Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/17/2022 in Posts

 1. 14 points
  Χτες Παρνασσο σημερα Καλαματα !!! Δωρο η χτεσινη μερα ,καλο πασχα σε ολους
 2. 14 points
  Σάββατο 16 Απριλίου, Κελάρια Η συννεφιά κράτησε το χιόνι σε αρκετά ικανοποιητική κατάσταση σχεδόν μέχρι το τέλος της λειτουργίας του χιονοδρομικού. Από τον Ηρακλή έτσι όπως φαίνονται τα Κελάρια, ο Κορινθιακός και οι βόρειες ακτές της Πελοπονήσου (προς Πάτρα): Το λιφτ του Ηρακλή, με την πίστα του σε πλήρη λειτουργία και σε πολύ καλή κατάσταση όλη την ημέρα, παρά το κλασικό κλασικό σημείο που εμφανίζονται οι πέτρες στο μέσον της πίστας, αλλά χωρίς άλλο σημείο της πίστας να χρίζει προσοχής: Μια γενικότερη άποψη του "στεφανιού" του μπολ στα Κελάρια. Ο σταθμός αποβίβασης του Ηρακλή σε πρώτο πλάνο, στο βάθος του Βάκχου και στην μέση του συρόμενου Περικλή. Διακρίνεται και το ξεκίνημα της περιφερειακής για Φτερόλακα (εκεί που είναι ο φράχτης): Από την προηγούμενη φωτογραφία, αν συνεχίζουμε να περιστρέφουμε το βλέμα μας αριστερά, βλέπουμε όλη την "U" βόλτα της περιφερειακής. Επίσης βλέπουμε το "κόψιμο" από τα απάτητα που κάνουμε συχνά από την κορυφή του Ηρακλή προς την περιφερειακή για να αποφύγουμε το περπάτημα και όλη την βόλτα που έχει η χάραξη της. Ακόμα έχει χιόνι και κρατάει το πέρασμα: Συνεχίζοντας να στρίβουμε το βλέμα μας αριστερά, βλέπουμε την συνέχεια της κοιλάδας που οδηγεί στην φτερόλακα (και κάτω κάτω φαίνεται η περιφερειακή): Και αν συνεχίσουμε να στρίβουμε αριστερά χωρίς να ξελεμιαστούμε, βλέπουμε την συνέχεια της περιφερειακής προς Φτερόλακα, το τέρμα του Οδυσσέα αριστερά. Χαρακτηριστικά φαίνεται ο χιονοδιάδρομος προς Σαχάρα, που αν και ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ δεν έχει κοπεί. Λίγο πιο πίσω φαίνονται οι κεραίες στην κορυφή της 6 και αν παρατηρήσουμε λίγο καλύτερα φαίνεται και η εγκατάσταση του λιφτ αποβίβασης της 6. Εκεί δίπλα στην φωτογραφία φαίνεται και το τελείωμα του Δία, απ'όπου φαίνεται το επίσης ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ πέρασμα προς την Σαχάρα, που επίσης δεν φαίνεται κομμένο, απλά τίποτα από όλα τα παραπάνω, της Σαχάρας συμπεριλαμβανομένης δεν είχε δοθεί για χιονοδρομία. Επίσης διακρίνεται και το συρόμενο της Φτερόλακας και αν προσέξουμε βλέπουμε και την συνέχεια της όδευσης της περιφερειακής: Και πάλι ατενίζοντας προς τα εκεί που έχει περισσότερο χιόνι ο Παρνασσός: Και μια τελευταία αναμνηστική:
 3. 12 points
  Μη χιονοδρομικες αναμνήσεις:
 4. 9 points
 5. 9 points
 6. 8 points
  Τι καλά να ήταν Δεκέμβριος...
 7. 7 points
  Εξαιρετική μερα με πολύ καλό χιόνι . Καμμία 15αρια άτομα από φτερό ,κελάρια μου είπανε για χαμουλη. Πέρασα και για το κέρασμα αλλά οι σουβαλακιώτες όλο λόγια είστε .
 8. 7 points
  Μετά από μια πετυχημένη χρονιά σαν αυτή (έτσι λέγεται, ας αποφασίσουμε ή ας ανακοινώσουμε επίσημα όμως τι ισχύει), άμεση προτεραιότητα της διοίκησης οφείλει να είναι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό πρώτης γραμμής. Πρώτα και κύρια απέναντι σε κάποιους εργαζόμενους που αποτελούν τα θεμέλια της λειτουργίας και ασφάλειας του κέντρου (τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς). Σοβαρές συμβάσεις με σταθερότητα και ενίσχυση με επιπλέον εκπαίδευση. Από τώρα αυτές οι συζητήσεις, όχι τον Νοέμβριο. Ήταν μια υπέροχη χρονιά από άποψη χιονιού και καιρού. Αρτιμελείς και πλήρεις, και του χρόνου...
 9. 7 points
  Καλό καλοκαίρι
 10. 7 points
  Χιονοδρομικό δεν το λες, όμως για να ερθουν σε πρώτη επαφή με το χιονι τον χειμωνα τα παιδάκια μια χαρα είναι. Και σε τελευταία ανάλυση σε όσους δεν αρέσουν τα λιφτ, μια χαρα βουνο είναι:
 11. 7 points
  Είχα πάρα πολύ καιρό να κατέβω ουρλιάζοντας από την χαρά μου, αλλά το χιόνι της Τετάρτης ήταν απλά τέλειο! Χειμωνιάτικο, εύκολο, όσο τόσο! Το απόγευμα έβγαλε ομίχλη και ψοφοκρυο λόγω του windchill, αλλά η μέρα είχε ήδη δώσει απίστευτο σκι!
 12. 7 points
  Η σημερινή μερα, 20 Απριλίου 2022, ήταν το κάτι άλλο. Τελικά ποτε τελειώνει ο χειμωνας; Ευτυχώς που δεν ανέβηκαν αυτοί που τους αρέσουν τα ανοιξιάτικα χιονια. Γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ!
 13. 7 points
 14. 6 points
  Από την ημερήσια εκδρομή στο Les Deux Alpes:
 15. 6 points
  Από την περσινή εκδρομή, από κάποια στάση σε ένα σαλέ, μιας και εκεί είναι ευκολότερος τρόπος συνάντησης:
 16. 6 points
  Χειμώνας!!! Τα στρώνει!!! Τώρα τέλεια πίστα!!! Άλλες δυο ώρες και θα κάνω εκτός!! 😂😂😂
 17. 5 points
  Δηλαδή σε χαλάει να πάμε μόνοι μας;;;;;
 18. 5 points
  Και κάποιες σκόρπιες εικόνες από το κινητό:
 19. 5 points
  Εξαιρετικά και σήμερα με πολύ καλό χιόνι λόγω θερμοκρασίας . Δώσανε πάλι μια ώρα παράταση .....ναι ξέρω , αστείο .... Το οποίο το είπανε κατά τις 11,30 και τρέχαμε να το πούμε μην φύγει κανείς . Άντε τέρμα για μένα η σεζόν , κάποια χιονουρα ίσως.... Κάτι αρσενικά από την χαρά τους τα πέταξαν όλα.... Μόνο αρσενικά δυστυχώς ....
 20. 5 points
  Κλείσιμο για χιονοδρομία με λιφτ με δυο σερί εξαιρετικες μέρες! Ραντεβού τον Δεκέμβριο! (Με λιγότερη παράνοια στον προγραμματισμό των χιονοδρόμων κέντρων) Το ορειβατικό έχει να μας δώσει ακόμα συγκινήσεις πιστεύω!
 21. 5 points
  Εξαιρετικά σήμερα , αλλά για σκιέρ που έχουν άποψη. Αλλοιως να πάτε για μπάνιο. Ενημερωτικό Μήνυμα: Οι τελευταίες ημέρες λειτουργίας του ΧΚΠ για τη σεζόν 2021-22 θα είναι οι: Σάββατο 30/4 Κυριακή 1/5 και Δευτέρα, 2/5 Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 7:30 έως τις 12:00 για χιονοδρομία και η τηλεκαμπίνα Αφροδίτη μέχρι τις 15:00 για βόλτα. για μια ακόμα φορά το χκπ βάζει γκολ στον εαυτό του και μας φτύνει. ΤΙ να πω τώρα , ότι 2 η ώρα η 6 ήταν υπέροχη . Ποιος νοιάζεται. καλό καλοκαίρι , δεν υπάρχει λόγος να.ανεβητε αύριο . Edit. Προσοχή , αύριο το ημερήσιο θα είναι 20 ευρώ . Μην κόψει κανείς 35 σήμερα από το ίντερνετ .
 22. 5 points
  τελικα την χρονια την κλεισαμε στο livigno.... ημουνα αναμεσα εκει και stubai. αλλα προτιμησα την ιταλια γιατι 1. δεν εχω παει 2. το φαγητο (και τα γλυκα) δεν παιζονται 3. η καρτα λιφτ ειναι δωρεαν αν κλεισεις 1 βδομαδα διαμονη 4. δεν χρειαζεται να οδηγας 15-20 χλμ καθε μερα για τα λιφτ....τα λιφτ ηταν 200 μετρα απο το ξενοδοχειο, και αλλιως μπορουσες να πας οπου ηθελες αλλα οι αποστασεις ηταν το πολυ 2-3 χλμ 5. ειναι φτηνες οι σχολες σκι...μια ωρα ιδιατερα καπου 41 Ευρο. δυστυχως το χιονι δεν ηταν σουπερ, ειδικα σε σχεση με αλλες χρονιες, αλλα απο τις 09.30 ως τις 12.00 εκανες τελειο σκι μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα, ειδικα για τετοια εποχη, αλλα χειμωνα θα το αποφυγω...η προσβαση με μικρα παιδια ειναι πολυ πακετο.... επισης αρνητικο...οι μποτες αποδειχτηκαν μικρες, και γυρισα με δυο μαυρισμενα νυχια στα ποδια τα οποια μαλλον τις επομενες μερες θα με αποχαιρετησουν.... γενικα η χρονια πηγε καλα...παρολα τα συν και πλην.... καλα να ειμαστε του χρονου να περασουμε τις 40 μερες...οπως τις παλιες καλες εποχες
 23. 5 points
  Συμπαθητικά ήταν σήμερα αλλά το χιόνι το μεσημέρι κολλούσε. Καλά λεγαν οι παλιοί ότι μετά από χιονοπτωση του Απρίλη θες 10 μέρες να ξαναστρωσει το ανοιξιάτικο . Ευτυχώς αλλού τα λιφτ αλλού το πολύ χιόνι .
 24. 4 points
  Skiing with the Gods of Delphi
 25. 4 points
  το ορειβατικό σκι καλά κρατεί, για όσους ενδιαφέρονται... Ήταν μια υπέροχη χιονοδρομική χρονιά..., νά'ναι καλά και οι εργαζόμενοι των ΧΚ... Και ένα δώρο για τους νεότερους ....μια ανάμνηση από ΧΚΠ 1990-91, όταν η ημερήσια κάρτα κόστιζε λιγότερα από 4 €🤔 ...(τον πρώτο μου χειμώνα στον χκπ ως εργαζόμενος μηχανολόγος)
 26. 4 points
  Εξαιρετικά ήταν σήμερα με πολύ καλό χιόνι λόγω θερμοκρασίας . Δόθηκε 1 ώρα παράταση αλλά δεν την χρησιμοποιήσαμε όλη αφού αγχωθήκαμε για το πεσιμο μας από πίσω λόγω μπουχου.
 27. 4 points
  Εξαιρετικό χιόνι , απίθανη χειμωνιάτικη μέρα . Αισθητή η απουσία του Δία .
 28. 4 points
  20€ τελικα, δωρο! Αποφυγετε τις πιστες, κινδυνος θανατος. Απολαυστικο εκτος. Πολυ καλο πανω απο τα 2000μ.
 29. 4 points
  Αλλά μπορεί και όσοι κατέβηκαν την 6 σήμερα να ήταν απλά συγκαμένοι και να ήταν αερατη πούδρα .
 30. 4 points
 31. 3 points
  Οι εκδρομή του Ιανουαρίου θα πρέπει να γίνει σε top προορισμό και όχι περιφερειακά βουναλάκια Sent from my iPhone using Tapatalk
 32. 3 points
  Αν δεν αλλάξει, η πρόβλεψη της Τετάρτης είναι μόνο μία λέξη: ΑΝΕΒΑ!
 33. 3 points
 34. 3 points
 35. 2 points
  Η πανδημία δείχνει να υποχωρεί . ο σχεδιασμός εκδρομης πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει . τα οικονομικά δεδομένα είναι χειρότερα από προηγούμενες χρονιές. Θα πρότεινα να κοιτάξουμε Αυστρία που είναι πιο συμφέρουσα από Γαλλία -Ελβετία και συγκεκριμένα θα πρότεινα ZELL AM SEE και SCHLADMING και από τα δυο υπάρχει προσβαση σε παγετώνες
 36. 2 points
  Συνεχίζοντας το off topic, η περιοχή έχει ωραία κρασιά κι αποστάγματα (πχ. Τσίπουρο Βασιλιά) καθώς κι εξαιρετική φέτα και τη γνωστή φορμαέλα. Πολύ καλός συνδιασμός για να περάσουν οι μέρες του καλοκαιριού ευχάριστα μέχρι να ξαναέρθουν τα χιόνια.
 37. 2 points
  Στα 20 χρόνια του συλλόγου έχουν γίνει πάνω από 20 εκδρομές, άρα απ'όλα έχει ο "μπαξές". Στην εκδρομή έρχονται πολλοί γνωστοί (χτίζονται χιονοδρομικές παρέες που δίνουν ετήσια ραντεβού), αλλά και "άγνωστοι" που ενδιαφέρονται για κάποια καλή εκδρομή, είτε λόγω προορισμού, είτε λόγω οικονομικής προσφοράς, κλπ, κλπ. Με τους "άγνωστους" έχουν υπάρξει αρκετές εκπλήξεις, θετικές και αρνητικές. Πολλά από τα σημερινά μέλη συμπεριλαμβανόντουσαν στους αγνώστους παλαιότερων εκδρομών!
 38. 2 points
  Έχει μόνο νυχτερινό έλκυθρο. Νυχτερινό σκι έχουν τα όμορα χιονοδρομικά.
 39. 2 points
  Αυτή είναι η βούληση των περισσοτέρων (εννοώ αυτών που πληρώνουν κάθε χρόνο συνδρομή και συμμετέχουν στην εκδρομή) Sent from my iPhone using Tapatalk
 40. 2 points
  Λεγοταν "Αναγνωριση διαδρομης". Ανεβασμα κατα τις 7.30 το πρωι με τα σκι πλαινα βηματακια 1ο πατημα, κατεβασμα 2ο πατημα, εκινηση κατα τις 10-11 Οταν μπηκαν τα πρωτα λιφτ, το ιδιο βιολι μονο προς τα κατω μιας και δεν υπηρχαν ρατρακ για πατημα. Το ιδιο και για να γινει η δευτερη διαδρομη. Θυμαμαι τη πρωτη μου επαφη με τους αγωνες περιπου 6 χρονων (Πανελληνιοι 1970 Μαιναλο) μαζι με αλλα πιτσιρικια να κανουμε τα "ουζα" οπως στα γηπεδα. Σκορπισμενοι στη διαδρομη μαζευαμε σκι και πορτες που εφευγαν απο τουμπες. Στη προπονηση οποιος αγγιζε πορτα{καλαμι} γυρναγε τιμωρια με τα ποδια να τη ξαναστησει
 41. 2 points
  Θα συμφωνήσω με τον vro ότι η καφετέρια εκεί πάνω ήταν άστοχη. Σε συνδυασμό με την ευκολία της πρόσβασης σε μεγάλο υψόμετρο που υπήρχε πάντα, γέμισαν το βουνό περίεργους με αυτοκίνητα. Ο στόχος φυσικά ήταν να πουν το ψέμα ότι τα Τρίκαλα έχουν χιονοδρομικό και να μαζέψουν ότι περισσεύει από την Αράχωβα. Και για να είμαστε ειλικρινείς θα πρέπει να πούμε ότι ο στόχος πέτυχε. Τα Τρίκαλα διαφημίστηκαν. Η οικοδομή (που είναι το μέτρο) εκτοξεύθηκε. Χάθηκε το ήσυχο ορεινό οροπέδιο με το τυροκομείο και το μεγάλο καταφύγιο στο ύψωμα (στο οποίο έχω κοιμηθεί). Και φαντάζομαι ότι είναι αδύνατο πια να στήσεις σκηνή και να κοιμηθείς καταμεσής στο κεντρικό δρόμο στα Άνω Τρίκαλα, αφού αυτοκίνητα δεν έφταναν στο χιονισμένο χωριό. Παρόλα αυτά το ορειβατικό σκι δεν άλλαξε στο βουνό. Η μόνη διαφορά είναι το σίγουρο ξεκίνημα από ψηλά, από το παρκινγκ στο οροπέδιο. Ενώ παλιά έχω ξεκινήσει και από τα Τρίκαλα με τα σκι στη πλατη Το ορειβατικό σκι συνεχίζει μια μακριά παράδοση της Ζήρειας με το σκι. Πολύ μακρύτερη από Παρνασσούς και Καλάβρυτα. Παλιός φίλος, πολύ γνωστός ορειβάτης και χιονοδρόμος από τη Πάτρα και την Αθήνα, μακαρίτης τώρα, μου διηγιόταν για τους αγώνες σκι που συμμετείχε στη Ζήρεια πριν την εποχή των λιφτ. Και πως έστρωναν τη "πιστα" των αγώνων με τα σκι, κάνοντας μια πρώτη κατεβασιά του βουνού! Σας καλώ να το φανταστείτε. Να ανεβαίνεις ένα ολόκληρο βουνό με τα πόδια για να το κατέβεις ντεραπάζ για να φτιάξεις πίστα, και μετά να το ξανανεβαίνεις με τα πόδια για να κατέβεις με τα σκι για αγώνα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς γινόταν, αλλά πάντως μου φαίνεται φοβερό ακόμα κι αν δεν ανέβαιναν το βουνό μέχρι πανω.
 42. 2 points
  Αν κάποιος βρίσκεται στη περιοχή.. Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς 30/4 - 2/5 (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) η Ο.Α.Λ.Π. σκοπεύει να διοργανώσει υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας - Αναρρίχησης καί του Δήμος Ζαχάρως Φεστιβάλ Αναρρίχησης Βράχου στον Καϊάφα. Στο φεστιβάλ θα προσκληθούν να συμμετάσχουν αναρριχητές από τα αδελφά σωματεία ολόκληρης της Πελοποννήσου της Αθήνας και άλλων περιοχών. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα προσαρμοστεί στις καιρικές συνθήκες και το πλήθος των συμμετεχόντων αλλά σε γενικές γραμμές θα λάβουν χώρα τα εξής: Σπορ Αναρρίχηση Βράχου Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ αναρριχητές από όλα τα μέρη θα σκαρφαλώσουν στις 30 διαδρομές διαφόρων βαθμολογιών ενώ θα υπάρξει μέριμνα ώστε συγκεκριμένες ώρες να δοκιμάσουν την αναρρίχηση και επισκέπτες από την περιοχή. Μπουλντερινγκ Ακριβώς δίπλα στο δρόμο σας περιμένει ένας αρνητικός δύσκολος βράχος! Φέρτε τα στρωματάκια σας. Διάνοιξη νέων διαδρομών Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα διατεθούν σε έμπειρους αναρριχητές βύσματα απο την Lappas Climbing Bolts για το "κάρφωμα" νέων διαδρομών! Παράλληλα, εφόσων οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα υπάρξουν δράσεις ανάδειξης του φυσικού πλούτου της Ζαχάρως με την διεξαγωγή εκδρομών στο Φαράγγι της Αρήνης, Sup και Καγιάκ στην Λίμνη Καϊάφα, Ορειβασία έως την Ιστορική Σασαλότρυπα, επίσκεψη στα φημισμένα Θερμά Λουτρά Καϊάφα αλλά καί τίς παραλίες του Κυπαρισσιακού Κόλπου. Ο Δήμος Ζαχάρως ανταποκρινόμενος στο αίτημα μας για υποστήριξη (το οποίο ομολογουμένως έγινε την τελευταία στιγμή ) κάνει ότι είναι δυνατόν για να μας παράσχει ηλεκτροδότηση και ηχητική κάλυψη. Οπότε εκτός απροόπτου ετοιμαστείτε για πάρτυ!!! περισσότερες πληροφορίες εδώ
 43. 2 points
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν διαβάζεις ότι γράφω αλλά επιμένεις άκριτα στην άποψη σου. Ανέβηκα κορφή Ζήρεια χειμερινή πρώτη φορά το 1983 και έμεινα και στο μικρό καταφυγιο τοτε ( που δεν βρίσκεται εκεί κοντά , κάνε ένα περπάτημα , το ντρον δεν σε βοηθάει στην αντίληψη ), και επέτρεψε μου να ξέρω κάτι παραπάνω. Το βουνό έχει προοπτική για ήπια χιονοδρομικη ανάπτυξη με ένα μόνο λιφτ από το οροπέδιο προς την κορφή . Από εκεί υπαρχουν τρεις καταβάσεις που οδηγούν στην αφετηρία και αρκετές άλλες που όμως απαιτούν μεταφορικό μέσο για την επιστροφή. Το χιόνι κρατάει ανάλογα με τον Χελμό. Ακόμα και για ορειβατικό σκι είναι απαραίτητη σήμανση με μεταλλικά κολονακια . Η ομίχλη στο συγκεκριμένο βουνό είναι το κάτι άλλο . Δεν προσπαθω τίποτα και για κανένα . Η θέση είναι λάθος και αυτό που γράφεις για το χιόνι δεν ισχύει . Τελεία και παύλα . Από την διασταύρωση που φαίνεται στο βίντεο που ανέβασα δεξιά πάει στο οροπέδιο , ο παλιός δρόμος που προϋπήρχε και αριστερά στο λεγόμενο χιονοδρομικό που είναι στην μια πλευρά της χαράδρας που χωρίζει την μικρή από την μεγάλη Ζήρεια . Μόνο ιδιαίτεροι ιδιοκτησιακοι ίσως λόγοι ή ακόμα και απλή ανοησία μπορούν να δικαιολογήσουν αυτή την τοποθέτηση . Όλα αυτά που γράφω απαιτούν μια διαφορετική αντίληψη από εκείνη που προωθεί το συγκεκριμένο "χιονοδρομικό". Το συγκεκριμένο είναι μια καφετέρια με ένα σχεδόν παιδικό λιφτ. Το αποτύπωμα του όμως είναι δυσανάλογα μεγάλο για αυτό που είναι . Είναι παράλογο να γεμίζουμε καφετέριες τα βουνά με την δικαιολογία ότι υπάρχει και ένα λιφτ της πλάκας . Από τα Κάτω Τρίκαλα μέχρι τα άνω Τρίκαλα υπάρχουν πάνω από 100 αναλογες καφετέριες και ταβέρνες και ξενώνες . Σε απόλυτη αντιστοιχία με το μοντέλο τουρισμού που ακολουθεί η Κορινθία . Αν είναι να παρέμβουμε σε ένα βουνό , και το χιονοδρομικό είναι μια σοβαρή παρέμβαση, πρέπει να γίνεται με σχέδιο και ουσία . Αν δεν θέλαμε να ανεβαίνουν 300 αμάξια το Σαββατοκύριακο για να κάνουν 100 μέτρα πίστα μπορούσαμε άνετα να βάλουμε μια πλαστική δίπλα στα άνω Τρίκαλα .
 44. 2 points
  Εάν το βουνό αυτό ήταν Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία θα είχε 100 χλμ. πίστες, τεραιν για freeride κλπκλπκλπ Και θα λειτουργούσε από 20 Νοεμβρίου μέχρι 15 Μαΐου για σκι (με τεχνητή χιονωση). Ποιο μπανσκο και ποιο κοπαονικ. Δίπλα στους Δελφούς δίπλα στην θάλασσα δίπλα σε 1000 αρχαία σε 20 οινοποιεία, 2,5ωρες από την Ακροπολησε.... σε.... σε....
 45. 1 point
  εδώ δεν μπορούν να στρώσουν τις ήδη υπάρχουσες θέλουν κι άλλες!!!!!!
 46. 1 point
  Οι statler και waldorf παντως ειναι οι πιο αναγνωρισιμοι του show.... Just saying,
 47. 1 point
  Ωραίο το θέμα Το ΔΣ έχει δώσει εντολή στα ταξιδιωτικά γραφεία για προσφορές τις οποίες θα παρουσιάσουμε στη ΓΣ Το μόνο που μπορώ να πω ότι κοιτάζουμε “hot” χιονοδρομικούς προορισμούς λαμβάνοντας υπ όψη τις κατακόρυφες αυξήσεις Λίγη υπομονή… Και μια … συμβουλή «γεμίστε σιγά σιγά τον κουμπαρά ….» ας Sent from my iPhone using Tapatalk
 48. 1 point
  Θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τον σύλλογο για την πρωτοβουλία δυστυχώς δεν μπόρεσα να συμμετέχω .. αλλά μπράβο στον Κωνσταντίνο για την προσπάθεια ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε καλή συνέχεια …..το σκι στα βουνά συνεχίζεται με καλή παρέα ΅! Και πάλι μπράβο !
 49. 1 point
  Α είσαι καλός σκιέρ (για να έχεις επιλέξει να αλλάξεις από πίστα στο free style ,πρέπει να είσαι σε επίπεδο advance- expert ) πρέπει να πάρεις 172-175 πόντους πέδιλο !
 50. 1 point
×
×
 • Create New...