Jump to content
snowpar

Χ.κ. Παρνασσού 2015-2016

Recommended Posts

Απίθανη Ελλάδαρα...!

Βέβαια, όλο αυτό ήταν απόλυτα αναμενόμενο.. μόνο ένας (χιόνο)απελπισμένος θα πίστευε ότι θα έδιναν κανονικά το χιονοδρομικό για σκι επείδη, μετά από την φετινή καταστροφική σεζόν, έριξε 30εκ χιονιού στα μέσα Μαρτίου!!

Οι άνθρωποι φροντίζουν να γλυτώσουν όσα περισσότερα λεφτά μπορούν από την φετινή χασούρα, γι'αυτό σαν καλοί επιχειρηματίες (που - φυσικά - δεν δίνουν δεκάρα για τους χιονοδρόμους) άρχισαν τις απολύσεις, κρατώντας το baby για τα μάτια του κόσμου. Δυστυχώς ο καιρός τους χάλασε λίγο τα σχέδια και χιόνισε.. αλλά, δεν μάσησαν, αποφάσισαν να δώσουν κάτι ψίχουλα και να κάνουν τους κινέζους όσο αφορά τα υπόλοιπα!

Όσο για τον Σύλλογο μπορείτε να κάνετε όση φασαρία θέλετε, τίποτα δεν θα γίνει, γιατί αυτοί μόνο τον Εισαγγελέα θα φοβηθούν (και αυτό πάλι παίζεται). Και πάλι, κρίμα για τα 35 μύρια, υπάρχουν τόσοι άνθρωποι στην Ελλάδα που πεθαίνουν από πείνα...

Ελλαδάρα παιδί μου...!

• Like 2

head-i-supershape-titan-skis-freeflex-pr

πιθανα να υπαρξουν εξελίξεις, αλλά προς πια κατευθηνση....δυσκολο να πω.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Αν ισχύουν όλα όσα γράφονται εδώ, μιλάμε για επική αποτυχία του Χιονοδρομικού και των ανθρώπων που ευθύνονται. Δεν είναι μόνο η φετινή (πραγματικά κακή) χρονιά. Είναι και η περσινή, τότε που χιόνιζε, αλλά με αέρα. Ναι, στα βουνά χιονίζει και φυσάει. Ένα χιονοδρομικό οφείλει να διαχειρίζεται οποιαδήποτε κατάσταση για να εξυπηρετήσει πρωτίστως τους χιονοδρόμους και δευτερευόντως τους τουρίστες για καφέ. Διαφορετικά, δεν είναι χιονοδρομικό, αλλά κάτι άλλο. Λούνα παρκ με εναέριους αναβατήρες και καφετέριες, ας πούμε.

Εάν μετά από μια τέτοια επένδυση 35 εκατ. (με όλα αυτά τα παιδαριώδη λάθη) δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν δύσκολες καταστάσεις όπως να μαζεύουν/συγκρατούν/συντηρούν το χιόνι και να κάνουν σωστή διαχείριση για τις κακές στιγμές (με όποιον τρόπο πρέπει να γίνεται αυτό σε ένα χιονοδρομικό με εξοπλισμό Doppelmayr), και όταν χιονίζει δεν μπορεί να εξυπηρετήσει και να ανοίξει πίστες, τότε έχει γίνει χοντρή πατάτα. Άλλες απαιτήσεις έχουμε πχ. από το ΧΚ Μαινάλου και άλλες από του Παρνασσού, πλέον.

• Like 4

vro, στα δικά μου τα μέρη για να γίνεις πλούσιος (σε χρήματα όχι σε αισθήματα) πρέπει να εισπράτεις. Έτσι, μια και το ψάχνεις το πράγμα, ρώτησε πότε η ΕΤΑΔ πλήρωσε την προκαταβολή. Για τις δόσεις, ....... Και μετά, αρχίσαν οι απολύσεις.

Ελα, μη διαμαρτύρεστε... δουλεύει και ο Ηρακλής. ;)

Βέβαια στο site τον έχουν κόκκινο.

Και ο Αίολος σε λειτουργία.

Και η μέρα θαυμάσια.

Edited by Pant

Practice makes perfect

Τώρα έχω άδικο να αρχίζω να βρίζω?

Για ακόμα μια φορά ο Παρνασσός μας είπε ότι θα έχει κλειστό λιφτ και το άνοιξε

Μπράβο στα παιδιά που πήγαν, άντε χαρείτε το. Να δω πότε πότε θα καταλάβουν ότι δεν έχουν χιονοδρόμους επειδή κάνουν τέτοιες βλακείες

Ντροπή

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ανοιχτός τελικά ο Ηρακλής.Σε επικοινωνία με το ΧΚ (ε όχι και ΧΚ) για την απόφαση για το άνοιγμα του Ηρακλή (και να υποθέσω και του Αίολου) έλαβα την ακόλουθη απάντηση:

"Αποφασίσαμε οτι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανοίξει ο Ηρακλής."

Σε ερώτηση γιατί το σήμα της λειτουργίας δεν ήταν τουλάχιστον πορτοκαλί στο site (που σημαίνει ίσως λειτουργήσει ίσως και όχι) η απάντηση έλεγε:

"Η αρχική απόφαση ήταν να μην λειτουργήσει ο Ηρακλής"

Εκεί διέκοψα την επικοινωνία καθώς η συγκεκριμένη δεσποινίδα είχε το στυλ εγώ έχω το μαχαίρι εγώ και το καρπούζι.

Κλείνοντας να πω οτι ΟΤΑΝ μπει το ΧΚ Καλαβρύτων σε ΕΣΠΑ (γιατί δεν μπορεί.Κάποια στιγμή θα μπει.Τώρα ΕΣΠΑ θα λέγεται ΞΕΣΠΑ θα λέγεται, κάπως θα λέγεται) θα διασκεδάσουμε όλοι, μα όλοι.

• Like 2

Tου χρονου θα παρω οπωσδηποτε ετησια :Just Kidding:

Φυσικά αλλά για το ΧΚ Καλαβρύτων

Ελπίζω και αύριο να έχει καλή μέρα (και να με αφήσει η ίωση)...

Practice makes perfect

Τώρα έχω άδικο να αρχίζω να βρίζω?

Για ακόμα μια φορά ο Παρνασσός μας είπε ότι θα έχει κλειστό λιφτ και το άνοιξε

Μπράβο στα παιδιά που πήγαν, άντε χαρείτε το. Να δω πότε πότε θα καταλάβουν ότι δεν έχουν χιονοδρόμους επειδή κάνουν τέτοιες βλακείες

Ντροπή

άμα σου έλεγαν ότι θα είναι ανοιχτά και δεν ήταν πάλι το ίδιο θα έλεγες , αποφάσισε τη θέλεις

ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΚΛΕΙΣΤΑ !!!???

επιζεί δεν είσαι εσύ εκεί δεν φταίνε αυτοί , μετακόμισε Αράχοβα ή Λιβαδειά να είσαι κοντά

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Τώρα τι ερώτημα είναι αυτό βρε Γιώργο?

Ο πελάτης σε όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου περιμένει να ξέρει από την προηγούμενη τι θα γίνει (φυσικά εκτός αν έχει αέρα ή παγοποιήσεις, τεχνικές βλάβες κλπ). Είναι παράλογο το αίτημα να ξέρω τι προβλέπετε για αύριο? Ας μου έγραφαν έχει τεχνικό πρόβλημα θα γίνουν προσπάθειες να δουλέψει. Άποδεκτό

Μόνο ο Παρνασσός τα καταφέρνει να μην ανεβαίνουμε επειδή τα δίνει κλειστά και μετά τα ανοίγει συστηματικά τα τελευταία χρόνια λόγω ασυννενοησίας

Καλά κάνει και τα ανοίγει και μπράβο του να το χαρούν όσοι είναι εκεί ή μένουν κοντά, αν τα δίνει κλειστά εγώ όμως πως να πάω να αφήσω τα λεφτά μου από Αθήνα αυθημερών? Aν έχω μια εικοσάρα κάρτα και μου κάνουν 5 τέτοια δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω?

Αν δεν υπήρχαν οι πολυήμερες και οι ετήσιες κάρτες απλά θα τους βρίζαμε που δεν μας αφήνουν να χαρούμε σκι, από τη στιγμή που δίνεις κάρτες πολυήμερες κάτι τέτοια είναι ουσιαστική απώλεια χρημάτων για τον πελάτη

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ελα βρε Μικ ολα θα γινουν αλλα σιγα σιγα....εχουμε αλλα θεματα να λυσουμε...α ξεχασα ηρθε και η Αντζελινα...που να τα προλαβουμε ολα...και ερωτω αν παμε στο παρκινγκ με πλακατ και

αποτρεπουμε το κοσμο να ανεβει μπορει να μας πανε μεσα???

γιαιτ καπου πρεπει να τους πατησεις στο καλο...

κατ τα αλλα περιμενετε να μπει το ΧΚΚ στο εσπα.......πρωτα θα μπουν αλλα και τελευταιο αυτο .

• Like 1

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην ξεπεράσουμε την γραμμή που διαχωρίζει την σοβαρότητα και απαίτηση των αυτονόητων (καλύτερη χιονοδρομία= αξιοποίηση των υπαρχόντων πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας) με την γραφικότητα κι τον ελιτισμό που τόσο αντιπαθούν, οι Έλληνες.

• Like 3

Make Parnassos Great Again!

Τώρα τι ερώτημα είναι αυτό βρε Γιώργο?

Ο πελάτης σε όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου περιμένει να ξέρει από την προηγούμενη τι θα γίνει .........................................................................

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

:LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Αυτό το ανέκδοτο το είπε ο πρέσβυς της (τότε) Σοβιετικής Ένωσης στην τηλεόραση. Κυκλοφορεί πολύ στη Ρωσία.

O Θεός και οι Έλληνες

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.

«Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο» τους ξεκαθάρισε. «Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι».

Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.

Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.

Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.

Τετάρτη όλοι οι Αφρικανοί με τα πολύχρωμα ρούχα τους. Τους έδωσε ολόκληρη την όμορφη Αφρική και τους είπε να τη μοιραστούν.

Την Πέμπτη πήγαν οι Aβορίγινες. Τους έδωσε την Αυστραλία.

Την Παρασκευή, αφού τέλειωσαν με τη γραφειοκρατία, πήγαν οι Ρώσοι. Αφού είδαν τι πήραν οι άλλοι, συμφωνήσαν και πήραν την παγωμένη αλλά πανέμορφη Ρωσία.

Το Σαββάτο ήρθαν όλες οι υπόλοιπες φυλές και έθνη και πήραν ό,τι περίσσεψε.

Το Σάββατο βράδυ, αργά, έφτασαν οι Τσιγγάνοι με όλα τους τα παιδιά. Ο Θεός τους είπε ότι άργησαν πολύ και δεν είχε μείνει τίποτα. Ήταν και πολλοί, που να τους βάλει; Παρ’ όλα αυτά, επειδή ήταν μέσα στην προθεσμία, τους επέτρεψε να πάνε σε όποια χώρα θέλουν και να μείνουν με τους κατοίκους της. Κι έτσι απλώθηκαν παντού.

Την Κυριακή ο Θεός κάθισε να αναπαυθεί ευχαριστημένος. Κατά το απογευματάκι βλέπει έξω από την πόρτα του ένα πλήθος να φωνάζει να του ανοίξουν! Ήταν οι Έλληνες, ως συνήθως εκπρόθεσμοι και μόλις μπήκαν άρχισαν τα παρακάλια:

– Ανοιξε Θεούλη μου, σε παρακαλούμε, θέλουμε κι εμείς μια πατρίδα.

– Τι θέλετε εδώ παιδιά? Δεν είπαμε ότι την Κυριακή ξεκουράζομαι?

– Το ξέρουμε Θεούλη μου, αλλά μπερδέψαμε τις ημερομηνίες. Μη μας αφήσεις σε παρακαλούμε χωρίς δική μας πατρίδα σαν τους τσιγγάνους… Είμαστε νοικοκυραίοι εμείς.

– Καλά βρε παιδιά, γιατί δεν ήρθατε νωρίτερα? Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε σπιθαμή. Τα έχω μοιράσει όλα.

– Θεούλη μου, εμείς φταίμε, είδαμε ότι είχε πολύ χώρο κι είπαμε ότι θα περισσέψει και για μας. Και περιμέναμε να σπάσει λίγο ο κόσμος για να μην περιμένουμε στις ουρές… Έχουμε τόσα σπουδαία μυαλά, έχουμε πολλά να κάνουμε και να δώσουμε στον κόσμο… μη μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά αν μας δώσεις κι εμάς, θα την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.

– Τι να σας πω ρε παιδιά? (είπε ο Θεός ξύνοντας το κεφάλι του). Κι εσείς παιδιά μου είστε και μάλιστα τα πιο έξυπνα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος χώρος!

– Σε παρακαλούμε.

– Καλά. Τότε θα σας δώσω ένα μικρό κομματάκι που είχα κρατήσει για τον εαυτό μου (!!!)

• Like 1

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Το μισό πάνω με ήλιο και κάτω ομίχλη!

Ηρακλής ανοιχτός Αίολος κλειστός.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην ξεπεράσουμε την γραμμή που διαχωρίζει την σοβαρότητα και απαίτηση των αυτονόητων (καλύτερη χιονοδρομία= αξιοποίηση των υπαρχόντων πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας μας) με την γραφικότητα κι τον ελιτισμό που τόσο αντιπαθούν, οι Έλληνες.

Μόλις το χιονοδρομικό αρχισει να μην αφηνει το χιονι να χάθει και φροντισει να χαρει σκι ο χιονοδρομος θα αρχισουμε να συζηταμε για γραφικοτητα και ελιτισμο

Όσο κάνουν φιλοτιμες προσπαθειες να μη χαρει σκι κουνουπι αντιθετα ξοδευουν το μπατζετ για να πινουν καφε τα τακουνια εχουμε δικαιωμα να λεμε οτι θελουμε αρκει να ειναι αλήθεια

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Σας παρακαλώ, ας μας ενημερώσει κάποιος από αυτούς που ανέβηκαν, για την κατάσταση του χιονιού και αν υπάρχουν πέτρες στις πίστες.

Edited by Drifter

Σας παρακαλώ, ας μας ενημερώσει κάποιος από αυτούς που ανέβηκαν, για την κατάσταση του χιονιού και αν υπάρχουν πέτρες στις πίστες.

το χιόνι είναι κρύο και οι πέτρες σκληρές

:LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

• Like 5

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

μια διαδηλωση ειρηνικη με πλακατ δε ξεπερναει τα ορια Χρηστο , αν εννοεις τα δικα μου.......δεν μπορει κανεις να εμποδισει κανεναν να κανει σκι .....αλλα ειπαμε ζουμε σε αλλο μερος πλανητη

εκτος και αν εχεις καποια αλλη λυση .......

μια διαδηλωση ειρηνικη με πλακατ δε ξεπερναει τα ορια Χρηστο , αν εννοεις τα δικα μου.......δεν μπορει κανεις να εμποδισει κανεναν να κανει σκι .....αλλα ειπαμε ζουμε σε αλλο μερος πλανητη

εκτος και αν εχεις καποια αλλη λυση .......

Δεν διαφωνούμε, Κώστα, το ξέρεις νομίζω. Απλά επειδή μπορώ να μαντέψω από τώρα το τι θα πουν οι κακόβουλες φωνές που αφθονούν στην χώρα (και γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθηση στα χρόνια της κρίσης), θέλω να τους προλάβουμε ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.

Επαναλαμβάνω λοιπόν, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία, ειδικά στις μέρες μας, να τονίζουμε ότι η χιονοδρομία αποτελεί πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας, ότι έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια Ευρώ για αυτήν ώστε να μας δίνει χρήματα, και ότι ο μόνος λόγος που αυτό δεν συμβαίνει είναι ότι κάποιοι δεν έχουν την διάθεση/τεχνογνωσία/όρεξη να εκμεταλλευτούν σωστά τους έτοιμους πόρους.

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

Φαίνεται από τις κατάρες κάποιων το κέντρο ...έπεσε σε αναστολή!!!.Κοινώς δεν λειτουργεί τίποτα

Edited by Velissarios

Φαίνεται από τις κατάρες κάποιων το κέντρο ...έπεσε σε αναστολή!!!.Κοινώς δεν λειτουργεί τίποτα

Από πότε !!!??!!!! :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Πως είναι δυνατόν μια ομάδα εργασίας να έχει την ευθύνη? εχω την άποψη ότι οι ομάδες εργασίας εγκρίνονται από το ΔΣ που έχει και την ευθύνη , εκτός και εάν υπάρξει σχετική αλλαγή στο καταστατικό  θα μπορούμε στην ΓΣ να ψηφίσουμε το μέλος του ΔΣ που θα αναλάβει αποκλειστικά την ηγεσία των διοργανώσεων του συλλόγου (αν και αυτό μπορεί να μην ειναι  συμβατό με τον κανονισμό ) Παντός δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να αλλάξουμε κάτι που μέχρι στιγμής έχει κάνει ότι μπορεί να επιτευχθεί από μια ομάδα και που λειτουργεί χωρίς προβλήματα     
    • Το θεωρώ ιδανικό γιατί η ομάδα εκδρομής μπορεί να αποφασίσει γρήγορα χωρίς να περιμένει συνεδρίαση του ΔΣ 
    • Το SNOWCLUB είναι τα ΜΕΛΗ του: Με το σύνθημα : <<Ανταποκρινόμαστε, προτείνουμε, συμμετέχουμε, συνεργαζόμαστε >>, σας προσκαλούμε στην 4η διαδικτυακή συνάντηση: Τετάρτη 30 Απριλίου 2025,  στις 21.00 στον σύνδεσμο του Zoom: Join Zoom Meeting https://us05web.zoom.us/j/84116892200?pwd=n4OcUi0g8sgh7gddoJazgzRaGYxZCy.1  Meeting ID: 841 1689 2200 Passcode: 523384 Να είστε όλοι καλά Το ΔΣ  
    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. Bernard Berrian
      Bernard Berrian
      (30 years old)
    2. lena
      lena
      (44 years old)
    3. nick adam
      nick adam
      (30 years old)