 R11 και δεν είχα πρόβλημα σταθερότητας ούτε στις μεγάλες καμπές. Αντίθετα ευχαριστήθηκα παιχνίδι. Πιθανό να τα ξαναδοκιμάσω αύριο. Edited January 3, 2017 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 3, 2017 Ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις των αμπελοφιλόσοφων πούδρας τηλεθεατών φίλων μας. Αν βρεις και μείνεις στο ρυθμό του rebound του πεδίλου σου και η πούδρα είναι έστω αξιοπρεπής δεν έχεις κανένα πρόβλημα να κάνεις όλη μέρα με πιστοπέδιλο. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted January 3, 2017 πρωταρχικο ρολο παιζει το χιονι....αμ εχει ριξει 1 μ με -10 χαιρω πολυ και με σκουποξυλα να τσουλας θα εισαι γ@μ@τος!!!αν ομως το χιονι ειναι νοτισμενο βαρυ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ τοτε οπως και να το κανουμε ενα φαρδυ πεδιλο θα σου ειναι ποιο ευκολο απο ενα στενο στ απατητο....το ολο ζητημα ειναι στη τεχνικη που εχει ο σκιερ...ολα απο εκει ξεκινανε... 4 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
kosaitis 689 Report post Posted January 3, 2017 (edited) Συνηθως αυτα τα πεδιλα με μικρη ακτινα στροφης ειναι και σκληρα ,γι αυτο το λεμε . έως πολύ σκληρά. Και τα πέδιλα με ακτίνα 12m ψάχνουν να στρίψουν.Αν θέλεις κατεβαίνεις τον Περικλή με 500 στροφές τότε πάρτα.Πόση ώρα μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα στη μέρα.Για αυτό λέω ένα πέδιλο 14m-15m ύψος 170cm με μέτρια σκληρότητα τουλάχιστον ή και σκληρό που και μπορείς να το πλακώσεις στις κλειστές στροφές αλλά και δεν θα σε κουράζει στην ευθεία. Edited January 3, 2017 by kosaitis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 3, 2017 Για μένα πάρε λίγο ψηλότερα. Κατά τα άλλα μια χαρά υπέροχο είναι το πεδιλο σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 3, 2017 (edited) Mε ακτίνα 15 μέση 74 Με ακτίνα 12 μέση 63 Αν έχει καλή γλυκιά κρύα πούδρα θα κάνεις κανονικά απολαυστικό σκι αντίστοιχο της ακτίνας του πεδίλου σου. Για μένα η συνταγή εδώ και χρόνια είναι δύο πέδιλα ένα πίστας ένα εκτός. Είμαι πολύ κατά των πεδίλων 50-50 νομίζω ότι δεν χαίρεσαι πίστα και ξεχνάς και το σκι που ξέρεις. Αν δεν έχει γλυκιά πούδρα αλλά ανεμοχαρχαλεμένα χιόνια ή βαριά πράγματι με το πέδιλο πίστας θα κάψεις τις διπλάσιες θερμίδες. Για παράδειγμα δεν με θυμάμαι ποτέ να κατέβω να ξαναφορέσω τα φαρδυά. Αν βρεθεί ως δια μαγείας καλή πούδρα (πχ μα μέρα που ξαφνικά άνοιξε ο Οδυσσέας και βγαίναμε Σαχάρα) ούτε καν που κατέβηκα να βάλω τα φαρδιά. Αν είναι πράγματι καλή η πούδρα θα πας και θα χαρείς με όλα τα πέδιλα. τα scott sl sdr η παρομοια sl πεδιλα με 11 - 12 -13 μ ακτινα, τα απολαμβανεις και στη κρουστα αρκει να μην πιεζεις οπως πιεζεις στην πιστα https://www.facebook.com/xskimad/videos/vb.100002153479078/221304567951324/?type=3&theater αν θυμαμαι τοτε ηταν η στιγμη που πρωτοσκεφτηκα να αγορασω φαρδυα σκι και οταν το εκανα ηταν οντως ολα πιο ευκολα. Καποιος γνωστος μας αγνωστος μου ελεγε οτι μονο αν θα βγω σε δυσκολα χιονια και σκιαρω αξιοπρεπως (κρουστες βαρια φρεσκα κλπ) με σλαλομ πεδιλο ,να παω να παρω οποιοδηποτε φαρδυ Συμφωνω με Μικ σε αυτα που λεει οπως παντα αλλωστε ,αλλα θα του κανω και μια διορθωση.. οταν κανεις συνεχεια εντος και εκτος με φαρδυα πεδιλα ξεχνας το σκι που ξερεις (παθων εγω ο ιδιος πριν μερικα χρονια..)το 50-50 πεδιλο θα το χρησιμοποιησεις σε ανακατεμενες καταστασεις, στην σουπα της ανοιξης και στην αρχη της σεζον να εγληματιστεις με το εντος και εκτος.αυτο το τελευταιο που εγραψα ειναι για νορμαλ καταστασεις γιατι αν εχει πουδρι αλλαζει το πραμα Το παν ειναι να ευχαριστιομαστε αυτο που κανουμε ειτε με φαρδυ ειτε με στενο αρκει να ξερουμε ποιες ειναι οι δυνατοτητες μας.. Edited January 3, 2017 by skimad 2 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 3, 2017 εντωμεταξυ εχει και τα καλα του το sl πεδιλακι οταν θες να ξεχωρισεις την γραμμη σου αναμεσα σε δεκαδες αλλες κυριως περαδωθεσνοουμπορνταδικες γραμμες που χαλανε την οπτικη μιας πουδροπλαγιας 16 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 4, 2017 (edited) Λέω για τα συγκεκριμένα πέδιλα (στο 1.53 τελικά) που δε νομίζω να είναι σκληρότερα από αυτά που έχω. Νομίζω οτι θα κάνεις μια τρομερά αποτυχημένη αγορά αν πας σε αυτό το ύψος. Το πέδιλο που κοιτάζεις έχει rocker 150 περίπου χιλιοστά. (αν κάποιος αμφισβητεί το 150 χιλιοστά έχω απάντηση της Fischer για πέδιλο 175 cm που αναφέρει οτι εχει rocker 200 χιλιοστά) Άρα θα κονταίνει ακόμα περισσότερο σε ευθεία. Σίγουρα θα στρίβει και σταματημένο αλλά το ζητούμενό σου είναι μόνο να στρίβεις; Είναι δεδομένο οτι δεν θα έχεις ποτέ ευστάθεια στις ευθείες. Θεωρητικά και από τα λεγόμενά σου (και αφού γωνιάζεις) δεν καταλαβαίνω τι σε εμποδίζει να πας στο 163-170 cm; Ακόμα και οι fis αθλητές δεν επιτρέπεται να κάνουν slalom με σκι <165cm. Πληροφοριακά και μόνο το ski selector της Fischer για intermediate σκιέρ (δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το selector της Head) δίνει για το μπόι σου πέδιλα ύψους 170-175. H Elan σε βγάζει σε πέδιλα 168 cm.Αυτοί σίγουρα ξέρουν καλύτερα από μας δεν νομίζεις; Ότι και να αποφασίσεις καλή τύχη. Edited January 4, 2017 by Velissarios 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted January 4, 2017 (edited) καλά...υπαρχουν και πέδιλα 50-50 που κάνεις φοβερο σκι παντού βλεπε Κ2 xplorer ,Scott Crusade (αυτα τα 2 τα γνωριζω και γραφω) και νομιζω οτι ειναι ιδανικα για τα ελληνικά βουνα.Αν θελεις να δουλεψεις πάνω σε συγκεκριμενο αντικειμενο πχ High G's ,hips to the snow, long radius turns (aka Ligety) ε ναι πάρε gs-άδικο πέδιλο με μεση γυρω στα 70 και μηκος 180.Σιγουρα θα δουλεψει καλυτερα απο τα 50-50.E ναι αμα εχει βορινη αέρινη πουδρα πας με οτι να'ναι.Αλλά βάλλε RC-4 165 με 64 μεση, φουλ καμπεράτο ,με 40cm racing plate, φουλ τιουνινγκ 88-άρες ακμες μεχρι το φτυαρι και βγες εξω σε πιο απαιτητικο πεδιο...αντε γειά....καθε πέδιλο εχει συγκεκριμενα χαρακτηριστικά να ειναι καλό σε κάτι.Αλλωστε και στο wc θα τρεχανε σε ολα τα αγωνισματα με ενα πεδιλο,δεν το κανουν ομως.Προτιμω να χρησιμοποιω τα πέδιλα κοντά στο τερεν τους και στο αντικειμενο τους και να μου κανουν την ζωη πιο ευκολη. μμμμμ θα δουλεψει και το 1.53 σε short carved radius turns αλλα μεχρι εκει...στο 1.65 θα ειναι καλυτερα τα πραγματα. Edited January 4, 2017 by skister 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 4, 2017 Είναι μια φωτό από τη μοναδική μέρα σκι της προκοπής πέρισυ, στον Περικλή ένα παγωμένο πρωινό με τα R14 σκι που έχω. Τα οποία είναι πολύ καλά και τα χαίρομαι σε γρήγορες ανοιχτές καμπές ακόμα και σε χωράφια. Αλλά περισσότερο προτιμώ το σκι της φωτογραφίας όταν προσφέρεται και η πίστακαι σκέφτομαι για μικρότερη ακτίνα για να είναι ποιο άνετο και πιο "μαζεμένο" μερικές φορές,που με τα πέδιλα που έχω δε γίνεται (δε μπορώ εγώ πάντως) χωρίς skiding. Νομίζω ότι σε απότομες και στενές πίστες θα είναι πιο βολικά. Κάνω σκι μόνο εντός και δεν έχω πρόβλημα να παίρνω δύο ζευγάρια στο βουνό. Υποθέτω ότι ο έλεγχος του rebound θα θέλει προσοχή, αλλά αυτό (όπως και γενικά η τεχνική) είναι άλλο θέμα. Κατανοώ τα σχόλια για το 1,53. Θα ξανακάνω μια δοκιμή τα Salomon Enduro LX 750 1.53 R10.8 με tip rockerhttp://www.skis.com/Salomon-Enduro-LX-750-Skis-with-Lightrak-L10-Bindings-2012/235057P,default,pd.html που τα είχα δοκιμάσει και μ' άρεσαν. Εύκολα αλλά μαλακά. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted January 4, 2017 (edited) ενα πέδιλο για να σου βγαλει την ακτινα που γραφει πρεπει να το πιέσεις.Τωρα εξαρταται και το ποσο σκληρο είναι για να καταφερεις να το τερματισεις.Επίσης αν συγκρινεις 2 πεδιλα ίδιας σκληροτητας αυτο που ειναι πιο μακρύ με την ιδια δυναμη "λυγαει" πιο ευκολα (θα γραψει μεγαλυτερο βέλος).Παιζει ρολο και το βαρος του αναβάτη.Πχ.το ιδιο πέδιλο που θα το τερματισει ενας βαρυς αναβατης ,ενας ελαφρυς δεν.... Edited January 4, 2017 by skister 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 4, 2017 To scott sdr sl ηταν ενα πεδιλο που εβγαινε τοτε για αθλητες που ηθελαν να κανουν σκι τουριστικο απλοεβγαινε σε μηκος 1.55 για γυναικες και 1.65 για αντρεςαυτο απο μονο του λεει πολλα υπαρχουν σκι απειρα στο εμποριο αναλογα τις δυνατοτητες του καθε αναβατη .προσφατα ειχαμε κανει κουβεντα για το blizzard scsσλαλομαδικο καθαροαιμο αλλα φουλ ξεκουραστο να κανεις σκι ολη την ημερα ενα sl πεδιλο δεν κανει μονο κλειστες στροφες .. μια χαρα κανει και ανοιχτες και καρβαρισμα και οτι θες κανει αρκει να μπορει ο αναβατης να το κανει προσοχη θελει μονο στο καρβαρισμα γιατι σε αυτη την περιπτωση εχει αναπτυξει ταχυτητα και αν σε φερει πισω λιγο θα σε τιναξει χωρις να το παρεις χαμπαρι.. 2 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted January 4, 2017 προσφατα ειχαμε κανει κουβεντα για το blizzard scs σλαλομαδικο καθαροαιμο αλλα φουλ ξεκουραστο να κανεις σκι ολη την ημερα Ο νεαρός απο πάνω αναφέρεται στην δημόσια κουβέντα. Έχουν γίνει και πολλές ιδιωτικές κουβέντες για το scs. Προ ημερών μου λέει: το scs είναι φοβερό και ταυτόχρονα ξεκούραστο, ένα πράγμα σαν να μ@μ@ς καθιστός :thumbup: 3 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 5, 2017 χαχαχαχαχαχααχαχα σου αρεσε νταγκλας ε? η ατακα της χρονιας ηταν αυτη :P 1 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Tasos19s 11 Report post Posted January 26, 2017 (edited) Θα ήθελα την βοήθεια σας παιδιά. Είμαι νέος στο forum. Το πρώτο μου μήνυμα. Θέλω να πάρω πεδιλα για σκι. Κάνω 6-7 χρόνια αλλά όχι καλό. Μέχρι τώρα νοικιαζα. Πριν μέρες στο πισοδερι ζήτησα να μου δωσουν κανένα πεδιλα για γρήγορες καταβάσεις γιατί τα άλλα τόσα χρόνια ήταν ψιλό αργά. Κατεβαίνω τις πίστες χωρίς πολλά πολλά με μεγάλες ταχύτητες. Με αρέσει ο τρόπος αυτός. Μπαίνω στο θέμα. Μου έδωσαν τελικά ένα ζευγάρι salomon crossmax 7. Με έχει βολέψει πάρα πολύ. Είναι ακριβώς όπως το θέλω για τον τρόπο που κατεβαίνω. Είναι σκληρό και με κρατάει πολύ καλά. Έπιασα max speed μετρημενη με endomondo 85km και ήταν αρκετά σταθερό. Φόρεσα αλλά 3-4 πεδιλα τις τελευταίες ημέρες από φίλους αλλά τίποτα δεν με βολεψε όσο αυτό Τώρα ψάχνω να πάρω δικά μου αλλά δεν ξέρω πως να διαλέξω κάποιο ζευγάρι που θα συμπεριφερεται όπως αυτό το πεδιλο Είναι πολύ παλιά και θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου προτείνει κάποιο από τα νέα μοντέλα που πιθανόν θα ταιριάζει στα γούστα μου. Είμαι 187 ύψος και 82 κιλά Δεν θέλω να μπαίνω πολύ απατητο Περισσότερο για ταχύτητες καταβάσεις με σταθερότητα θα ήθελα. Ευχαριστώ αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο για κάποιον να μου προτείνει κάτι με αυτά τα λίγα που ξέρει για το τι θέλω να κάνω Πουλάει ένας γνωστός τα παρακάτω αλλά δεν ξέρω αν θα μου κάτσουν όπως τα crossmax https://www.car.gr/9136358-rossignol-enith-carbon-mutix-technol Εμφανισιακά έχουν πολλές φθορές. Από κάτω είναι κερωμενα. Αξίζουν αν όντως είναι όπως τα θέλω η 300€ είναι πολλά? Edited January 26, 2017 by Tasos19s Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 26, 2017 Καλωσήρθες φίλε, εφόσον διαθέτεις τεχνική, αυτό που ψάχνεις είναι ένα gs πέδιλο γύρο στα 184cm όπως το Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS αλλά είναι πολύ απαιτητικό και θέλει προσοχή. Αν τα crossmax σου φάνηκαν γρήγορα, τότε τα GS δεν θα τα προλαβαίνεις και ίσως αυτό θα είναι ένα πρόβλημα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 26, 2017 300 για μεταχειρισμένο του 11 μου φαίνονται πολλά. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 26, 2017 Καλωσήρθες φίλε, εφόσον διαθέτεις τεχνική, αυτό που ψάχνεις είναι ένα gs πέδιλο γύρο στα 184cm όπως το Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS αλλά είναι πολύ απαιτητικό και θέλει προσοχή. Αν τα crossmax σου φάνηκαν γρήγορα, τότε τα GS δεν θα τα προλαβαίνεις και ίσως αυτό θα είναι ένα πρόβλημα Δεν ειναι πρόβλημα Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tasos19s 11 Report post Posted January 26, 2017 Καλωσήρθες φίλε, εφόσον διαθέτεις τεχνική, αυτό που ψάχνεις είναι ένα gs πέδιλο γύρο στα 184cm όπως το Atomic Redster Doubledeck 3.0 GS αλλά είναι πολύ απαιτητικό και θέλει προσοχή. Αν τα crossmax σου φάνηκαν γρήγορα, τότε τα GS δεν θα τα προλαβαίνεις και ίσως αυτό θα είναι ένα πρόβλημα Ναι δεν νομίζω να χρειάζομαι παραπάνω. Ήδη ξεφεύγει σε ταχύτητα το salomon και έτρεχα. Θέλω κάτι απλά να είναι σταθερό όχι να με κάνει να τρέχω με 100 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 26, 2017 3 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted January 26, 2017 Ναι δεν νομίζω να χρειάζομαι παραπάνω. Ήδη ξεφεύγει σε ταχύτητα το salomon και έτρεχα. Θέλω κάτι απλά να είναι σταθερό όχι να με κάνει να τρέχω με 100 ααα οκ κατάλαβα. εγω νομιζα οτι σου αρεσει η ταχυτητα κ θελεις να τρεχεις. δοκιμασε τοτε να κανεις ολη τη στροφη θα δεις οτι θα κοβεις αναγκαστικά. εκτος αν παλι δεν καταλαβα καλα κατι σε αυτο που θελεις Στάλθηκε από το κινητό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 26, 2017 Ναι δεν νομίζω να χρειάζομαι παραπάνω. Ήδη ξεφεύγει σε ταχύτητα το salomon και έτρεχα. Θέλω κάτι απλά να είναι σταθερό όχι να με κάνει να τρέχω με 100 Το παραπανω ποστ ειναι καθαρα χιουμοριστικο... Αφιερωσε χρόνο στη βελτιωση σου ειτε με μαθηματα, ειτε με φιλους, ή ακομα και μονος σου διαβαζοντας και δοκιμαζοντας. Και πιστεψε με ακομα και τα νοικιαρικα πιανουν 3ψηφιους αριθμους. Σοφα λογια ταλιμπαν! 2 Quote <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites