Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2014 - 2015

Recommended Posts

Στο Cheapis η 80άρα με 264€

https://cheapis.gr/n...25+Fullah+Sugah

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψωνισαμε οικογενειακως !!

Σημερινή Φωτο από ΧΚΠ

post-2883-0-91756200-1416071573.jpg

• Like 4

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

Το ψώνισα και γω...

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Το πήρα και εγώ. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός σακάτης που έχει ετήσια και για Παρνασσό και για Καλάβρυτα :crybaby:. Στηρίζω Ελληνική χιονοδρομία και ας μην μπορώ να κάνω σκι :animier:

Μάλλον όμως θα την πατήσουμε στο υποθετικό σενάριο που ανοίξει 15.12 όπως λέει το ΧΚΠ μιας και το κουπόνι το γράφει ρητά από 20.12.

Το ίδιο λογικά θα ισχύσει και αν πάει τέλος Απρίλη.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

μιχάλη εισαι ντουμπλε φας

νομιζω ο απριλης δεν μας απασχολει, θαχουν αγοραστει οι μοναδες.

ας δουλευει κανονικα απο τις 15 και ασ την πατησουμε...

• Like 1

Οι μικρογκρίνιες παρακαλούμε να σταματήσουνε. Η προσφορά είναι εξαιρετική για όσους ανεβαίνουν συχνά στο βουνό, όπου συχνά σημαίνει σχεδόν κάθε ΣΚ (10+ φορές) ή πολλές καθημερινές (15+ φορές περίπου). Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΧΚΠ!!!

Το πήρα και εγώ. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός σακάτης που έχει ετήσια και για Παρνασσό και για Καλάβρυτα :crybaby:. Στηρίζω Ελληνική χιονοδρομία και ας μην μπορώ να κάνω σκι :animier:

Μάλλον όμως θα την πατήσουμε στο υποθετικό σενάριο που ανοίξει 15.12 όπως λέει το ΧΚΠ μιας και το κουπόνι το γράφει ρητά από 20.12.

Το ίδιο λογικά θα ισχύσει και αν πάει τέλος Απρίλη.

Ε τώρα κι εσύ μη ζητάς πολλά. Ας μην κάνεις σκιάκι 15~20/12, ας κάνεις μετά, χεχε. :diablo: Μια χαρά θα πας ΜΙΚάλη, θα δεις! :D Power!

• Like 2

199 η ετησια στα καλαβρυτα απο την γκρουπον...

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ με ρυθμο καταιγίδας

Η φθηνια τρωει τον παρα.και οσο πιο συντομα το καταλαβουν χιονοδρομικα,ξενοδοχεια,ταβερνες,μαγαζια και κρατος τοσο πιο πολυ χρημα θα κυκλοφορησει.

μπραβο παρνασσε μπραβο καλαβριτο.συντομα θα δειτε οτι αυτες οι κινησεις θα σας ανταμειψουν.

• Like 4

ρε παιδια τι λετε!! αυτος ειναι λογος να παληννοστισω!!! :skiing-4075:

• Like 1

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Σε καταλαβαινω.3 χρονια που ταξιδευα καραιβικη εκανα 2-3φορες μονο τελη μαρτιου

Υπάρχουν και κάποιοι που ειναι ολιγαρκείς και χορταίνουν με 8-10 μέρες σκι.

Καμιά προσφορά για την 40-άρα παίζει?

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Από οπου και αν προερχετε αυτη η προσφορα ειναι καλοπροαιρετη και συνχαρητηρια ειτε προς την μια πλευρα ειτε προς την αλλη, τωρα αν η κινηση αυτη ειναι απο το Χ.Κ. Παρνασσου ειμαι ακομα ποιο πολυ ευχαριστημενος μιας και η αγαπη μου για αυτο ειναι τεραστια!!! ;)

Αρε Δριβα, προχωρα το καραβι ρε φιλε και ολοι ειμαστε μαζι με τον μεγαλο καπετανιο... -_-

• Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Φίλοι μου. Η προσφορά προέρχεται από συμφωνία και των δύο πλευρών.

Ελπίζω να είσαστε επιτέλους ευχαριστημένοι. Όποιος γκρινιάξει φέτος για τις τιμές... θα το παραμπέμπω στην προσφορά και θα του λέω.... γιατί δεν την πήρες??? χαχαχαχα!!!!

Εχουμε λοιπόν Παρνασσό με καινούριους αναβατήρες, Αφροδίτη, Βάκχο... αλλά και Σαχάρα, Δία, baby 3.... Με τιμές (μετά και αυτή την προσφορά) φθηνότερες από πέρσι, ενώ όλοι φοβόσασταν ότι οι τιμές θα αυξηθούν!!!

Και ερωτώ υπάρχει καλύτερη επιλογή για τη νέα σεζόν από τον Παρνασσό????

Edited by sotogiannop1
  • Like 7

Και ερωτώ υπάρχει καλύτερη επιλογή για τη νέα σεζόν από τον Παρνασσό????

Το Ischgl! :P

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 5

sinox-0.jpeg

Καλορίζικα.Ελπίζω και εύχομαι οι (πιστέυω λίγοι) κάφροι (επειδή υπάρχουν και τέτοιοι στα ελληνικά Χ.Κ.) που θα επιβιβάζονται στα νέα lifts να τα σεβαστούν και να μην συναντήσουμε εικόνες του στυλ σκισμένα καθίσματα, "I love Pao", "Gate 7" , "Pitsouni City" , "Μαρία σ αγαπώ" , "sirina" και λοιπές μαλ... που κοσμούν συχνά πυκνά γήπεδα, τοίχους απο τουαλέτες, παλιά λιφτς κλπ,κλπ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

και μία σκέψη πιο πέρα:

ΜΗΠΩΣ να κάναμε μία καμπάνια, του τύπου τα λιφτ είναι δικά μας, να τα προσέχουμε όλοι μας όσο μπορούμε καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και αυτό ίσως να γίνει ΚΑΙ με συνεργασία του ΧΚ. ΙΣΩΣ και με έναν πρόσθετο φωτεινό πίνακα!!!!!!!!!!

• Like 9

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ρε παιδιά προσπαθώ να βγάλω 2 κάρτες μέσω cheapis και μου γράφει ότι δεν "υπάρχει απόθεμα για να συνεχίσετε". Μα μόνο 47 αγορές έχουν γίνει πρός το παρόν!!! Τι λ@λ@κία κάνω???? Help please!!!!

Ας μου βγάλει κάποιος 2 και του βάζω τώρα τα χρήματα σε λογαριασμό Πειραιώς ή Eurobank!!

Edited by porfirio

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Ρε παιδιά προσπαθώ να βγάλω 2 κάρτες μέσω cheapis και μου γράφει ότι δεν "υπάρχει απόθεμα για να συνεχίσετε". Μα μόνο 47 αγορές έχουν γίνει πρός το παρόν!!! Τι λ@λ@κία κάνω???? Help please!!!!

Ας μου βγάλει κάποιος 2 και του βάζω τώρα τα χρήματα σε λογαριασμό Πειραιώς ή Eurobank!!

Με τρελανε κι εμενα στην αρχη. Πρεπει να επιλεξεις μια και μετα να πατησεις την επιλογη να δωρισεις αλλη μια. Αυτο ειναι απαραιτητο για να βγουν τα κουπονια με ξεχωιστα ονοματα.

Edited by Captain Powder

Με τρελανε κι εμενα στην αρχη. Πρεπει να επιλεξεις μια και μετα να πατησες την επιλογη να δωρισεις αλλη μια. Αυτο ειναι απαραιτητο για να βγουν τα κουπονια με ξεχωιστα ονοματα.

To κάναμε και αυτό Captain. Τα ίδια σκ@τ@ μου βγάζει.

Edited by porfirio

Επιτέλους μετά από 10 προσπάθειες τα κατάφερα. Δεν την παλεύει το site του Cheapis μου φαίνεται)))).

Ετοιμαστείτε για πολύ λιώσιμο φέτος. Αντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά.

Καλή πρωτοβουλία του ΧΚΠ. Ζεστό χρήμα πρίν καλά καλά πέσουν οι πρώτες νιφάδες. Χρόνια λέγαμε γιατί δεν βγαίνει μία τέτοια προσφορά. Ειλικρινά μπράβο. Μόνο καλά πράγματα φέτος.

• Like 4

9 και 40, 59 αγορες

8 και 19, 47 αγορες

πώς θέλεις να σου τρεχει... πανικος εχει γίνει

τελικα ειναι η τιμη του περσινού φοιτητικού...

φοιτητης στα γεράματα

Edited by vro
  • Like 1

Ελπιζω του χρονου να κανει απ ευθειας το ΧΚΠ τη προσφορα, γιατι , απ οσο ξερω τα εκπτωτικα σαιτ παιρνουν μεγαλο ποσοστο απο τη πωληση.

Ετσι κι αλλιως οι ενδιαφερομενοι θα το μαθουν. Ειναι πιθανοτερο δε, να παρακολουθουν το σαιτ του ΧΚΠ, η το FB του , παρα του τσιπη. Αν δεν εβαζε ο σνουκλαμπιτης το λινκ δε θα παιρναμε χαμπαρι.

Αν δε θελει το ΧΚΠ να "κανιβαλισει" την 80αρα, ας κανει την προσφορα νωριτερα μεσα στο καλοκαιρι , οπως κανουν πολλα ΧΚ σε ευρωπη αμερικη.

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No users celebrating today

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts
      460,949
  • Member Statistics

• Total Members
      8,759
    • Most Online