mil 8,727 Report post Posted May 7, 2012 (edited) Αλέξη τί περιμένεις να μας πει η GS? Όχι ότι στο συγκεκριμένο άρθρο γράφει κάτι παράλογο, αλλά ο ρόλος, ειδικά της εν λόγω Τράπεζας, γενικά στα Ευρωπαϊκά πράγματα, αμφισβητείται ευρύτατα και η βαρύτητα του λόγου της είναι αντίστοιχα περιορισμένη. Δεν είναι μόνο ο ρόλος της GS, αλλά και των υπολοίπων που αμφισβητώ εγώ, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό από μόνο του είναι επιχείρημα που στέκεται. Ναι υπάρχει πρόβλημα διεθνές, όμως υπάρχει και η παράμετρος που αναφέρεις. ΟΜΩΣ υπάρχει και πρόβλημα ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, για το οποίο εθελοτυφλούμε και τα ρίχνουμε αλλού. Και μιας και είμαστε μικροι για να δώσουμε λύση στο διεθνές πρόβλημα, ας λύσουμε τουλάχιστον το δικό μας. Διότι και εμείς είμαστε ή γινόμαστε μέρος του διεθνούς προβλήματος. Edited May 7, 2012 by mil Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post Posted May 7, 2012 μεσα απο τις δημοκρατιες σε ολο το κοσμο ,απο τον τροπο λειτουργιας τους, δημιουργούνται τα μεγαλυτερα φασιστικα δογματα με τις ευλογιες τις εκάστοτε δημοκρατιας ,,εχοντας μετα το αλοθη ,οτι ειμεις ειμαστε καλύτερή απο αυτους που δημιουργήσαμε ..... τα παντα στην ζωη μας ειναι ενας μικρόκοσμος του περίγυρού μας .. ,ακομα και στις ποιο μικρες κοινωνιες ολίγον ατομων ,υπαρχουν η απο εκει και η απο εδω ......,,οποτε αφου στην κοινωνία τον λίγον η λιγοι δεν ενδιαφέρονται για τους αλλους λιγότερους , καθολου έως ολιγον .. πως περιμενουμε μετα η καθε κυβερνιση να ενδιαφεριθει για μενα που ειμαι στον εβρο,π.χ ,,οταν η του τοπου μου που με γνωριζουν κιολας να λειτουργουν με τον ιδιο τροπο !!! ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,361 Report post Posted May 7, 2012 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post Posted May 7, 2012 ειναι τραγικο ποσο στενη μνημη εχει ο ελληνας...ισως οχι καλυτερα απο αυτην ενος χρυσοψαρου. καποιοι πηγαν και ψηφισαν ΝΔ, δηλαδη Σαμαρα...αυτον που εριξε την κυβερνηση της ΝΔ πριν καποια χρονια αλλοι πηγαν και ψηφισαν Καμμενο + ΣΥΡΙΖΑ...δηλαδη μεγαλα λογια και παλι...."θα παρουμε το μνημονιο και θα βγουμε συνταγμα, καταγγελια του μνημονιου κλπ κλπ, δεν θα δωσουμε φραγκο κλπ"....μαλλον ολοι αυτοι ξεχασαν αυτο το "λεφτα υπαρχουν" και γλυκαθηκαν απο μεγαλα λογια απλα σε μια αλλη εκδοση... αλλοι παλι, ξεχασαν οσα εγιναν στον Β ΠΠ, και ψηφισαν Χ.Α....και η πλακα ειναι οτι τους ψηφισανε στο Διστομο, στον Χορτιατη, Καλαβρυτα κλπ κλπ.. Πραγματικα ανησυχω , φοβαμαι αλλα ταυτοχρονα ντρεπομαι.... Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted May 7, 2012 (edited) Παρόλα αυτά, έχουμε ακόμα περιθώρια να γίνουν πιο άσχημα τα πράγματα: http://youtu.be/UHY0tPTRadM στα Καλάβρυτα, ναι ναι στα Καλάβρυτα, εκεί που εκτελέστηκαν οι εκατοντάδες άμαχοι από τους Ναζί .... η χρυσή αυγή πήρε 635 ψήφους .... για τέτοια ζώα μιλάμε ... Edited May 7, 2012 by panpanou 1 ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 7, 2012 Θέλω να πιστεύω πως το μεγάλο ποσοστό όσων ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, την ψήφισαν βασικά όντας μπουχτισμένοι με το θέμα της λαθρομεταναύστευσης και της εγκληματικότητας που συνδέεται με αυτή και αγνοώντας τις υπόλοιπες κομματικές - ναζιστικές θέσεις του κόμματος.. Και ενδεχομένως και ως μία συνολικότερη αντίδραση στις ξένες επιρροές που δέχεται η χώρα μας, κάτι σαν μία επιστροφή στο πολύ συντηρητικό ελληνικό στοιχείο (πατρίς - θρησκεία - οικογένεια) χωρίς να έχουν πλήρη επίγνωση των συνεπειών των ακραίων πολιτικών του κόμματος τόσο για τη θέση της χώρα μας σήμερα οικονομικά, όσο και για την κοινωνία μας γενικότερα...και φυσικά έχοντας άγνοια της ιστορίας του ναζισμού και των δεινών που επέφερε στον κόσμο και ειδικά στη χώρα μας. Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted May 7, 2012 Πολύ ευγενική είσαι φιλενάδα. Προσωπικά πιστεύω πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτούς με χαμηλή νοημοσύνη και αυτούς με πολύ χαμηλή νοημοσύνη. 4 Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 7, 2012 AUCTION OF 26W T - BILLS On May 8, 2012 the Hellenic Republic will auction 26 Weeks T-Bills, in book entry form, with maturity 9 November 2012. The amount to be auctioned is 1,000 million Euro. Settlement date is May 11, 2012 (T+3). Only Primary Dealers are allowed to participate, according to their operation regulations. During the auction non – competitive bids can be submitted up to 30% of the auction amount. On top of that, Primary Dealers can submit non-competitive bids up to another 30% of the auctioned amount, until May 10, 2012 (12:00 p.m. local time). The day count convention is ACT/360. No commission will be paid for the T-Bills auctioned. Only bids through the Electronic Trading System (H.D.A.T.) are accepted. Πηγη: http://www.pdma.gr/i...ion-en-26-may12 (ΟΔΔΗΧ) Για να δουμε πως, ποσο και σε ποιους θα πουλησουν ενα δις αυριο και μετα τα ξαναλεμε... Κυριακη κοντη γιορτη... Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post Posted May 7, 2012 (edited) η λογικη μου λεει οτι... κυβερνηση δεν κανει η ΝΔ απο οτι φαινεται ουτε ο Τσιπρας και φυσικα ουτε το ΠΑΣΟΚ ως 3ο οποτε παμε εκλογες νο2 στο μεσοδιαστημα, θα μας τραβηξει ενα παγωμα στις δοσεις η Τροικα, θα γινει μια εσωτερικη σταση πληρωμων (πιθανως στημενο για τρομοκρατια) και μετα θα γινουν οι εκλογες με δυο ενδεχομενα: 1ον - να δουνε τι εστι "δεν εχουμε λεφτα στα ταμεια" και να ψηφισουν μετα φιλοευρωπαικα, και φιλομνημονιακα 2ον - να αντιδρασει ο ελληνας προς την αλλη πλευρα και να δουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με κανα 28%, την Χ.Α. με κανα 20% κλπ κλπ κλπ....καληνυχτα και καλη τυχη δηλαδη.... Edited May 7, 2012 by Turms Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,420 Report post Posted May 7, 2012 Για να πιάσουμε λίγο τα νούμερα - σύμφωνα με τη γενική απογραφή πληθυσμού του 2011, οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας είναι γύρω στου 10.800.000. Μείον οι κάτω των 18 που δεν ψηφίζουν (γύρω στο 22% του πληθυσμού), μείον κάποιοι αλλοδαποί, πως προκύπτουν οι εγγεγραγραμένοι 9.900.000; Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται να απασχολείς μετανάστες και να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή (έχω 2 παραδείγματα υπόψη); Τελικά, μήπως είχε δίκιο ο Καραμανλής ο Μεγάλος (για την ατάκα περί φρενοκομείου); Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,420 Report post Posted May 7, 2012 η λογικη μου λεει οτι... κυβερνηση δεν κανει η ΝΔ απο οτι φαινεται ουτε ο Τσιπρας και φυσικα ουτε το ΠΑΣΟΚ ως 3ο οποτε παμε εκλογες νο2 στο μεσοδιαστημα, θα μας τραβηξει ενα παγωμα στις δοσεις η Τροικα, θα γινει μια εσωτερικη σταση πληρωμων (πιθανως στημενο για τρομοκρατια) και μετα θα γινουν οι εκλογες με δυο ενδεχομενα: 1ον - να δουνε τι εστι "δεν εχουμε λεφτα στα ταμεια" και να ψηφισουν μετα φιλοευρωπαικα, και φιλομνημονιακα 2ον - να αντιδρασει ο ελληνας προς την αλλη πλευρα και να δουμε τον ΣΥΡΙΖΑ με κανα 28%, την Χ.Α. με κανα 20% κλπ κλπ κλπ....καληνυχτα και καλη τυχη δηλαδη.... Όχι ακριβώς. Οι μισθοί κλπ είναι εξασφαλισμένα μέχρι τον Ιούνιο. Αλλά την επόμενη εβδομάδα συζητείται (ξανά) η ένταξη της ακατανόμαστης στο ΝΑΤΟ. Να δω πως θα ζητήσουμε να εμμείνει η συμμαχία στην πρότερη απόφαση. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post Posted May 7, 2012 ειναι εξασφ/νοι μεχρι τον ιουνιο...εστω θα κανουν μια αναστολη πληρωμων (απλα και μονο για τρομοκρατια) και θα πουνε: δειτε τι θα γινει αν καταγγειλουμε την συμβαση κλπ κλπ Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted May 7, 2012 Ακριβως οπως τα λετε.Θα γινει μπαχαλο με το ΝΑΤΟ και την εισοδο των ακατανομαστων,θα μας στριμωξουν λιγο εκει,οπως προβλεπεται και κανα θερμο επεισοδειο με τους γειτωνες ,ετσι για να σφιγγουν οι κ....Αλλα δεν πρεπει να τσιμπισει κανεις ,δεν πρεπει να μασηξουμε. 2 Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 7, 2012 Οι λόγοι και η λογική των ψήφων προς την ΧΑ είναι προφανείς και απλοί: 1. Ελάχιστοι γνωρίζουν το πλήρες - αν υπάρχει συγκροτημένο βέβαια - το ιδεολογικό της υπόβαθρό. Οι περισσότεροι την ψήφισαν για να πέφτει και καμιά σφαλιάρα στη βουλή σε όποιον λέει βλακείες. Εδώ πετάξαν στο Βενιζέλο τον τόμο του Μηνομονίου, σκεφτείτε τι καρέκλα έχει να φύγει. 2. Όταν αφήνεις το ρόλο της προστασίας του πολίτη σε αυτοκλητους σεκιουριτάδες και απασχολείς την αστυνομία σε συνοδείες, επιδόσεις δικογράφων κλπ, ποιον περιμένεις να εμπιστευθεί ο πολίτης; 3. Υπάρχει θυμός και οργή για όλο το σύστημα,. ακόμα φυσικά και για το ΚΚΕ. Η ΧΑ εμφανίσθηκε ως αντισυστημική. Όλα τα παραπάνω, ειδικά στην επαρχία ισχύει το "1" οδήγησαν στο ποσοστό της. Αλλά αυτή είναι η έννοια της δημοκρατίας. Με ενοχλεί ιδεολογικά ο χαρακτηρισμός της νοημοσύνης του οποιοδήποτε ψηφοφόρου. Άλλωστε σε τι διαφέρουμε σε επίπεδο τελικά αφού οι περισσότεροι από εμάς - και ειδικα΄εγώ που ανήκω και οργανικά σε ένα κόμμα "εξουσίας" - ψηφίζαμε ή συνεχίζουμε ορισμένοι να ψηφίζουμε αυτούς που ευθύνονται για την πτώση των αξιών μας, την έλλειψη ηθικής και συνείδησης, την κατάρευση της κάθε είδους κοινωνικής και ταξικής οργάνωσής. Ο λαός εξ ορισμού ξέρει και αποφασίζει σοφά. Αν το αρνούμαστε αυτό είμαστε περισσότερο φασίστες από την ΧΑ 5 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,420 Report post Posted May 7, 2012 (edited) Ο λαός εξ ορισμού ξέρει και αποφασίζει σοφά. Αν το αρνούμαστε αυτό είμαστε περισσότερο φασίστες από την ΧΑ Λυπάμαι αλλά διαφωνώ κάθετα. Ο λαός ιστορικά έχει κάνει τραγικά λάθη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Πχ, ο Χίτλερ εξελέγει στη Γερμανική Βουλή. Αν μια πλειοψηφία αποτελείται από ηλίθιους, ηλίθιες αποφάσεις παίρνει. Απλά, οι αποφάσεις της τελικά από αυτήν πληρώνονται και γι αυτό η δημοκρατία υπερέχει ηθικά από άλλα πολιτεύματα. Αν αποδέχεται το λογαριασμό, κανένα πρόβλημα. Πάντως, ως εκπαιδευτικός ντρέπομαι για το ήταν ότι οι νέοι που έδωσαν αυτά τα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή. ΥΓ Μου αρέσει που η ΧΑ (και άλλοι) ζητούν το σεβασμό της υπογραφής από τους άλλους αλλά αρνούνται το ότι πρέπει να τιμήσουμε εμείς τη δική μας. Πως να σχολιάσω την πρόταση της ΧΑ για τη χρήση ναρκών προσωπικού που απαγορεύουν διεθνείς συμβάσεις, για την αποτροπή της εισόδου λαθρομεταναστών; Edited May 7, 2012 by aab 1 Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted May 7, 2012 Πολύ ευγενική είσαι φιλενάδα. Προσωπικά πιστεύω πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτούς με χαμηλή νοημοσύνη και αυτούς με πολύ χαμηλή νοημοσύνη. Aυτοι που ξαναψηφίσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά από όοοοοοοοοοοολα αυτά, σε ποια κατηγορία ανήκουν???? Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted May 7, 2012 Aυτοι που ξαναψηφίσαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά από όοοοοοοοοοοολα αυτά, σε ποια κατηγορία ανήκουν???? Σε αυτή των ηρώων. Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post Posted May 7, 2012 προσωπικα δεν ψηφισα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ...αν και ισως θα επρεπε... θα ηταν η μονη φορα που ψηφιζοντας εναν απο αυτους θα ειχα την συνειδηση μου καθαρη (ως ενα σημειο) δεν λεω, καταστρεψαν την χωρα, κανανε οτι κανανε... αλλα τουλαχιστον με ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ξερεις τι σε περιμενει. Με Τσιπρο-καμμενους, Χ.Α., Κουβεληδες κλπ απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ τι σε περιμενει. Και σιγουρα αυτο που σε περιμενει δεν ειναι και οτι καλυτερο. 1 Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted May 7, 2012 Λυπάμαι αλλά διαφωνώ κάθετα. Ο λαός ιστορικά έχει κάνει τραγικά λάθη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Πχ, ο Χίτλερ εξελέγει στη Γερμανική Βουλή. Αν μια πλειοψηφία αποτελείται από ηλίθιους, ηλίθιες αποφάσεις παίρνει. Απλά, οι αποφάσεις της τελικά από αυτήν πληρώνονται και γι αυτό η δημοκρατία υπερέχει ηθικά από άλλα πολιτεύματα. Αν αποδέχεται το λογαριασμό, κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. Αλλά η ποιότητα της ψήφου φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Δεν έχετε παρά να δείτε και το ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς. Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,420 Report post Posted May 8, 2012 Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. Αλλά η ποιότητα της ψήφου φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Δεν έχετε παρά να δείτε και το ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς. Διακρίνω μια λεπτή ειρωνία; Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,179 Report post Posted May 8, 2012 (edited) Πολύ ευγενική είσαι φιλενάδα. Προσωπικά πιστεύω πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτούς με χαμηλή νοημοσύνη και αυτούς με πολύ χαμηλή νοημοσύνη. τοτε ρανια !! μου εγω ανοικο και στις δυο αυτες κατηγοριες που προσφωνείς εχω και την χαμηλη . μα και την ακομα χαμηλότερη ,μιας και στον εδω ενα χρονο παρουσιας μου αυτο έδειξα!!! .. ενώ η υπόλοιποι ολοι παρεα χαίρουν αρειστις νοημοσύνης μειώνοντάς προσβάλλοντας και ταπεινώνοντας ολους τους υπολοιπους . ..κατι παραπάνω θα ξερεις σαν ψυχολογος που εισαι ,στο γιατι τοσος κοσμος ψήφισέ χρυση αυγη.. τουλαχιστον εγω ξερω πολλη καλα για ποιο λογο , τους ψήφισα γιατι αηδιασα απο τα 20 μου χρονια μεχρι και σημερα με αυτα που βλεπω και ζω με ολους αυτους που περασαν απο την πολιτικη .... συμφωνώ με το παραπανω ποστ του ντιμ απολυτα !! Edited May 8, 2012 by PRESIDENT 1 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted May 8, 2012 Η νοημοσυνη καποιου κρινεται και απο το πως συμπεριφερεται σε στιγμες κρισης, πανικου ή εκτακτης αναγκης...... Αν καποιος ηθελε να ψηφισει απο αντιδραση, διαμαρτυρια η απο αηδια υπηρχαν ΤΟΣΑ αλλα μικρα κομματα με χαβαλετζιδικη διαθεση. ΟΧΙ ομως Χ.Α...... Συμφωνω λοιπον με την αποψη περι χαμηλης ή καλυτερα θα ελεγα ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ νοημοσυνης........ 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted May 8, 2012 To oτι ο Τσιπρας βρέθηκε δεύτερο κόμμα, και με συνεργασίες μπορει να βρεθει και πρωθυπουργός δεν το σχολιάζετε όμως. Βλέπουμε το δεντρο αλλα χάνουμε το δάσος εδω πέρα.... Για να καταλάβω δηλαδη, οοοοοολος ο αγανακτησμένος λαος που με την ψήφο του ήθελε να τιμωρησει ΝΔ ΠΑΣΟΚ που πηγε και έριξε την ψήφο του;;; Στην αριστερά; (ίσως στεναχωρησω μερικους τωρα αλλά ορισμένα πράματα πρέπει να λέγονται) Για την ΧΑ δεν το σχολιάζω, τα είπατε όλα εσεις και με καλύψατε. Και τι κερδίσαμε από αυτή την ιστορία; Ουτε κυβέρνηση έχουμε τώρα ούτε τίποτα. Πάμε για δευτερες εκλογές... Και να δω τώρα πως θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις τον Ιούνιο. Και όλοι μας θα θέλουμε να παμε διακοπες εε;;; Νομίζω ότι βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Αυτό έγινε. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted May 8, 2012 (edited) Τι έγινε ρε παιδιά ???? Έγινε ο σύλλογος, δικαστικό πολιτικό φόρουμ και έχουμε ξεχάσει το καταστατικό του συλλογικού περί πολιτικών ιδεών?? Αρχίσαμε να ζηλεύουμε το ... φόρουμ του SR και πάμε να το κάνουμε και εμείς έτσι? Το αν ο ελληνικός λαός αποτελείται από 450.000 ζώα της ΧΑ και άλλους 500,000 προβατα του ΚΚΕ τότε τα υπόλοιπα που ψηφίσαν τα υπόλοιπα άλλα κόμματα πρέπει σύμφωνα με την λογική να είναι ή αδερφές ή λεσβίες ή άπλυτοι αναρχικοί ή κλέφτες με τις έως τώρα κυβερνήσεις και παπούδες με το ένα πόδι στον τάφο σύμφωνα με την λόγικη. "Ετσι για να εκφέρω και εγώ λίγο την γνώμη μου μιας και δεν μιλούσα τόσο καιρό και σας διάβαζα. Αντι λοιπόν να διαβάζω την κάθε μία ... καλό θα ήταν mod να κανουν σωστά την δουλειά τους !!! Edited May 8, 2012 by Χρήστος Λάππας 2 Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,191 Report post Posted May 8, 2012 (...) τουλαχιστον εγω ξερω πολλη καλα για ποιο λογο , τους ψήφισα γιατι αηδιασα απο τα 20 μου χρονια μεχρι και σημερα με αυτα που βλεπω και ζω με ολους αυτους που περασαν απο την πολιτικη .... συμφωνώ με το παραπανω ποστ του ντιμ απολυτα !! Ψυχραιμία χρειάζεται president και οχι βεβιασμένες ψήφους ~ πριν κάποιος κάνει την συγκεκριμένη κίνηση αντιπερισπασμού στο κομματικό δίπολο (αν κάποιος θέλει μπορει να μην το δεί σαν δίπολο, αλλά τέλος πάντων αυτή είναι η λαικότερη πολιτική άποψη) ψηφίζοντας νεο-φασίστες και ναζί καλό θα ήταν να κοιτάξει αυτό: http://jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html Εκτός λοιπον από τους ανθρώπους άκρως μειωμένης αντίληψης των πραγματων , υπάρχουν και αυτοί που δρουν απο βιασύνη χωρίς να το σκεφτούν καλά. Εν βρασμό ψυχής, μόνο που τέτοιες πρακτικές είναι σαν να ακροβατεί κανείς σε τεντωμένο σκοινί. Καλό το αστείο με τις 23 έδρες, αν και παρακινδυνευμένο, αλλά στο δεύτερο γύρο λέω να περάσει λίγο απο επεξεργασία. Στην τελική, σε αυτές τις εκλογές τελικά η πλειοψηφία της κονωνίας είτε δεν ψήφισε καθόλου , είτε ψήφισε κόμματα που δεν βγάζουν ουτε ένα βουλευτή , ενώ το πρώτο κόμμα χαρακτηρίζεται ως τέτοιο με μόλις το 12% του εκλογικού σώματος μέσο της εκλογικής νοθείας που ίδιοι δημιουργήσαν. Αυτό είναι θλιβερό, αυτό δεν ειναι δημοκρατία ειναι κοινωνική αδιαφορία. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14986 Οι πολιτικές επιλογές δεν μπορεί να ειναι πάντα ιδανικές , μάλλον τις περισσότερες φορές δεν είναι. Οι εμμονές , οι αντι-μνημονιακές , οι λαικισμοί και το πολιτικό καφενείο "οι πολιτικοί φτάινε για όλα" επιτρέπουν τέτοιες εξελίξεις. Προτάσεις δεν είδαμε παρα τα κωμικοτραγικά αποτελέσματα της 6ης Μαιου. Αυτό ας πουμε είναι πολιτική υπευθυνότητα εκ μέρους του πολίτη; ... Προσοχή γιατί το πουλάκι θα πετάξει... 4 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites