Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
fotski

Διόδια...

Recommended Posts

συγνώμη δλδ ρε Σπύρο

τόσα χρόνια που τον πέρναγες (-αγα) και ήταν μεγάλος φονιάς, δεν τα πληρώναμε;

γιατί δεν φώναζες και δεν σήκωνες την μπάρα το 2004;

Το να πληρώνεις εν έτη 2011 3,10 για ένα δρόμο που όταν τον περνάς παίζεις με την ζωή σου, νομίζω είναι κλεψιά και κοροϊδία μαζί.

Πόση κλεψιά και κοροϊδία (μαζί!) να αντέξει ο Έλληνας πλέον...?

τώρα που το φτιάχνουν; αρνιόμαστε να τον πληρώσουμε;

Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν έχει γίνει πλέον αυτός ο δρόμος. Τώρα λοιπόν, που θυμήθηκαν να τον (ξανά)φτιάξουν, να μαζέψουν τα λ7 που τους είχαμε δώσει παλαιότερα για αυτόν τον λόγο και να τον φτιάξουν.

Για την Κορίνθου-Πατρών λέμε έτσι...? :)

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

συγνώμη δλδ ρε Σπύρο

τόσα χρόνια που τον πέρναγες (-αγα) και ήταν μεγάλος φονιάς, δεν τα πληρώναμε;

τώρα που το φτιάχνουν; αρνιόμαστε να τον πληρώσουμε;

γιατί δεν φώναζες και δεν σήκωνες την μπάρα το 2004;

(ρε σεις μην με σπρώχνετε να γράφω ..... δεν θέλω ... :) )

Γιατί τότε όλοι μας φίλε Πάνο, είμασταν βαθειά νυχτωμένοι....

Τον συγκεκριμένο δρόμο τον έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές μέχρι τώρα γιατί καλώς ή κακώς δεν έχω και πολλές σχεσεις με το συγκεκριμένο κομμάτι της Ελλάδος....

Τις ελάχιστες λοιπόν φορές που έχω περάσει όπως το 2004 που η βενζίνη είχε κάτω από 1 ευρώ, και τα συγκεκριμένα διόδια ήταν πολύ πιο φθηνά απ' ότι είναι σήμερα, τα πλήρωνα (κακώς) παρόλο που τσαντιζόμουνα και έλεγα δες για τι μπουρδέλο δρόμο πληρώνω.....

Τέσπα την εποχή εκείνη το κόστος μετακίνησης ήταν κάτω από το μισό απο αυτό που είναι τώρα....

Επίσης τότε δεν είχα και κάποια ενημέρωση για το τι παίζεται ακριβώς με τα διόδια....

Κάποια στιγμή άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες ότι οι ξένοι αρνιούνται να πληρώσουνε γιατί δεν μπορείς να βάζεις διόδια σε δρόμο που δεν είναι αυτοκινητόδρομος.....

Εκεί κάπου άρχισα να προβληματίζομαι.....

Ξαφνικά τους δρόμους τους αναλαμβάνουν ιδιωτικές εταρείες, γεμίζουν το οδικό δίκτυο με διόδια για δρόμους που θα φτιαξουνε, και με αντίτιμο εκτός τόπου και χρόνου.....

Το βρίσκω λοιπόν απαράδεκτο να θέλω 8 διόδια να πάω και να έρθω στην ιδιαιτερη μου πατρίδα την Λαμία, και να μου βάζεις και διόδια εάν θέλω να χρησιμοποιήσω τον Μπράλο.....

Ξέρεις Πάνο όταν τρώς αραιά και που κανά χαστουκάκι, λες "ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ", οταν όμως τα χαστούκια μεταμορφώνονται σε μπουνιές κάπου λές "ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ".....

ΑΚΓ ιδιωτική εταιρεία με τα διόδια σου που επειδή θα μου φτιάξεις δρόμους που τους εχουμε χιλιοπληρωσει εγω πρέπει να σου δώσω και κ....ο

ΑΚΓ κράτος με τις κουλές αυξήσεις στις βενζίνες, τα παράλογα τέλη κυκλοφορίας, τα παράνομα τέλη ταξινόμησης και τις παράλογες απαγορεύσεις...

ΑΚΓ κράτος που θα μου αυξήσεις τα εισητήρια στα ΜΜΜ 40%

Και η λίστα του ΑΚΓ είναι πολύ μεγάλη......

Φιλικά

Σπύρος :)

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

ΑΚΓ ιδιωτική εταιρεία με τα διόδια σου που επειδή θα μου φτιάξεις δρόμους που τους εχουμε χιλιοπληρωσει εγω πρέπει να σου δώσω και κ....ο

ΑΚΓ κράτος με τις κουλές αυξήσεις στις βενζίνες, τα παράλογα τέλη κυκλοφορίας, τα παράνομα τέλη ταξινόμησης και τις παράλογες απαγορεύσεις...

ΑΚΓ κράτος που θα μου αυξήσεις τα εισητήρια στα ΜΜΜ 40%

Και η λίστα του ΑΚΓ είναι πολύ μεγάλη......

δικαίως είσαι αγανακτισμένος

ΑΛΛΑ

δεν φταίνε οι τωρινές εταιρίες που ήρθαν και ανέλαβαν να φτιάξουν τον δρόμο

δεν φταίει πχ η VINCI

ήρθε, έφτιαξε την γέφυρα του Ρίο και μετά συμμετείχε στον διαγωνισμό για τον δρόμο

τον κέρδισε

και ξεκίνησε να τον φτιάχνει με ορισμένους όρους ...

αυτούς του διαγωνισμού και της σύμβασης που υπέγραψε το Ελληνικό Δημόσιο μαζί της ....

τι φταίει η VINCI για όσα γράφεις εσύ παραπάνω ρε Σπύρο ;

θα με τρελλάνεις;;;;

Edited by panpanou

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Το να πληρώνεις εν έτει 2011 3,10 για ένα δρόμο που όταν τον περνάς παίζεις με την ζωή σου ...

τι λες Μαίρη; τι λες;

μα τι λέτε;

ο δρόμος Koρίνθου - Πατρών είναι αυτό που είναι μέχρι να φτιαχτεί ... αυτός είναι

ο δρόμος σου φταίει για τα δυστυχήματα;;;;

άκου αυτό ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

αν τηρεί κάποιος τις οδηγίες και τα όρια που υπάρχουν στον δρόμο, δεν κινδυνεύει ...

το ξαναγράφω

αν τηρεί κάποιος τις οδηγίες και τα όρια που υπάρχουν στον δρόμο, δεν κινδυνεύει ...

δυστυχώς όμως ακόμα και σε αυτή την φάση της κατασκευής οι ανεγκέφαλοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ πάνε με 140 και 160 σε αυτή την μία λωρίδα !!! :)

μην με κάνετε να σας βάλω σοκαριστικές φωτό και βίντεο ....

(βγαίνει ο μ@λ@κ@ς με το κ@λοτζιπ του και

προσπερναει με 120 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΙΝΕΣ !!!!!! (καταγραφή της κάμερας διαχείρισης στα διόδια Ζευγολατιού ...)

ΟΛΑ τα δυστυχήματα και ατυχήματα σε αυτό το δρόμο ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ και ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ

1. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

2. ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ

(στατιστικά στοιχεία του αυτοκινητόδρομου)

από τότε που άρχισε η κατασκευή και άρχισε ο περιορισμός της κίνησης σε 1 λωρίδα

ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ο αριθμός των τροχαίων και των δυστυχημάτων !!!! :P

(στατιστικά στοιχεία της Τροχαίας Εθνικών Οδών)

Πόση κλεψιά και κοροϊδία (μαζί!) να αντέξει ο Έλληνας πλέον...?

ποια κλεψιά και κοροιδία Μαιρούλα;

λες εύκολα κουβέντες αλλά είσαι ανενημέρωτη και απληροφόρητη ....

είσαι δλδ κλασσική Ελληνίδα ... που αναμασάει και καταπίνει ότι ακούει ...

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;

πράγματα δλδ που εσύ δεν βλέπεις ....

το ξέρεις ότι αυτό ήταν από τα δυσκολώτερα κομμάτια του έργου;

το ξέρεις ότι η φάση αυτή της κατασκευής τελείωσε on time;

το ξέρεις ότι έχει σχεδόν τελειώσει η κρίσιμη φάση της γεφυροποιίας με την ανατίναξη

των παλαιών γεφυρών χωρίς να πειραχτεί το υπάρχον οδόστρωμα;

ρώτα και κανέναν από εδώ μέσα που εργάζεται εκεί να σου πει ...

με τι λεφτά γίνανε όλα αυτά ;;;;;;

που είναι η κλεψιά και η κοροιδία ;;;;;; :)

συγνώμη ρε παιδιά ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ...

δεν ξέρετε τα 10 στραβά της μοίρας σας και βγαίνετε και λέτε ό,τι σας

κατεβαίνει στην γκλάβα ... για κλεψιές και κοροιδίες ....

καλά κάνω και σταματάω να γράφω εδώ ...

θα σταματήσω και να διαβάζω ...

έλεος πια ... έλεος

κάντε ότι θέλετε με τα κ@λοδιόδια αλλά μην λέτε ό,τι θέλετε ....

:P :P ;) ;)

dropdown.gif

Ό,τι και οι άλλοι στους οποίους αναφέρομαι - ο καθένας με το μέτρο του. Απλώς κρατάω και καθρέφτη όταν μιλώ.

Και, βέβαια, και για μένα το ισοζύγιο είναι αρνητικό. Διαφωνώ, όμως, κάθετα με τη μέθοδο δράσης που έχει επιλέξει η Επιτροπή (συντάσσομαι, δε, με το Χ. Λάππα).

ΥΓ: είμαι 45 ετών δικηγόρος. Εργάζομαι σα σκλάβος και τους τελευταίους μήνες έχω φέρει σπίτι μου λιγότερα χρήματα από όσα πήραν οι δικηγόροι που εργάζονται στο γραφείο μας. Και όμως, είμαι ένας δακτυλοδεικτούμενος "έχων και κατέχων", λες και είμαι κλέφτης. Κανείς δε με ρώτησε αν έχω το ρίσκο του γραφείου, αν δουλεύω το ΣΚ, όταν οι άλλοι δικαιούνται να ξεκουράζονται, αν δουλεύω 60 ώρες + την εβδομάδα...

Βλέπω τον Παπαδάκη να λέει στην TV "πες μας πού το βρήκες κύριε το ακριβό αυτοκίνητο" και φοβάμαι ότι την επόμενη φορά θα με πετροβολήσουν όταν με δουν στο δρόμο. Και ενώ πληρώνω ασύλληπτα ποσά σε φόρους, εισφορές, έκτακτες εισφορές εισοδήματος, ακινήτου περιουσίας κλπ, θεωρούμαι ως κλέφτης - είμαι ο άνθρωπος που πρέπει να πληρώσει γιατί "έχει και κατέχει", λες και είναι ντροπή.

Με κάλυψες επακριβώς, αυτό λέω κι εγώ!

Ότι φτάνουμε στο σημείο, άνθρωποι που με τις ικανότητές τους, τη δουλειά τους, το μόχθο τους έχουν καταφέρει να επιτύχουν ένα επίπεδο ζωής, να τους "τιμωρεί" το κράτος και να υποβαθμίζει τη ζωή τους συνεχώς με τις κακές υπηρεσίες που τους παρέχει, αυτές που ΔΕΝ τους παρέχει και απομυζώντας συνεχώς τις τσέπες τους υπέρογκα (βλ. τρελό νταβατζιλίκι), χωρίς να μπορεί να εξασφαλίσει τον παραμικρό βαθμό διαφάνειας στο πού πάνε αυτά τα λεφτά!!

Και όλοι πλέον ξέρουμε - και να μην το ξέρουμε, το βλέπουμε από το αποτέλεσμα, βλ. μνημόνιο - γίνεται τρελό πανηγύρι με τις μίζες και την κατάχρηση του Δημοσίου χρήματος! Δηλαδή, δουλεύεις εσύ για να πλουτίζουν κάποιοι εις βάρος σου! Ε, όχι!!

Αυτή θεωρώ ότι είναι η τεράστια ένσταση όλων των συμμετεχόντων σε αυτό το τόπικ. Τα διόδια είναι ένα παράδειγμα - εφαρμογή αυτής της ένστασης.

Στη βάση όλοι συμφωνούμε! Δεν είπε κανείς ότι θέλει τσάμπα μάγκα δρόμους, παροχές, κλπ.

Το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι δεν φτιάχνεται αυτό που πληρώνουμε! Και νομίζω ότι και σε αυτό όλοι συμφωνούμε. Πληρώνουμε "πουλημένες" συμβάσεις, κακοδιαχείριση, κατάχρηση των χρημάτων μας και του κόπου μας! Διαφωνεί κανείς σε αυτό;;

Πόσοι δηλαδή από εμάς πιστεύουμε ότι αυτές οι συμβάσεις είναι νόμιμες & δίκαιες - όχι νομότυπες (έχει τεράστια διαφορά) και διαυγείς;;;

Εν κατακλείδει:

Εγώ νιώθω ότι το κράτος (οι πολιτικοί μας για να είμαι πιό συγκεκριμένη!) με έχει κλέψει μέχρι σήμερα από παντού και τα αντικειμενικά δεδομένα (οικονομική κατάσταση της χώρας μου - Μνημόνιο) μου το αποδεικνύουν αυτό! Εσείς δεν το νιώθετε αυτό;;

Αρνούμαι λοιπόν ηθικά να πληρώσω μία ακόμη δεκάρα τσακιστή πριν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, υπάρξει πλήρης διαφάνεια και αποδοθεί Δικαιοσύνη (να επιστρεφούν τα κλεμμένα!!! ΝΑΙ, γιατί όχι;;; Αυτή δεν θα έπρεπε να είναι η επιταγή του λαού;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; Κανείς δεν θα έπρεπε να συνεργάζεται πλέον με ο,τιδήποτε κρατκό μηχανισμό, πριν μπουν οι βάσεις και ξεκινήσουν οι διαδικασίες απόδοσης Δικαιοσύνης και επιστροφής των "κλεμμένων").

Ξέρεις τί θα έπρεπε να κάνει ένα κράτος Δικαίου για τα διόδια;;

Να δημοσιοποιήσει ανοιχτά και λεπτομερώς ΟΛΕΣ τις συμβάσεις και να εξηγήσει στον κόσμο τί και γιατί το πληρώνει.

Όσο αυτό δεν γίνεται και υπάρχει η προϊστορία που υπάρχει, ο καθένας μας έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει τη διαφάνεια και το νόμιμο αυτών των συμβάσεων και να αρνηθεί να καταβάλλει το αντίτιμο!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

φίλε panpanou έχεις δει μπροστά σου ποτέ να σκάει λάστιχο νταλίκας?προκαλείται χάος όχι αστεία...έκρηξη κανονική να προσπαθείς να αποφύγεις κομμάτια ελαστικού με σιδερένιο πλέγμα και η νταλίκα να κάνει 8άρια..

αν είχες δει τότε θα καταλάβαινες ότι μια λωρίδα ανα κατεύθυνση είναι τρομερά επικίνδυνος δρόμος..

φίλε panpanou έχεις δει μπροστά σου ποτέ να σκάει λάστιχο νταλίκας?προκαλείται χάος όχι αστεία...έκρηξη κανονική να προσπαθείς να αποφύγεις κομμάτια ελαστικού με σιδερένιο πλέγμα και η νταλίκα να κάνει 8άρια..

αν είχες δει τότε θα καταλάβαινες ότι μια λωρίδα ανα κατεύθυνση είναι τρομερά επικίνδυνος δρόμος..

τι να κάνουμε δλδ ρε φίλε ;

πως να τον κατασκευάσουμε τον δρόμο ;

Edited by panpanou

dropdown.gif

στο έγραψα αυτό γιατί είπες ότι ο δρόμος όπως είναι τώρα δεν είναι επικίνδυνος αλλά φταίνε οι οδηγοί...

δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο...

όταν βρέχει μια νερολακούβα καλή να πατήσεις και η υδρολίσθηση σε έχει στείλει στο αντίθετο...

πράγματα δλδ που εσύ δεν βλέπεις ....

το ξέρεις ότι αυτό ήταν από τα δυσκολώτερα κομμάτια του έργου;

το ξέρεις ότι η φάση αυτή της κατασκευής τελείωσε on time;

το ξέρεις ότι έχει σχεδόν τελειώσει η κρίσιμη φάση της γεφυροποιίας με την ανατίναξη

των παλαιών γεφυρών χωρίς να πειραχτεί το υπάρχον οδόστρωμα;

με τι λεφτά γίνανε όλα αυτά ;;;;;;

συγνώμη ρε παιδιά ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ...

δεν ξέρετε τα 10 στραβά της μοίρας σας και βγαίνετε και λέτε ό,τι σας

κατεβαίνει στην γκλάβα ... για κλεψιές και κοροιδίες ....

Ούπςςς....σόρρυ! Κλεψιές είπαμε; Λάθος! Χορηγίες εννοούσαμε!!! :):P

Panpanou, μπορεί να έχεις δίκιο σε κάποια σημεία για το ότι πολλές κατηγορίες μπορεί να είναι εν μέρει άδικες και φυσικά και ΚΑΠΟΙΑ έργα γίνονται - όχι απαραίτητα - με την καλύτερη σχέση κόστους - τελικού προϊόντος, αλλά τέσπα....

ΟΜΩΣ, είναι τόσες πολλές - πάνπολλες οι περιπτώσεις που οι διαγωνισμοί αυτοί γίνονται με μή διαφανείς διαδικασίες, είναι τόσο πολλές οι περιπτώσεις που υπάρχει κακοδιαχείριση και κατάχρηση δημοσίου χρήματος κι αυτό είναι τόσο αυταπόδεικτο εκ του αποτελέσματος, που ο καθένας πλέον έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει τα πάντα μέχρι αποδείξεως του εναντίον!

Εσύ, προσωπικά, πιστεύεις ότι όσα χρήματα έχουν δοθεί για τα έργα των δρόμων έχουν πάει με διαφάνεια 100% στα έργα;; Το πιστεύεις;; Πιστεύεις ότι οι εργολάβοι που τα ανέλαβαν τα ανέλαβαν επειδή έκαναν την καλύτερη προσφορά για το έργο;;;

τι λες Μαίρη; τι λες;

μα τι λέτε;

ο δρόμος Koρίνθου - Πατρών είναι αυτό που είναι μέχρι να φτιαχτεί ... αυτός είναι

Το "αυτός είναι" τι σημαίνει...?Σκάσε και πλήρωσε σου αρέσει δεν σου αρέσει...?

ΟΛΑ τα δυστυχήματα και ατυχήματα σε αυτό το δρόμο ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ και ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ

1. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ

2. ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ

(στατιστικά στοιχεία του αυτοκινητόδρομου)

Αν αντί για μια λωρίδα ανα κατέυθυνση υπήρχαν 2(3 με την βοηθητική), αν υπήρχε διαχωριστικό στην μέση, αν υπήρχε φωτισμός, να είσαι σίγουρος ότι θα γινόντουσαν λιγότερα ατυχήματα και σίγουρα εκεί δεν θα έφταιγε ο δρόμος αλλά καθαρά και μόνο ο ανεγκέφαλος οδηγός.

Ναι, είμαι η κλασσική Ελληνίδα που τόσα χρόνια πληρώνει μπας κ γίνει τπτ σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα.Αλλά εγώ ως η κλασσική Ελληνίδα που τόσα χρόνια τους τάιζα, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ άλλο αυτά τα αίσχη.Να βρουνε τα λεφτά που έτρωγαν τόσα χρόνια και να φτιάξουν έναν δρόμο της προκοπής.

με τι λεφτά γίνανε όλα αυτά;;;;;;

Εαν εσύ τελοσπάντων εργάζεσαι εκεί και ξέρεις....για πες μας λοιπόν.....που πήγαν τα λεφτά που έπαιρναν τόσα χρόνια για να φτιάξουν αυτό το ρημάδι τον δρόμο...?Πότε τελοσπάντων σκοπεύουν να το τελειώσουν, όταν θα μας πάρουν και τα σώβρακα, και θα έχουν σκοτωθεί και άλλοι τόσοι...?

Υγ:Κύριε Panou, αν θέλετε να γίνουμε μπίλιες,ενημερώστε με για να σας μιλήσω και εγώ ανάλογα,διαφορετικά ας κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς.

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Εσύ, προσωπικά, πιστεύεις ότι όσα χρήματα έχουν δοθεί για τα έργα των δρόμων έχουν πάει με διαφάνεια 100% στα έργα;; Το πιστεύεις;; Πιστεύεις ότι οι εργολάβοι που τα ανέλαβαν τα ανέλαβαν επειδή έκαναν την καλύτερη προσφορά για το έργο;;;

εγώ πιστεύω ότι το κλίμα αλλάζει και δεν θα ξανακάνουμε εύκολα σκι στην Ελλάδα ....

πιστεύω επίσης ότι οι άντρες είναι από την φύση τους άπιστοι ...

το λέει και το χορικό από την Μήδεια:

".. είναι στην φύση των ανδρών

φταίει και η ορμόνη

που δεν αρκούνται δυστυχώς

σε μιά γυναίκα μόνη ...."

:)

dropdown.gif

εγώ πιστεύω ότι το κλίμα αλλάζει και δεν θα ξανακάνουμε εύκολα σκι στην Ελλάδα ....

πιστεύω επίσης ότι οι άντρες είναι από την φύση τους άπιστοι ...

το λέει και το χορικό από την Μήδεια:

".. είναι στην φύση των ανδρών

φταίει και η ορμόνη

που δεν αρκούνται δυστυχώς

σε μιά γυναίκα μόνη ...."

:)

Με έχεις καλύψει απόλυτα!

No more comments...

τι να κάνουμε δλδ ρε φίλε ;

πως να τον κατασκευάσουμε τον δρόμο ;

Όταν δεν ξέρεις πως να τον κατασκευάσεις σωστά τον δρόμο, πηγαίνεις μια βόλτα σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, κλπ και ρίχνεις μια ματιά στις δρομάρες που έχουν.

Όταν δεν ξέρεις πως να τον κατασκευάσεις τον δρόμο, δεν απαιτείς από τον φουκαρά τον Έλληνα να πληρώνει τα κέρατά του σε διόδια, για ένα δρόμο που ίσως, κάποια στιγμή φτιαχτεί σωστά...Φτιάξε πρώτα σωστά τον δρόμο και μετά αν είσαι μάγκας ζήτησέ του τα λεφτά για τα διόδια.(το αν θα τα πάρεις είναι άλλο θέμα... :) )

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

:):P :P :P

Οχι, δεν εχουν τελειωσει ΟΛΑ τα τουνελ και οι υπογειες εργασιες.

Απλως προχωρουν με ικανοποιητικους ρυθμους :)

Οχι, δεν εχουν τελειωσει ΟΛΑ τα τουνελ και οι υπογειες εργασιες.

Απλως προχωρουν με ικανοποιητικους ρυθμους :)

Βασίλη μου έχουν τελειώσει σε όλα οι υπόγειες εκσκαφές ...

ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Edited by panpanou

dropdown.gif

πολυ ρουφιάνα αυτή η Μηδεια... απο το Media βγαινει μάλλον :)

υπομονή...

δεν θα αλλάξει τίποτα...

θα συνηθίσουμε εμείς!

Όταν δεν ξέρεις πως να τον κατασκευάσεις σωστά τον δρόμο, πηγαίνεις μια βόλτα σε Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, κλπ και ρίχνεις μια ματιά στις δρομάρες που έχουν.

Όταν δεν ξέρεις πως να τον κατασκευάσεις τον δρόμο, δεν απαιτείς από τον φουκαρά τον Έλληνα να πληρώνει τα κέρατά του σε διόδια, για ένα δρόμο που ίσως, κάποια στιγμή φτιαχτεί σωστά...Φτιάξε πρώτα σωστά τον δρόμο και μετά αν είσαι μάγκας ζήτησέ του τα λεφτά για τα διόδια.(το αν θα τα πάρεις είναι άλλο θέμα... :unsure: )

τον δρόμο Μαιρούλα τον φτιάχνει Κοινοπραξία της Γαλλικής VINCI (γέφυρα Ρίο) με την HOCHTIEF (αεροδρόμιο Βενιζέλος) μαζί

με τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κατασκευαστικές εταιρίες (J@P, Άβαξ, ΓΕΚ. ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, ΑΘΗΝΑ) ...

η VINCI και η HOCHTIEF είναι από τις μεγαλύτερες ΔΙΕΘΝΩΣ κατασκευαστικές ....

δεν φταίνε οι τωρινές εταιρίες (που ήρθαν και ανέλαβαν να φτιάξουν τον δρόμο)

για το τι γινόταν από το Ελληνικό Δημόσιο πριν αναλάβουν αυτές ...

την οργή σας την εξακοντίζετε σε λάθος κατεύθυνση ....

δεν φταίει πχ η VINCI

ήρθε, έφτιαξε την γέφυρα του Ρίο και μετά συμμετείχε στον διαγωνισμό για τον δρόμο

τον κέρδισε

και ξεκίνησε να τον φτιάχνει με ορισμένους όρους ...

αυτούς του διαγωνισμού και της σύμβασης που υπέγραψε το Ελληνικό Δημόσιο μαζί της ....

τι φταίει η VINCI για όσα γινόντουσαν τις προηγούμενες 10ετίες στην Ελλάδα ;;;;

καμμία σχέση δεν έχουν οι τωρινοί κατασκευαστές με το τι

γινόταν μέχρι τώρα από το Ελληνικό Δημόσιο

τα παράπονα σας στο Ελληνικό Δημόσιο ...

στα ξαναβάζω για να τα διαβάσεις

Olympia1.jpg

Olympia2.jpg

Olympia3.jpg

Olympia4.jpg

Olympia5.jpg

Olympia6.jpg

Olympia7.jpg

Olympia8.jpg

Edited by panpanou

dropdown.gif

Βασίλη μου έχουν τελειώσει σε όλα οι υπόγειες εκσκαφές ...

ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;

Για να ακριβολογουμε, και εφοσον μιλαμε φυσικα για το εργο Κορινθος Πατρα :unsure: ,

εχουμε και λεμε

Σηραγγες:

Δερβενιου 1 και 2 : Εχουν τελειωσει οι εκσκαφες και τελειωνουν οι επενδυσεις beton.

Μαυρα Λιθαρια : Ξετρυπησε και δουλευουν τη Β φαση εκσκαφης

Ακρατας 1 και2 : Δουλευονται

Πλατανου : Δουλευεται, ακομα 150-200 μετρα να ξετρυπησουν

Παναγοπουλας 1 ,2 και 3 . Δουλευονται....

Στη διαθεση σας για επιλεκτικες,μονο, αποριες...... :P

Για να ακριβολογουμε, και εφοσον μιλαμε φυσικα για το εργο Κορινθος Πατρα :P ,

εχουμε και λεμε

Σηραγγες:

Δερβενιου 1 και 2 : Εχουν τελειωσει οι εκσκαφες και τελειωνουν οι επενδυσεις beton.

Μαυρα Λιθαρια : Ξετρυπησε και δουλευουν τη Β φαση εκσκαφης

Ακρατας 1 και2 : Δουλευονται

Πλατανου : Δουλευεται, ακομα 150-200 μετρα να ξετρυπησουν

Παναγοπουλας 1 ,2 και 3 . Δουλευονται....

Στη διαθεση σας για επιλεκτικες,μονο, αποριες...... B)

ναι βρε Βασίλη, μιλάμε για το ίδιο έργο ....!!!

στα εργοτάξια που δουλεύουν, οι υπόγειες εκσκαφές έχουν τελειώσει ...

όσο για το "δουλεύονται", γιατί δεν λες στους αναγνώστες του forum, ότι εκεί που "δουλεύονται"

το έργο έχει μπει σε φάση slow down ;;; ... και σε λίγο θα σταματήσει και τελείως ;;; .... :o

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articl.../01/2011_427490

τότε το Ελληνικό Δημόσιο θα έχει στα χέρια του ένα δρόμο "κουφάρι" και 2 λωρίδες μονής κυκλοφορίας ....

και θα πληρώσει και κάμποσες εκατοντάδες εκατομμύρια ρήτρα στους κατασκευαστές ...

(διότι πχ δεν έχει προχωρήσει ακόμη στις απαλλοτριώσεις που όφειλε να είχε κάνει εδώ και 2 χρόνια,

ώστε να συνεχίσουν οι επιφανειακές εργασίες)

να δω τι θα κάνουν τότε όλοι όσοι διαμαρτύρονται, των επιτροπών και μη ...

ας συνεχίσουμε να μην πληρώνουμε διόδια ...

καλά σαράντα ....

" ... Το σημαντικότερο πρόβλημα που έχει ανακύψει αφορά την αυξανόμενη άρνηση των οδηγών να πληρώσουν διόδια. Το ποσοστό αυτό πριν από ένα έτος υπολογιζόταν στο 1% των διελεύσεων και οι παραχωρησιούχοι αντιμετώπιζαν το ζήτημα ως... γραφικό. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, μετά τις διαδοχικές αυξήσεις στις τιμές των διοδίων και τον πολλαπλασιασμό των σταθμών το ποσοστό αυτό έχει φθάσει σε ορισμένους σταθμούς (σύμφωνα με στελέχη των κοινοπραξιών) στο 15-20% των διελεύσεων! Το γεγονός αυτό δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, καθώς το «μοντέλο» της σύμβασης παραχώρησης βασίζεται στην αποπληρωμή των δανείων κατασκευής και των εξόδων συντήρησης μέσω των διοδίων που καταβάλλονται από τους οδηγούς. «Το φαινόμενο μεγεθύνεται», λέει ο κ. Λαμπρόπουλος. «Πρέπει ωστόσο να θυμόμαστε ότι αυτός που δεν καταβάλλει διόδια παραβιάζει τον νόμο, οι παραβάτες καταγράφονται και θα αντιμετωπίσουν υψηλά πρόστιμα». ..."

κατά τα άλλα η VINCI και η HOCHTIEF έχουν κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο

και οι συμβάσεις παραχώρησης είναι κρυφές και χαριστικές .... :unsure::P

α ρε κούνια που μας κούναγε ......

Edited by panpanou

dropdown.gif

Δεν είπε κανείς ότι οι ξένες κατασκευαστικές εταιρίες δεν είναι εντάξει, μας κλέβουν, κλπ....

Όλοι λέμε - κι εσύ μαζί - ότι το Δημόσιο είναι αναποτελεσματικό και μας κατακλέβει με πολλούς και διαφόρους τρόπους, εμμέσως ή αμέσως.

Με το Δημόσιο τα έχουν όσοι δεν πληρώνουν διόδια - όχι με τις εταιρίες!

Ο πολίτης δεν μπορεί να τα βάλει με το Δημόσιο παρά με ένα τρόπο: Αντιδρώντας & μήν πληρώνοντας.

Το ότι άμεσα θίγονται οι εταιρίες είναι παρενέργεια.

Ο πολίτης δεν μπορεί να τα βάλει με το Δημόσιο παρά με ένα τρόπο: Αντιδρώντας & μήν πληρώνοντας.

Το ότι άμεσα θίγονται οι εταιρίες είναι παρενέργεια.

μάλιστα :unsure:

δλδ εγώ την άλλη φορά, επειδή έχω αντίθεση με την διοίκηση του δημόσιου νοσοκομείου,

θα πάω να ρίξω 1 κιλό κοπριά στα χειρουργεία ... έτσι για αντίδραση ....

το ότι θα πεθάνουν καμμιά 10αριά από σηψαιμία, δεν τρέχει τίποτα .... είναι παρενέργεια ...!!!

κατάλαβα

dropdown.gif

τα παρακάτω δεν είναι έργα ....

είναι κλεψιά και κοροιδία ...

οι εταιρίες που κατασκευάζουν τον δρόμο... είναι κλέφτες ... και κλέβουν τα λεφτά του φτωχού λαού ....

έργο παράγουν μόνο οι πονηροί Ελληναράδες που διαμαρτύρονται .... μη πληρώνοντας διόδια ....!!!

(το 1ο βίντεο το αφιερώνω στον Φώτη (fotski) που παραπονιέται - διότι κακώς κατ' αυτόν

δόθηκε το κομμάτι Αθήνα Κόρινθος στην Κοινοπραξία - αφού ήταν τελειωμένος δρόμος !!!!! :unsure:

YouTube Video ->Original Video

YouTube Video ->

YouTube Video ->

από το 1:05 και μετά

YouTube Video ->

YouTube Video ->
Edited by panpanou

dropdown.gif

Πάνο υπάρχουν γαλαρίες που ακόμα σκάβουν τρυπάνε κτλ είναι στην 1η φάση δηλαδή.Τελειώνουν όμως

9-2-05020.jpg

Συγγνώμη, αλλά η όλη συζήτηση μου θύμισε το παρακάτω άσμα του Μηλιώκα:

Γρέκο μασκαρά

YouTube Video ->Original Video

και για όσους ενδιαφέρονται για τους εξαιρετικούς στίχους, σας τους παραθέτω:

Τσίρκο, παράγκα, φίρμα γκρέκα

τέμπο, μουργέλα, αγγαρεία

γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο

ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία

γκράντε μαέστρο καλαμπόρτζο

ράτσα μπαρούφα, ομελέτα, ιστορία

Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά

μασκαρά, γκρέκο μασκαρά

Μάτσο αμάκα καπιτάλε

σκάρτο, τανάλια, πολιτσία

φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο

περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία

φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο

περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία

Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά...

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα

φρένο, στραπάτσο, αραμπόλα

μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα

τρόμπα, φιγουρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

το ξαναγράφω

επειδη σε αλλο φορουμ εχω γινει μπαχαλο για το λογο πως και εγω ειμαι στο κινημα κατα των διοδιων,ειπα εδω μεσα να μαην ανακατευτω,αλλα θα το κανω κατεξαιρεση με 1 μονο ποστ.

Εσυ,τηρησε τα ορια,και εχε την ψευδαισθηση πως δεν κινδυνευεις(για την κορινθου-πατρων μιλαω).Διοτι οταν στην πατρων σου ερθει ο απεναντι (χωρις διαχωριστικο στηθαιο) και σκασει μετωπικη επανω σου(απο δικια του υπαιτιοτητα μιλαω),αν επιζησεις ελα πες ξανα αυτο το περι τηρω τα ορια και ΔΕΝ κινδυνευω.

Αρα το θεμα δεν ειναι αν εμεις τηρουμε τα ορια και ειμαστε σωστοι οδηγοι,αλλα τι κανουν οι αλλοι.

elan primetime 33.jpg