Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
over-poulover

Χ.κ.καλαβρύτων 2014-2015

Recommended Posts

Εσύ Μιχαήλ με πόσα χρήματα θα ήσουν ικανοποιημένος για να ξεπαγώσεις 70 καρεκλάκια και 10 πυλώνες (σαν της παρακάτω φωτογραφίας) με τις ραουλίερες τους 10-20m πάνω απ τη γή στο σκοτάδι 4 και 5 το πρωί με αέρα 70-80χλμ με ομίχλη ή χιονοθύελλα; Σε πόσο χρόνο θα μπορούσες να το κάνεις και τι εγγυήσεις θα απαιτούσες για την ασφάλεια σου; :detective:

frozen.jpg

• Like 4

βασικά θα ζητουσα πληρη απασχοληση, υπερωρια, νυχτερινο, επικινδυνοτητα,βαρεα.

τα βασικα δηλαδη,

μετα εξοπλισμο, σεμιναρια,

μετα καταφυγια αναγκης, gps στα ρατρακ, ιατρειο με ιατρο 24 ωρες.

εχουν δωσει πολυ περισσώτερα για αλλους λογους....

Edited by vro
  • Like 3

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Ούτε στις Άλπεις ξεπαγώνουν συχνά κρεμασμένοι βράδυ, με το που ανατείλει ο ήλιος σε μια Ελλάδα με 25% ανεργία με ένα 100ράκι τη μέρα για τις 10-20 μέρες το χρόνο που θα χρειαστεί θα ήμουν κομπλέ.

Στις Άλπεις όμως τα ρατράκ είναι εκεί όλο το βράδυ.

Υ.Γ. Δεν έχουμε καμία απαίτηση τα ρατράκ να είναι εκεί το βράδυ που βάζει ένα μέτρο και κινδυνεύει η ζωή τους. Είχε σταματήσει να χιονίζει αρκετές ώρες πριν

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Πολλοί γράφετε λές και δέν έχετε ξαναπάει στο χ/κ Καλαβρύτων.

Λές και δέν ξέρετε οτι δέ δουλεύει η Στύγα και η Άρτεμις μετά από κακοκαιρία.

Λές και δέν ξέρετε οτι τα χ/κ δέν έχουν αρκετό χιόνι με μία μόνο κακοκαιρία.

Λές και το χ/κ Καλαβρύτων δέν θέλει να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τον κόσμο.

Λές και το χ/κ Καλαβρύτων έχει όρεξη για γκρίνια.

Συνεχίστε... κάθε χρόνο η ίδια μουρμούρα... μάθαμε πλέον...

Καλη χρονια και στο forum του χκκ.

Συμφωνω ... και επ'αυξανω !!! αλλα εχω την αισθηση οτι οι διευθυνοντες το χκκ ( και εννοω ολη τη διοικηση ) θα πρεπει να ειναι πιο ειλικρινεις ( γι'αυτους που δεν πηγαινουν χκκ και οχι μονο - βαλε και χκπ μεσα ... απο τοτε που ανοιξαν και... ξερουν),ειδικα οταν σημερα το μεγαλυτερο κοστος ειναι η μετακινηση τουλαχιστον γι αυτους που πηγαινοερχονται Αθηνα. Οποιος θελει να κανει ... βολτα τουλαχιστον ας το ξερει και απο υπευθυνα στοματα . Αλλα αυτα εκλειπουν δυστυχως απο ολη την Ελληνικη κοινωνια και οχι μονο απο τους ... υπευθυνους των χιονοδρομικων, που μεσα στις γιορτες κοιτανε να βγαλουν τα σπασμενα ... προτου προλαβουν να σπασουν. Δυστυχως κοιταμε ολοι τα πραγματα απο οικονομικης αποψης και δεν βαζουμε πουθενα στην εξισωση τον παραγοντα ανθρωπο...Φυσικα φταιμε και εμεις που δεν βαζουμε μυαλο και το μονο που κανουμε παντα ειναι να γκρινιαζουμε...Αντιδραση υπαρχει ... λιγο μυαλο χρειαζεται... και να χαλιναγωγησουμε λιγο το παθος μας. Δυστυχως γι' αυτο το hoby -παθος που εχουμε ζουμε σε λαθος χωρα !!!

Εγω το εχω καθιερωσει εδω και πολλα χρονια τους 2 πρωτους μηνες της σεζον να πηγαινω πιο πολυ χκκ και λιγωτερο χκπ γιατι βαζει περισσοτερο χιονι και εχει και πιο ωραιες πιστες.

Ποτε ομως μεσα στις αργιες των Εορτων, ειδικα εαν τοτε ριχνει και τα πρωτα χιονια.

Σκεφτητε λιγο λογικα και ηρεμα και αυτο που θα σας πω δεν ισχυει μονο για τα χιονοδρομικα αλλα για ολες τις υπηρεσιες τις ημερες των εορτων & αργιων και οπου πηγαινει ολος ο κοσμος. Ποσο προσωπικο θα πρεπει να προσλαβει μια επιχειρηση για να μας εξηπηρετησει ολους μαζι. Και οταν περασουν οι Εορτες και οι Αργιες τι θα τους κανει. Και εαν τους εχει μονο για αυτες τις περιοδους τι εξειδικευση θα εχουν.

Υπομονη και συνειδητοποιμενες επιλογες !!!

• Like 4

Εσύ Μιχαήλ με πόσα χρήματα θα ήσουν ικανοποιημένος για να ξεπαγώσεις 70 καρεκλάκια και 10 πυλώνες (σαν της παρακάτω φωτογραφίας) με τις ραουλίερες τους 10-20m πάνω απ τη γή στο σκοτάδι 4 και 5 το πρωί με αέρα 70-80χλμ με ομίχλη ή χιονοθύελλα; Σε πόσο χρόνο θα μπορούσες να το κάνεις και τι εγγυήσεις θα απαιτούσες για την ασφάλεια σου; :detective:

frozen.jpg

Μα ποιος είπε να στείλουν άτομα να κάνουν αυτή την δουλειά το βράδυ; Θα μπορούσαν κάλιστα να τους στείλουν το πρωί της Παρασκευής-Σαββάτου-Κυριακής και να δουλεύουν μέχρι να πέσει το φως, κάτι περισσότερο από 8ωρο δηλαδή.

Και να'σαι σίγουρος ότι αν το είχαν κάνει, αν είχαμε δει έστω και 1 άνθρωπο να προσπαθεί να ξεπαγώσει κάτι, όπως είδαμε εκείνο το ρατράκ να πατάει τον διάδρομο της άγκυρας το Σάββατο, τώρα η πλειοψηφία εκείνων που κατακρίνουν (και πρώτος εγώ) θα έλεγε πόσο σωστή και επαγγελματική είναι η νέα δ/νση του ΧΚΚ !!!

Όσο για τα πόσα χρήματα θα χρειάζονταν οι ξεπαγωτές, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει τέτοιο εξειδικευμένο προσωπικό, αυτό υποθέτω εξαρτάται από την συμφωνία (σύμβαση) που έχουν κάνει με το ΧΚΚ. Εγώ πάντως ξέρω ότι στην Ελλάδα της ανεργίας τα χρήματα χρειάζονται σε όλους..! Και δεν υπάρχουν "λίγα" χρήματα, υπάρχουν μόνο άτομα που θέλουν να δουλέψουν και άτομα που δεν θέλουν...

• Like 1

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr

Σόρρυ, αλλά αυτό "θέλω ή δε θέλω να δουλέψω" είναι πολύ εύκολο να το λέμε, δεν είναι έτσι ακριβώς όμως.

Μια πτώση, ένα ατύχημα ή κάτι πιό δυσάρεστο δεν αντισταθμίζεται με ένα αυξημένο (πόσο μάλλον με ένα απλό) ημερομίσθιο.

Αλήθεια, ποιά είναι η πραγματικότητα σε σχέση π.χ. με το "100αράκι την ημέρα" που λέει ο ΜΙΚ με το οποίο θα ήταν ευχαριστημένος? Ας μας πει κάποιος που ξέρει.

Όσο κι αν ακούγεται καλό ποσό στην Ελλάδα του σήμερα, ΑΑΑΑΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ, δε μου φαίνεται και τόσο εύκολη δουλειά για να αποτελεί τόσο μεγάλη ευκαιρία, χωρίς πρόσθετες εξασφαλίσεις.

Κάτι που τείνουμε να ξεχάσουμε στον φρενήρη τρόπο σκέψης που μας κατακλύζει τώρα τελευταία είναι ότι το όποιο επίδομα βαρέως/ανθυγιεινού επιδόματος μισθού, είναι το αντιστάθμισμα του συνεχούς κινδύνου που καλείται να αναλάβει ένας εργαζόμενος, με τη προϋπόθεση ότι έχουν ληφθεί από τον εργοδότη ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αντισταθμίζει ένα ατύχημα. (του τύπου: "Τράβα να σκοτωθείς και να κινδυνέψεις, σε πληρώνω καλά...").

Με αυτή τη λογική οι μεταλλωρύχοι του 50 βρήκαν ΤΗΗΗΝ επαγγελματική ευκαιρία;

Οπότε, στο θέμα μας αν κάποιος έκρινε ότι ήταν επικίνδυνο να τα ξεπαγώσουν, καλώς έπραξαν. Άλλο θέμα η ενημέρωση κι εκεί δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα, αν και είμαστε πελάτες που δε σταματάμε να ζητάμε.

Ας μην ξεχνάμε όσο ανεβαίνουμε την σκάλα της τροφικής αλυσίδας, ότι η έλλειψη προσόντων (ή ευκαιριών) που κρατά κάποιους πιο κάτω, δεν μπορεί να αποτελεί εύκολο τρόπο για να ασκούμε πίεση για τα δικαιώματά μας ως πελάτες, βάζοντας κατά μέρος την ανθρωπιά μας...

Μια απλή σκέψη τα παραπάνω, ελεύθερα προς αμφισβήτηση χωρίς πρόθεση προσβολής κανενός.

Edited by panchristo
  • Like 3

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Πανο εννοειται οτι την συγκεκριμενη εργασια θα την κανουν ατομα που εχουν ειδικευτει και γνωριζουν τα μετρα ασφαλειας (εχει τετοια ατομα το ΧΚΚ). τα παιδια που γραφουν οτι την ημερα δεν εγινε καμια προσπαθεια για αποπαγοποιηση και θα επρεπε να γινει, νομιζω εχουν δικιο

δεν εχω ανεβει ακομα ουτε ΧΚΠ ουτε ΧΚΚ. διαβαζοντας τις περιγραφες των περισσοτερων θα περιμενω την επομενη χιονοπτωση

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

δεν εχω ανεβει ακομα ουτε ΧΚΠ ουτε ΧΚΚ. διαβαζοντας τις περιγραφες των περισσοτερων θα περιμενω την επομενη χιονοπτωση...

...είπε ξεφυσώντας κι έβαλε της φώκιες στα πέδιλα :animier::LMAO:

:shuriken:

• Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Αν είσασταν εξειδικευμένοι, σε πόσο καιρό με ΟΛΑ τα μέτρα ασφαλείας, πιστεύατε ότι θα καταφερνατε να ξεπαγώνατε το συγκεκριμένο χωρίς να γίνει ζημιά? Μαζί με άλλους πέντε, έγω θα έλεγα το λιγότερο βδομάδα

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

οποτε,ας περιμενουμε την ανοιξη :D

τουλαχιστον θα βλεπαμεμια προσπαθεια και δεν θα υπηρχαν τα σχολια. συν το οτι θα προχωρουσε η αποπαγοποιηση

• Like 3

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Ας μεινει κλειστο κ για ενα μηνα αν δεν υπαρχουν τα μεσα αρκει να το ξερουμε απο πριν!!!!

Ποσο δυσκολο ειναι αυτο;

Εχω να παω καλαβρυτα δεν θυμαμαι κ εγω ποσα χρονια και ο λογος ειναι αυτος. Οχι οτι δεν γινεται το ιδιο κ σε αλλα Χ/Κ αλλα τουλαχιστον στον παρνασσο π.χ. εχεις πιθανοτητες να κανεις σκι. Καλαβρυτο χωρις στυγα κ αγκυρα ομως γιοκ....

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

οποτε,ας περιμενουμε την ανοιξη :D

τουλαχιστον θα βλεπαμεμια προσπαθεια και δεν θα υπηρχαν τα σχολια. συν το οτι θα προχωρουσε η αποπαγοποιηση

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι με βάση αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες μου φαίνεται τρομερά δύσκολο. :yes

Αυτοί που ξέρουν καλύτερα είναι φυσικά οι εργαζόμενοι του ΧΚ :respect:

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Έλα μωρέ ένα λαθάκι έκανε η νέα διεύθυνση, το οποίο κόστισε περίπου 2-5000 ευρώ σε βενζίνες και έκανε τουλάχιστον 500 άτομα να διαλέξουν λάθος μέρα σκι να ανέβουν και να φάνε φόλα. Ακριβό λαθάκι για όλους.

Σε ένα άλλο σύμπαν η νέα διοίκηση είχε γράψει 11 το βράδυ "δύσκολο για Στύγα Άρτεμη αύριο", και οι 200 που θα ανέβαιναν ούτως ή άλλως θα απολάμβαν σκι χωρίς ουρές και οι 500 θα πήγαιναν την επόμενη που θα άνοιγαν και θα έλεγαν υπερμέρα κλπ. Τώρα θα κάτσουν σπίτι.

Άραγε πόσο κοστίζουν 10 μεροκάματα σε εξειδικευμένους ξεπαγωτές λιφτ?

θελεις να σου πω νουμερα???

δεν θες να ξερεις

• Like 2

Nαι θέλουμε αλλά θελουμε και (να βάλουμε δίπλα) με τον τζίρο των ξενοδόχων, των ταβερνών και την γενικότερη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής εξαιτίας του χιονοδρομικού. Εγώ λέω 200.000.000 ευρώ ότι έχουν μπει στα Καλάβρυτα.

Δημόσια θερμή παράκληση να ενημερώνεις αν ξέρεις ότι δεν έχει ελπίδα να ανοίξει κάποιο λιφτ είτε από το πρωί, είτε θέλει δουλειά και θα ανοίξει κατά τη διάρκεια της μέρας. 2-5000 ευρώ τη μέρα βενζίνες αξίζει.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτοί που ξέρουν καλύτερα είναι φυσικά οι εργαζόμενοι του ΧΚ

Σώπα καλέ... εμείς ξέρουμε καλύτερα... και τα κάνουμε όλα και σε καλύτερη τιμή.

Και με λίγη σοβαρότητα (όση μου έχει απομείνει)... βλέπουμε οτι όποια και να είναι η διοίκηση στο χ/κ Καλαβρύτων, τα συγκεκριμένα προβλήματα παραμένουν. Μήπως τελικά δέν φταίει το ανθρώπινο δυναμικό -διοίκηση/εργαζόμενοι- αλλά οι συνθήκες τόσο οι καιρικές, όσο και οι οικονομικές ;

• Like 3

Με αυτά και με αυτά,έχει ρίξει σήμερα καλό χιόνι επάνω..είδατε κάμερες ?

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

λοιπον,,εχει ριξει 15-20 ποντους στο παρκινγκ,20-25 ποντους βαθεια λακκα,το ιδιο κορυφη στυγας,δυστηχως στην κορυφη αρτεμις ο δυνατος βορειος ανεμος δεν το κρατησε η κρατησε λιγο και ειμαι σιγουρος χωρις να εχω παει οτι μεσα στα ελατα στο αυγο εχει 30 ποντους φρεσκο αλλα το νου σας

πριν ξεκινησει η χιονοπτωση χθες το απογευμα για μια ωρα εβρεχε,παγωσε το νερο και απο πανω εριξε το χιονι που σας ειπα με -10..οποτε σε μια σκληρη κλειστη στροφη χαραζεις τον παγο,αλλα οταν λεμε παγο λεμε παγο τσιμεντο!

και σε μερικα σημεια που ειχε αερα μπορει να δεις και καμια πετρουλα,το βωουνο ηθελε χιονι,το χιονι ηρθε,

τωρα ο συνδυασμος χιονι-βροχη-παγος-30 ποντους φρεσκο διημουργει σκεψεις για χιονοστοιβαδες....βλεπουμε

• Like 11

Ιερεα εισαι ωραιος!Ετσι ,ενημερωση θελει το κοινο.

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Nαι θέλουμε αλλά θελουμε και (να βάλουμε δίπλα) με τον τζίρο των ξενοδόχων, των ταβερνών και την γενικότερη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής εξαιτίας του χιονοδρομικού. Εγώ λέω 200.000.000 ευρώ ότι έχουν μπει στα Καλάβρυτα.

Δημόσια θερμή παράκληση να ενημερώνεις αν ξέρεις ότι δεν έχει ελπίδα να ανοίξει κάποιο λιφτ είτε από το πρωί, είτε θέλει δουλειά και θα ανοίξει κατά τη διάρκεια της μέρας. 2-5000 ευρώ τη μέρα βενζίνες αξίζει.

δεν το εθεσα σωστα σορυ,,εφαγα κρυο σημερα και παγωσε ο εγκεφαλος,εννοουσα οτι δεν θες να ξερεις ποσα παιρνουν οι 5 (οχι 10) ξεπαγωτες που υπαρχουν στα καλαβρυτα....οπως επισης δεν θελεις να ξερεις και τι αντιμετωπιση εχουν απο ταβερνιαρηδες και ξενοδοχους

• Like 1

Το σημαντικο του Σαββατου ηταν οτι δοθηκε Στυγα.

Στην ιδια περιπτωση τα προηγουμενα χρονια θα δινοταν αγκυρα.

Οποτε βλεπουμε οτι υπαρχει θεληση για προτεραιοτητα Στυγας εναντι Αρτεμης.

Την Παρασκευη δεν υποσχεθηκε το χκ για ανοιγμα καποιου λιφτ .

Το οτι ηταν ετοιμο το Σαββατο με 6/7 ηταν υπερπολυτιμο.

Τα τελευταια τεσσερα χρονια το χκ νομιζω οτι στεκεται στο υψος των περιστασεων.

Παντα θα υπαρχουν γκρινιες και φολες αλλα πιστευω δεν χρειαζεται να τα ισωπεδωνουμε ολα και να μας φταινε .

Σημερα Στυγα ανοιχτη, ορατοτητα 30 μετρα ,δρομος ανοιχτος , κοσμος λιγοστος

Παντως 3 σκιμπας τα ειχε .

Στα ψηλα το βουνο ειναι ξυρισμενο και παγωμενο.

• Like 1

101277.jpg

λοιπον,,εχει ριξει 15-20 ποντους στο παρκινγκ,20-25 ποντους βαθεια λακκα,το ιδιο κορυφη στυγας,δυστηχως στην κορυφη αρτεμις ο δυνατος βορειος ανεμος δεν το κρατησε η κρατησε λιγο και ειμαι σιγουρος χωρις να εχω παει οτι μεσα στα ελατα στο αυγο εχει 30 ποντους φρεσκο αλλα το νου σας

πριν ξεκινησει η χιονοπτωση χθες το απογευμα για μια ωρα εβρεχε,παγωσε το νερο και απο πανω εριξε το χιονι που σας ειπα με -10..οποτε σε μια σκληρη κλειστη στροφη χαραζεις τον παγο,αλλα οταν λεμε παγο λεμε παγο τσιμεντο!

και σε μερικα σημεια που ειχε αερα μπορει να δεις και καμια πετρουλα,το βωουνο ηθελε χιονι,το χιονι ηρθε,

τωρα ο συνδυασμος χιονι-βροχη-παγος-30 ποντους φρεσκο διημουργει σκεψεις για χιονοστοιβαδες....βλεπουμε

δεν υπάρχει πιο ασχημος συνδιασμος...

απο την μια ευτυχως που δεν εριξε κανα μετρο χιονι απο πανω, απο την αλλη τι να πιάσει (και να μην το παρει ο αερας...) πανω στο τσιμέντο....

οτι μαζευουν οι χιονοσυλεκτες (ελατα)

πιο πολυ το να μπεις σε μια γραμμη με πουδριτσα και να ξεμεινεις με πάγο, αλλα και το αλλο που λεει ο spider παιζει, δεν χρειαζεται να ειναι μεγαλη η πλάκα, απλα να σε ριξει εκει που δεν πρεπει (πετρα-παγος)

Edited by vro
  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Ισως αυτο το μηνυμα να ληφτει υπ οψην απο οποιον και αν ανεβει στο βουνο αυριο, εαν ειναι τα πραγματα οπως τα γραφει ο "ηγουμενος" τοτε το ενδεχομενο χιονοστιβαδας ειναι πολυ μεγαλο και ισως θα επρεπε και το Χ.Κ. να το δει λιγο καλυτερα... ^_^

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Με αυτα και με αυτα ολοι την λακισανε για αυριο.... και εγω μονος δεν ανεβαινω

φοβαμαι οτι χανουμε το καλυτερο χιονι και τεταρτη δεινει 35 χλμ αερα που σημαινει Στυγγα κλειστη

Θα δειξη.... :crybaby:

• Like 1

οι 5 (οχι 10) ξεπαγωτες που υπαρχουν στα καλαβρυτα....τι αντιμετωπιση εχουν απο ταβερνιαρηδες και ξενοδοχους

ο (31/12) σε πλήρη λειτουργία, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Πολλοί γράφετε λές και δέν έχετε ξαναπάει στο χ/κ Καλαβρύτων.

Λές και δέν ξέρετε οτι δέ δουλεύει η Στύγα και η Άρτεμις μετά από κακοκαιρία.

Λές και δέν ξέρετε οτι τα χ/κ δέν έχουν αρκετό χιόνι με μία μόνο κακοκαιρία.

Λές και το χ/κ Καλαβρύτων δέν θέλει να λειτουργεί και να εξυπηρετεί τον κόσμο.

Λές και το χ/κ Καλαβρύτων έχει όρεξη για γκρίνια.

Συνεχίστε... κάθε χρόνο η ίδια μουρμούρα... μάθαμε πλέον...

Με αυτα και με αυτα ολοι την λακισανε για αυριο.... και εγω μονος δεν ανεβαινω

φοβαμαι οτι χανουμε το καλυτερο χιονι και τεταρτη δεινει 35 χλμ αερα που σημαινει Στυγγα κλειστη

Θα δειξη.... :crybaby:

35+χλμ μέση ετήσια

post-6-0-91464500-1420499903_thumb.jpg

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλημέρα! Αν έχει πάει κάποιος Καλάβρυτα σήμερα, τι λένε, προβλέπεται να δώσουν την άγκυρα σήμερα;

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Andreas_A
      Andreas_A
      (57 years old)
    2. Marina7
      Marina7
      (50 years old)
    3. ted
      ted
      (52 years old)

No members to show

• Forum Statistics