Κώστας Πολίτης 1,296 Report post Posted November 5, 2017 (edited) Δεν είναι ακριβώς έτσι... 10 ΣΚ είναι 10 πήγαινε έλα =600 ευρω 10 15 διανυκτέρευσεις = 800-1000 ευρώ 10 14 φαγητά = 250 ευρώ Μιλάμε για κοντα στα 2000 ευρώ εύκολα... Ποιος ασχολείται με τα 160 αν έχει να δώσει 2000? Sent from my MI MAX using Tapatalk Dani βγάλε διανυκτερεύσεις και φαγητό.. μιλάμε για αυθημερόν μονοήμερα. Τα λοιπά κόστη δεν έχουν σχέση με τις τιμές της κάρτας του χιονοδρομικού. Αν κάποιος θέλει μπορεί να πάει με 15€ skibus ή παρέα διαμοιρασμό εξόδων και κάποιος άλλος μπορεί να θέλει ξενοδοχείο sauna και ταβέρνες. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να κάνει σκι τον βρίσκει τον τρόπο. Σε οικογένειες τα πράγματα αλλάζουν οικονομικά όντως. Υπάρχουν πάντως και οικογένειες (γνωρίζω προσωπικά) όχι τόσο οικονομικά εύρωστες, που απλά το βουνό είναι η ζωή τους. Κόβουν απο πολλά άλλα και διαθέτουν ένα ποσό για τον χειμώνα τους στο βουνό. edit ορθογραφικό Edited November 5, 2017 by Κώστας Πολίτης 3 Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted November 5, 2017 Δεν είναι ακριβώς έτσι... 10 ΣΚ είναι 10 πήγαινε έλα =600 ευρω 10 15 διανυκτέρευσεις = 800-1000 ευρώ 10 14 φαγητά = 250 ευρώ Μιλάμε για κοντα στα 2000 ευρώ εύκολα... Ποιος ασχολείται με τα 160 αν έχει να δώσει 2000? 10 ΣΚ, αμά θες είναι και: 10 πήγαινε έλα = 20x15€ (skibus) 300€ 10 15 διανυκτέρευσεις = 50€ - 60€ το δίκλινο άρα 500€ με 750€ διαιρώντας τα άτομα που μένετε. 10 14 φαγητά = Μια χαρά σουβλάκια και παστίτσιο από το σπίτι. Ειδικά για τα Καλάβρυτα μην ξεχνάς και τα πακέτα ALL INCLUSIVE. Θέλει τρόπο και συμβιβασμούς το ski / snb στην Ελλάδα. Και την βγάζειε με τιμές που απλά δεν παίζονται. 2 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 5, 2017 (edited) αν η επιλογη μας ειναι ενα μονο χκ ..και οχι καθε βδομαδα τουρ σε διαφορετικο ..- τοτε η διαμονη ειναι πολυ φθηνότερα. πχ τροχοσπιτο στο πισοδερι 300 ευρο 12 μηνες ρευμα περιπου 100 ευρο τον χρονο - καρτα ετήσια 100 ευρο .μεταφορα πανε ελα θεσ,κη 30 ευρο .οποτε καθε σκ εχουμε πανε ελα 30 ευρο + φαγωσιμα απο το σπιτι ....κατι καφε κατι ποτα προαιρετικό 20. ευρο συνολο 2 ατομα 70 ευρο βαρια -βαρια και καθε περιπου 3 μερες μια φιαλη αεριο 35ευρο και κανουμε σκι αν θελουμε παρασκευη βραδυ - σαββατο πρωι -σαββατο βραδυ -κυριακη πρωι και το απογευμα πισω ..και αν καθίσουμε πχ γιορτες 7 μερες σερι !! υπολογίστε ποσο πεφτει ακομα το κοστος ..και πολλες φορες τα δυο ατομα ειναι 3 η και 4 με κοστος φαγητού -μεταφορας το ιδιο ολο το ποιο πανω σκηνικο το δουλευω απο το 2000 ...και ειμαι ικανοποιιμενος ..αυτο βεβαια αν δεν θελουμε καθε σκ και αλλο χκ Διοτι εκει το κοστος φευγει αρκετα Edited November 5, 2017 by PRESIDENT 3 ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 5, 2017 Πολλα λογια αλλα μαλλον το χκκ ξερει καλυτερα. Γι αυτο και κοβει αλλες προσφορες και αλλες δεν κοβει. Με την δικια του λογικη. Αλλωστε αυτο θα πεσει εξω και θα κλεισει η θα χεστει στο ταληρο. Ετσι δεν ειναι; σιγσ μην ι σχυουν αυτα που λεει ο μιχαλης οτι θα βγουν ολα απο τους φορους της βενζινης. Τι ειναι ο φορολογουμενος αγελαδα να τον αρμεγει ο καθε καλαβρυτινος; Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 5, 2017 (edited) Ετσι δεν ειναι; σιγσ μην ι σχυουν αυτα που λεει ο μιχαλης οτι θα βγουν ολα απο τους φορους της βενζινης. Για πες μου μεγάλε (στην ηλικία) επιστήμονα πόσο πληρώνει σε φόρους για μετακίνηση κατά μέσο όρο κάθε επισκέπτης ή χιονοδρόμος του Χιονοδρομικού? Εγώ το βγάζω 10,76 ευρώ με τα περσινά στοιχεία του ΧΚΚ. φπα 24%+Φόρος βενζίνη Το θα βγουν όλα είναι αυθαίρετο δικό σου, δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο. Edited November 5, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 5, 2017 Ψαρακα... Στον αλκατραζ πεστα, οχι σε μενα. Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 5, 2017 Αλκατράζ στα λέω. Άχρηστε στο έλεγα πρώτα δεξιά μετά αριστερά να γαζώνουμε στα δέντρα. Στο skibus ο υπολογισμός είναι 5-7 ευρώ σε φόρους ο καθένας. Αφού έφτασε το forum ο στόχος να είναι να ψαρώσει ο άλλος ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από όλους τους εργαζόμενους του ΧΚΚ για τις μπαρούφες που θα γραφτούν εδώ μέσα 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted November 5, 2017 εξιουζμη !! βρο και μικ τηλ δεν εχετε να μιλήσετε ..διοτι εδω μεσα εχετε μια συνεχη αντιπαραθεση για ολα τα χκ γραφη ο ενας μπαμ! απάντηση ο αλλος .με εχετε ξεπερασει- σας βγαζω το καπελο . ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 5, 2017 Και σε σένα το ίδιο θα κάνουμε, μη ζηλεύεις, απλά έγραψες πολλά και θέλω να τεκμηριώσω την απάντησή μου. Πάντως έχεις απόλυτο δίκο και ένα στοιχείο που θα εκτόξευε τα Καλάβρυτα θα ήταν να έφτιαχναν χώρο για τροχόσπιτα 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 5, 2017 (edited) Να δωσω ευκαιρία στον μιχαλη να κανει μπολικα edit. Κατ αρχην να πω οτι οτι λεω για το χκπ ισχυει και για το χκκ και το αντιστροφο και δυστυχως μαλλον αποτελω εξαιρεση. Επισης να πω οτι τροχοσπιτα στα καλαβρυτα υπηρχαν, κλεισαν πριν απο χρονια και δεν...απο τοτε. Τυχαιο; Φυσικα δεν ηταν στο παρκινκ του χιονοδρομικου. Το να στησει ομως το χκκ ενα τροχοσπιταδικο εκει απαιτει το λιγωτερο λειτουργια του σαλε αλλα τοτης. Και οχι μονο στην χιονοδρομικη σεζον. Αν μπορει και εχει καλυψει ολα τα κρεβατια και τα τραπεζια στα καλαβρυτα, δικο του το μαχαιρι και το καρπουζι. Το βασικο προβλημα του χκκ ειναι οτι εχει επιπεδο τιμων που δεν το βοηθα να επιβιωσει αλλα και επιπεδο υπηρεσιων που δεν το αφηνει να ανεβασει το επιπεδο των τιμων. Κλασικο προβλημα στην λεγωμενη ελευθερη αγορα και θα ηταν ωραιο ενας επαγγελματιας της οικονομιας και νεοφιλελευθερος οπως πχ ο ααβ να σας τα εξηγουσε και οχι ενας ερασιτεχνης και κρατιστης σαν και του λογου μου (ασε που για αλλους ειμαι και τρολ, δηλαδη ο μετερο ειναι τρολευ Σε αυτες τις περιπτωσεις πολυ απλουστευτικα υπαρχουν 2 δρομοι. Προς τα πανω και προς τα κατω Ο πρωτος απαιτει επενδυση σε λιφτ και προσωπικο ωστε ναχεις ενα προιον που σε υποστηριζει να γδαρεις τους πελατες σου ανελεητα και να σου λενε και ευχαριστω. Φυσικα στην μνημονιακη ελλαδα κατι τετοιο ισοδυναμει με ...το αλλο με τον τοτο το ξερεις;... Ο δευτερος ειναι αυτος που λεμε σεμνα και ταπεινα και απο την μυγα ξιγκι. Τα τελευταια χρονια πιθανα ενστικτωδικα αλλα και ισως και με μελετη το χκκ προσπαθει καπως ατσαλα να το κανει. Επικεντρωνει σε καποιες ομαδες πελατων και διωχνει αλλες. Σε γενικες γραμμες επικεντρωνει σε παιδια οικογενειες αλλα οχι φυσικα ομαδες αθλητες που ειναι φυρα και σε σανιδαδες. Δυστυχως για να βγαλει ξυγκι απο αυτους πρεπει κατα καποιον τροπο να διωξει τους αλλους. Οχι με το ζορι αλλα με το να μην προσφερει σωστες υπηρεσιες. Ετσι το χιονοδρομικο χονδρικα εχει χωριστει και χωρικα στα 2. Ευκολα το παρατηρεις αυτο. Το αν υπαρχουν και καποιοι που κανουν πορτες στην αρτεμη, καμικαζι στην στυγα και τρεχουν πισω απο τον χελμπεντ στο αυγο, ειναι απλα μερος του σκηνικου. Edited November 5, 2017 by vro 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 5, 2017 (edited) Οταν περιοριζεις βεβαια την αγορα στην οποια παιζεις εχεις προβλημα με την λειτουργια που δεν θα ειχες αν απευθηνοσουν γενικα και παντου, αλλα ειπαμε, δεν μπορεις γιατι δεν εχεις το μεγεθος και αναγκαστικα πρεπει να εξειδικευτεις. Πχ τα καλαβρυτα ειναι δραμα καθημερινη με εξεταστικη.... Ετσι προκυπτει το 15αρι που το βαζει μεσα το χιονοδρομικο αλλα δεν τολμα να κανει αυτο που εκανε ο παρνασσος γιατι ο παρνασσος εχει τετοιο μεγεθος-δυναμικοτητα που οι π@στιες που κανει με τα λιφτ τις καθημερινες εχουν μικροτερο αντικτυπο στους πελατες του ενω το κλεισιμο της αρτεμης ή της στυγας πιστευω οτι κανει πολλους να μην ξαναπατησουν για πανω απο μια σεζον. Edited November 5, 2017 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 5, 2017 (edited) Να δωσω ευκαιρία στον μιχαλη να κανει μπολικα edit. Επικεντρωνει σε καποιες ομαδες πελατων και διωχνει αλλες. Σε γενικες γραμμες επικεντρωνει σε παιδια οικογενειες αλλα οχι φυσικα ομαδες αθλητες που ειναι φυρα και σε σανιδαδες. Δυστυχως για να βγαλει ξυγκι απο αυτους πρεπει κατα καποιον τροπο να διωξει τους αλλους. Οχι με το ζορι αλλα με το να μην προσφερει σωστες υπηρεσιες. Ετσι το χιονοδρομικο χονδρικα εχει χωριστει και χωρικα στα 2. Ευκολα το παρατηρεις αυτο. Το αν υπαρχουν και καποιοι που κανουν πορτες στην αρτεμη, καμικαζι στην στυγα και τρεχουν πισω απο τον χελμπεντ στο αυγο, ειναι απλα μερος του σκηνικου. ενω το κλεισιμο της αρτεμης ή της στυγας πιστευω οτι κανει πολλους να μην ξαναπατησουν για πανω απο μια σεζον. Εξαιρετικά post (λέγε ποιος στα έστειλε) Και απλά προτείνουμε στο χιονοδρομικό να προσθέσει και μια τρίτη και τέταρτη κλπ ομάδα. ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΚΙ, του καλού σκι μετά από χιονόπτωση, του καλού σκι με χιονόπτωση, του καλού σκι για αρχάριους, του καλού σκι γενικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σημείο . Ήδη η δέσμευση όλο ανοιχτό καθημερινές είναι μια τεράστια νίκη, και φυσικά ελπίζουμε τα λιφτ να ανοίγουν καθημερινές με το ίδιο χιόνι και αέρα που ανοίγουν Σαββατοκύριακο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν στα Καλάβρυτα είναι ότι αν μας έχουν πει Στύγα Άρτεμις ανοιχτή και δεν είναι γίνεται ακριβώς όπως το λέει ο vro. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΣ Και παράλληλα προτείνουμε να διώξει το κακό σκι (Στύγα με κακό χιόνι αρχάριοι, Βιετνάμ αρχάριοι, σανίδια στο χέρι, ουρές άναρχες, τραγική ασφάλεια στις διασταυρώσεις πιστών, κλπκλπ) Μα μη κοροιδευόμαστε. Για να βγαίνει οικονομικά όπως δουλεύουν και τα δυο χιονοδρομικά απλά θέλουν κόσμο καθημερινές. Δε πα να βάλουν όσο θες το εισητήριο αν δεν πηγαίνει κόσμος καθημερινές μέσα θα μπαίνουν (ή σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούν να χρηματοδοτήσουν ούτε αγορά νέου ρατράκ ή λιφτ) Καληνύχτα ζουζουνάκο αύριο edit Edited November 5, 2017 by ΜΙΚ Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 5, 2017 Το ίδιο πρόβλημα με τον Παρνασσό. Δεν έχεις αρκετό κόσμο για να λειτουργείς σωστά παρά μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά δεν μπορείς να έχεις αρκετό κόσμο αν δεν έχεις ski-in ski out. Όμως οι τοπικές κοινωνίες και οι γενικότερες αγκυλώσεις δεν θα σου επιτρέψουν ποτέ να φτιάξεις resort στην βάση του χιονοδρομικού, το οποίο θα μπορούσε να τροφοδοτεί τα πολυήμερα σκι. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted November 6, 2017 Το αν υπαρχουν και καποιοι που κανουν πορτες στην αρτεμη.... Δυστυχώς κάποτε το είχα συζητήσει/ζητήσει, υποτίθεται θα προχωρούσε, αλλά δεν έγινε πραγματικότητα... Μιλάω πάντα για οργάνωση από χιονοδρομικό, όχι από ομάδες. Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 6, 2017 Χρηστο και στις δυο περιπτωσεις οι αποστασεις των οικισμων δεν ειναι απαγορευτικες. Αλλα Δεν υπαρχει συνδεση εκτος ιχ Δεν υπαρχει αξιοπιστη λειτουργια και ενημερωση βραχυπροθεσμη αλλα και μεσοπροθεσμη ( σκεψου ναχες κλεισει ενα 5ημερο καλαβρυτα περσυ τελη μαρτη...) Και μεταξυ μας εχω δει μεγαλυτερο τζερτζελε σε σκι ιν σκι αουτ παρα στην αραχωβα καθημερινη. Δεν μιλαμε για καλαβρυτα και πχ αγοριανη....εκει πας για υπνο υποχρεωτικα. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 6, 2017 Οτι δεν βγηκε να πει κανεις και κανα καλο λογο για το χιονοδρομικο. Τοσο πιστολιασμενοι ειναι; Παρεπιπτοντως μπαινιντας να δω ποσο ηταν η ετησια στον τιμοκαταλογο περσυ ειδα οτι εχει βγει ο καινουργιος και η οικογενειακη ειναι στα 550. Τι τιμη ειχε περσυ; Α και σκ 25 και καθημερινη 15. Και περσυ τελικα ηταν 550. Μα να μην το γραψει κανεις; τηλεφωνο αναγκαστηκα να κανω... <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
nikos everest 22 Report post Posted November 10, 2017 Καλησπέρα στο club και συγχαρητήρια που τόσα χρόνια μπορεί καποιος να πει την γνώμη του και την άποψη του ελεύθερα...ειμαι το παιδί που δουλευει το ρατρακ στα Καλαβρυτα και θέλω να πω κάποια πράγματα γιατι μαλλον λέγονται λόγια χωρίς να ισχύουν..δουλεύω σε αυτο το χιονοδρομικο 8 χρόνια στην αρχή σαν πιστερ και μετα στους χιονοστρωτήρες...στο βουνό δουλεύω μεροκάματο όπως ολα τα παιδια εκει πανω ..δεν με εχει βάλει κανένας..δεν κανονίζω εγω τι ωρα θα παω..δεν κανονίζω εγω τι θα στρώσω..και ποια δουλεια θα χρειαστεί να κανω κάθε μερα...δεν ειναι δικό μου το μηχάνημα..δεν το έφερα απο το σπιτι μου...οτι ωρα μου πουν θα ειμαι εκει και οτι ωρα μου πουν θα φυγω..ξερεις κάποιοι έχουμε μεγαλώσει σε αυτο το βουνό χειμώνα καλοκαίρι και το αγαπάμε..δεν ειναι λίγες οι φορες που η πίεση ειναι μεγάλη...μεγαλη λογο του μεγάλου όγκου χιονιού και ανεβάζουμε πυρετό για να γίνουν οι πίστες χαρτί και να καμαρώνουμε γιαυτο...μην νομίζεις και εμείς να δωθεί το κέντρο θελουμε χωρίς ατυχήματα και να φύγουμε να παμε στην «ταβέρνα» η στο σπιτι μας η οπου εχει ο καθένας με ενα χαμογελο οτι ολα πήγαν καλα...θα χαρώ πολύ οποίος θελει να περασει να με βρει στην <ταβέρνα> να μιλήσουμε.. 21 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 10, 2017 Προς αποφυγη παρεξηγησης Με τον ορο ταβερνα εννοω την πρωτη δουλεια (αφου το χιονοδρομικο θελει να λειτουργει μονο προσφερωντας δευτερη δουλεια). Αυτη θα μπορουσε ναναι χωραφι, στανη, εργοστασιο, χανι, ταβερνα. Ευτυχως στα καλαβρυτα υπαρχει ο τουρισμος. Ετσι ομως κανεις σοβαρος επαγγελματιας του χιονοδρομικου χωρου που δεν εχει την τυχη να ειναι απο καλαβρυτα και να εχει μια στεγη και μια δουλεια δεν θα παει να... επενδυσει εκει. Εστω για 4 μηνες και αν..... Ως καποτε παρ ολιγον με προικα καλαβρυτινος (τον περασμενο αιωνα ε; μην τα πρηξετε στις γυναικες σας και στις κορες σας) Εχω να πω Το χαμογελο ειναι απαραιτητο οταν μεγαλωνεις παιδιά Δυστυχως απο μονο του δεν φτανει. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted November 17, 2017 Καλησπέρα στο club και συγχαρητήρια που τόσα χρόνια μπορεί καποιος να πει την γνώμη του και την άποψη του ελεύθερα...ειμαι το παιδί που δουλευει το ρατρακ στα Καλαβρυτα και θέλω να πω κάποια πράγματα γιατι μαλλον λέγονται λόγια χωρίς να ισχύουν..δουλεύω σε αυτο το χιονοδρομικο 8 χρόνια στην αρχή σαν πιστερ και μετα στους χιονοστρωτήρες...στο βουνό δουλεύω μεροκάματο όπως ολα τα παιδια εκει πανω ..δεν με εχει βάλει κανένας..δεν κανονίζω εγω τι ωρα θα παω..δεν κανονίζω εγω τι θα στρώσω..και ποια δουλεια θα χρειαστεί να κανω κάθε μερα...δεν ειναι δικό μου το μηχάνημα..δεν το έφερα απο το σπιτι μου...οτι ωρα μου πουν θα ειμαι εκει και οτι ωρα μου πουν θα φυγω..ξερεις κάποιοι έχουμε μεγαλώσει σε αυτο το βουνό χειμώνα καλοκαίρι και το αγαπάμε..δεν ειναι λίγες οι φορες που η πίεση ειναι μεγάλη...μεγαλη λογο του μεγάλου όγκου χιονιού και ανεβάζουμε πυρετό για να γίνουν οι πίστες χαρτί και να καμαρώνουμε γιαυτο...μην νομίζεις και εμείς να δωθεί το κέντρο θελουμε χωρίς ατυχήματα και να φύγουμε να παμε στην «ταβέρνα» η στο σπιτι μας η οπου εχει ο καθένας με ενα χαμογελο οτι ολα πήγαν καλα...θα χαρώ πολύ οποίος θελει να περασει να με βρει στην <ταβέρνα> να μιλήσουμε.. Αν και πέρυσι δεν τσουλησα στο Χελμό. Νίκο μπορώ να πω η δουλειά σου και των υπολοίπων χειριστων στο Χελμό είναι μοναδική! Οι πίστες σας είναι αεροδρόμιο! Αν κάποιος Μπέι στις κάμερες τις βραδινές ώρες, είστε εκεί και πατάτε! Υ.γ. μην τον ψάχνετε στη ταβέρνα το απόγευμα! Πατάει! 3 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted November 18, 2017 Ένα μεγάλο μπράβο κι από εμένα στους μερακλήδες ρατρακατζήδες των Καλαβρύτων που με τη δουλειά τους μου έχουν επιτρέψει υπέροχες καρβαριστές εμπειρίες... 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 18, 2017 Αυτό το αεροδρόμιο δεξιά από την άγκυρα είναι πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 20, 2017 Καλη βδομαδα στους πιλοτους Τελος του μηνα αφου πληρωσετε την τελευταια δοση του φορου εισοδηματος και την τριτη δοση του ενφια μπορειτε να βγαλετε απο την ντουλαπα τον χιονοδρομικο σας εξοπλισμο γιατι... Ο καιρος γαρ εγγυς... 4 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop1 2,158 Report post Posted November 24, 2017 Δελτίο τύπου του ΧΚ Καλαβρύτων και των Ski Bus Κλαουδάτος: Απίστευτη προσφορά του ΧΚ Καλαβρύτων και των Ski Bus Κλαουδάτος Το ΧΚ Καλαβρύτων και τα Ski Bus Κλαουδάτος ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για τη σεζόν 2017-18, με νέες ακόμη πιο χαμηλές τιμές στην ημερήσια κάρτα των αναβατήρων. Οι νέες τιμές διαμορφώνονται στα 10€ για τις καθημερινές και στα 15€ για τα σαββατοκύριακα και τις αργίες!Με τις νέες τιμές το σύνολο των υπηρεσιών (μετακίνηση από Αθήνα προς ΧΚ Καλαβρύτων με επιστροφή συν την ημερήσια κάρτα των αναβατήρων) θα κοστίζει 25€ τις καθημερινές και 30€ τα σαββατοκύριακα!Απολαύστε τη χιονοδρομία στα Καλάβρυτα με τη μέγιστη οικονομία αλλά και την άνετη και ξεκούραστη μετακίνηση με τα Ski Bus Κλαουδάτος!Και μην ξεχνάτε ότι το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται πλέον πιο κοντά σας από ποτέ!!Με την ολοκλήρωση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών - Πατρών γίνεται το Χιονοδρομικό με την γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση από την Αθήνα με το 75% της διαδρομής να είναι σε αυτοκινητόδρομο.Φέτος όλοι στα Καλάβρυτα! Σας περιμένουμε! 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 24, 2017 (edited) Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Χιονοδρομικό και στον Κλαουδάτο που προσφέρουν το φθηνότερο και σε κάποιες περιπτώσεις ταυτόχρονα καλύτερο ποιοτικά πουδρί και πίστα στην Ευρώπη για χιονοδρομικό με vertical 700 μέτρων. Ελπίζω με την σκληρή δουλειά και φέτος τα Καλάβρυτα (παρά τα 15 λαθάκια τους που άνετα διορθώνονται) να ανταμειφθούν και για ακόμα μια χρονιά να φεύγουμε και να παραμιλάμε από αυτό το υπέροχο βουνό. Στο χέρι τους είναι να πενταπλασιαστεί ο κόσμος που πηγαίνει καθημερινές όπως πιθανότατα είναι το μέλλον της χιονοδρομίας στην Ελλάδα. Το βήμα αυτό πάντως είναι πολύ πολύ θετικό. Edited November 24, 2017 by ΜΙΚ 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted November 24, 2017 15+25=40 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites