Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
fotski

Διόδια...

Recommended Posts

... Προφανώς ....

άιντε Καλή Χρονιά !!! :unsure:

προφανώς ....

YouTube Video ->

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

ωχ παιδιά μην το γυρίσουμε σε πολιτική κομματική κουβέντα διότι τα πολιτικά - κομματικά απαγορεύονται στο φόρουμ και θα μας το κλειδώσουν το θέμα ....

ας γράφουμε μόνο για ό,τι έχει σχέση με τα διόδια ....

δηλαδή αγόρι μου εσύ τι θά΄θελες;

να σκάβουν τα τούνελ στα Τέμπη οι Γερμανοί κι εμείς να περνάμε και να μην πληρώνουμε φράγκο;

μπας και θες να σε κερνάνε και κανά σαντουιτσάκι στα διόδια, ή προτιμάς κοζανίτικα γιαπράκια; :ph34r:

αφού είσαι 30 ----> ΔΕΝ είσαι πιτσιρικάς

αλλά

ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις .... ;)

θα ηθελα το αυτονοητο αγαπητε....να μου παραδωσουν τον δρομο ΚΑΙ ΜΕΤΑ να βαλουν διοδια....παντου ετσι δε γινεται????οχι να πληρωνω τοσα χρονια διοδια, και χωρις να μου εχουν παραδωσει το κοματι να με βαζουν κ αλλα....το θεωρω και ειναι νταβατζιλικη....αν εσυ νιωθεις την αναγκη να πληρωνεις καντο.....εγω δεν το κανω....οχι τωρα....απο παντα...

χρονια πολλα σε ολους και καλη μας χρονια.....και καλα μυαλα!!!!!!!!!

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Ακριβότερα θα κοστίζει στους οδηγούς (Σημείωση Επιτροπών: Σε όσους ακόμη πληρώνουν) η διέλευσή τους από τα διόδια Αφιδνών, Θηβών, Τραγάνας και Αγίας Τριάδας από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι κατασκευάστριες εταιρίες παραχώρησης, «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός», οι αυξήσεις που θα ισχύσουν είναι οι εξής:

-Διόδια Αφιδνών: δίκυκλα 1.40, ΙΧ 2.05, μεσαία φορτηγά 5.20, μεγάλα φορτηγά 7.25

-Διόδια Θηβών: δίκυκλα 1.70, ΙΧ 2.50, μεσαία φορτηγά 6.25, μεγάλα φορτηγά 8.:P.

-Διόδια Τραγάνας: δίκυκλα 1.65, ΙΧ 2.40, μεσαία φορτηγά 6.10, μεγάλα φορτηγά 8.50.

-Διόδια Αγίας Τριάδας: δίκυκλα 1.10, ΙΧ 1.55, μεσαία φορτηγά 3.95 , μεγάλα φορτηγά 5.55.

Δηλαδή για να πας Λαμία και να γυρίσεις θες 2,05+2,5+2,4+1,55=8,5 Χ2 = 17 ευρώ !!!!!. Αν προσθέσεις και την Αττική Οδό που για πολλούς είναι σχεδόν απαραίτητη φτάνεις στο εξωπραγματικό 17 + 2,8 + 2,8 = 22,60

Για έναν δρόμο 214 χλμ + 30 (το χιλιόμετρα που θες από την μία ή την άλλη πλευρά της Αττικής οδού μέχρι την Εθνική) = 244 χλμ Χ 2 = 488 χλμ

Κόστος ανά χιλιόμετρο 0,046

Αν δεν γουστάρετε να βάλουμε την αττική οδό, δεν την βάζουμε . Κοστος ανά χιλόμετρο 0,039

Σχεδόν 4 λεπτά.

Το παν είναι να έχεις σωστό δρόμο, το παν. Αν δεν έχεις να τον πληρώσεις απαγορεύεται να πας στο χωριό σου. Στην πατρίδα σου, στους δικούς σου.

Και έπεται συνέχεια.....

.... αν δεν έχεις να τον πληρώσεις απαγορεύεται να πας στο χωριό σου. Στην πατρίδα σου, στους δικούς σου ...

σταμάτα

θα κλάψω

YouTube Video ->

Όποιος δεν έζησε μακρυά

στης ξενιτειάς τα μέρη

της ξενιτειάς τα βάσανα

μονάχα αυτός δεν ξέρει

Ξενιτειά αχ ξενιτειά

εσύ που κάνεις μάνες

να κλαίνε για παιδιά

Και όποιος δεν ορφάνεψε

αυτός δεν ξέρει μόνο

του ορφανού τα βάσανα

του ορφανού τον πόνο

Ορφανό αχ ορφανό

και ούτε τον εχθρό μου

δεν θέλω για να δώ

Κι όποιος δεν έζησε φτωχός

σ΄αυτήν την κοινωνία

δεν ξέρει απο βάσανα

λαχτάρες κι αγωνία

Φτώχια σκληρή φτώχια σκληρή

μας έχεις κάνει μαύρη

την όμορφη ζωή

Δωρεάν. Χιλιομετρικώς είναι και πιο κοντά από τον αυτοκινητόδρομο.

πέστα εσύ

(γιατί εγώ μπαίλντισα εδώ μέσα ....)

Edited by panpanou

dropdown.gif

Πάνο θα σου φέρω χαρτομάντιλα.

1) Χρήστο τα λιγότερα χιλιόμετρα είναι από το σπίτι σου, από το σπίτι πολλών άλλων (συμπεριλαμβανομένου και εμού) τα χιλιόμετρα είναι σχεδόν ίδια.

2) Έχουν τοποθετήσει ήδη διόδια στην έξοδο του Μπράλου, άρα δωρεάν σύντομα τέλος.

3) Η παλαιά εθνική οδός θα δοθεί σύντομα για κατασκευή και φυσικά θα βάλουν διόδια. Ναι ναι, πριν καν κατασκευαστεί.

Το δωρεάν πέθανε , το φτηνό δεν θα υπάρχει, εμπρός για το ακριβό και το κιριλέ. Γι αυτό που θα μπορούν να πληρώνουν οι λίγοι. Αυτό πραγματικά είναι αυτοδίκαιο.

Για λύσεις τύπου "δωρεάν από τα στενά", "μπορείτε να πάτε και με τα πόδια ή τι άλλο", της αφήνω για να επιβεβαιώνετε το προφανές. Οι δρόμοι φτιάχνονται για τους λίγους, εις βάρος των πολλών, για κέρδος των εκλεκτών.

Edited by fotski

... Οι δρόμοι φτιάχνονται για τους λίγους, εις βάρος των πολλών, για κέρδος των εκλεκτών...

:);):blink:

μιλάμε αδελφέ ότι είσαι και πολύ μπροστά ... πολύ πρόχω .... :P

γι αυτό δεν σε καταλαβαίνω ....

dropdown.gif

Θα προτιμήσω να μην αναπτύξω τις απόψεις μου για το θέμα σε αυτό το forum. Θα ήθελα πάντως να επιστήσω την προσοχή όλων μας όταν ενθαρρύνουμε κόσμο να προβαίνει σε πρακτικές που ενδέχεται να είναι παράνομες και να έχουν σοβαρές συνέπειες.

we have to stop beeing " RAGIADES" till now my friend Lappas, so i believe is the right thing to resist from time to time and not obay to everything.They are out of law, and no the persons who don't pay tolls.

Eνα κομμα του Κοινοβουλιου το οποιο δεν σεβεται ουτε αναγνωριζει το Συνταγμα και τους Νομους και προτρεπει σε αυτοδικιες και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενεργειες δεν νομιζω οτι ειναι αξιο σεβασμου.......

Ας το σταματησουμε ομως εδω. Σωστα λεει ο panpanou

...disenty is not an obligation my friend..

Λατρεύω να διαφωνώ με τους πραγματικούς μου φίλους, διότι ποτέ δεν θα παρεξηγήσουν τις προθέσεις και ούτε εγώ τις δικές τους. Το βασικότερο όμως ότι θα με ακούσουν και θα τους ακούσω.

Όσον αφορά το πόσο μπροστά είμαι, Πάνο σε πληροφορώ πως δεν είμαι καθόλου. Απλά ζω στο παρόν. Δεν χρειάζεται να με καταλάβεις. Απλά μπες στην τσέπη του μισθωτού των 700 ευρώ. Του συνταξιούχου που θέλει για να πάει στο χωριό του, το μισό δώρο.

1) Προφανώς και δεν υπάρχει κάτι παράνομο σε μια απλή διαμαρτυρία.

2) Προφανώς και το παπαγάλισμα των υπερτιμημένων αποδοχών διαφόρων κλάδων, η μείωση μισθών κλπ δεν ισχύει για τα διόδια (οι χρεώσεις είναι απίστευτα υψηλές) διότι......................απλά το ξεχνάμε.

3) Προφανώς και η κινητοποίηση στα διόδια δεν είναι ενός κόμματος, αντιθέτως είναι πολυκομματική (και ευτυχώς). Απόψεις προς αυτή την κατεύθυνση φυσικά και έχει το ΚΚΕ, όπως και όλα τα κόμματα της αριστεράς, όπως και βουλευτές από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα.

4) Προφανώς και υπάρχει πρόβλημα στις παραχωρήσεις των δρόμων, όπως και στις χρεώσεις αυτών. Ήδη οι δρόμοι είναι πανάκριβοι και θα γίνουν ακόμα πιο πολύ.

5) Προφανώς όλες οι μορφές αντίδρασης έχουν κάτι το "παράνομο" στην διαδικασία τους. Από την απλή πορεία στο δρόμο μέχρι τον αποκλεισμό πχ ενός Λιμανιού. Το γέλιο είναι ότι για κάτι που θεωρούμε παράνομο (αλλά προφανώς και δεν είναι ακριβώς έτσι), δεν έχει δικαιοδοσία η τροχαία ή η αστυνομία να σε συλλάβει.

6) Προφανώς και οι βουλευτές των κομμάτων (και κυρίως των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων που κυβέρνησαν την χώρα μετά την χούντα) όλα αυτά τα χρόνια αποδεδειγμένα κινήθηκαν στα όρια της παρανομίας, της ασυδοσίας, της απάτης, της εκμετάλλευσης, της ληστείας του, του πλιάτσικου του Ελληνικού Κράτους. Κατά τα άλλα αυτοί και τα κόμματά τους είναι άξια σεβασμού, ενώ άλλα δεν είναι.

7) Προφανώς και θέλουμε ασφαλείς δρόμους, προφανώς και μας νοιάζει να μην σκοτώνεται κόσμος σε αυτούς. Αλλά θέλουμε και δρόμους που θα έχουμε την δυνατότητα να τους χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ και όχι μόνο οι έχοντες.

:) Προφανώς και όλες οι αποφάσεις στο Ελληνικό κοινοβούλιο ΔΕΝ ψηφίστηκαν από το σύνολο των Ελληνικών κομμάτων.

9) Προφανώς και πολλές αποφάσεις στο κοινοβούλιο πάρθηκαν με γνώμονα το ιδιωτικό συμφέρον ακόμα και βουλευτών.

10) Προφανώς και υπάρχει ασυδοσία στο Δημόσιο. Αυτό ακριβώς όμως εκμεταλλεύτηκαν οι ιδιωτικές εταιρείες (ξένες και ελληνικές) και συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται (χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αττική Οδός), άρα είναι και αυτές υπεύθυνες-υπόλογες διότι όλα γίνονται εις γνώσιν τους.

11) Προφανώς είναι γελοίο να διαμαρτύρεσαι πχ για τα διόδια, όταν δεν διαμαρτύρεσαι για την ουσιαστική εκμηδένιση των Συλλογικών Συμβάσεων. Αλλά αν μη τι άλλο είναι μια αρχή.

12) Προφανώς και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς για τον ρόλο των εφοριών, αφού όλοι λίγο πολύ την κλέβουν.

Ο κόσμος βράζει, μένει άνεργος, αισθάνεται πλέον άμεσα ότι τον κλέβουν, βλέπει και νιώθει ότι του ζητάνε να βγάλει το φίδι από την τρύπα ενώ δεν μπορεί. Σε 2,5 χρόνια ενώ θα του έχουν καταπατήσει οποιοδήποτε εργασιακό (και όχι μόνο) δικαίωμα θα του πουν απλά ότι χρεοκοπήσαμε και τότε πραγματικά να φοβόμαστε τι μπορεί να συμβεί.

....my friend, if i can call you so, you are ages infront, and is defficult people in this forum to understand you, as most of them would like to have a nice skiing weekend without social worries

Anyway, is nice to hear "voices" like yours, people need it.

Have a healthy new year.

μίστερ Λάπας, νάου άι ριαλάιζ δατ

ιτς άκτσουαλι ε βερι χαρντ γουέρκ του μπι μοντερέιτορ ιν δις φόρουμ ....

μει Γκοντ χεβ μέρσι ον γιού ....!!! :)

thes kana lexotanilaki na staniaris ??? :blink:;)

dropdown.gif

συντροφε panpanou μην γραφεις ελληνγκλισ δε διαβάζονται.

Αδερφέ μου unknownskier για ονομα του θεού... γράφε ελληνικά, αν "φοβασαι" για την ορθογραφία σου κανε spellchecking εχουν ολοι οι browser τη δυνατοτητα.

αν δεν εχεις greek fonts πατα εδώ:

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=3264

Παιδιά με το πληρώνω - δεν πληρώνω διόδια, γενικά μέχρι και σήμερα ήμουν / είμαι αρκετά επιφυλακτική. Βασικά, θεωρώ ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις διοδίων ίδιες...

Χθες μιλούσα με έναν από τους πιό αξιοσέβαστους, νομοταγείς και σχολαστικούς διευθυντές μας και μου είπε ότι καθ' οδόν Αθήνα - Θεσ/κη σήκωσε 3 μπάρες διοδίων!

No comments!

Ή μάλλον, να ένα comment - είδηση: Κατά 40% θα αυξηθούν από 2/2 τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών!

Ο μισθός/εισοδήματα του κοσμάκη δεν αυξάνεται ούτε με το ρυθμού του ονομαστικού πληθωρισμού, αντίθετα έχει περικοπές από παντού και έρχεται το κράτος και αυξάνει τα δικά του τιμολόγια με 40%! Πού;;;; Στο λαϊκότερο μέσο μεταφοράς! Τα αστικά λεωφορεία!

Και το κερασάκι στην τούρτα; Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Δεν αποδίδεις ΦΠΑ; Αυτόφωρο! - όχι ότι λέω να μην πληρώνει κανείς ΦΠΑ, αλλά αυτός που δεν πληρώνει το ΦΠΑ αυτόφωρο κι όλοι οι πολιτικοί που έχουν κατακλέψει το Δημόσιο με μίζεις , χορηγίες κι έχουν χτίσει ολόκληρες περιουσίες βλ. Τσοχατζοπουλαίοι, κλπ....να κυκλοφορούν ατιμώρητοι;;;

Και να σου λέει ο Πάγκαλος "μαζί τα φάγαμε" ! Δηλ. καλώς τραβάτε πολίτες ό,τι τραβάτε! Που είστε και κοπρίτες παρεπιπτώντως και σας βάλαμε και στο Δημόσιο!

Κι αυτοί κε Πάγκαλε που έβαλαν τους κοπρίτες στο Δημόσιο ποιοί είναι;;; Αυτοί που έχουν την νούμερο 1 ευθύνη για όλα αυτά πώς την πληρώνουν σήμερα;;;

Θα το λέω συνέχεια όπου μπορώ: Να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και να δημεύσουν τις περιουσίες όλων αυτών των κυρίων που πλούτισαν εις βάρος του Δημοσίου από τη μεταπολίτευση και μετά κι έπειτα ας κάνουν και τις περικοπές που κάνουν στο λαουτζίκο.

Μέχρι τότε, πλέον, είμαι κι εγώ της άποψης, όπου μπορεί κανείς να βρει πάτημα να μην πληρώνει την οποιαδήποτε οφειλή στο Δημόσιο να το κάνει!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Παιδιά με το πληρώνω - δεν πληρώνω διόδια, γενικά μέχρι και σήμερα ήμουν / είμαι αρκετά επιφυλακτική. Βασικά, θεωρώ ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις διοδίων ίδιες...

Χθες μιλούσα με έναν από τους πιό αξιοσέβαστους, νομοταγείς και σχολαστικούς διευθυντές μας και μου είπε ότι καθ' οδόν Αθήνα - Θεσ/κη σήκωσε 3 μπάρες διοδίων!

No comments!

Κρίμα που πλήρωσε τις αλλες 6 φορές....

Είμαι σίγουρος ότι είναι αναρχοκομούνι...όπως και εγώ άλλωστε ;);):lol::lol:;)

Τελευταία φορά που ανεβήκαμε Θεσ/κη και επιστρέψαμε γλεντήσαμε και τα 18 διόδια (20 είναι κανονικά) :lol::lol: .....

Τώρα που αυξήσανε και τις τιμές (αλήθεια αυτό πως το δικαιολογούνε????) θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερα γλέντια.....

Σπρώχτε ωρέ παλικάρια.....

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

No comments!

Ή μάλλον, να ένα comment - είδηση: Κατά 40% θα αυξηθούν από 2/2 τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών!

Ο μισθός/εισοδήματα του κοσμάκη δεν αυξάνεται ούτε με το ρυθμού του ονομαστικού πληθωρισμού, αντίθετα έχει περικοπές από παντού και έρχεται το κράτος και αυξάνει τα δικά του τιμολόγια με 40%! Πού;;;; Στο λαϊκότερο μέσο μεταφοράς! Τα αστικά λεωφορεία!

Και το κερασάκι στην τούρτα; Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας; Δεν αποδίδεις ΦΠΑ; Αυτόφωρο! - όχι ότι λέω να μην πληρώνει κανείς ΦΠΑ, αλλά αυτός που δεν πληρώνει το ΦΠΑ αυτόφωρο κι όλοι οι πολιτικοί που έχουν κατακλέψει το Δημόσιο με μίζεις , χορηγίες κι έχουν χτίσει ολόκληρες περιουσίες βλ. Τσοχατζοπουλαίοι, κλπ....να κυκλοφορούν ατιμώρητοι;;

Και να σου λέει ο Πάγκαλος "μαζί τα φάγαμε" ! Δηλ. καλώς τραβάτε πολίτες ό,τι τραβάτε! Που είστε και κοπρίτες παρεπιπτώντως και σας βάλαμε και στο Δημόσιο!

Κι αυτοί κε Πάγκαλε που έβαλαν τους κοπρίτες στο Δημόσιο ποιοί είναι;;; Αυτοί που έχουν την νούμερο 1 ευθύνη για όλα αυτά πώς την πληρώνουν σήμερα;;;

Θα το λέω συνέχεια όπου μπορώ: Να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και να δημεύσουν τις περιουσίες όλων αυτών των κυρίων που πλούτισαν εις βάρος του Δημοσίου από τη μεταπολίτευση και μετά κι έπειτα ας κάνουν και τις περικοπές που κάνουν στο λαουτζίκο.

Μέχρι τότε, πλέον, είμαι κι εγώ της άποψης, όπου μπορεί κανείς να βρει πάτημα να μην πληρώνει την οποιαδήποτε οφειλή στο Δημόσιο να το κάνει!

Nα΄γιάσει το πληκτρολόγιό σου!...αν και πάντα "άγιο" είναι!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Θλιβερό...

Κατ' αρχάς, ο λαϊκιστής Αυτιάς μόνον καλό δεν κάνει σε μία υπόθεση.

Περαιτέρω, μου άρεσε ο τύπος που θέλει να πηγαίνει από το Ν. Ηράκλειο στο Καπανδρίτι τζάμπα. Άντε να καταλάβω τον κάτοικο της περιοχής που αναγκάζεται (εάν και στο μέτρο που ισχύει) να χρησιμοποιεί Ε.Ο. για τοπικές μετακινήσεις, αλλά να έχεις την απαίτηση χρήσης του αυτοκινητοδρόμου δωρεάν είναι παραλογισμός. Και η γυναίκα μου δαπανά το χρόνο 1.200 € για την Αττική Οδό για να μετακινηθεί από του Παπάγου στο Καματερό όπου εργάζεται, αλλά δε σκέφθηκε να απαιτήσει δωρεάν διευλεύσεις.

Επίσης, μου άρεσε ο επικεφαλής, ο οποίος, στην ερώτηση αν επιθυμεί λιγότερα διόδια, αντέτεινε "καθόλου". Μάλιστα, και πώς θα συντηρηθεί το έργο; Να καταλάβω το κίνημα κατά των αυξήσεων των σταθμών και των αναπροσαρμογών των τελών, να καταλάβω το ζήτημα της ελλείψεως αντισταθμίσεως (το τέλος οφείλει να είναι αντισταθμιστικό, κάτι που δε συμβαίνει όταν πληρώνω στην Αττική για έργο που θα γίνει στην Ήπειρο), να καταλάβω -λίγο- την αντίδραση για την πληρωμή προτού ολοκληρωθεί το έργο...

Αλλά το καθόλου μου δίνει το στίγμα του τι θέλει το κίνημα εν τέλει. Όχι μείωση, αλλά κατάργηση (και, συνεπώς, κατάρρευση).

Ομοίως, ενδεικτικό ήταν το ότι πληρώνονται μόνον τα κρατικά, γιατί αυτά θα βεβαιωθούν με τον ΚΕΔΕ και θα τα εισπράξει το Κράτος μέσω των ΔΟΥ. Επομένως, δεν είμαστε μάγκες, αλλά τζάμπα μάγκες. Εάν πιστεύουμε στη νομική βάση του αγώνα, αναμένουμε το μπουγιουρντί της Εφορίας και το προσβάλλουμε δικαστικώς. Και μη μου πείτε ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη γιατί, τότε, ας καταργήσουμε και αυτήν και κάθε έννοια συντεταγμένης πολιτείας.

Άλλωστε, αν πιστεύουμε στο δίκαιον του αγώνα, ας κινήσουμε επιτέλους μόνοι τα νήματα της Δικαιοσύνης. Σιγά μην το κάνετε...

Τέλος, ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από τη χρήση νομικών όρων από μη νομικούς, ιδία, δε, όρων για την ανάλυση των οποίων έχουν χυθεί ποταμοί μελάνης. Η πιπίλα της "ελευθερίας της μετακινήσεως" που κολλάει; Με βάση το επιχείρημα αυτό, θα έπρεπε να καταργήσουμε τελείως τα τέλη κυκλοφορίας, το εισιτήριο της ΕΘΕΛ, του ΟΣΕ κλπ, να κρατικοποιήσουμε την Ολυμπιακή και την AEGEAN και τα πλοία (άλλωστε, η θάλασσα και ο αέρας είναι και αυτά κοινά). Και, βέβαια, με βάση το επιχείρημα αυτό, οι δρόμοι θα έπρεπε να κατασκευάζονται και να συντηρούνται τελείως δωρεάν από το πλούσιο αυτό Κράτος (αλλά και άλλα κράτη, ως η Ιταλία, η Αυστρία κλπ).

Κλείνοντας, παραπέμπω στην είδηση http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articl.../01/2011_427490

Θα μπορούσε να θεωρηθεί "νίκη" του κινήματος. Από την άλλη μεριά, ας σκεφθούμε τι θα συμβεί αν διακοπεί η χρηματοδότηση σε μία εταιρεία. Θα κλάψει κάποιος από το κίνημα για τους απολυμένους; Ή θα φταίει μόνον το διεφθαρμένο κεφάλαιο;

Μιχάλης Δημάκης<br />Ει το φέρον σε φέρει, φέρε και φέρου. Εί δ' αγανακτείς και σ' εαυτόν λυπείς και το φέρον σε φέρει.

Τέλος, ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από τη χρήση νομικών όρων από μη νομικούς, ιδία, δε, όρων για την ανάλυση των οποίων έχουν χυθεί ποταμοί μελάνης. Η πιπίλα της "ελευθερίας της μετακινήσεως" που κολλάει; Με βάση το επιχείρημα αυτό, θα έπρεπε να καταργήσουμε τελείως τα τέλη κυκλοφορίας, το εισιτήριο της ΕΘΕΛ, του ΟΣΕ κλπ, να κρατικοποιήσουμε την Ολυμπιακή και την AEGEAN και τα πλοία (άλλωστε, η θάλασσα και ο αέρας είναι και αυτά κοινά). Και, βέβαια, με βάση το επιχείρημα αυτό, οι δρόμοι θα έπρεπε να κατασκευάζονται και να συντηρούνται τελείως δωρεάν από το πλούσιο αυτό Κράτος (αλλά και άλλα κράτη, ως η Ιταλία, η Αυστρία κλπ).

Μπερδεύεις τα πράγματα. Δεν είπε κανείς να μην πληρώνει ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ για τα έργα, τις μετακινήσεις, τις υπηρεσίες γενικά που απολαμβάνει ο πολίτης!

Όμως γιαυτό πληρώνει φορολογία - δεν πληρώνει τη φορολογία για να τρώνε με χρυσά κουτάλια οι πολιτικοί μας που έχουν το μαχαίρι και το πεπόνι κι ο πολίτης με τα χίλια του ευρώ να ξαναμαπληρώνει για τις πενιχρές υπηρεσίες που του παρέχει το κράτος!

Πού πάνε παρακαλώ τα τέλη κυκλοφορίας αν όχι στους δρόμους;;

Πού πάνε οι 3 απανωτές αυξήσεις στη φορολογία στις βενζίνες που μας κάνουν να αγοράζουμε σήμερα τη βενζίνη στο 1,6, τη στιγμή που το πετρέλειο, πάλι πριν 2 -3 χρόνια ήταν στα :lol: $ /βαρέλι και η βενζίνη στο 1,1 - 1,2;

Τη μαύρη τρύπα που έφαγαν όλοι οι μιζαδόροι του Δημοσίου και υπέγραψαν αυτές τις ανεκδιήγητες συμβάσεις με τις τεχνικές εταιρίες και τους πούλησαν ουσιαστικά τους ελληνικούς δρόμους, πρέπει να τις πληρώνουμε εσαεί εσύ κι εγώ;;;

Την κακοδιαχείριση των άχρηστων ΔΕΚΟ και των εταιριών του ΟΑΣΑ που θα μου αυξήσουν το εισιτήριο 40% πρέπει πάλι να τις πληρώσει ο κοσμάκης;;; Με ποιά λογική;; Να τα πάρουν από αυτούς που τις διοικούσαν τόσα χρόνια και τις καταχρέωσαν! Και τους αρμόδιους που τους διόρισαν και συντηρούσαν αυτή την κατάσταση! Εσύ πήρες αύξηση 40% φέτος;; Μήπως πήρες πέρυσι;; Γιατί εγώ έχω να πάρω αύξηση 3 χρόνια!!

Άστα Fulvia 3. Από όπου και το πιάσεις, βρωμάει πάρα πολύ!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

1)Ο "τυπος" απο το Νεο Ηρακλειο ειμαι εγω.Για 6+6 λεπτα εθνικης οδου καθε μερα καλουμαι να πληρωσω 2,05+2,05=4.10 ευρω.Οχι ευχαριστω.Το εργο της Αττικης Οδου συντηρειται απο τα εσοδα των διοδιων φυσικα.1.000.000 ευρω τη μερα τζιρος. :lol:

2)"Επικεφαλης" δεν ειναι κανεις.Ο Αυτιας ατυχως χρησιμοποιησε μια λεξη την οποια δεν ασπαζομαστε.Ειμαστε ολοι ισοι μεταξυ ισων.Ο Βασιλης ο Παπαδοπουλος ως πρεσβυτερος εχει τον σεβασμο μας και παιρνει πρωτος το λογο.

3)Το κυριο αιτημα των Επιτροπων εναντια στα Διοδια ειναι η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ολων των διοδιων,απο την πρωτη στιγμη.Επρεπε να το πουμε σε πρωιναδικο για να το ακουσουν ολοι.

4)Τα κρατικα διοδια εμεις δεν τα πληρωνουμε γνωριζοντας και αποδεχομενοι τις οποιες συνεπειες,το να το πεις σε ευρυ κοινο αυτο ομως μπορει να δημιουργησει λανθασμενες εντυπωσεις.Το θεμα των δημοσιων διοδιων ακομα το δουλευουμε.

5)Τα τελη κυκλοφοριας να μην τα καταργησουμε...Εχουν ζωτικης σημασιας ρολο....Συντηρηση και κατασκευη των δρομων...Καπου το εχω ξανακουσει αυτο...

6)Οσο για το αρθρο της Καθημερινης...Οι εργαζομενοι σε τετοιες εταιρειες δουλευουν με 3μηνες συμβασεις.Ακριβως για αυτο το λογο,να μην αναγκαστουν ποτε να τους απολυσουνε.

Edited by kotsos007