panchristo 6,271 Report post Posted February 3, 2015 Πωπω καφεδούμπα το βουνό.... :crybaby: "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 3, 2015 Φωτογραφίες και ενημέρωση από το χ.κ.Καλαβρύτων @ fb Δείτε φωτογραφίες από τις συνθήκες που επικρατούν μετά την χθεσινή χιονόπτωση (ύψους 30 εκ.) στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.Οι συνθήκες χιονόπτωσης ευνόησαν το Αυγό με πάνω από 50 εκ. φρέσκο χιόνι. Για αύριο, Τετάρτη 04-02-2015, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, στις 9:00 θα δοθούν σε λειτουργία οι αναβατήρες: Αχιλλέας,Δάφνη, Ερμής, Θέτις και κατά την διάρκεια της ημέρας θα δοθεί και ο αναβατήρας Άρτεμις!! x.κ.Καλαβρύτων @ fb 16 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted February 3, 2015 Υπέροχες φωτογραφίες !!! 2 moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 3, 2015 Τι άποψη έχετε για Σάββατο Κυριακή παιδιά? Θα είναι ανοικτό μόνο για καφέ? Youweather που κοιτάω δεν δίνει πολύ αέρα Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
Theodoros Kafasis 444 Report post Posted February 4, 2015 (edited) Θερμή παράκληση: όποιος ανέβει σήμερα, ας βγάλει καμιά φώτο με Αντιγόνη, Ειρήνη και άγκυρα για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και αν τελικά τις δώσουν σήμερα. Ο καιρός και για αύριο αναμένεται να είναι ο ίδιος με σήμερα (ηλιοφάνεια και σχετικά μέτριοι άνεμοι), αν ανοίξουν την άγκυρα, αξίζει να πάμε μια βόλτα!! EDIT: Τρομερή ομίχλη αυτή την στιγμή. Λένε ότι θα ανοίξει από τις 12:00.. θα δούμε.. Edited February 4, 2015 by Theodoros Kafasis Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted February 4, 2015 Παραπροσευχηθήκαμε,φαίνεται για χιόνι και θα κάνουμε σκι τον Μάρτιο!!! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Giannis Asimakopoulos 0 Report post Posted February 4, 2015 Έχουμε κάποιο νεότερο ή πρόβλεψη για αύριο; Αν θα ανοίξει κάτι... Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted February 4, 2015 Κόκκαλο η Στύγα... Στο live προσπάθεια ξεπαγώματος μάλλον. http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/live2.html 4 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 4, 2015 Εκείνο το καφέ μου κάθεται άσχημα στο μάτι χαχαχαχα. Περιμένουν 20 χλμ αέρα λένε το ΣΚ δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Λένε πως θα προσπαθήσουν να δουλέψουν. ΔΕΝ το νομίζω ότι θα συμβεί αλλά ΟΚ. Εγώ επάνω θα είμαι ελάτε για καφέ Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 4, 2015 20 ειναι μια χαρά, δουλεύουν ολα, τουλαχιστον απο αερα, αλλα αμα δεις το youweather εχει διαφορετική άποψη 1 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 4, 2015 20 ειναι μια χαρά, δουλεύουν ολα, τουλαχιστον απο αερα, αλλα αμα δεις το youweather εχει διαφορετική άποψηΑσθενής λέει με μέτριος. Δεν τα ξέρω και Εγώ μην νομίζεις ότι διαβάζω από εσάς εδώ μεσα Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted February 4, 2015 (edited) Και το poseidon δίνει να ανεβαίνει ο αέρας από το μεσημέρι και μετά (το πρωί είναι καλά). Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι το σημαντικότερο πρόβλημα του Σαββάτου θα είναι η ομίχλη. Γιώργος Edited February 4, 2015 by GPILOT 1 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 5, 2015 Από σήμερα λέει η πρόβλεψη για χιονοπτώσεις. Να περιμένουμε τίποτα? Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted February 5, 2015 Υπαρχει και αλλο χιονοδρομικο παιδια ... Βλεπε Μαιναλο Για να μη τρωτε τα νυχια σας στην οθονη που διαβασα καπου... 3 Share this post Link to post Share on other sites
SpyrosA 89 Report post Posted February 5, 2015 Το χουμε για ΣΚ ρε παίδες? Δημήτρη δώσε μας τα Φώτα σ! Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted February 6, 2015 ΧΚΚ @fb Οι ισχυροί άνεμοι παραμένουν και σήμερα Παρασκευή 06-02-2015, με αποτέλεσμα, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για συνεχόμενες επτά ημέρες, να αδυνατεί να δώσει για χιονοδρομία τους αναβατήρες από την Βαθειά Λάκκα και πάνω. Οι αναμενόμενες χιονοπτώσεις έχουν ξεκινήσει, με τις προγνώσεις να δίνουν για αύριο, Σάββατο 07-02-2015, αισθητή εξασθένιση της έντασης των ανέμων. Για αύριο, Σάββατο 07-02-2015, και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα δοθούν τμηματικά σε λειτουργία, για τους φίλους χιονοδρόμους και επισκέπτες, όλοι οι αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων 5 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted February 6, 2015 να συμπληρωσω οτι 14-15 φλεβαρη εχει αγωνες παμπαιδων νοτιας περιφερειας. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,274 Report post Posted February 7, 2015 απο το fb του ΧΚΚ Δείτε φωτογραφίες από σημερινή ημέρα, Σάββατο 7-2-2015. Η προετοιμασία της Στύγας ολοκληρώθηκε με πολλές δυσκολίες (αποπαγοποίηση-χιονοστιβάδα, η οποία υποχώρησε από τη κορυφή του αναβατήρα και σταμάτησε στα 200 μ). Για αύριο, Κυριακή 8-2-2015, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα είναι σε λειτουργία οι αναβατήρεςΑρτεμις,Αχιλλέας,Δάφνη, Ερμής, Θέτις και Στύγα! 6 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 7, 2015 Η Τριτη που ερχεται θα ειναι απο αλλο πλανητη Το κακο ειναι οτι το χιονι που προβλεπεται να πεσει θα ειναι πολυ 40+ αλλα ευκολοδιαχειρισιμο (βορεινο ελαφρυ) Αν μπορουσε το χιονοδρομικο απλα να δοσει την αγκυρα απατητη μονο για εκτος Δεν νομιζω να θελει κανενας να κανει πιστα την συγκεκριμενη μερα ..υπαρχει και το κατω μερος για αυτο Εχει ξαναγινει στο παρελθον παρομοια ενεργεια προς χαρα ολων μας Την χιονοστιβαδα στην στυγα να σκασουν και να ανεβη το ρατρακ στο τερματικο της αγκυρας Μακαρι να το κανουν και να μην πανε κατα γραμμα τις διαδικασιες γιατι σκι παλι δεν θα κανουμε 5 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 7, 2015 Σήμερα δούλεψε το κέντρο; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted February 7, 2015 Σήμερα δούλεψε το κέντρο; Σύμφωνα με το snowreport όλοι οι αναβατήρες εκτός Στύγας. Η άγκυρα πρέπει να δόθηκε λίγο αργότερα. Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted February 7, 2015 (edited) Σήμερα δούλεψε το κέντρο; Απο οτι ειδα απο την camera η αγκυρα δουλεψε οχι απο το πρωι παντως Η τριτη καιει πολυ, τετοιο χιονι πολυ σπανια Θα παραμιλαμε αν το πατησουμε φρεσκο Edited February 7, 2015 by Hellbent 2 Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 8, 2015 δουλεύει Εκτός από στυγα.χιόνι καλό ,ορατότητα έτσι και ετσι, Τώρα εκλεισε Ο καιρός και χιονίζει με αέρα πολύ sent from my cave with smoke signals cause New tapatalk sucks 1 Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted February 9, 2015 Χτες ανεβήκαμε στο βουνό με ετερο Αντρέα (ashbury), η λειτουργία ήταν όπως λέει ο bujinkan. Κόσμος μηδέν, ουρές μηδέν κ κάπως έτσι κάναμε αρκετό σκι. Καλό χιόνι εκτός, το περίμενα πιο βαρύ κ να μην μπορώ να το πάω σαν νουμπ που είμαι, αλλά ήταν οκ. Πρόβλημα ορατότητας στα ψηλά της άγκυρας, μερικά μέτρα πιο κάτω ήταν ψιλοκαλά. Περάσαμε πολύ καλά, μακάρι να μπορέσουμε πάμε κ τη Τετάρτη που φαίνεται σούπερ. Κάτι άλλο, γιατί να ανέβουν αυτές οι φωτό https://www.facebook.com/kalavritaskicenter/posts/840230302708100από το ΧΚΚ? Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν από την ημερομηνία που αναφέρεται... Το διαπιστώσαμε κ μεις χτες, φαίνεται από τις κάμερες κ μπορείτε να δείτε κ τα σχόλια της ανάρτησης στα οποία το χκκ διατείνεται ότι οι πελάτες του άλλα βλέπουν. Τέσπα, καλή βδομάδα κ καλό σκι !! 3 Share this post Link to post Share on other sites
tpal12 231 Report post Posted February 9, 2015 Ωραίο ήταν το βουνό Σάββατο και Κυριακή. Αλλά ΠΕΣ τα ρε Αντρέα και εγώ είδα πρωί πρωί τέτοιες φωτογραφίες και δεν το είδα έτσι επάνω. Τετάρτη θα ανέβω και εγώ με λεωφορείο. 2 Θοδωρής.......με αγάπη! Share this post Link to post Share on other sites