Odie 869 Report post Posted December 30, 2008 να βαλεις χιονολαστιχα η να λες του σπαιντερ να σε παιρνει μαζι του Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 30, 2008 Να ερθεις να σου δειξουμε ποσο ευκολα μπαινουν οι αλυσιδες... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 30, 2008 Πέρασα τρεις μέρες στη Βασιλίτσα στο μάτι του κυκλώνα. Πρώτη φορά οδηγούσα σε τέτοιες συνθήκες την 27/12 που ανέβαινα πάνω. Αναγκάστηκα να φορέσω τα πανιά, 15 χμ περίπου μετά την Καλμπάκα προς Γρεβενά.Με πήγαιναν αξιοπρεπώς εκτός από 3-4 βαρβάτες κολιές που έκανα, όχι σε φρενάρισμα ,αλλά σε ανηφορικές στροφές .Στις ανηφόρες όμως εντός της Σμίξης με πούλησαν κανονικά όπως και όλους όσους είχαν πανιά Το αυτοκίνητο δεν ανέβαινε με τίποτα.Βέβαια η κλίση ήταν μεγάλη και τα τζιπ που κατέβαιναν πήγαιναν βάρκα γυαλό. Το τι είδαν τα ματάκια μου πάντως (Ραβ να έρχεται φρεναριστό διπλομένο καταπάνω μου από απέναντι, (μπήκα εγώ στο αντίθετο για να τον αποφύγω ),τσερόκι σε χαντάκι,πούντο σε τετακέ λίγο μπροστά μου, τουαρέγκ με πανιά πίσω και χ3 με απλό λάστιχο να τα σπρώχνουμε τρεις για να ξεκολήσουν στο πάρκιν του ξενοδοχείου). Τα γυαλιά μας έβαλε πάντως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με ένα φίατ πούντο με κανονικό λάστιχο και αλυσίδες που πήγαινε παντού Όσοι είχαν χιονολάστιχα δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα πάντως ,αν και η αστυνομία μετά τα Γρεβενά υποχρέωνε ακόμη και εκείνους να βάλουν αλυσίδες. Συμπέρασμα: Αλυσίδες μαζί οπωσδήποτε!! Εγώ πήρα ήδη και κρατώ καβάτζα τα πανιά Για την ιστορία, το αυτοκίνητο σκόντα οκτάβια 4χ4 με καραασφάλτινο λάστιχο conti sportcontact2. Καμιά άδεια για αγροτικό πως θα γίνει να βγάλουμε?? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
royale 375 Report post Posted January 2, 2009 Εγω ξερω πως! Φιλικα ΜακηςΜ Πες τα όλα, Μάκη! Quote The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 2, 2009 Όπως έγραψα και στο νήμα του Παρνασσού προχτές, τα χιονολάστιχα με πούλησαν και εμένα και χρειάστηκε να βάλω αλυσίδες. Για να είμαι απόλυτα σωστός όμως, η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα με είχαν βγάλει μέχρι το χιονοδρομικό αν δεν υπήρχε η ομίχλη που με έριξε στο χιόνι στην άκρη του δρόμου. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι θα σε πάνε, αρκεί να τους δώσεις λίγο γκάζι. Αν κινείσαι συνεχώς με πρώτη και 5 χλμ/ώρα γιατί δεν βλέπεις ούτε το τιμόνι σου, ε, τότε, ναι μπορεί και να κολλήσεις. Χτες για παράδειγμα, με αντίστοιχο χιόνι στον δρόμο ανέβηκα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με τρελά καφριλίκια στα σημεία που ο (άδειος) δρόμος της Αμφίκλειας είχε ορατότητα. Η χαρά του παιδιού! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,716 Report post Posted January 2, 2009 η δικια μου εμπειρια πρωτη φορα εβαλα χιονολαστιχα σε ενα nissan xtrail ( bridgestone blizzak lm-25 ) στο καιμακτσαλαν ηταν εκπληκτικη δεν χρειαστηκε καν να χρησιμοποιησω τετρακινηση το αυτοκινητο και στην ανηφορα και στην κατηφορα πηγαινε καταπληκτικα , βεβαια στην εθνικη μετα τα 130 εκανε πολυ θορυβο θα ελεγα ενοχλητικο.Δεν ξερω αν υπαρχουν χιονολαστιχα και για μεγαλυτερες ταχυτητες. Τα συγκεκριμενα λενε για 160 αλλα........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 2, 2009 η δικια μου εμπειρια πρωτη φορα εβαλα χιονολαστιχα σε ενα nissan xtrail ( bridgestone blizzak lm-25 ) στο καιμακτσαλαν ηταν εκπληκτικη δεν χρειαστηκε καν να χρησιμοποιησω τετρακινηση το αυτοκινητο και στην ανηφορα και στην κατηφορα πηγαινε καταπληκτικα , βεβαια στην εθνικη μετα τα 130 εκανε πολυ θορυβο θα ελεγα ενοχλητικο.Δεν ξερω αν υπαρχουν χιονολαστιχα και για μεγαλυτερες ταχυτητες. Τα συγκεκριμενα λενε για 160 αλλα........ Υπαρχουν!... και V rated H δικη μου εμπειρια στον Αη Γαιννη τον Τυρολεζο, επειδη εμενα σε ενα σαλεδακι μεσα στην πιστα, ουσιαστικα ανεβαινα το αναγλυφο της πιστας. Με 20 ποντους πουδρα, ανεβοκατεβαινα μια χαρουλα τα 10-15% κλιση (μπλε ητανε ) με τα Goodyear Ultragrip GW3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 3, 2009 την παρασκευη που μας περασε το περιοδικο autobild ειχε συγκριτικο τεστ στα χιονολαστιχα και στα χειμερινα λαστιχα.καλο ειναι οποιος θελει να το προμηθευτει και αν καποιος απο το τμημα των mod θελησει αν το ανεβασει μπορω την τεταρτη να φερω το περιοδικο μαζι μ στην συναντηση ωστε να το παρει και να ανεβασει το θεμα στο φορουμ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 3, 2009 Τα γυαλιά μας έβαλε πάντως ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με ένα φίατ πούντο με κανονικό λάστιχο και αλυσίδες που πήγαινε παντού αυτην ειναι η αληθεια παιδια,αν γνωριζεις να οδηγας σε χιονι οτι λαστιχο και να εχεις θα σε βγαλει,αν δεν ξερεις και 4χ4 να εχεις θα βαλεις αλυσιδεςbtw εγω φετος εχω περασει τα hankook ipole και ειμαι εντελως ευχαριστημενος. Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 3, 2009 θα μπορουσε καποιος να μου παραθεσει καποιο τοπικ που να αναφεροντε τιμες και χαρακτηριστηκα στα χιονολαστιχα για SUV αμαξια? διαβασα στο πειοδικο καποια τεστ που εγιναν σχεδον σε ολες τις μαρκες αλλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη. ευχαριστω Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 4, 2009 θα μπορουσε καποιος να μου παραθεσει καποιο τοπικ που να αναφεροντε τιμες και χαρακτηριστηκα στα χιονολαστιχα για SUV αμαξια?διαβασα στο πειοδικο καποια τεστ που εγιναν σχεδον σε ολες τις μαρκες αλλα θα ηθελα και την δικη σας γνωμη. ευχαριστω Για τιμες/συγκριτικα τεστ εδω: http://www.elastika-online.gr/elastika.html Εμεις εδω δεν εχουμε τοσο μεγαλη βαση πληροφοριων, ο,τι διαβαζεις στο thread και στην ενοτητα 'χιονοδρομια και ασφαλεια'. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
arvii 0 Report post Posted January 4, 2009 Όπως έγραψα και στο νήμα του Παρνασσού προχτές, τα χιονολάστιχα με πούλησαν και εμένα και χρειάστηκε να βάλω αλυσίδες. Για να είμαι απόλυτα σωστός όμως, η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα με είχαν βγάλει μέχρι το χιονοδρομικό αν δεν υπήρχε η ομίχλη που με έριξε στο χιόνι στην άκρη του δρόμου. Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι θα σε πάνε, αρκεί να τους δώσεις λίγο γκάζι. Αν κινείσαι συνεχώς με πρώτη και 5 χλμ/ώρα γιατί δεν βλέπεις ούτε το τιμόνι σου, ε, τότε, ναι μπορεί και να κολλήσεις. Χτες για παράδειγμα, με αντίστοιχο χιόνι στον δρόμο ανέβηκα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με τρελά καφριλίκια στα σημεία που ο (άδειος) δρόμος της Αμφίκλειας είχε ορατότητα. Η χαρά του παιδιού! Θέλει όμως προσοχή διότι μερικές φορές υπάρχουν και "κάποιοι" που κατεβαίνουν την ώρα που ανεβαίνουμε με τα χιονολάστιχά μας Quote Η ΕΤΑ μας ξέσκισε... όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 5, 2009 Eπιτέλους μετά από σχεδόν 10 ημέρες στην Φθιώτιδα δοκίμασα τα Gislaved σε σχεδόν όλες τις καιρικές συνθήκες...... Στο στεγνό αν δεν υπερβάλεις θα σε πάνε μια χαρά..... Σε σταθερές ταχύτητες μέχρι 130-140 το λάστιχο συμπεριφέρεται μια χαρά, στις ευθείες θα σε πάει ανετα ακομα και με ποιο υψηλές ταχύτητες..... Σε μερικές στεγνές στροφές που τα ψιλοπίεσα λίγο, είχαν μία μικρή τάση γλιστρήματος, αλλα όπως και να' ναι δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να κρατάνε σαν τα 225/45 ZR 17 που είναι τα κααλοκαιρινά μου..... Στο βρεγμένο επίσης πολύ καλά, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν τα πίεσα.... Με το που θα πατήσουν χιόνι, αρχίζει το πανυγήρι ......απίστευτη πρόσφυση, τόσο σε ανάβαση όσο και σε κατάβαση..... Η ανάβαση με το πισωκίνητο μία σκέτη απόλαυση, και οι πλαγιολισθήσεις, τα μπασίματα, τα φλικαρίσματα στην ανάβαση δεν είχαν τελειωμό.... Στην κατάβαση που εκεί δεν κάνω μ@λ@κίες το αυτοκίνητο φρέναρε λές και πατούσε σε άσφαλτο, το ABS μπήκε μόνο όταν πίεσα εγώ επίτηδες τα φρένα για να δώ τα όρια πρόσφυσης του ελαστικού...... Το άτιμο έβρισκε πρόσφυση παντού, ακόμη και στο λασπόχιονο...... Σε σχέση με το Good Year Ulttragrip 7 που φορούσα τα 2 τελευταία χρόνια μπορώ να πώ ότι τα Gislaved πάνε λίγο καλύτερα στο χιονισμένο, αλλά πρέπει να υστερουν λίγο στο στεγνό. Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω μία σαφή αποψη μιάς και τα Ultragrip τα φορούσα σε πισωκίνητο μεν αλλά πολύ πιο αδύναμο δε αυτοκίνητο από αυτό που έχω τώρα....... Πάρα πολύ καλή εντύπωση μου έκαναν και τα παλιά μου τα Ultragrip 7 που διανύουνε τον τρίτο τους χειμώνα, και πλέον ένα BMW 318 is coupe E36 ενός άλλου σνοουκλαμπίτη που τα φοράει τώρα, έκανε πράγματα και θαύματα πάνω στο χιόνι, και απλά επιβεβαιώνουνε την φήμη τους σαν κορυφαίο χειμερινό..... Αντε κύριε Λάππα δώσε βιντεάκι ανάβασης στον λαό ...... Μετά από αυτά που είδαν τα μάτια μου στο βουνό όλες αυτές τις ημέρες πάντως, αμάξια στα χαντάκια δεξια και αριστερά, Cayenne να φεύγουνε ευθεία και να στουκάρουνε το μπροστινό αυτοκίνητο, αμάξια ακόμη και με αλυσίδες να μην μπορούν να κρατηθούν στο δρόμο από τους οδηγούς λόγω της ολισθηρότητας και λόγω της τεράστιας διαφοράς πρόσφυσης μεταξύ των 2 αξόνων και διάφορα άλλα , δεν μετάνιωσα για τα 350 ευρώ που μου στοίχησε η τετράδα και θεωρώ ότι ήδη τα έχω αποσβέσει....... Φιλικα Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
The John 12 Report post Posted January 5, 2009 Ωραια περασα και γω στο χιονισμενο Παίκο (εδω μερικες φωτο ) διανύοντας 200 km το ΣΚ στις χιονισμενες ανηφορες με τα Nokian W (175/65/14) φορεμενα στο παλιο sunny . Αν και στην αρχη απογοητευτικα (σε 2 χιλιοστα χιονι γλυστρουσα ) τελικα δεν ειναι ασχημα , στην πορεια ειναι σταθερα τοσο σε χιονι οσο και σε βρεγμενο (ακομα και σε βαθια λασπη που το εχωσα , βγηκα ) και στο στεγνο καλη αισθηση , με ταχητυτες κατω των 100 / παραπανω δεν πηγα. σε λασποχιονο (μαλακο χιονι που λιωνει) δεν ειναι τοσο δυνατα , και σε μερικες εκκινησεις σε ανηφορα ( μεγαλη κλιση ) δυσκολευοταν... Με την οπισθεν ομως βγηκα παντου Γενικα πολυ καλο χειμερινο λαστιχο (σχετικα φθηνο ) νομιζω οτι αξιζουν τα λεφτα τους (65€ το κομματι) Δε θα τα ξαναβαλω ομως πριν δοκιμασω και αλλα , ultragrip 7 και Winter Carving στην λιστα αναμονης (απο το τελευταιο περιμενουμε και βιντεακι ) Quote *********************** * ** I Snow *** *********************** Share this post Link to post Share on other sites
xautom 0 Report post Posted January 6, 2009 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία. Παιδια τοσες μερες βολτες στα χιονια σε καιμακτσαλαν, αγιο αθανασιο, φλωρινα τα ultragrip 7+ δεν με πουλησαν πουθενα.Πολυ καλη αποδοση στο χιονι ειτε πατημενο ειτε απατητο και παγωμενο αλλαααααααααααα...........μεχρι σημερα.Σημερα πηγαμε με φιλους να κανουμε τρελες στα χιονια με τα αυτοκινητα και ημουν ο μονος που κολλησα με τα ultragip 7+ φετινα κιολας,δεν εχει μηνα που τα περασα.Ο ενας ειχε ιδιο αυτοκινητο με εμενα επισης ignis με λαστιχα saba περσινα και ο αλλος focus με verdestein snowtrac2.Πικρααααααα. Δεν ξερω μηπως επειδη κανω πολλα χιλιομετρα σε στεγνο και με ταχυτητες 120-130 χλμ τα φθειρω τοσο τα λαστιχα, γιατι ειδη σε 1 μηνα εχω κανει 3500 χλμ σε στεγνο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 6, 2009 Δεν ξερω μηπως επειδη κανω πολλα χιλιομετρα σε στεγνο και με ταχυτητες 120-130 χλμ τα φθειρω τοσο τα λαστιχα, γιατι ειδη σε 1 μηνα εχω κανει 3500 χλμ σε στεγνο. Αν ήταν να φθείρονται έτσι, με βλέπω και εμένα να τα αλλάζω κάθε χρόνο, γιατί στον αυτοπκινητόδρομο συνήθως πηγαίνω με τέτοιες και χειρότερες ταχύτητες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 6, 2009 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία.Παιδια τοσες μερες βολτες στα χιονια σε καιμακτσαλαν, αγιο αθανασιο, φλωρινα τα ultragrip 7+ δεν με πουλησαν πουθενα.Πολυ καλη αποδοση στο χιονι ειτε πατημενο ειτε απατητο και παγωμενο αλλαααααααααααα...........μεχρι σημερα.Σημερα πηγαμε με φιλους να κανουμε τρελες στα χιονια με τα αυτοκινητα και ημουν ο μονος που κολλησα με τα ultragip 7+ φετινα κιολας,δεν εχει μηνα που τα περασα.Ο ενας ειχε ιδιο αυτοκινητο με εμενα επισης ignis με λαστιχα saba περσινα και ο αλλος focus με verdestein snowtrac2.Πικρααααααα. Δεν ξερω μηπως επειδη κανω πολλα χιλιομετρα σε στεγνο και με ταχυτητες 120-130 χλμ τα φθειρω τοσο τα λαστιχα, γιατι ειδη σε 1 μηνα εχω κανει 3500 χλμ σε στεγνο. Εγω εχω κανει 18000 χλμ με τα Ultragrip GW3 τα τελευταια 3000 μεσα σε μια βδομαδα (Ελλαδα-Αυστρια-Ελλαδα). Απο ταχυτητες, ασε... Δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε απο φθορα ουτε απο κρατημα. Μηπως φταινε οι τρελες; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
arvii 0 Report post Posted January 7, 2009 Εγώ έχω τα Pirelli Snowsport Winter (205/50/16) τα φοράω 2η χρονιά και κρατάνε άψογα. Φυσικά τα χρησιμοποιώ συνεχώς και στην Εθνική οδό με ταχύτητες 190-200. Δεν τα "τρέχω" όμως με θερμοκρασίες άνω των 15o C Quote Η ΕΤΑ μας ξέσκισε... όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 7, 2009 Εγώ έχω τα Pirelli Snowsport Winter (205/50/16) τα φοράω 2η χρονιά και κρατάνε άψογα.Φυσικά τα χρησιμοποιώ συνεχώς και στην Εθνική οδό με ταχύτητες 190-200. Δεν τα "τρέχω" όμως με θερμοκρασίες άνω των 15o C τι λες τωρα τρεχει το καρο σου με 200 συμπεθερε πλακα μας κανεις???? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 7, 2009 Το κοντερ 'κλεβει' 200 Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 7, 2009 στην Εθνική οδό με ταχύτητες 190-200. Μπορεί ένας λογικός άνθρωπος να μου εξηγήσει γιατι θα πρέπει να τρέχει κάποιος με 200km/h σε ελληνικό δρόμο???? Για να βλέπω εγω τα διαμελισμένα πτώματα όταν θα περναω σημειωτόν λογω του μποτιλιαρίσματος από το ατύχημα που ο 200αρης έχει προκαλέσει??? Γιατι με αυτη την ταχύτητα σε αυτους τους δρόμους είναι μαθηματικα σίγουρο! Δε λέω και γω γουστάρω την ταχύτητα όταν οδηγάω αλλά μην γράφονται τέτοια πράγματα σε ανοιχτο forum που διαβάζουν και νέοι ή μελλοντικοι οδηγοι Φιλικά! Al_Foutzin Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 7, 2009 .... Για να βλέπω εγω τα διαμελισμένα πτώματα όταν θα περναω σημειωτόν λογω του μποτιλιαρίσματος από το ατύχημα που ο 200αρης έχει προκαλέσει??? Γιατι με αυτη την ταχύτητα σε αυτους τους δρόμους είναι μαθηματικα σίγουρο! ... Αν εχεις την εντυπωση οτι στο μυαλο εστω και ενος Ελληνα οδηγου η ευαισθησια που διατυπωνεις ΕΣΥ εχει προτεραιοτητα απο την μ@λα@κια που κουβαλαει ΑΥΤΟΣ... Ορεστη μου, σε λαθος σταση σε κατεβασε το διαστημοπλοιο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 7, 2009 Ορεστη μου, σε λαθος σταση σε κατεβασε το διαστημοπλοιο... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Mάκη μου περιμένω το επόμενο να με πάει πιο δυτικα.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 7, 2009 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία.Παιδια τοσες μερες βολτες στα χιονια σε καιμακτσαλαν, αγιο αθανασιο, φλωρινα τα ultragrip 7+ δεν με πουλησαν πουθενα.Πολυ καλη αποδοση στο χιονι ειτε πατημενο ειτε απατητο και παγωμενο αλλαααααααααααα...........μεχρι σημερα.Σημερα πηγαμε με φιλους να κανουμε τρελες στα χιονια με τα αυτοκινητα και ημουν ο μονος που κολλησα με τα ultragip 7+ φετινα κιολας,δεν εχει μηνα που τα περασα.Ο ενας ειχε ιδιο αυτοκινητο με εμενα επισης ignis με λαστιχα saba περσινα και ο αλλος focus με verdestein snowtrac2.Πικρααααααα. Δεν ξερω μηπως επειδη κανω πολλα χιλιομετρα σε στεγνο και με ταχυτητες 120-130 χλμ τα φθειρω τοσο τα λαστιχα, γιατι ειδη σε 1 μηνα εχω κανει 3500 χλμ σε στεγνο. Φίλε xautom, όλα περνάνε και όλα κολάνε....... Δεν παίζει να έχουν φθαρεί τα λάστιχα σε ένα μήνα εκτός και εάν έκανες καγκουριλίκια στο στεγνό..... Οι ταχύτητες που λές ότι ταξιδεύεις είναι απολύτως λογικές και μεσα στα όρια του ελαστικού..... Ετυχε η κακιά η στιγμή...το ignis με το πολύ στενό του λάστιχο σε συνδυασμό με το μικρό βάρος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβληματα στο χιόνι (ιδίως το τετρακίνητο είναι εργαλείο).....όπως είπες και εσύ σε έβγαλε άνετα σε διάφορες συνθήκες....λες ξαφνικά να "μπαγιάτεψε"????? Καλό είναι να έχεις κανά φτυαράκι μαζί σου , και κανά σακουλάκι άμμο για τέτοιου είδους περιπτώσεις...... Πάντως μάλλον βλέπω να το παράκανες με τα παιχνίδια στο χιόνι ..... Οσον αφορά τις 200άρες στην Εθνική τώρα με τα πολλά έργα που έχουν γίνει υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπορεί ένα καλό αυτοκινητο να τα πιάσει άνετα και με ασφάλεια.....ΑΛΛΑ.....έχει γεμισει ο τόπος ραντάρ, και τα πρόστιμα είναι πλέον πολύ τσουχτερά, ο μέσος όρος του Έλληνα οδηγού παραμένει πολύ χαμηλός, και λόγω των έργων που προανέφερα πλέον δεν γλιτώνεις και τόσο πολύ χρόνο απο το να πηγαίνεις νόμιμα και με ασφάλεια με 140 από να πηγαίνεις με 200..... Τώρα κακά τα ψέμματα χρειάζεται και κανά ξεκάπνισμα σε καμιά καλή ευθεία ....... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 7, 2009 Παντως τα χιονολαστιχα δεν ειναι «πανάκεια» χθες το πρωι που ανεβηκα στο χκπ με τις αλυσιδες μου (φετος δεν εχω αγορασει χιονολαστιχα) ειδα αρκετα αυτοκινητα με χιονολαστιχα να μην μπορουν να ξεκινησουν σε ανηφορα ... πρεπει να εχουμε και αλυσιδες και αυτοι που δεν εχουμε χιονολαστιχα να βαζουμε αλυσιδες εγκαιρα... το τι ειδα αυτες τις μερες δε λεγετε.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites