Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
MakisM

Οικονομική (και όχι μόνο) κρίση

Recommended Posts

Ας προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο γίνεται στο οικονομικό σκέλος της συζήτησης.

Η δυναμική που βλέπω να υπάρχει είναι τέτοια που ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Και από την στιγμή που αυτό θέλει ο λαός, αυτό θα πάρει.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξουμε τις επόμενες μέρες.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

κάποιοι σαν το Βενιζέλο έχουν μάθει να απομακρύνονται από τις υποσχέσεις τους με ελαφρά πηδηματάκια.

Αυτο και μονο καταρρακωνει την αξιοπιστια ολης της δημοοσιευσης σου...

(just kidding) :P

Κατα τη γνωμη μου η θεση του ΣΥΡΙΖΑ περι καταγγελιας της συμβασης ειναι απολυτα θεμιτη. Το κυριο ερωτημα ομως ειναι αν ειναι συμβατη με τη θεση τους για παραμονη στην ευρωζωνη, το οποιο δεν μπορει να απαντηθει ευκολα (προσωπικα πιστευω οχι).

Ειναι σαν να εχω ενα στεγαστικο, που δυσκολευομαι να αποπληρωσω. Η τραπεζα μου λεει, ελα βρε κουτο, θα σου σβησω ενα κομματι του χρεους, θα - σου - κανω - επιμηκυνση - αν - πονας, θα - σου -κανω - μακαρονια - με - κιμα - για - να - φας (σορι, αυτο ειναι απο αλλου), αλλα φυσικα θα επιβαρυνθείς με τους τοκους.

Σκυβεις λοιπον το κεφαλι, κανεις το σκατο σου παξιμαδι, χρεωνεις τα παιδια σου υποθηκευοντας το σπιτι (γιατι εσυ θα τα εχεις κακαρωσει πριν ληξει το δανειο) και χαροπαλευεις μηπως και καποτε το ξεπληρωσεις.

Ή ακολουθεις μια τακτικη υψηλου ρισκου. Πας στην τραπεζα και τους λες: Το δανειο δεν μπορω να το πληρωσω, με ξεγελασατε οταν μου το δωσατε, ειναι τοκογλυφικο. Θα μου το χαρισετε (ή εστω κατα 90%) και δεν θα μου κατασχεσετε και το σπιτι. Γιατι; Γιατι ειμαι ωραιο παιδι, γιατι ετσι υπαγορευει το δικαιο και η αλληλεγγυη, γιατι βγηκε ο Ολαν και γιατι αν σας καρφωσω το δανειο, μπορει να παθετε ζημια στην αγορα.

Μπορει να πετυχει (να συνταχθουν μαζι σου κι αλλοι, να βγει ευρωομολογο, να χαλαρωσει το συμφωνο σταθεροτητας), μπορει και να κοιμασαι το βραδυ σε χαρτοκουτο (το πλεον πιθανο). Ειναι τακτικη υψηλου ρισκου, με μεγαλη ενδεχομενη ωφελεια και μικρες (εκτιμω) πιθανοτητες επιτυχιας. Ταιριαζει ομως σε ενα ριζοσπαστικο, αριστερο κομμα.

Υπαρχει και ενα αλλο, "ηθικο" ας πουμε, ερωτημα:

Πιστευουν οι του ΣΥΡΙΖΑ οτι αυτο που προτεινουν (Ευρω ΝΑΙ, δανειο ΟΧΙ, ουτως ειπειν και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος) ειναι πιθανοτατα ανεφικτο και δεν το λενε; Τοτε ειναι πολιτικοι απατεωνες, ιδιοι με τους 2 μπαγλαμαδες.

Πιστευουν πραγματι οτι ειναι εφικτο να γινει, με τις σημερινες συνθηκες στην Ευρωπη ή με νεες που θα δημιουργηθουν; Ειναι ιδεολογοι, και συγχωρουνται να ειναι και λιγο εκτος πραγματικοτητας.

• Like 3

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

Η δυναμική που βλέπω να υπάρχει είναι τέτοια που ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην επόμενη κυβέρνηση με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Και από την στιγμή που αυτό θέλει ο λαός, αυτό θα πάρει.

Αυτό που περιγράφεις, το θεωρώ ιστορική ευκαιρία (όχι μόνο για την αριστερά αλλά και για την χώρα), που υπό προϋποθέσεις θα γίνει μοχλός προς τα μπροστά. ΟΜΩΣ έχει και πίσω η αχλάδα την ουρά, διότι όσο και αν το θέλεις δεν μπορείς να μην συνυπολογίσεις την πραγματικότητα (βλέπε kaps).

Διότι η light πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ (πχ. αναδιαπραγμάτευση) είτε μας αρέσει είτε όχι συμπεριλαμβάνεται στις πράξεις που έχει ήδη επιτύχει προσφάτως η πλευρά Βενιζέλου (να το πω ΠΑΣΟΚ; κυβέρνηση Παπαδήμου; συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ;). Για να μην πω ότι ταυτίζεται με την ΔΗΜΑΡ, κάτι που δίνει μία ιδιαίτερα αισιόδοξη προοπτική για τον χώρο. Η άλλη πλευρά όμως είναι από ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πέρα, βλέπε τις χθεσινές δηλώσεις περί τραπεζών και καταθέσεων. Και αυτή η πλευρά, τράβηξε ένα σημαντικό ποσοστό του 17%. Και αυτή η πλευρά αρνείται την διακυβέρνηση.

Από την άλλη, αυτή την ιστορική στιγμή για τον χώρο της αριστεράς και της ευρύτερης αριστεράς, ειδικά όταν αυτός ο χώρος χρησιμοποιεί ως επιχείρημα ότι το 35% δεν πήγε στις εκλογές και το 18% δεν εκπροσωπείται στην Βουλή, πως είναι δυνατόν με το 17% να πρέπει οπωσδήποτε να πάρει κυβερνητική θέση και να επηρεάσει τους υπόλοιπους ντε και καλά; Γιατί το συγκεκριμένο 17% να είναι τόσο σημαντικότερο έναντι όλων των υπολοίπων ποσοστών; Δηλαδή γιατί υπάρχει τόση αλλαζονία στο συγκεκριμένο 17%; Φαντάσου να είχε τις καταβολές των 2 άλλων μεγάλων.

Και πολύ μεγάλη κουβέντα γίνεται για τον εκλογικό νόμο, διότι πολλούς δεν τους συμφέρει και όχι διότι στοχεύουν σε "εκλογίκευση του", την οποία ο καθένας την ερμηνεύει κατά το δοκούν. Το μεγαλύτερο λάθος της περιόδου είναι να θίξουμε θεσμούς και τις σταθερές του παιχνιδιού, που ήταν γνωστές για κάποια χρόνια αλλά δεν μας βολεύουν πλέον. Χρειάζεται νηφαλιότητα και συναίνεση.

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Τα ακραία περιστατικά είναι γνωστά. Ο παραπάνω που αναφέρεις, δεν ξέρω αν απειλήθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι σε θέση άμυνας για να σκοτώσει, όμως το χέρι του το όπλισε άλλος. Δεν νομιμοποιώ το πλιάτσικο και θέλει αλλαγές η νομοθεσία.

Με τις άκρες δεν δίνεις νομιμοποίηση:

http://www.nooz.gr/greece/apeiles-pros-dimosiografo-prosexe-ta-nota-sou

http://www.nooz.gr/greece/ipopta-epeisodia-ksulodarmoi-se-kalli8ea-kai-eksarxeia

Το ερώτημα τελικά είναι ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ να είσαι και όχι μέχρι που μπορείς να φτάσεις σε στιγμές ακραίες. Και πως θα οδηγήσεις με την ψήφο σου, με τον λόγο σου, με την συμπεριφορά σου τα πράγματα σε αυτό που θέλεις να φτάσεις.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Κάποιοι χρειάζεται να δουν την ταινία Αmerican history X για να συνέλθουν λιγάκι μου φαίνεται.

σχετικα με αυτο που λεγαμε εχτες !!

http://tro-ma-ktiko....12/05/49-t.html

Πέραν όλων των άλλων, ο νεκρός / ληστής ήταν ΝΟΜΙΜΟΣ κάτοικος Ελλάδας (καθότι ρουμάνος), ΟΧΙ λαθρομετανάστης. Επίσης, αν όντως ενήργησες εν βρασμώ ψυχής και δεν την είχες στημένη στον άλλο, μετά φωνάζεις την αστυνομία και παραδίδεσαι. Αλλιώς, τσάμπα μάγκας.

Φίλε Νίκο (President) στο παρακατω site θα βρεις (αν δεν την ήξερες) την απάντηση για την επιλογή σου στις πρόσφατες εκλογές.

http://www.pinnokio.gr/arthro/diabaste-ti-exei-grapsei-gia-to-thanato-toy-xitler-o-mixaloliakos

Δεν προσπαθώ να κάνω κατήχηση απλά κάνω το αυτονόητο σε οποιονδήποτε φίλο ή γνωστό που αποκαλύπτει οτι ψήφισε Χ.Α. Ο περισσότερος κόσμος φρικάρει μπρος την θέα του ύμνου στον Χίτλερ γιατί πολύ απλά δεν γνώριζε.

Ελπίζουμε στις επόμενες εκλογές να βρεις ένα διαφορετικό τρόπο να εκφράσεις την άποψη σου οι όποια είναι ξεκάθαρο ότι δεν ταυτίζεται με αυτήν.

Ελπίζουμε το αντίστοιχο και για τους 400.000 συμπολίτες μας που απελπισμένοι βρήκαν καταφύγιο στη φωλιά του μίσους.

Fuhrer ist Gefallen

.

Edited by Wipika
  • Like 2

Φίλε Νίκο (President) στο παρακατω site θα βρεις (αν δεν την ήξερες) την απάντηση για την επιλογή σου στις πρόσφατες εκλογές.

http://www.pinnokio....-o-mixaloliakos

Δεν προσπαθώ να κάνω κατήχηση απλά κάνω το αυτονόητο σε οποιονδήποτε φίλο ή γνωστό που αποκαλύπτει οτι ψήφισε Χ.Α. Ο περισσότερος κόσμος φρικάρει μπρος την θέα του ύμνου στον Χίτλερ γιατί πολύ απλά δεν γνώριζε.

Ελπίζουμε στις επόμενες εκλογές να βρεις ένα διαφορετικό τρόπο να εκφράσεις την άποψη σου οι όποια είναι ξεκάθαρο ότι δεν ταυτίζεται με αυτήν.

Ελπίζουμε το αντίστοιχο και για τους 400.000 συμπολίτες μας που απελπισμένοι βρήκαν καταφύγιο στη φωλιά του μίσους.

Fuhrer ist Gefallen

.

φιλε μου .. σε αυτες τις εκλογες ,,ειναι η μοναδικη φορα που οποιον και αν ρωτουσες ..σου ελεγε αμεσως ποιον θα ψήφισή ,τουλαχιστον εγω μέσο τις εργασιας μου με την επαφη του κοσμου ,αυτο καταλαβα ξέρω τι ψιφισε ο καθενας που μίλησα οπως το ξέρουν και αυτη που θα ψήφιζα αυτη την φορα ,,δεν εχω κανενα προβλημα και ουτε ανυσηχω ,,σε μηδεν χρονο η κω..λ .η εσφιξαν τοσο που πόνεσαν τοσο πολλη ,που τους ακουσα μεχρι εδω τις κραυγες τους καιρος δεν ητανε !!! μεχρι τωρα ακουγα τις κραυγμές ολου του κοσμου και ειδικα του ελευθερου επαγγελματια ,,,αυτη τοσους μηνες δεν ακουγαν !! καλα να παθουν η επομενες εκλογες ειναι πολλη κοντα αν δεν βαλουν μυαλο η κύριοι τον μεγάλων κοματων ..,,,προς το καλυτερο ,,για τον κοσμο ,,,,,,,τοτε θα δουμε ακομα ποιο περιεργα αποτελεσματα απο την καλπη ...

• Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

δεν ξερω ποσοι απο αυτους που ψηφισαν Τσιπρα το κανανε γιατι τον πιστεψανε ή απλα για αντιδραση...

παντως ο ανθρωπος εχει καβαλησει εντελως το καλαμι...

"

Αρνητική ήταν η απάντηση της γαλλικής προεδρίας στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση με τον Φρανσουά Ολάντ, με την ευκαιρία επικείμενης επίσκεψης του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρίσι."

Δεν μπορω να καταλαβω απο που και ως που παει να συναντηθει με τον Ολαντ....ας ζητησει και με τον Ομπαμα αν ειναι...

Δυστυχως το καλαμι ειναι πολυ μεγαλο....και ειτε τωρα ειτε μετα τις επομενες εκλογες θα σπασει...

Και το κακο ειναι οτι εμεις θα πληρωσουμε την νυφη....

Τι να πω...εχω απογοητευτει παρα πολυ...

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Η Τρομοκρατία έχει αρχίσει.......

http://www.palmograf...link/14394.html

Ο Βαξεβάνης λέει επιμελημένα την μισή αλήθεια. Τα ψευτοδιλήματα που θέτει είναι αυτά για τα οποία δεν μας αξίζει τελικά το ευρώ και η ένταξη μας σε ένα υγιές οικονομικό περιβάλλον, διότι αντί να το εκμεταλλευτούμε για το "γενικό καλό" το οικειοποιηθήκαμε. Και έστω και τώρα αντί να βάλουμε μυαλό και να αρχίσουμε να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα, εξακολουθούμε να στρουθοκαμηλίζουμε.

Και κρίνοντας από μορφώματα τύπου ΧΑ, τελικά ως κοινωνία δεν μας αξίζει ούτε ένα υγιές κοινωνικό περιβάλλον.

Και κρίνοντας και από τις πολιτικές κινήσεις (βλέπε Turms), τελικά ούτε ένα υγιές πολιτικό περιβάλλον μας αξίζει.

Οι πολιτικοί δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ο λαός κινήθηκε σε πιο χαμηλό επίπεδο.

Edited by mil
  • Like 1

μου αρεσε αυτο που ειπωθηκε ποιο πανω οτι νικητης ειναι ο συριζα (με αλλο εκλογικο νομο ισως να ηταν)

μια ματια στον εκλογικο χαρτη δειχνει τι αποφασισε ο ελληνας με τη ψηφο του

η αττικη ροδοπη τα χανια,αχαια κερκυρα και 2 αλλοι νομοι αποφασισαν συριζα αλλοι 2 κκε αλλοι 3 πασοκ και αν θυμαμαι καλα ολοι οι αλλοι επελεξαν νδ

και οταν λεμε ολοι οι αλλοι εννοουμε οοοοοοοοοοοοολοι

<a href="http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params"http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params/a":{}}/pp /ppimg alt="" src="http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params" />

Να θυμίσω οτι στο λονδίνο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα το 2005 οι ελεγχοι ήταν αυστηρότατοι και αρκουσε να φορας φουσκωμενο παλτο για να σε συλλαβουν!

Μάλιστα ακολούθησε λιγες μερες αργοτερα η δολοφονια μεταναστη απο αστυνομικούς επειδη τον ειδαν να τρεχει μεσα στο μετρο του λονδίνου.

Οι έλεγχοι αυτοι συνεχίζονται μέχρι σήμερα και απλα δε διανοείται κάποιος να κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα ή διαβατήριο.

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δε βρίσκω κάποια υπέρβαση καθήκοντος από πλευράς αστυνομικού. Άλλωστε στην περιοχή της ασσοε γίνεται πανικός από λαθρομετανάστες.

Edited by Nifadas

How you stand is how you ski

μου αρεσε αυτο που ειπωθηκε ποιο πανω οτι νικητης ειναι ο συριζα (με αλλο εκλογικο νομο ισως να ηταν)

μια ματια στον εκλογικο χαρτη δειχνει τι αποφασισε ο ελληνας με τη ψηφο του

η αττικη ροδοπη τα χανια,αχαια κερκυρα και 2 αλλοι νομοι αποφασισαν συριζα αλλοι 2 κκε αλλοι 3 πασοκ και αν θυμαμαι καλα ολοι οι αλλοι επελεξαν νδ

και οταν λεμε ολοι οι αλλοι εννοουμε οοοοοοοοοοοοολοι

<a href="http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params"http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params/a":{}}/pp /ppimg alt="" src="http://ekloges.ypes.gr/v2012a/public/index.html#{"cls":"main","params" />

εγω δεν καταλαβαινω το ¨"νικητης ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ"

πιο πολυ μου κολαει οτι "νικητης ειναι η ΧΑ" και "χαμενος το ΠΑΣΟΚ"

Snow is on my D.N.A.

οι φετινες εκλογες μου απεδειξαν 2 πραγματα:

1. οι πολιτικοι μας κοιτανε ΜΟΝΟ την καρεκλα τους...

2. ο ελληνικος λαος εχει μνημη ψαριου που σε ορισμενες περιπτωσεις φτανει στα ορια ηλιθιοτητας...

για να επανελθω στο θεμα οικονομικη κριση:

φως στην Ελλαδα δεν βλεπω....πλεον μου φαινεται θα σηκωθω να φυγω, τουλαχιστον οταν βγουμε απο € και ΕΕ, μην πρεπει να ειμαι κρυμμενος στην καροτσα καμιας νταλικας για να φτασω ως το Βελγιο....

:shuriken:

Snow is on my D.N.A.

οι φετινες εκλογες μου απεδειξαν 2 πραγματα:

...

για να επανελθω στο θεμα οικονομικη κριση:

φως στην Ελλαδα δεν βλεπω....πλεον μου φαινεται θα σηκωθω να φυγω, τουλαχιστον οταν βγουμε απο € και ΕΕ, μην πρεπει να ειμαι κρυμμενος στην καροτσα καμιας νταλικας για να φτασω ως το Βελγιο....

:shuriken:

.....εισαι και κοντουλης!!!!!

• Like 1

o τρελος του χωριου......

Να θυμίσω οτι στο λονδίνο μετά το τρομοκρατικό χτύπημα το 2005 οι ελεγχοι ήταν αυστηρότατοι και αρκουσε να φορας φουσκωμενο παλτο για να σε συλλαβουν!

Μάλιστα ακολούθησε λιγες μερες αργοτερα η δολοφονια μεταναστη απο αστυνομικούς επειδη τον ειδαν να τρεχει μεσα στο μετρο του λονδίνου.

Οι έλεγχοι αυτοι συνεχίζονται μέχρι σήμερα και απλα δε διανοείται κάποιος να κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα ή διαβατήριο.

Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση, δε βρίσκω κάποια υπέρβαση καθήκοντος από πλευράς αστυνομικού. Άλλωστε στην περιοχή της ασσοε γίνεται πανικός από λαθρομετανάστες.

Έχεις δίκιο στις παρατηρήσεις σου και δεν το έβαλα ως υπέρβαση καθήκοντος. Ούτε ενστερνίζομαι όλα τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν, απλά ήταν ένα "διαφορετικό" σημερινό συμβάν. Αν έχεις πέσει θύμα κάποιου περιστατικού, σίγουρα δεν θα έχεις καθαρό μυαλό για υψηλή φιλολογία.

Όμως μπροστά στην παράνοια που ζούμε, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ο,τιδήποτε, να δεχθούμε ο,τιδήποτε, να γελοιοποιηθούμε, να ξεφτιλιστούμε, ακόμα και να ψηφήσουμε ΧΑ, κάτι που μία απλή παρατήρηση ή η εκδήλωση θλίψης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. Είναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΝΤΡΟΠΗ για την χώρα και κατ'αναλογία το βάρος της επιλογής πέφτει πάνω στον καθένα μας, έστω και με την αδράνεια μας.

Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μίας αριστερής κυβέρνησης πραγματικότητα»

Μετά το τέλος των επαφών μου, διαπίστωσα ότι υπάρχει ευρεία κοινωνική στήριξη, αλλά ασθενής πολιτική στήριξη. Δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μίας αριστερής κυβέρνησης πραγματικότητα» δήλωσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά το πέρας των διερευνητικών του επαφών για το σχηματισμό κυβέρνησης.

δηλαδη...οσα εκανε τα εκανε για τα ονειρα του ή για το καλο της χωρας;;;

Και πως γινεται να υπαρχει ευρεία κοινωνική στήριξη, αλλά ασθενής πολιτική στήριξη???? δηλαδη μας θελει ο λαος, αλλα μας ψηφισαν λιγοι;;; οι ψηφοι την κοινωνικη στηριξη δεν αντικατοπτριζουν;;;

για να προσθεσω και το αλλο...

Μετά τη ΓΣΕΕ και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας ΔΟΕ απαντά αρνητικά στην πρόσκληση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για συνάντηση, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για σχηματισμό κυβέρνησης

Όπως αναφέρει σε επιστολή της προς τον κ. Τσίπρα, το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει κανένα συνταγματικό ρόλο, στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης.

θα πηδηχτω απο το παραθυρο....τι στο διακονο θελει συναντηση με την ΔΟΕ τετοιες μερες;;; ας συναντηθει και με το Σωματειο Δασοκομων...

ελεος πια...ας ξυπνησουν αυτοι οι πολιτικοι....

Edited by Turms
  • Like 1

Snow is on my D.N.A.

Τσίπρας: «Δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μίας αριστερής κυβέρνησης πραγματικότητα»

Μετά το τέλος των επαφών μου, διαπίστωσα ότι υπάρχει ευρεία κοινωνική στήριξη, αλλά ασθενής πολιτική στήριξη. Δεν μπορούμε να κάνουμε το όνειρο μίας αριστερής κυβέρνησης πραγματικότητα» δήλωσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά το πέρας των διερευνητικών του επαφών για το σχηματισμό κυβέρνησης.

δηλαδη...οσα εκανε τα εκανε για τα ονειρα του ή για το καλο της χωρας;;;

Και πως γινεται να υπαρχει ευρεία κοινωνική στήριξη, αλλά ασθενής πολιτική στήριξη???? δηλαδη μας θελει ο λαος, αλλα μας ψηφισαν λιγοι;;; οι ψηφοι την κοινωνικη στηριξη δεν αντικατοπτριζουν;;;

για να προσθεσω και το αλλο...

Μετά τη ΓΣΕΕ και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας ΔΟΕ απαντά αρνητικά στην πρόσκληση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για συνάντηση, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών για σχηματισμό κυβέρνησης

Όπως αναφέρει σε επιστολή της προς τον κ. Τσίπρα, το συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει κανένα συνταγματικό ρόλο, στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών σχηματισμού κυβέρνησης.

θα πηδηχτω απο το παραθυρο....τι στο διακονο θελει συναντηση με την ΔΟΕ τετοιες μερες;;; ας συναντηθει και με το Σωματειο Δασοκομων...

ελεος πια...ας ξυπνησουν αυτοι οι πολιτικοι....

Καλυτερα να ξυπνησει πραγματικα ο ΛΑΟΣ και να ψηφισει ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ λυσεις στις επομενες εκλογες....... Φανταζομαι καταλαβαν πλεον ολοι τι σημαινει αριστερα γενικοτερα. Υποστηριζει Ανεφαρμοστες και ουτοπικες λυσεις εκ του ασφαλους μεχρι τωρα γιατι δεν τους ερχοταν η κεραμυδα με ενα τετοιο μεγαλο ποσοστο...... Τωρα αποδειχθηκε για ακομα μια φορα οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να κυβερνησουν ποτε! Τους αρκει ενα ποσοστο ισα ισα για να υπαρχουν και να λαμβανουν κατι εκατομμυρια € επιδοτηση για να τρεφουν τους στρατους τους.........

Η διευρευνητικη εντολη ειναι για ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κ. Τσιπρα και οχι για προβολη και εκμεταλευση της για προεκλογικο αγωνα......... Να δουμε τι αλλο θα δουμε.......

Γελαει μαζι μας ολος ο κοσμος........

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Απο τον κανονισμο χρησης του φορουμ

Ειδικότερα, στο snowclub.gr - Forum δεν επιτρέπεται:

.....................

Η δημοσίευση θεμάτων και μηνυμάτων με πολιτικό,θρησκευτικό περιεχόμενο

.....................

Σε οσους δεν αρεσει ο κανονισμος του φορουμ, μπορουν να ελθουν

στη ΓΣ και να προτεινουν την αλλαγη του.

Οσο ομως υπαρχει ο συγκεκριμενος κανονισμος οφειλουμε ολοι

να τον σεβομαστε...ημαρτον πια...

• Like 2

ένταξή ωρε γιωργη ...ειναι η εποχη που ολοι ,ολο και κατι θα ηθελαν να πουν ,,ναι εινα στο καταστατικο και ουτε θελουμε αλαγη σε αυτο το θεμα τουλαχιστον.. καλος ειναι ο νομος αλλα αλλη εννοια εχει το γραμμα του νομου και αλλο το νόημά του νομου !! ας ειμαστε λιγο ελαστική στο θεμα αυτο διοτι 1 ενδιαφερη παρα πολλους και κατα δευτερο εχουμε κινητικότητα στο φορουμ κλικ κλικ και κλικ που ειχαμε καιρο να δουμε ας μην ειμαστε συνεχείς βαλτος χρειαζεται και λιγο κύμα :yes ελεγχόμενο ...

Edited by PRESIDENT

ένταξή ωρε γιωργη ...ειναι η εποχη που ολοι ,ολο και κατι θα ηθελαν να πουν ,,ναι εινα στο καταστατικο και ουτε θελουμε αλαγη σε αυτο το θεμα τουλαχιστον.. καλος ειναι ο νομος αλλα αλλη εννοια εχει το γραμμα του νομου και αλλο το νόημά του νομου !! ας ειμαστε λιγο ελαστική στο θεμα αυτο διοτι 1 ενδιαφερη παρα πολλους και κατα δευτερο εχουμε κινητικότητα στο φορουμ κλικ κλικ και κλικ που ειχαμε καιρο να δουμε ας μην ειμαστε συνεχείς βαλτος χρειαζεται και λιγο κύμα :yes ελεγχόμενο ...

Νικολα αλλο πραγμα ειναι το καταστατικο του Συλλογου

και αλλο ο κανονισμος χρησης του forum.

Kαι τα δυο ομως δεν γινεται να τα χρησιμοποιουμε "κατα το δοκουν".

• Like 1

ωραια γιωργο !! προτείνεις κλειδωμα του θεματος ....!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...