Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
snowpar

Χ.κ. Παρνασσού 2015-2016

Recommended Posts

Για την επέκταση, πάντως, των Κελαριών προς τα πάνω, δεν υπάρχει ομοφωνία μεταξύ των ανθρώπων στην περιοχή.

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Σωτήρη , η απάντηση σου ,εάν κάποιος θέλει να την λάβει ως δικαιολογία για την μη (ένωση) χρήση και της περιοχής του Γεροντοβραχου για χιονοδρομία , τουλάχιστον για εμένα , είναι απαράδεκτη και δεν προσφέρει τίποτα πέραν της αποδοχής ότι δεν υπάρχει διάθεση να υπάρξει χρήση και αυτού του πεδίου.

όσον αφορά το φτηνή λύση με αξιοπρέπεια , πρέπει να σκεφτεί κάτι το ΧΚΠ πάνω σε αυτό ,μια τέτοια απάντηση από εκπρόσωπο του ΧΚΠ σημαίνει , άμα δεν μπορείτε πηγαίνετε αλλού.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Ελληνικό δαιμόνιο.........

DONT SKI GO SWIM

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Πράγματι και μόνο που υπάρχει σαν απάντηση αυτό είναι ντροπή

Είναι σαν να λέμε κάνουμε το λάθος και το ξέρουμε αλλά επειδή είμαστε κολλημένα μυαλά το συνεχίζουμε

Γενικά κάτι σωστό να γίνει για χιονοδρομικο στην Ελλάδα δεν μπορούμε. Επέκταση είναι απαραίτητη αλλά δεν την προσπαθεί κανένας καταδικάζουμε και τον Γεροντοβραχο και για μην ξεχνιόμαστε κάποια φοβερά μυαλά θέλουν να φτιάξουν και της Δαύλειας χωρίς προσπάθεια να ενωθεί

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καταρχήν να σας δηλώσω ότι δεν είμαι εκπρόσωπος του ΧΚΠ. Το ΧΚΠ εκπροσωπείται από την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Η δουλειά μου στο ΧΚΠ έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών, μην τα μπερδεύουμε! Η προσπάθεια για ενημέρωση που σας κάνω κάθε χειμώνα, είναι καθαρά δική μου και έχει να κάνει με το ότι είμαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, έχω διατελέσει πολλές φορές μέλος στο ΔΣ και γι αυτό το θεωρώ κάτι σαν υποχρέωσή μου.

Όλα λοιπόν τα παραπάνω είναι απλά προσωπικές μου απόψεις.

Εγώ απλά σας έκανα μια ενημέρωση σύμφωνα με αυτά που άκουσα στην Αράχωβα από την ώρα που ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του Αθηναϊκού Ομίλου Φίλων Σκι και με την προσπάθεια που θα γίνει για την επαναλειτουργία του Γεροντόβραχου. Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός ότι θα μπορεί κάποιος από το ΧΚΠ να χρησιμοποιεί και τις εγκαστάσεις του Γεροντόβραχου, μας αρκεί!
Για τη φτηνή λύση, το είπα γιατί ο Γεροντόβραχος είναι λογικό με 2 λιφτ να έχει φθηνό εισιτήριο, εντάξει δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με τις εγκαταστάσεις του ΧΚΠ.
Από εκεί και πέρα το ''άμα μπορείτε πηγαίνετε αλλού'' δεν είναι η πολιτική του ΧΚΠ αλλά επιλογή του κάθε ανθρώπου ανάλογα με το πορτοφόλι του. Κι έμενα μου αρέσει να κάνω σκι στις Άλπεις αλλά το πορτοφόλι μου δεν τον αντέχει....οπότε συμβιβάζομαι με την Ελλαδίτσα...

Όσον αφορά την επέκταση του ΧΚΠ, εγώ συμφωνώ απόλυτα να γίνει, αλλά θα πρέπει να γίνει προς τις Όμορφες Λάκκες (ούτε Γεροντόβραχο, ούτε Δαύλεια). Εντάξει εκεί για να γίνει θα πρέπει να πεισθούν Οικολόγοι και Υπουργείο Περιβάλλοντος! Εγώ αυτό το βλέπω σχεδόν αδύνατό γιατί ως γνωστόν είμαστε η πιο οικολογικά ευαισθητοποιημένη χώρα της Ευρώπης! :yes

Edited by sotogiannop1
  • Like 3

Πράγματι και μόνο που υπάρχει σαν απάντηση αυτό είναι ντροπή

Είναι σαν να λέμε κάνουμε το λάθος και το ξέρουμε αλλά επειδή είμαστε κολλημένα μυαλά το συνεχίζουμε

Γενικά κάτι σωστό να γίνει για χιονοδρομικο στην Ελλάδα δεν μπορούμε. Επέκταση είναι απαραίτητη αλλά δεν την προσπαθεί κανένας καταδικάζουμε και τον Γεροντοβραχο και για μην ξεχνιόμαστε κάποια φοβερά μυαλά θέλουν να φτιάξουν και της Δαύλειας χωρίς προσπάθεια να ενωθεί

Η λύση σε όλα αυτά είναι μία: Έχετε λεφτά;;;;; Φτιάχτε 15 χιονοδρομικά στον Παρνασσό. Κάθε λιφτ και ανεξάρτητο χιονοδρομικό.

Αλλιώς ΚΛΕΙΣΤΟ.

Αν κάποιος τα χώσει και φτιάξει prive χιονοδρομικό, το με νοιάζει;;;;

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Όσον αφορά την επέκταση του ΧΚΠ, εγώ συμφωνώ απόλυτα να γίνει, αλλά θα πρέπει να γίνει προς τις Όμορφες Λάκκες (ούτε Γεροντόβραχο, ούτε Δαύλεια). Εντάξει εκεί για να γίνει θα πρέπει να πεισθούν Οικολόγοι και Υπουργείο Περιβάλλοντος! Εγώ αυτό το βλέπω σχεδόν αδύνατό γιατί ως γνωστόν είμαστε η πιο οικολογικά ευαισθητοποιημένη χώρα της Ευρώπης! :yes

Ειδες λοιπόν που δεν έχουμε ακόμα πιάσει πάτο;;;;

Το ότι έχουμε κεφάλαια και επιμένουμε να μην τα αξιοποιούμε είναι δικαίωμα μας.... για όσο ακόμα θα είμαστε ιδιοκτήτες!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

μπορεί να μην είσαι εκπρόσωπος ως εκπρόσωπος αλλά από τι έχω καταλάβει ασχολείσαι με τα κοινά του ΧΚΠ , οπότε εφόσον έχεις (επαγγελματική) εμπλοκή με αυτό από οποιαδήποτε πλευρά και να το θέσεις είναι δεν είναι προσωπική άποψη το ότι λες δεν δικαιολογεί κάτι ίσα ίσα έχει μεγαλύτερη ευθύνη , γιατί μπορεί οι προσωπικές σου αντιλήψεις να μην είναι προς το κοινωνικό συμφέρον οπότε η επαγγελματική εμπλοκή μπορεί να σημαίνει και πολλά άλλα από πίσω.

Π.Χ. το ότι δεν βλέπεις απορρόφηση Γεροντόβραχου αλλά ούτε κάποιες άλλες επεκτάσεις , παρά μόνο μία , αλλά αυτή η μία δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ποτέ γιατί είναι δεδομένο κάτι μπορεί να σημαίνει αυτό ........

οπότε ας προσπαθήσουμε για αυτό το οποίο ξέρουμε ότι δεν θα γίνει ποτέ παρά να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε αυτά που μπορούμε.

Για άλλη μια φορά είσαι λάθος ..... τώρα εάν είσαι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ή όχι και το πόσες φορές ήσουν και θα είσαι στο ΔΣ δεν λέει τίποτα.

Και εγώ είμαι αυτός που είχε την ιδέα για την δημιουργία του συλλόγου (και το λέω σοβαρά) ρώτα και θα μάθεις

Παρόλα αυτά , σε παρακαλώ, κάτσε και σκέψου τι είναι προς όφελος ενός χιονοδρόμου και όχι το τι ακούς δεξιά και αριστερά για το τι θέλει ο κάθε βλαχοτσοπάνος , ο οποίος δεν ξέρει τι του γίνεται, τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις αυτά που λες τι νόημα έχουν.

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Σωτήρη αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι δεν έχεις ευθύνη για αυτήν την απόφαση. Από την άλλη φαντάζομαι ότι είναι κατανοητό από όλους (εκτός από το ΧΚΠ, τον ΑΟΦΣ και τον Δήμο Δαύλειας) ότι αντί να κάνουν ένα ανταγωνιστικό, υγιές και "πιθανά καλό προορισμό για σκι" πάνε και κάνουν κινήσεις που δεν έχουν καμία λογική.

Η μόνη λογική που βλέπω στο όρος Παρνασσός είναι η "πως να φάμε τα λεφτά του ΕΣΠΑ" και η "επειδή είμαι όμορφος μου αξίζει να είμαι πλούσιος επειδή κάποια κορόιδα πληρώνουν το να υπάρχει χιονοδρομικό να κάνουν σκι άλλα κορόιδα σε μέτρια (έως πολύ κακά) χιονοδρομικά".

Όσο αυτή κουβέντα δεν συνοδεύει κάθε ανακοίνωση για τέτοια και άλλα νέα, όπως το λέει ο Γιώργος μόνο κατά τύχη θα χαίρεσαι σκι στο όρος Παρνασσός και φυσικά όλα και όλοι σιγά σιγά θα μαραζώσουν οικονομικά.

Δηλαδή ο πρόεδρος των ΕΤΑΔ και ο Πρόεδρος του Γεροντόβραχου είναι χαρούμενοι που διοικούν δυο χιονοδρομικά δίπλα δίπλα που πας από το μεγάλο στο μικρό, αλλά από το μικρό δεν πας στο μεγάλο? Άραγε να υπάρχει πουθενά στον κόσμο η πατέντα αυτή?

Γενικά είμαστε πρωτοπόροι στο σκι. Τι κάνουν σε όλο το κόσμο? Ε στα Ελληνικά χιονοδρομικά πάμε να κάνουμε κάτι άλλο

Σωστά το λες για τις Όμορφες Λάκκες αλλά φαντάζομαι και εσύ γνωρίζεις ότι για το σωστό δεν γίνεται καμία προσπάθεια. Μόνο τα λάθη ξέρουμε να κάνουμε

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ζητείται ποδήλατο (ανδρικό) mountain byke τιμή το πολύ 140euro οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν pm και φωτός

άμα μου έρθει θα γράψω και τίποτα για το ΧΚΠ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Περί όνου σκιάς

κάτσε να κουτσοφευτοανοιξει πρώτα.

να συμβάλω λιγο στον προβληματισμο

παρεδωσε το παλιο δσ του αθηναικου (αμα αθροίσεις ηλικίες πιανεις τα 1000 ή κοντα εκεί?).

του αθηναικου βεβαιως βεβαιως, του πολικού αντίστοιχου της αθηναικης λέσχης, τουτέστιν χωρις πεντιγκρί ουτε απο την πορτα υπηρεσίας δεν μπαιναν οι κοινοί θνητοί....

βεβαια συνταξιουχοι μου φαίνονται και το νεο δσ, εκτος και αν ειναι τα...παιδιά τους.

πεθαίνει (χτυπα ξυλο) το <παλιό χρήμα> και το <νεο χρήμα> εχει παει αλλου (πιθανά εκει που εχει χιόνι).

Παρτε το πτωμα λοιπόν....

ενα σαλε λεηλατημένο, 2 πιατακια αρχαιολογίας 1,5 ρατρακ σε αγνωστη κατασταση, 1 εκχιονιστικο (πιθανως), 1 δρομο γεματο λακουβες (μαλλον μια λακουβα με λιγο δρομο), δεν θυμαμαι αν εχει παει η δεη.

εχει να το στρωσει 3 χρόνια, οταν τοστρωνε τα τελευταια χρόνια λογο σχετικης αχιονιας και υψηλης Τ, το στρωσιμο της κεντρικης και μοναδικης πιστας ηθελε ρατρακερη ....καμικάζι κλπ κλπ κλπ.....

αθλος θα ειναι η μερικη επαναλειτουργία του και θα παω σιγουρα, γερος ανθρωπος για τις αναμνησεις και το ντεκαντανς.

τωρα για την επεκταση, εχει μαλιασει η γλώσσα μου

ενα μεγαλο μερος του χιονοδρομικου πεδίου στα ανω κελάρια ειναι ΕΚΤΟΣ δρυμου, συγκεκριμενα η πλευρα της λιακουρας, του τσαρκου , ακομα και του τελους της κοτρωνοραχης οπου η μελέτη της Poma προεβλεπε τον πανω τερματικο, ακομα και οι ποτιστρες που η ιδια μελετη προεβλεπε τον κατω τερματικο. Το γιατι τυχαινει αυτο το παραλογο, απλα τυχαινει και ηταν παντα γνωστο σε ολους που περναν τις αποφασεις.

το οτι ειναι πια natura νομικα δεν αλλαζει τιποτα, αρκει να πω οτι ολο το χιονοδρομικο ειναι οχι μονο natura αλλα και δρυμος.

Και ολα αυτα πριν μνημονιου , τωρα χτιζεις οτι θελεις, οπου θελεις για <εθνικους λογους>.

επισης γνωστα σε ολους.

η κοντρα με το δασαρχειο αρχησε με την παρανομη χαραξη της λεγωμενης νεας περιφερειακης και κυριως με τα εργα στην σαχαρα που δεν ειχαν αδεια ενω θα μπορουσαν να εχουν, αλλα τοτε οι μπουλτωζες ηταν του <εθνικου εργολάβου> και τα προστιμα του κερατα του φορολογουμενου.

οι ΑΛΗΤΕΣ λοιπον που τα καναν αυτα , ειναι οι ιδιοι ΑΛΗΤΕΣ που πειραν αποφαση να γεμισουν το βουνο καμπινεδες,. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΖΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΔΕ) ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ.

Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΗΘΕΛΕ ΜΕΛΕΤΗ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ, ΗΘΕΛΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΕΞΩ, ΗΘΕΛΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 35 ΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΗΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟΣ ...ΑΛΗΤΗΣ.

αυτα και χ@στε με με το γεροντοβραχο, τα μύρια πεταξαν...

• Like 6

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

αρκει να πω οτι ολο το χιονοδρομικο ειναι οχι μονο natura αλλα και δρυμος.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που έχω δει Δρυμός είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι στο 1750 (εκεί που είναι πεταμένα τα παλιά καρεκλάκια και οριακά ένα κομμάτι του κτιρίου). Όλο το υπόλοιπο χιονοδρομικό είναι εκτός Δρυμού.

Έλα τόση Διαύγεια διαβάζεις βρες τα

Σωστά τα λες τα άλλα και να προσθέσω εκτός Δρυμού είναι οι Σαχάρα 2 και 3 και το πίσω από τον Ηρακλή που αντί να βάζαμε καμπίνες στο 7 θα είχαμε βάλει δυο συρόμενα και ένα καρεκλάκι και θα είχαμε πολύ καλύτερο χιονοδρομικό με χιόνι από αυτό που έχουμε.

Στις Όμορφες Λάκκες ο Παρνασσός δεν πάει απλά επειδή είναι τόσο άχρηστοι αυτοί που τον διοικούν στα ΕΤΑΔ και τόσο κολλημένοι ευθυνόφοβοι Δημόσιοι Υπάλληλοι στον φορέα διαχείρισης

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

το κομματι που λες ηταν <δασικο> και γι αυτο η νεα χαραξη του ερμη χρειαστηκε <πραξη> απο τον φορεα διαχείρησης( οπου το χιονοδρομικο ανέλαβε την υποχρεωση να αναδασώσει ισοδύναμη εκταση.... . καλα φυσικα η ολη υποθεση ειναι για γέλια).

να πουμε οτι οι τελικες εκθεσεις αυτοψιας του φορεα που διαπιστωναν προβληματα κρτατηθηκαν μυστικες και ουδεπωτε, οπως ειχε αποφασισθει στο δσ του, αναρτηθηκαν στην ιστοσελιδα του....

εκτος και αν αλλαξαν τα σχεδια (πραγμα καθολου παραξενο) , όλη η γουβα στα κελλαρια ειναι δρυμος, φυσικα οι εγκαταστασεις εχουν <τακτοποιηθει> με βαση τους μνημονιακους νομους <εκτακτου αναγκης>, η αρνοβρυση ειναι δρυμος, πραγμα που δεν εμποδισε να γινουν εργα, επισεις δρυμος ειναι τα κοντοκεδρα που θα μπουν οι 2 ανεμογενητριες, δρυμος ειναι και οι εγκαταστασεις της φτερο (νομιμες οι καινουργιες, τακτοποιημενες η παλιες)

εχει μαλιασει η γλώσσα μου

δρυμος και οικολογοι ειναι απλα μια κομπινα που χρησιμοποιησαν μαζι με αλλους η προ προηγουμενη <κατασταση> για να μην γινει σταδιακη επεκταση, να παρθει ενα ενιαιο προγραμμα 35 μυριων και να λαδωσουν το αντερο τους.

Έλα αφού είσαι καλός στην Διάγεια βρες τους χάρτες και τις αποφάσεις και το ξανασυζητάμε. Νομίζω όλα αυτά που γράφεις είναι λάθος

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

και γι αυτο η νεα χαραξη του ερμη χρειαστηκε <πραξη> απο τον φορεα διαχείρησης( οπου το χιονοδρομικο ανέλαβε την υποχρεωση να αναδασώσει ισοδύναμη εκταση.... . καλα φυσικα η ολη υποθεση ειναι για γέλια).

Έγινε αυτό τελικά?

γιατι επισήμως σαν συλλογος δεν ζητάτε τους χαρτες (τους επισημους) απο τον φορέα?

με όλες τις χρήσεις για τον ορεινό ογκο. Ζητήστε και τα αντιστοιχα φεκ.

ρωτήστε και αν τα εργα εχουν τελειωσει, αν οι μελετες και οι δεσμευσεις του χιονοδρομικου (και για σαχαρα) εκλπηρώθηκαν.

• Like 1

(προσωπικά με ενδιαφέρει απλά σαν μηχανικό και σαν επαγγελματία του βουνού, δεν συμμετέχω στα λοιπά ακτιβιστικά - πλέον)

γιατι επισήμως σαν συλλογος δεν ζητάτε τους χαρτες (τους επισημους) απο τον φορέα?

με όλες τις χρήσεις για τον ορεινό ογκο. Ζητήστε και τα αντιστοιχα φεκ.

ρωτήστε και αν τα εργα εχουν τελειωσει, αν οι μελετες και οι δεσμευσεις του χιονοδρομικου (και για σαχαρα) εκλπηρώθηκαν.

Γιατί ο Σύλλογος τα ζήτησε όλα τα προβλήμτατα (και φυσικά γιατί δεν πάνε για επέκταση) γραπτά από τον Πρόεδρο των ΕΤΑΔ και απάντηση γραπτά δεν έχει πάρει

Προφορικά τις απαντήσεις μπορείς να τα δεις στα post μου σε αυτό το thread (και στο άλλο που είχα ανοιξει για τα νέα λιφτ)

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Mπράβο Βασίλη. Βρες και τον χάρτη που λέει για τις ζώνες του Δρυμού γιατί αυτός μόνο μπερδεύει

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Mπράβο Βασίλη. Βρες και τον χάρτη που λέει για τις ζώνες του Δρυμού γιατί αυτός μόνο μπερδεύει

Έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ το ΠΔ για τον Παρνασσό; Ξέρετε, αυτό που συζητούσαμε εδώ και 3-4 χρόνια;

Οι τηλεκαμπίνες που μέχρι πρόπερσι μετέφεραν τους χιονοδρόμους στον Παρνασσό, από σήμερα κοσμούν διάφορα σημεία της Αράχωβας, σκορπώντας αναμνήσεις και θύμησες δεκαετιών!

13087692_1571880466437864_77053056633289

Από το Arahovameteo group στο facebook.

Εξαιρετική ιδέα!

Ελπίζω να μην τις βανδαλίσουν/καταστρέψουν όλες μέσα στους πρώτους 3 μήνες.

• Like 10

Make Parnassos Great Again!

Έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ το ΠΔ για τον Παρνασσό; Ξέρετε, αυτό που συζητούσαμε εδώ και 3-4 χρόνια;

Αυτό που ο σύλλογος έκανε και παρέμβαση....... αλλά άντε να εξηγήσεις ποιο σε ποιον......... ενδοσυλλογικά......

post-398-0-02873200-1461709566_thumb.jpg

λεφτά υπαρχουν......

στο πακετο γιουγκερ η ...ολοκληρωση του εκσυγχρονισμου στο ΧΚΠ.

ελπιζω αυτη την φορα τα αντανακλαστικά ολων μας να ειναι καλύτερα και να μην κλαίμε τα μυρια παλι....

Edited by vro

λοιπον η τριτη φαση ειναι 12.000.000 ευρω και περιλαμβανει

προμηθεια και εγκατασταση 3 αναβατηρων που θα αντικαταστησουν υφισταμενους

προμηθεια και εγκατασταση 2 ανεμογενητριων 1,8 MWAT

προμηθεια και εγκατασταση συστηματος τεχνητης χιονωσης

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...