Captain Powder 2,135 Report post Posted November 15, 2014 Στο Cheapis η 80άρα με 264€ https://cheapis.gr/n...25+Fullah+Sugah Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψωνισαμε οικογενειακως !! Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted November 15, 2014 Σημερινή Φωτο από ΧΚΠ 4 Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 15, 2014 Το ψώνισα και γω... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 15, 2014 (edited) Το πήρα και εγώ. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός σακάτης που έχει ετήσια και για Παρνασσό και για Καλάβρυτα . Στηρίζω Ελληνική χιονοδρομία και ας μην μπορώ να κάνω σκι Μάλλον όμως θα την πατήσουμε στο υποθετικό σενάριο που ανοίξει 15.12 όπως λέει το ΧΚΠ μιας και το κουπόνι το γράφει ρητά από 20.12. Το ίδιο λογικά θα ισχύσει και αν πάει τέλος Απρίλη. Edited November 15, 2014 by ΜΙΚ 7 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 15, 2014 μιχάλη εισαι ντουμπλε φας νομιζω ο απριλης δεν μας απασχολει, θαχουν αγοραστει οι μοναδες. ας δουλευει κανονικα απο τις 15 και ασ την πατησουμε... 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted November 15, 2014 Οι μικρογκρίνιες παρακαλούμε να σταματήσουνε. Η προσφορά είναι εξαιρετική για όσους ανεβαίνουν συχνά στο βουνό, όπου συχνά σημαίνει σχεδόν κάθε ΣΚ (10+ φορές) ή πολλές καθημερινές (15+ φορές περίπου). Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΧΚΠ!!! Το πήρα και εγώ. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός σακάτης που έχει ετήσια και για Παρνασσό και για Καλάβρυτα . Στηρίζω Ελληνική χιονοδρομία και ας μην μπορώ να κάνω σκι Μάλλον όμως θα την πατήσουμε στο υποθετικό σενάριο που ανοίξει 15.12 όπως λέει το ΧΚΠ μιας και το κουπόνι το γράφει ρητά από 20.12. Το ίδιο λογικά θα ισχύσει και αν πάει τέλος Απρίλη. Ε τώρα κι εσύ μη ζητάς πολλά. Ας μην κάνεις σκιάκι 15~20/12, ας κάνεις μετά, χεχε. Μια χαρά θα πας ΜΙΚάλη, θα δεις! Power! 2 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 15, 2014 199 η ετησια στα καλαβρυτα απο την γκρουπον... ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με ρυθμο καταιγίδας <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 15, 2014 Η φθηνια τρωει τον παρα.και οσο πιο συντομα το καταλαβουν χιονοδρομικα,ξενοδοχεια,ταβερνες,μαγαζια και κρατος τοσο πιο πολυ χρημα θα κυκλοφορησει. μπραβο παρνασσε μπραβο καλαβριτο.συντομα θα δειτε οτι αυτες οι κινησεις θα σας ανταμειψουν. 4 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 15, 2014 Πολύ καλή προσφορά. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα ανέβω αρκετές φορές ώστε να την αποσβέσω. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted November 15, 2014 ρε παιδια τι λετε!! αυτος ειναι λογος να παληννοστισω!!! 1 μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 15, 2014 Λαππα δευτερη χρονια ιδια δηλωση; Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 15, 2014 Και πέρσι δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. 8-9 σκι έκανα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted November 15, 2014 Σε καταλαβαινω.3 χρονια που ταξιδευα καραιβικη εκανα 2-3φορες μονο τελη μαρτιου Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted November 15, 2014 Υπάρχουν και κάποιοι που ειναι ολιγαρκείς και χορταίνουν με 8-10 μέρες σκι. Καμιά προσφορά για την 40-άρα παίζει? Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 15, 2014 Από οπου και αν προερχετε αυτη η προσφορα ειναι καλοπροαιρετη και συνχαρητηρια ειτε προς την μια πλευρα ειτε προς την αλλη, τωρα αν η κινηση αυτη ειναι απο το Χ.Κ. Παρνασσου ειμαι ακομα ποιο πολυ ευχαριστημενος μιας και η αγαπη μου για αυτο ειναι τεραστια!!! Αρε Δριβα, προχωρα το καραβι ρε φιλε και ολοι ειμαστε μαζι με τον μεγαλο καπετανιο... 1 Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted November 16, 2014 (edited) Φίλοι μου. Η προσφορά προέρχεται από συμφωνία και των δύο πλευρών. Ελπίζω να είσαστε επιτέλους ευχαριστημένοι. Όποιος γκρινιάξει φέτος για τις τιμές... θα το παραμπέμπω στην προσφορά και θα του λέω.... γιατί δεν την πήρες??? χαχαχαχα!!!! Εχουμε λοιπόν Παρνασσό με καινούριους αναβατήρες, Αφροδίτη, Βάκχο... αλλά και Σαχάρα, Δία, baby 3.... Με τιμές (μετά και αυτή την προσφορά) φθηνότερες από πέρσι, ενώ όλοι φοβόσασταν ότι οι τιμές θα αυξηθούν!!! Και ερωτώ υπάρχει καλύτερη επιλογή για τη νέα σεζόν από τον Παρνασσό???? Edited November 16, 2014 by sotogiannop1 7 Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted November 16, 2014 Και ερωτώ υπάρχει καλύτερη επιλογή για τη νέα σεζόν από τον Παρνασσό???? Το Ischgl! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted November 16, 2014 Κατόπιν ωρίμου σκέψεως....... +1...... :yes :thumbup: 1 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted November 16, 2014 Καλορίζικα.Ελπίζω και εύχομαι οι (πιστέυω λίγοι) κάφροι (επειδή υπάρχουν και τέτοιοι στα ελληνικά Χ.Κ.) που θα επιβιβάζονται στα νέα lifts να τα σεβαστούν και να μην συναντήσουμε εικόνες του στυλ σκισμένα καθίσματα, "I love Pao", "Gate 7" , "Pitsouni City" , "Μαρία σ αγαπώ" , "sirina" και λοιπές μαλ... που κοσμούν συχνά πυκνά γήπεδα, τοίχους απο τουαλέτες, παλιά λιφτς κλπ,κλπ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και μία σκέψη πιο πέρα: ΜΗΠΩΣ να κάναμε μία καμπάνια, του τύπου τα λιφτ είναι δικά μας, να τα προσέχουμε όλοι μας όσο μπορούμε καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και αυτό ίσως να γίνει ΚΑΙ με συνεργασία του ΧΚ. ΙΣΩΣ και με έναν πρόσθετο φωτεινό πίνακα!!!!!!!!!! 9 Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 16, 2014 (edited) Ρε παιδιά προσπαθώ να βγάλω 2 κάρτες μέσω cheapis και μου γράφει ότι δεν "υπάρχει απόθεμα για να συνεχίσετε". Μα μόνο 47 αγορές έχουν γίνει πρός το παρόν!!! Τι λ@λ@κία κάνω???? Help please!!!! Ας μου βγάλει κάποιος 2 και του βάζω τώρα τα χρήματα σε λογαριασμό Πειραιώς ή Eurobank!! Edited November 16, 2014 by porfirio Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted November 16, 2014 (edited) Ρε παιδιά προσπαθώ να βγάλω 2 κάρτες μέσω cheapis και μου γράφει ότι δεν "υπάρχει απόθεμα για να συνεχίσετε". Μα μόνο 47 αγορές έχουν γίνει πρός το παρόν!!! Τι λ@λ@κία κάνω???? Help please!!!! Ας μου βγάλει κάποιος 2 και του βάζω τώρα τα χρήματα σε λογαριασμό Πειραιώς ή Eurobank!! Με τρελανε κι εμενα στην αρχη. Πρεπει να επιλεξεις μια και μετα να πατησεις την επιλογη να δωρισεις αλλη μια. Αυτο ειναι απαραιτητο για να βγουν τα κουπονια με ξεχωιστα ονοματα. Edited November 16, 2014 by Captain Powder Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 16, 2014 (edited) Με τρελανε κι εμενα στην αρχη. Πρεπει να επιλεξεις μια και μετα να πατησες την επιλογη να δωρισεις αλλη μια. Αυτο ειναι απαραιτητο για να βγουν τα κουπονια με ξεχωιστα ονοματα. To κάναμε και αυτό Captain. Τα ίδια σκ@τ@ μου βγάζει. Edited November 16, 2014 by porfirio Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted November 16, 2014 Επιτέλους μετά από 10 προσπάθειες τα κατάφερα. Δεν την παλεύει το site του Cheapis μου φαίνεται)))). Ετοιμαστείτε για πολύ λιώσιμο φέτος. Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά. Καλή πρωτοβουλία του ΧΚΠ. Ζεστό χρήμα πρίν καλά καλά πέσουν οι πρώτες νιφάδες. Χρόνια λέγαμε γιατί δεν βγαίνει μία τέτοια προσφορά. Ειλικρινά μπράβο. Μόνο καλά πράγματα φέτος. 4 Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted November 16, 2014 (edited) 9 και 40, 59 αγορες 8 και 19, 47 αγορες πώς θέλεις να σου τρεχει... πανικος εχει γίνει τελικα ειναι η τιμη του περσινού φοιτητικού... φοιτητης στα γεράματα Edited November 16, 2014 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted November 16, 2014 Ελπιζω του χρονου να κανει απ ευθειας το ΧΚΠ τη προσφορα, γιατι , απ οσο ξερω τα εκπτωτικα σαιτ παιρνουν μεγαλο ποσοστο απο τη πωληση. Ετσι κι αλλιως οι ενδιαφερομενοι θα το μαθουν. Ειναι πιθανοτερο δε, να παρακολουθουν το σαιτ του ΧΚΠ, η το FB του , παρα του τσιπη. Αν δεν εβαζε ο σνουκλαμπιτης το λινκ δε θα παιρναμε χαμπαρι. Αν δε θελει το ΧΚΠ να "κανιβαλισει" την 80αρα, ας κανει την προσφορα νωριτερα μεσα στο καλοκαιρι , οπως κανουν πολλα ΧΚ σε ευρωπη αμερικη. 5 Share this post Link to post Share on other sites