Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
snowpar

Χ.κ. Παρνασσού 2015-2016

Recommended Posts

8bb64e026d355402099fc6cb1ce122c7.jpg9d5bac72cdff4b92343a93d1fb074718.jpg99b1633fa2e72d719f4048b4cd2db895.jpg

Στάλθηκε από το HUAWEI P6-U06 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 10

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Και ποιος σου απαγορεύει να βάλεις και μερικές φωτογραφίες φίλε

Χρήστο ;

Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντως, ω αδελφέ Ιωάννη!

Χτες ήμουν με δυο τρελούς που όταν δουν καλωστρωμένες πίστες αφηνιάζουν και μπαίνουν σε ski till you die mode!

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

πριν λίγο άρχισε να ρίχνει χαρτοπετσέτες τώρα πόσο θα κρατήσει και πόσο θα βάλει....

και τώρα μία ερώτηση κρίσεως.

οι πιο πολλοί βέβαια είστε, από ότι έχω γνωρίσει μερικούς , μεταξύ 25-35 ετών.

γι αυτό απευθύνομαι πιο πολύ στον Helbent.

κάνεις σκι αυθημερόν και έχεις λειώσει. Περνάει η πρώτη μέρα άντε και η δεύτερη και μετά αρχίζει μία στέρηση να ξανακάνεις, παρ'όλη την ταλαιπωρία.

Μήπως πρέπει να το κοιτάξω ή είναι γενικό.

αν καταφέρουμε να κάνουμε άλλη μία φορά έχει καλώς. αλλιώς......

• Like 1

Χτες ήμουν με δυο τρελούς που όταν δουν καλωστρωμένες πίστες αφηνιάζουν και μπαίνουν σε ski till you die mode!

εν μέρει μου απάντησες στο ένα σκέλος της ερώτησης.

Γενικό είναι φίλε old skier αυτο το στερητικο συνδρομο και χτυπάει όλες τις ηλικίες χιονοδρομων από 3 έως 103-και βαλε-ετων...οπότε καλή υπομονή μέχρι την επόμενη σεζόν...

• Like 1

Elan-Amphibio-12Ti-2017.jpg

Ειλικρινά βρίσκω απίστευτο το πόσο καλά περάσαμε με τόσο λίγο χιόνι. Κάτι η φοβερή παρέα, κάτι η καλή ποιότητα του χιονιού, κάτι το καλό στρώσιμο, κάτι οι μηδενικές ουρές, γράψαμε μια φανταστική μέρα.

Είναι φαντάζομαι προφανές οτι το φανταστικό (παρά το ελάχιστο χιόνι) στρώσιμο που βλέπουμε φέτος δείχνει πόσο μας υπολογίζαν κάποιοι (?) στο παρελθόν όταν κατεβάζαμε καντήλια για τις ραφές.

Σώθηκε και σήμερα η μέρα παρά το κλείσιμο με ομίχλη προς το τέλος. Μακάριοι όσοι απολαύσουν το χιόνι που πέφτει σήμερα στην πατημένη πιστιάρικη εκδοχή του αύριο.

Πολύ αισιόδοξο μήνυμα για το αγαπημένο μας σπορ η τεράστια θέληση του κόσμου για τσούλημα και μαθήματα ακόμα και τώρα προς το τέλος, με λίγα χιόνια, παρά την άσχημη χρονιά.

• Like 6

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Είναι φαντάζομαι προφανές οτι το φανταστικό (παρά το ελάχιστο χιόνι) στρώσιμο που βλέπουμε φέτος δείχνει πόσο μας υπολογίζαν κάποιοι (?) στο παρελθόν όταν κατεβάζαμε καντήλια για τις ραφές.

Βασικά αυτό που έχει γίνει φέτος στον Παρνασσό και την τελευταία 4ετία στα Καλάβρυτα είναι να ξεβρακώσει το τι συνέβαινε πέρσι στον Παρνασσό και την εποχή Τσεκούρα στα Καλάβρυτα. Απλά μας δούλευαν.

Ειδικά για το περσινό στρώσιμο/κλέισιμο του ΧΚΠ πιστεύω θα υπάρξει αποζημίωση των χιονοδρόμων

Το πιο πιθανό είναι αύριο να είναι μια υπέροχη μέρα για σκι και το ίδιο πιθανό είναι Τρίτη Τετάρτη και ίσως και πιο μετά να υπάρχει ένα τρίωρο υπέροχου σκι κάθε μέρα. Απλά φέτος δεν έχουμε ανοιξιάτικα εκτός να μας μεγαλώσουν τη μέρα. Μην τα χάσετε αν μπορείτε ειδικά αύριο μοιάζει πουδριστό ελπίζω να κρατήσει ώρες η ποιότητα πριν το σμπλουρφίσει ο Νοτιάς.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει φέτος είναι σαν να μη θέλει να μας τελειώσει το μαρτύριο μαζί με την απόλαυση....

πάλι για πάνω μέχρι να πάρουμε οριστικά τα κλειδιά...

στο ΧΚΠ επειδή πηγαίνω από τότε που έκαναν τα εγκαίνια έχω περάσει απίθανες φάσεις κατά εποχές.

επειδή τυγχάνει να γνωρίζω καταστάσεις και ανθρώπους που ασκούν διοίκηση και είναι σοβαροί άνθρωποι και επαγγελματίες και αγαπούν τον τόπο τους....

για να μη σας κουράσω το στρωσιμο τα τελευταία χρόνια οφείλετε κυρίως σ' ένα παληκάρι που είναι και σκιέρ και τον έχουν ζητήσει από bansko, τουρκία, αυστρία κλπ.

ευτυχώς που είναι σχετικά μικρός σε ηλικία και αγαπάει το τόπο του και δεν θέλει να φύγη.

μου λέει ο πατέρας του ότι σηκώνεται μέσα στη νύχτα 2 η ώρα για να ανέβει στο βουνό όταν χιονίζει για να πάει να πατήσει...

όλα τα πράγματα για να γίνουν σωστά θέλουν μεράκι....δηλ.ψυχή.

δυστυχώς είναι αυτό που λείπει σήμερα.

και σε όσους έχει μείνει προσπαθούν να τους την βγάλουν-πάρουν.

να προσεύχεστε λοιπόν να τον έχει ο Θεός καλά για να απολαμβάνουμε μερικά χρόνια ακόμη , μέχρι όσο έχει όρεξη και δεν του την κόψουν...., καλοστρωμένες πίστες.

• Like 2

όσοι δεν δουλευουν και οσοι εχουν κρυολογησει (γκουχ, γκουχ)

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Για αυτό είναι οι φίλοι. Έλα Βασίλη να συζητήσουμε πως βλέπεις την κοινωνική διαστρωμάτωση του σύγχρονου ιμπεριαλιστικού προτσες σε συνάρτηση με το προσφυγικό να περάσεις την ώρα σου? Το γκολ του Βάρντι το είδες?

Πέρα από την πλάκα είμαστε πολλοί που δεν ανεβήκαμε μιας και ο Βάκχος δεν είναι λιφτ να βασιστείς, όλο χαλάει όλο κολλάει. Υπέροχο βουνό για σκι μάπα χιονοδρομικό. Να δω πότε θα το καταλάβουν, πότε θα το διορθώσουν και ποια είναι η αποζημίωσή μας.

Για κάθε 10 που θα ανέβαιναν 1 ανεβαίνει τελικά γιατί απλά το χιονοδρομικό διώχνει τους 9 με τις βλακείες του

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μεχρι αύριο που λεμε ν ανεβουμε θα το χουν φτιαξει άραγες?

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Επιτρέψτε μου ένα προσωπικό σχόλιο που μου είναι δύσκολο να συγκρατήσω... γιατί μερικές φορές το να συνεχίζεις να κάνεις τον μ*λ*κα μπορεί να οδηγήσει στο να σε περνάνε κιόλας για τέτοιο.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι τελευταία έχω εντυπωσιαστεί με το πόσοι άνθρωποι του "χώρου" διαβάζουν τελικά αυτό το forum, :on2long: ή πόσοι φροντίζουν να φτάσουν σε διάφορα αυτιά όσα γράφονται εδώ μέσα. Οι τελευταίοι είναι οι αγαπημένοι μου. :ninja: Γιατί φροντίζουν και για την παρουσίαση του ποιος είναι ποιος πίσω από αυτά που γράφει. :police: Ολοκληρωμένη φάση, όχι αστεία. :Applause:

Όταν δουλεύεις πια στο βουνό ακούς και μαθαίνεις πολλά περισσότερα και καταλαβαίνεις άλλα τόσα (ακόμα και για παλιότερα πράγματα που τώρα δένουν σαν τελίτσες). Απλά επειδή περνάς πιο πολύ χρόνο εκεί και μιλάς με περισσότερο κόσμο. Από την άλλη, δυστυχώς, πρέπει να λες και λιγότερα. Ειδικά όταν είσαι πεντακάθαρος και δεν έχεις κανένα λόγο να παίξεις το παιχνίδι κανενός, ηθελημένα ή άθελά σου. Με χιονοδρομική αγάπη :heart:

:shuriken:

Edited by PhaethonF1
  • Like 3

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Και γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι του χώρου δεν στέλνουν ένα e-mail, ένα τηλέφωνο, ένα pm "κύριε Σύλλογε εδώ έχετε λάθος ή κύριε σύλλογε ναι πράγματι εμείς κανάμε πατάτα γιατί το doppel είναι έτσι και έτσι?"

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ανεπισημα παντα, γιατι αν περιμενεις επισημα....

Ο βακχος εχει προβλημα, χανει τα αυτοματα κεντρα στο κρεμασμα των καμπινων. Ειδικα στο 3-1.

Η ντοπελ ειναι ενημερη αλλα δεν μπορει να το λυσει γιατι το λιφτ ειναι μοναδικο, αναδελφο και τρεχα γυρευε....θσ ερθει αποστολη απο το εργοστασιο το καλοκαιρι και θα προσπαθησει να ισιωσει το υποβρυχιο.....

Ο εργολαβος ειναι απληρωτος, πρεπει να το εχει σκυλομετανιωσει που μπλεχτηκε, μαλλον θα απολυσει και το διευθηντικο του τημ, πχ βερνερ και του χρονου αν δεν παν στα δικαστηρια το χιονοδρομικο θα το τρεχουν τα μονιμα στελεχη της εταδ.

Σημερα ελειψη προσωπικου τον λιφτιερη στον αιολο εκανε ο βερνερ....

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 3

Φρικτη η κατασταση, κανεις δεν αλαναμβανει την εθυνη για τις επιλογες του εκσυχρονισμου, το κενυρο με ψεματα δεν δουλευεται, του χρονου θα εχει ξυπνησει ο εργολαβος, αν δεν τα εχει παρατησει και αν δουλεψει τιποτα......

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναζητείται πάτος στη κατρακύλα.

Κι όχι μόνο για τα χιονοδρομικά βεβαίως...

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...