Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Pant

Πέδιλο Για Πίστα

Recommended Posts

Εχω τα head magnum του 13 .

Τα πουλάω γιατι θέλω να αδειάσω την αποθήκη μου . ( 4 ζευγάρια )

Edited by gvaf72

Πράγματι ειναι πολυ καλο πεδίλο . Πολυ Σταθερό και με προοδευτικό γκάζι.

Αλλα κάποια πρέπει να δώσω κ κάποια να κρατήσω .

Μου ειναι κ κομματάκι ψηλά . Θα το ήθελα σε 165.

Ωωω !

Συγνώμη φίλε μου , νόμιζα οτι το ύψος σου ηταν 1.87 γι αυτο κ σου πρότεινα το πεδίλο αυτο .

Ακούστηκε ότι στο σκι τεστ στα Καλάβρυτα, η φίρμα της ημέρας ήταν τα Elan 16Ti2 Fusion.
Εντυπώσεις ;

Practice makes perfect

Ακούστηκε ότι στο σκι τεστ στα Καλάβρυτα, η φίρμα της ημέρας ήταν τα Elan 16Ti2 Fusion.

Εντυπώσεις ;

Εγραψα στο θεμα του ΧΚΚ για αυτα

elan primetime 33.jpg

επειδή την τελευταία φορα που έκανα service μου είπε ο υπάλληλος ότι ακόμα λίγο και τελειώνουν τα μαχαιρια τους...

άρα καινούρια ski, φέτος κάθε φορα που ήμουν επάνω στα βουνά κοιτούσα, έπαιρνα πληροφορίες, συζητούσα με

γνωστούς μου ειδικούς για το θέμα.
έτσι λοιπόν για την επομενη saison 2015/16 έχω κανονίσει από τώρα να δοκιμάσω 2 πέδιλα...

1. http://www.stoeckli.ch/ch-de/stockli-markenwelten/ski/sortiment/scale-beta

2. http://www.stoeckli.ch/ch-de/stockli-markenwelten/ski/sortiment/scale-gamma

840_Stoeckli-scale-Alpha-Beta-Gamma-Delt

• Like 2

επειδή την τελευταία φορα που έκανα service μου είπε ο υπάλληλος ότι ακόμα λίγο και τελειώνουν τα μαχαιρια τους...

άρα καινούρια ski, φέτος κάθε φορα που ήμουν επάνω στα βουνά κοιτούσα, έπαιρνα πληροφορίες, συζητούσα με

γνωστούς μου ειδικούς για το θέμα.

έτσι λοιπόν για την επομενη saison 2015/16 έχω κανονίσει από τώρα να δοκιμάσω 2 πέδιλα...

1. http://www.stoeckli.ch/ch-de/stockli-markenwelten/ski/sortiment/scale-beta

2. http://www.stoeckli.ch/ch-de/stockli-markenwelten/ski/sortiment/scale-gamma

Πόσες φορές τα έχεις κάνει σέρβις αν επιτρέπεται.Τα έβαζες πάντα σε μηχάνημα που τροχίζει την βάση.

Edited by kosaitis

Γιάννη ,βλέπω ότι έχεις τα stockli πάντα σε προτίμηση . Ωραία πέδιλα, αλλά πανάκριβα βρε αδελφέ...

ναι ! η αλήθεια είναι ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με τα laser και με τα rotor.

όσο για την τιμή, αν υποθέσεις ότι θα κάνω 5-6 χρονια ski με αυτά βγαίνουνε λιγότερα από 200 ευρώ την περίοδο.

και επειδή μιλάμε και για πολύ καλή ποιότητα αλλα και service από την ίδια την stöckli, για μένα τουλάχιστον, κάνουν. :)

Πόσες φορές τα έχεις κάνει σέρβις αν επιτρέπεται.Τα έβαζες πάντα σε μηχάνημα που τροχίζει την βάση.

τα έχω από το 2010 και έκανα 2 service τον χρόνο.

• Like 1

Τα Stockli είναι απλά υπέροχα. :)

Γιάννη πόσο τα βρίσκεις αν επιτρέπεται;

• Like 1

sinox-0.jpeg

Καλησπέρα !

Γιαννη,με 10 σέρβις ,μαλον μονο σε μηχάνημα ,γιατι με σέρβις στο χερι αντέχουν πολυ περισσότερα ,παραδειγμα τα δικα τους κανω σέρβις μετα απο κατε 3-4 μερες σκι,αν ειναι καλο το χιόνι ,αν παλι ειναι πετρο χιόνι ,μπορι και μετα απο 1-2 μερες σκι,ι γνωμη μου ειναι να μην τα λιπασε τα σκι και να τα σερβίρισ συχνα αλλα αν μπορις στο χερι,αντέχουν περισσοτερα !!!

Καλη επιτοίχια !!!

• Like 1

φιλε pepe thxs !
άσε δεν το ´χω καθόλου με το "do it yourself" !
κάθε αρχή τις saison τα πάω για full-service και μετά εξαρτάται και από την ποιότητα του χιονιού.

με τεχνητό χιόνι φθείρονται βεβαια πολύ πιο γρήγορα. αλλα κάθε saison κάνω το λιγότερο(!) άλλες 2 φορες.

Τα stokli ,ειναι φοβερά,αλλα γιατι δεν δοκιμάζεις και αλες μάρκες allmaunain -vist,volant ,πανω κατω στα λεφτα του stokli ειναι

Tα Volant λενε ?ή ειναι υπερτιμημενα σαν πεδιλα?εχεις εμπειρια ?

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Καλα ειναι σαν πέδιλα ,αλλα στα επίπεδο τους ειναι και πολλα αλλα πέδιλα με τα μισά λεφτα (τα volant ειναι atomic) ,ειναι απο πολυ καλα ηλικα ,ειναι σε περιορισμένης παραγωγής και ακριβά,τα vist ειναι πολυ καλα,μαλον πολυ καλητερα

• Like 1

Η Volant ηταν μια εταιρεια με ..πως να το πω ..executive σκι ,την οποια αγορασε η Atomic και βγαζει περιορισμενο αριθμο σκι .Ειναι πολυ ακριβα ,απο 1000 εως 2500 ευρω και δεν ξερω αν αξιζουν τα λεφτα τους.Η στεκλι για παραδειγμα η ελβετικη ειναι λιγο πιο ακριβη εταιρεια απο τις αλλες γιατι χρησιμοποιει καποια υλικα λιγο πιο ποιοτικα πχ για γουντκορ αντι για ξυλο χρησιμοποιει μπαμπου. Μεχρι εδω υπαρχει καποια λογικη ,αλλα για να φθασει ενα πεδιλο να κοστισει 3 φορες πανω απο το πιο ακριβο παραγωγης απεχει παρασαγκες.!Δεν ετυχε να ερθω σε επαφη με καποιο πεδιλο της Βολαντ γι αυτο ρωταω.

• Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Δεν ετυχε να ερθω σε επαφη με καποιο πεδιλο της Βολαντ γι αυτο ρωταω.

δεν έχεις χάσει και τίποτα σπουδαίο.

είναι όντως πολύ καλά ski - καμια αντίρρηση - αλλα την ίδια performance μπορείς να έχεις και με ski πολύ χαμηλότερης τιμής.

• Like 3

kesslerProton-descr.png

τα ειδα χθες σε ενα μαγαζι εδω και μου αρεσαν... :wub:

ξερει κανεις τιποτα ?

Edited by giannis-ski
  • Like 2

Mπα άστα, παλιοπέδιλα φαίνονται, ακούς εκεί KESSLER, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Ερασιτέχνες Γιάννη, σαν τους άλλους τους ελβετοχωριάτες τους Stockli!!

• Like 1

Kessler εχω δει την αλπικη σανίδα του PhaethonF1. Όταν έρθει απο τη δικη μας πλευρά του Ισημερινού οσως ξερει κατι παραπανω. Θα πρεπε να τα χει ασορτι στην ίδια μάρκα ...

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor