skimad 665 Report post Posted October 21, 2011 πολυ καλο!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted October 24, 2011 Webisode #2 here Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 13, 2011 Παρέλαβα και εγώ τον πομποδέκτη μου σήμερα. Φτυάρι έχω ήδη, probe παρήγγειλα, το μόνο που μένει είναι να κάνουμε και το σεμινάριο και μακάρι να είναι αχρείαστα και φέτος. Σίγουρα όμως είναι καλύτερα να είσαι στο βουνό γνωρίζοντας πως να σώσεις τις ζωές των φίλων σου, ή με την σιγουριά ότι και αυτοί ξέρουν τι να κάνουν για να σώσουν την δική σου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 13, 2011 (edited) Όποιος το σκέφτεται το θέμα προτείνω να κοιτάξει τα ABS Πολύ καλά και οικονομικά φετινά μοντέλα και τα περσινά σε προσφορές Edited December 13, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 13, 2011 Όταν λέμε "οικονομικά"; Γιατί τελευταία φορά που τσέκαρα μιλούσαμε για πολλές εκατοντάδες €€. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted December 13, 2011 σιγα το πολλες, 7 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 13, 2011 σιγα το πολλες, 7 χαχα....βαλε μοθ καμια 10αρια 7αδες.... lol Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 28, 2012 (edited) Παρέλαβα και εγώ τον πομποδέκτη μου σήμερα. Φτυάρι έχω ήδη, probe παρήγγειλα, το μόνο που μένει είναι να κάνουμε και το σεμινάριο και μακάρι να είναι αχρείαστα και φέτος. Σίγουρα όμως είναι καλύτερα να είσαι στο βουνό γνωρίζοντας πως να σώσεις τις ζωές των φίλων σου, ή με την σιγουριά ότι και αυτοί ξέρουν τι να κάνουν για να σώσουν την δική σου. Καλησπερα.Αυτα τα καλουδια οι πομποδεκτες ,εκπεμπουν συνεχεια οποτε οταν υπαρξει αναγκη ενα τετοιο αντιστοιχο καποιου της παρεας θα ανιχνευσει το σημα του δικου σου,αν δεν βαριεστε πειτε πως δουλευουν.Ευχαριστω ! Edited January 28, 2012 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 28, 2012 Από όσο έχω καταλαβει από τη στιγμή που το ενεργοποιείς εκπέμπει. Για να μην καταναλώνεις την μπαταρία όμως άσκοπα οι κάτοχοι τα ενεργοποιούν σε μέρες που ενδέχεται να χρειαστούν. Κάθε τέτοιο μηχάνημα λειτουργεί ως πομποδέκτης. Σωστά τα λές λοιπον. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 28, 2012 (edited) Έχουν transmit, receive και off Ξεκινάμε το σκι όλοι στο transmit (εκπομπή) Ένας από την παρέα το βάζει στο receive (λήψη) και περνάμε ένας ένας μπροστά του να τσεκάρουμε αν δουλεύουν. Το γυρνάει στο transmit και ένας στο receive να δούμε αν δουλεύει και αυτού. Όλοι στο transmit κάνουμε σκι. Χτύπα ξύλο ξεκολάει το θεριό όλοι στο receive ΑΜΕΣΩΣ. Επαναλαμβάνω για ακόμα μια φορά ότι η φράση "έλα μωρέ στην Ελλάδα είναι μικρά τα βουνά δεν έχουν μεγάλες χιονοστιβάδες" είναι σαν τη φράση "σιγά μη βάλω ζώνη/κράνος πάω εδώ κοντά" και στον Παρνασσό υπάρχουν τουλάχιστον 5 σημεία που έχουν ξεκολήσει τέρατα να σκοτώσουν άνθρωπο και στα Καλάβρυτα τουλάχιστον 2. Ας επαναλάβουμε και το ποτέ εκτός πίστας μόνος, πάντα μαθαίνουμε τον κίνδυνο από το χιονοδρομικό και ενημερωνώμαστε κατά τη διάρκεια της μέρας και φυσικά το να φοράμε arva αν δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε όλοι σε μια ομάδα είναι σχεδόν άχρηστο. Χέρια στο στόμα, χέρια στο στόμα, χέρια στο στόμα, χέρια στο στόμα, χέρια στο στόμα αν ξεκολήσει. Χέρια στο στόμα μην ξεχάσω να μαζέψεις όσο ελεύθερο χώρο για αέρα μπορείς. Τέλος προσωπικά το προτείνω και από ότι βλέπω και στις Άλπεις συμφωνούν η καλύτερη αγορά είναι αυτή του ABS. Edited January 28, 2012 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted January 28, 2012 Να συμπληρώσω πως αυτά τα ρημαδιακά τα μηχανάκια έχουν απειροελάχιστη κατανάλωση μπαταρίας στο transmit mode, οπότε το πιό σωστό είναι να τα ανοίγεις το πρωί την ώρα που τα φοράς και να τα κλείνεις όταν φτάνεις στο αυτοκίνητο. Ένα επαναλμβανόμενο και δυνητικά μοιραίο λάθος είναι να το σβήνει κανείς κατά τη διάρκεια του διαλείματος προκειμένου να γλιτώσει μπαταρία. Ακόμη και τις χρονιές που ξεσκιζόμουνα στο σκι ( αααχ) δεν θυμάμαι να είχε χρειαστέι να αλλάξω μπαταρίες μέσα στη σαιζόν. Αφού λοιπόν δεν χρειάζεσαι πάνω από ένα σετ ( 2 εώς 4 ΑΑΑ αλκαλικές ανάλογα με το μοντέλο ) τη χρονιά καταλαβαίνεις πόσο χαζή οικονομία είναι να το κλείνεις ατο διάλειμα γιά οικονομία. Πάντως καλά τα tranceivers και όλα τα σχετικά , αλλά το πιό σημαντικό είναι να παρακολουθήσει κανείς μαθήματα από ειδικούς. Και δυστυχώς από ότι βλέπω το σεμινάριο που διωργανώνει ο ΣΤΧ προς το παρόν έχει μόνο 12 συμμετοχές. Κρίμα , πολύ κρίμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 29, 2012 οφείλω να ομολογήσω οτι περίμενα και εγω πολυ μεγαλύτερη συμμετοχή. διαβαζω ολο και περισσότερα ποστ περι πουδρας και εκτός πεδίου σκι αλλα οταν δίνεται η ευκαιρια να μάθουμε κάποια πραγματα για την δικη μας ασφάλεια δεν θυσιάζουμε χρόνο προσωπικά πλήρωσα αρκετα χρήματα στο εξωτερικό για να μάθω πεντε πραγματα. σκεφτόμουν οτι εαν μπορουμε να τα οργανώσουμε εδω απο δικους μας ανθρώπους, στη δικη μας γλώσσα θα εχει μεγάλη επιτυχία. δυστυχώς δεν... Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
akisp 69 Report post Posted January 29, 2012 ολγα απαραιτητη προυποθεση για τη συμμετοχη ειναι να εισαι μελος η μπορει και καποιος που δεν ειναι μελος να το παρακολουθησει? και αλλη μια ερωτηση. υπαρχει πιθανοτητα να ξαναπραγματοποιηθει φετος η θα γινει μονο μια φορα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 29, 2012 ολγα απαραιτητη προυποθεση για τη συμμετοχη ειναι να εισαι μελος η μπορει και καποιος που δεν ειναι μελος να το παρακολουθησει? ναι Ακη, το σεμιναριο ειναι για τα μελη μονο, αλλα αυτο δεν σε εμποδιζει να γραφτεις την τεταρτη επι τοπου στο σεμιναριο και αλλη μια ερωτηση. υπαρχει πιθανοτητα να ξαναπραγματοποιηθει φετος η θα γινει μονο μια φορα? για φετος σιγουρα οχι, μελλοντικα ισως Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 30, 2012 Η καλύτερη μέθοδος εκμάθησης σε περιόδους κρίσης (και όχι μόνο) είναι η αλληλοδιδακτική μέθοδος. Αν ο Σύλλογος βλέπει ότι τα σεμινάρια με οικονομική συμμετοχή που διοργανώνει δεν έχουν συμμετοχές, προσπαθεί να βρει νέους τρόπους. Θα μπορούσε πχ να εκπαιδεύσει με λίγα έξοδα 4-5 μέλη (που τυχόν έχουν μεγαλύτερη εμπειρία - επίπεδα προϋπάρχουσας γνώσης) και αυτά με την σειρά τους να διδάξουν τους υπόλοιπους (μην μου πείτε ότι σας νοιάζει κάποιου είδους πιστοποίηση). Πάει από΄πολύ παλιά η βαλίτσα "....Η αλληλοδιδακτική μέθοδος χρησιμοποιήθηκε από τα μέσα του 17ου αιώνα στην Αγγλία και τελειοποιήθηκε τον 18ο αιώνα στη Γαλλία του Sarazin. Ονομάστηκε έτσι για το λόγο ότι με την καθοδήγηση του δασκάλου χρησιμοποιούνταν οι καλύτεροι μαθητές (οι πρωτόσχολοι) για να διδάσκουν τους υπόλοιπους μαθητές στις μικρότερες τάξεις. Η αλληλοδιδακτική εισήχθη στην Ελλάδα επίσημα απο τον Ιωάννη Κοκκώνη στα χρόνια του Καποδίστρια, ο οποίος και μετέφρασε (1830) τον οδηγό της αλληλοδιδακτικής μεθόδου του Σαραζίνου."...."Ο Καποδίστριας πίστευε ότι ο λαός έπρεπε να μορφωθεί διότι αλλιώς θα υπερίσχυε το «δίκαιο του ισχυρότερου στηριζόμενο εις την αμαθίαν και αποκτήνωσιν του πλήθους»." Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2012 Φωτη δεν νομίζω να περπατήσει για πολλούς λογους… το να εκπαιδεύσει 4-5 μελη.. στην ουσία αυτό γίνεται με το σεμιναριο που κανουμε μεθαύριο. τωρα αυτά τα μελη να εκπαιδεύσουν αλλους δεν ξερω κατά πόσο είναι σωστο. προσωπικά εχω παρακολουθήσει 2 σεμινάρια σε σχολες και 2-3 επιδείξεις (Valle Blanche, Καναδας και προσφατα στη La Grave) και πάλι δεν αναλαμβάνω να ''εκπαιδεύσω'' κάποιων. αλλο να του δείξω πέντε πραγματα για το πώς χρησιμοποιείτε ο transceiver. καλο είναι αυτές οι γνώσεις να αποκτηθούν σωστά από σχολες η πιστοποιημένους ανθρώπους. (οσοι θα παρακολουθήσουμε μεθαυριο προφανώς δεν θα λαβουμε καμια πιστοποίηση) εγω πιστεύω ότι, ακομα και αν τα ξερουμε, καλο είναι να παρακολουθήσουμε ανα τακτα διαστήματα τέτοιου είδους σεμιναρια, ολο και κατι θα μαθουμε Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 30, 2012 Φωτη δεν νομίζω να περπατήσει για πολλούς λογους… Στην πράξη δεν περπατά αυτό που έχετε ανακοινώσει (μακάρι να περάσετε τα 30 άτομα) το να εκπαιδεύσει 4-5 μελη.. στην ουσία αυτό γίνεται με το σεμιναριο που κανουμε μεθαύριο. τωρα αυτά τα μελη να εκπαιδεύσουν αλλους δεν ξερω κατά πόσο είναι σωστο. Δεν τίθεται θέμα εκπαίδευσης για επαγγελματική αποκατάσταση ή για πιστοποίηση. Τίθεται θέμα γνώσης για βασικά πράγματα στο βουνό. Πενία τέχνας κατεργάζεται. Δεν υπάρχει θέμα σωστού ή λάθους. Υπάρχει θέμα εκμάθησης από όλους. προσωπικά εχω παρακολουθήσει 2 σεμινάρια σε σχολες και 2-3 επιδείξεις (Valle Blanche, Καναδας και προσφατα στη La Grave) και πάλι δεν αναλαμβάνω να ''εκπαιδεύσω'' κάποιων. αλλο να του δείξω πέντε πραγματα για το πώς χρησιμοποιείτε ο transceiver. Ακριβώς για αυτό τον λόγο θα γινόταν επιλογή. καλο είναι αυτές οι γνώσεις να αποκτηθούν σωστά από σχολες η πιστοποιημένους ανθρώπους. (οσοι θα παρακολουθήσουμε μεθαυριο προφανώς δεν θα λαβουμε καμια πιστοποίηση)εγω πιστεύω ότι, ακομα και αν τα ξερουμε, καλο είναι να παρακολουθήσουμε ανα τακτα διαστήματα τέτοιου είδους σεμιναρια, ολο και κατι θα μαθουμε Η τακτικότητα είναι απαραίτητη. Αλλά αυτό έρχετε ως δεύτερο βήμα. Το πρώτο αποδεδειγμένα θα το πάρουν λίγοι. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2012 εχεις παρακολουθησει κανενα σεμιναριο για χιονοστιβαδες? και μετα αιτιολόγησέ αυτο Στην πράξη δεν περπατά αυτό που έχετε ανακοινώσει (μακάρι να περάσετε τα 30 άτομα) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 30, 2012 (edited) εχεις παρακολουθησει κανενα σεμιναριο για χιονοστιβαδες? με τον τρόπο που το εννοείς όχι. και μετα αιτιολόγησέ αυτο Τι να αιτιολογήσω. Εξαρχής έγραψα βασιζόμενος στο ότι εσείς κάνατε αναφορά στις περιορισμένες συμμετοχές κσι πρότεινα τρόπο ώστε περισσότερος κόσμος να μάθει απλούς και βασικούς κανόνες χωρίς κατά ανάγκη να σκάσει λεφτά. Το ζητούμενο είναι η γνώση. Τα λεφτά είναι λίγα-πολλά-ελάχιστα-εξωφρενικά πολλά; αδιάφορο. Edited January 30, 2012 by fotski Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 31, 2012 με τον τρόπο που το εννοείς όχι. αρα πως? σου έδειξε καποιος φιλος? ειδες βιντεακια στο ιντερνετ? γνώμη μου, δεν είναι το ιδιο οικονομικός τροπος του να μαθει κανεις είναι να παρει ένα βιβλιο και να διαβάσει. από εκει και περα για την πρακτική εξάσκηση χρειάζεται εξοπλισμός, που εάν δεν το εχει ο ενδιαφερόμενος είναι λιγο πρόβλημα…απλως θα υποθέτει πως δουλευει ο Κοτρωναρος μας παρεχει και τον εξοπλισμό στο μεθαυριανό σεμινάριο. καναμε αναφορες στις λιγες συμμετοχες και εγω και ο Αποστολης (Captain powder) βασιζόμενοι στο γεγονος ότι ολο και περισσότερα μελη δοκιμάζουν το σκι εκτος πιστας και περιμέναμε ότι θα τους ενδιέφερε ένα τετοιο σεμιναριο. από εκει και περα ο σύλλογος δεν βγαζει χρήματα από το σεμιναριο. τα 38 ευρω είναι η αμοιβή που ζήτησε ο εκπαιδευτής για τις 2 μερες (θεωρία την Τετάρτη και πρακτική το Σαββατο στον Γεροντοβραχο) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 31, 2012 Όλγα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Δεν ανέφερα εκπαίδευση από βιβλίο. Ανέφερα εκπαίδευση στα μέλη από τους ήδη εκπαιδευμένους 2-3. Το παν είναι η γνώση και η αλληλοδιδασκαλία σε τέτοιες εποχές είναι ιδανική. Όσο για το αν βγάζει ο Σύλλογος λεφτά, προφανώς θεώρησες ότι χρειάζεται να το αναφέρεις και καλά κάνεις. Δεν έκανες αναφορά αν μπορούσε ο Σύλλογος να βάλει μέρος ή όλο το ποσό, όπως και αν έγινε καμιά προσπάθεια χορηγίας για την εκπαίδευση των μελών αφού η ασφάλεια είναι το παν ή να μπορούσε να έχει 2 τιμές (για μέλη ή μη μέλη) επιδοτούμενη (από το ταμείο) και μη κλπ Δεν είμαι μέλος του Συλλόγου, αλλά εφόσον μου δίνεις βήμα με την αναφορά σου για το αν βγάζει ο Σύλλογος λεφτά, θέτω και την ερώτηση γιατί το τι έκανε ο Σύλλογος για να μην ζητήσει λεφτά από τα μέλη του. ΥΓ. Όσον αφορά το τι έκανα και πως, προφανώς είναι για φιλολογικό σκοπό και δεν είναι άξιο αναφοράς. Μπορεί να έχω διδαχθεί καλύτερα, μπορεί χειρότερα. Το θέμα είναι το τι θα κάνω στην δύσκολη στιγμή και ευτυχώς για αυτό είμαι προετοιμασμένος. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 31, 2012 Όλγα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Δεν ανέφερα εκπαίδευση από βιβλίο. Ανέφερα εκπαίδευση στα μέλη από τους ήδη εκπαιδευμένους 2-3. Το παν είναι η γνώση και η αλληλοδιδασκαλία σε τέτοιες εποχές είναι ιδανική. δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο. αλλο η εκπαιδευση από εκπαιδευτή και άλλο μεταφορα γνώσεων από φιλο. δεν μιλαμε για μαθημα σκι για να σου δείξει 2-3 στροφες αλλα για ένα αρκετα σοβαρο θεμα Όσο για το αν βγάζει ο Σύλλογος λεφτά, προφανώς θεώρησες ότι χρειάζεται να το αναφέρεις και καλά κάνεις. Δεν έκανες αναφορά αν μπορούσε ο Σύλλογος να βάλει μέρος ή όλο το ποσό, όπως και αν έγινε καμιά προσπάθεια χορηγίας για την εκπαίδευση των μελών αφού η ασφάλεια είναι το παν ή να μπορούσε να έχει 2 τιμές (για μέλη ή μη μέλη) επιδοτούμενη (από το ταμείο) και μη κλπ δεν εγινε καν θεμα το να βγαλει ο συλλογος χρηματα. μαλλον θα δωσει για να πληρωσει την αιθουσα. ο συλλογος διοργανώνει διαφορα (εκδρομες, events, σεμιναρια) για τα μελη του. ισως είναι ένα κίνητρο για κάποιον να γραφτει Δεν είμαι μέλος του Συλλόγου, αλλά εφόσον μου δίνεις βήμα με την αναφορά σου για το αν βγάζει ο Σύλλογος λεφτά, θέτω και την ερώτηση γιατί το τι έκανε ο Σύλλογος για να μην ζητήσει λεφτά από τα μέλη του. δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις για να απαντησω ΥΓ. Όσον αφορά το τι έκανα και πως, προφανώς είναι για φιλολογικό σκοπό και δεν είναι άξιο αναφοράς. Μπορεί να έχω διδαχθεί καλύτερα, μπορεί χειρότερα. Το θέμα είναι το τι θα κάνω στην δύσκολη στιγμή και ευτυχώς για αυτό είμαι προετοιμασμένος. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted January 31, 2012 Εγώ πάλι θα έδινα συγχαρητήρια σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεκουνήσουν και να μας μάθουν κάτι περισσότερο από την ημιμάθεια μας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 31, 2012 Εγώ πάλι θα έδινα συγχαρητήρια σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεκουνήσουν και να μας μάθουν κάτι περισσότερο από την ημιμάθεια μας. και πολύ καλά κάνεις. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την προσπάθεια να ξεκουνήσει ανθρώπους και να τους εκπαιδεύσει σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Το αποτέλεσμα (ελάχιστα άτομα) απλά είναι λυπηρό και προφανώς δεν σας προβληματίζει καθόλου. Προς Όλγα (πρόεδρος; ) Θέτεις το επιχείρημα να είναι κάποιος μέλος στο Σύλλογο ως κίνητρο για να μπορεί να πληρώσει και να εκπαιδευτεί σε κάτι; !!!!!!! θα τρελαθούμε τελείως. Το θέμα της ασφάλειας στο βουνό, είναι πολύ βασικό. Αλλά εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις την κατάσταση σαν να μην θέλεις να φύγεις από την πεπατημένη (που δημιουργεί και παρερμηνείες κάτι που αποδεικνύεται από την θέλησή σου να εξηγείς ότι δεν παίρνει λεφτά ο Σύλλογος). Δεν διδάσκεται μικροχειρουργική στο σεμινάριο. Σοβαρό αντικείμενο, αλλά όχι πυρηνική φυσική. Επαναλαμβάνω την πρόταση η οποία είναι απλή και δεν έχει παρερμηνίες. Να εκπαιδευτούν καλά 2-3-4-5 άτομα και αυτά με την σειρά τους να δώσουν τις βασικές οδηγίες και πρακτικές σε όλους τους υπόλοιπους. ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Αν μετά από αυτό υπάρχει αναγκαιότητα για περαιτέρω εκπαίδευση (πάντα υπάρχει), τότε ζητάτε την βοήθεια ειδικών που θα πληρωθούν για αυτό. Διότι επί της ουσίας τώρα, θα εκπαιδευτούν άρτια (διότι ο Κοτρωνάρος δεν είναι μόνο όνομα είναι και εγγύηση) μετρημένοι στα δάκτυλα άνθρωποι. ΥΓ. Αυτό που δεν κατάλαβες στην τελευταία παράγραφο (διότι το έγραψα και μπερδεμένα) είναι ότι δεν βλέπω πουθενά καμιά προσπάθεια από το Σύλλογο να μην πληρώσουν λεφτά για ένα σεμινάριο τα μέλη του, που ξεκάθαρα είναι ο λόγος της μικρής προσέλευσης. Είναι και ο λόγος που πολύς κόσμος δεν θα ανανεώνει εύκολα και την συνδρομή του, όχι μόνο σε αυτόν τον Σύλλογο αλλά και σε όλους.- Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 31, 2012 Nα εκφρασω με τη σειρα μου την αποψη μου. Τελικα το θεμα ειναι η οικονομικη κατασταση του καθενος μας,που οδηγει σε λιγοστες συμμετοχες ή το οτι ο Συλλογος υποχρεουται να 'χρηματοδοτει΄ ενα μερος ή ολο το σεμιναριο???(δηλαδη να παρεχει κατι στα μελη του). Με βρισκεις συμφωνη σε αυτο οχι ομως για το παρον θεμα και με την αλληλοδιδακτικη μεθοδο που προτεινεις.Για θεματα που απτονται της ασφαλειας μας (οντως δεν ειναι μικροχειρουργικη ,αλλα αφορουν σοβαροτερο κομματι δηλ χιονοστιβαδες) πρεπει να διδασκονται οργανωμενα,οπου θα αναφερονται πρωτοκολλα αντιμετωπισης καταστασεων και να γινονται κτημα μας και στην πραξη.Ακομη και αν βρισκονταν αυτοι οι 2-3-4 που θα 'εκπαιδευονταν' για να μεταφερουν σωστα τη γνωση,ποσο ειμαστε σιγουροι οτι θα βρισκονταν μελη να τους ακουσουν ή εχουμε ως συλλογος tranceivers ,probes και ο,τι αλλα καλουδια υπαρχουν.Ασε που προσωπικα κατι τετοιο θα μου ακουγοταν ως χαλασμενο τηλεφωνο.Απ οτι καταλαβα ,ως Συλλογος θα πληρωσουμε την αιθουσα ,οποτε στην ουσια μειωνουμε λιγο και το ποσο συμμετοχης-κατι ειναι και αυτο. Οσον αφορα για τη μειωμενη συμμετοχη ,προσωπικα δε θεωρω οτι ειναι το κοστος εμποδιο-προσωπικα για το αντικειμενο μελετης ,τον ομιλητη και το συνδυασμο πρακτικου-θεωρητικου σκελους το βρισκω φτηνο- απο περιεργεια και μονο ,θα πηγαινα για να δω απο κοντα συσκευες και να ρωτησω.Προσωπικα θεωρω οτι ολοι μας ,αθελα μας θεωρουμε εαυτους γνωστες ή περιπου γνωστες του αντικειμενου ,διαβαζοντας διαφορα σεντονια εδω μεσα αλλα και απο αλλα fora-θα ηθελα να πιστευω οτι δεν ειμαστε του στυλ 'ελα βρε αδερφε θα παρω ποτε πομπο΄ ή 'ελα μωρε θα μου χρειαστουν ποτε αυτα'??? αλλα οι λιγοστες συμμετοχες μου δειχνουν το αντιθετο. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites